Услуги

Охранителни, СОТ

Филтри
Област
Населено място
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
36 обяви
ТОП оферта
видеонаблюдение, системи за сигурност и охрана, контрол на достъп, пожароизвестяване, аварийни ремонти: продажба, проектиране и изгражданегр. Бургас, Бургас,  преди 1 денвидеонаблюдение, системи за сигурност и охрана, контрол на достъп, пожароизвестяване, аварийни ремонти: продажба, проектиране и изграждане Комфорт Системс - проектиране, дизайн и изграждане на технически системи за сигурност и охрана, видеонаблюдение, контрол на достъп, пожароизвестяване, хотелски системи, периметрова охрана, видео домофонни системи. Екипът на Комфорт Системс предлага на клиенти ни всички услуги свързани с изграждането на алармени системи – изготвяне на проект, доставка на оборудване, изграждане, обучение за работа със системата, гаранционна и следгаранционна подръжка. Адрес на офиса: гр. Бургас, ж.к. Изгрев
ТОП оферта
Строй мастер домофон ООД - производител на домофонни системигр. Пловдив, Пловдив,  преди 1 ден«Строй Мастер Домофон» — - е една от големите фирми, които се занимават с монтаж и техническо обслужване на домофонни системи. Фирмата е на пазара от 1996г. и има офиси в повечето големи градове в Русия и близките държави (например, България, Грузия, Армения, Казахстан т.н). «Строй Мастер Домофон» е фирма, която предоставя услуги през цялия етап - от инсталирането до техническото обслужване на домофонна система за срок от 11 или повече години. Фирма «Строй Мастер Домофон» също така се грижи за домофони, инсталирани и изоставени от други домофонни фирми. Нашите клиенти избират нас за инсталиране на домофонна система поради: - достъпна цена на домофона; - високото качество на инста..
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPОхранителни ролетки и решетки | Охранителни, СОТ | гр. Бургас
Охранителни ролетки и решетки
”ПЕРФЕКТ ПЛАСТ М” ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ”ПЕРФЕКТ ПЛАСТ М” ЕООД,  преди 2 дни
Перфектната защита за вашия магазин,офис или склад!Изработка,доставка и монтаж на охранителни ролетни щори и решетки от висококачествени материали на изключително ниски цени!Богата цветова гама и модели съобразени с вашия вкус!Безплатна консултация и вземане на размери!
Алармени системи за Вашите дом, офис и вила. | Охранителни, СОТ | гр. Варна
Алармени системи за Вашите дом, офис и вила.
”ТЕХ СИСТ” ООД
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: ”ТЕХ СИСТ” ООД,  преди 3 часа
За охраната на Вашите дом, офис, вила, магазин, склад предлагаме: проектиране, доставка, монтаж и сервиз на локални сигнално-охранителни системи осигуряващи: -сигнализация (звукова и светлинна) на място при ВЗЛОМ, ПОЖАР и НАВОДНЕНИЕ; -дистанционно оповестяване по радио канал, телефонна линия или чрез GSM - оператор; -възможност за включване към фирми за СОД. При изграждането на системите използваме само компоненти произвеждани от фирми, доказали на пазара качеството на своите продукти като се стремим да осигуряваме оптимална сигурност при достъпни цени.
Набираме нови клиенти за охрана със СОТ | Охранителни, СОТ | гр. София
Набираме нови клиенти за охрана със СОТ
гр. София, обл. София,  Подател: АБ СЕКЮРИТИ СЪЛЮШЪНС,  преди 9 часа
Международна охранителна фирма с присъствие в повече от 8 европейски държави набира нови клиенти за охрана със СОТ в гр. София и региона като предлага кешов бонус за всеки нов клиент с изградена СОТ система от 100 лв. за обект
Монтаж, изграждане и ремонт на цифрови и аналогови домофонни и заключващи системи | Охранителни, СОТ | гр. Бургас
Монтаж, изграждане и ремонт на цифрови и аналогови домофонни и заключващи системи
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 12 часа
Монтаж и изграждане на цифрови домофонни и заключващи системи. Ефективна защита за Вашия дом, голямо разнообразие от модели и комбинации. Цени на производител за техника. Примерна оферта: 1. Домофонна входна система 2503R - 410лв. 2. Абонатен панел NP 3000 - 85лв. 3. Акумулаторна батерия - 28лв. 4.24 броя домофонни слушалки - 528лв./ 22лв. цена за брой/ Общо за техника: 1051лв. 1. Инсталиране на контролен панел - 40лв. 2. Прозвъняване и монтаж на домофонни апарати - 15лв. / цена на абонат/. Общо за положен труд: 400лв. При необходимост от допълнително окабеляване 1.20лв. на метър /в цената..
Видеонаблюдение, Домашни и Авто Аларми | Охранителни, СОТ | гр. Бургас
Видеонаблюдение, Домашни и Авто Аларми
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 12 часа
За оптимална защита на Вашия дом и имущество предлагаме на вниманието Ви висококачествени алармени системи и цялостно видеонаблюдение. Осигуряваме поддръжка и сервизно обслужване за всеки осъществен от нас проект. БЕЗПЛАТНО ПОСЕЩЕНИЕ И ПРОЕКТ! КОНКУРЕНТНО НИСКИ ЦЕНИ И ВИСОКОКАЧЕСТВЕН МОНТАЖ! АТРАКТИВНИ ОТСТЪПКИ ЗА КОРПОРАТИВНИ КЛИЕНТИ! ПОСЕЩЕНИЕ ДО 12 ЧАСА!
Аларма за дома, офиса и двора | Охранителни, СОТ | гр. София
Аларма за дома, офиса и двора
гр. София, обл. София,  преди 21 часа
Клавиатурни системи, контрол с дистанционно, команди и известяване по GSM и смарт системи. Защита от взлом, пожар, газ и наводнение, автоматизиране на дома – с една команда контролирате много процеси /активиране на охраната и алармата за пожар и газ, изключване на силови електрически вериги за сигурност, затваряне на кранове, ролетки и др. електрически врати и съоръжения, активиране на интелигентно осветление и други/. Още предлагани услуги – цялостно окабеляване за ново строителство, както и подмяна и модернизиране на ел.инсталации във стари сгради; монтажи и настройки на всички видове ..
Видеонаблюдение гаранция 1г. | Охранителни, СОТ | гр. Бургас
Видеонаблюдение гаранция 1г.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Тодор,  преди 1 ден
Изграждане и поддръжка на системи за видеонаблюдение, с аналогови и цифрови камери и микрофони. Възможност за наблюдение и подслушване в реално време.
Технически решения за защита и сигурност | Охранителни, СОТ | гр. София
Технически решения за защита и сигурност
гр. София, обл. София,  преди 1 ден
Проектиране, доставка, монтаж, програмиране, гаранционна и извънгаранционна поддръжка на сигнално-охранителни системи, видеонаблюдение и контрол на достъп. Възможност за включване към централизираните системи на водещи охранителни фирми при изгодни условия. Безплатен оглед в рамките на град София! Качествена техника и безупречен монтаж на достъпни цени.
алармени системи с гсм модул и контрол на достъп, охранителни системи | Охранителни, СОТ | гр. София
алармени системи с гсм модул и контрол на достъп, охранителни системи
Стоянов
гр. София, обл. София,  Подател: Стоянов,  преди 1 ден
Гсм алармени системи CM9 - сигурна и надеждна охрана на домове, магазини, офиси и къщи. Предимства: Сигнализира основно чрез набиране без разход на средства и в реално време. Висока степен на сигурност - четците използват 26 bit Wiegand формат за управление на охранителната система. Тага(жетона) може да се сравни с ключ с тази разлика, че при загубата му не е необходимо да сменяте четеца, а само изтривате тага. В сравнение с клавиатурата, разбирате, че сте изгубили тага, докато при клавиатурите може и да не разберете, че някой знае кода. Подходяща за всякакви потребители (особено за ..
Сот и Видеонаблюдение | Охранителни, СОТ | гр. София
Сот и Видеонаблюдение
гр. София, обл. София,  Подател: Божилов,  преди 2 дни
Проектиране-Изграждане на Сот-Видеонаблюдение. Електроинсталаций, озвучаване на магазини домове и офиси. Монтиране на модули за дистанционно отваряне на гаражни врати. Изготвяне на оферти -разумни цени.
детективски услуги | Охранителни, СОТ | гр. Сливен
детективски услуги
гр. Сливен, обл. Сливен,  преди 3 дни
Сливен, частна детективска агенция Славчев - предлага услуги в цялата страна
Физическа охрана | Охранителни, СОТ | гр. Бургас
Физическа охрана
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 3 дни
”АДВИС-2011” ЕООД -Ангел Гочев Лицензирана фирма за охрана с22 годишен опит търси обекти за физическа охрана за Бургаска област. Цени по договаряне, в зависимост от местоположение на обекта и брой охранители.
Домофонни системи и електронно заключване | Охранителни, СОТ | гр. Кърджали
Домофонни системи и електронно заключване
гр. Кърджали, обл. Кърджали,  преди 8 дни
Доставка, монтаж, ремонт на системи за електронно заключване(с чип). Изграждане на нови и ремонт на съществуващи домофонни и видеодомофонни системи. Предлагаме ви богата гама от довофонни системи-Нипон, Аудио(Варна), Фарфиса(Италия), Бетамарк(Варна)и Елвоко(Италия). Гаранционен срок на системите 24 месеца. За повече информация посетете сайта LZ1TAR ALLE BG
Предлагам | Охранителни, СОТ | гр. София
Предлагам
гр. София, обл. София,  Подател: Petia,  преди 9 дни
Предлагам висококвалифицирана въоръжена/невъоръжена охрана на обекти, сгради и други.
обекти за охрана | Охранителни, СОТ | гр. Бургас
обекти за охрана
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЙОРДАНКА НЕДЕВА,  преди 14 дни
Лицензирана фирма за охрана търси обекти за физическа охрана за Бургаска област. Цени по договаряне, в зависимост от местоположение на обекта и брой охранители.
физика охрана | Охранителни, СОТ | гр. Пловдив
физика охрана
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Nikolay Kitov,  преди 17 дни
Физическа охрана на лица с и без шофьор и автомобил
Контрол на достъп или работно време | Охранителни, СОТ | гр. София
Контрол на достъп или работно време
гр. София, обл. София,  преди 22 дни
Изграждане и поддръжка на контрол на достъп във вашият офис или вход. Предлагаме различни видове заключване на врата чрез електрически насрещник, брава-болт или електромагнит.
Изграждане на видеонаблюдение | Охранителни, СОТ | гр. София
Изграждане на видеонаблюдение
гр. София, обл. София,  преди 22 дни
Предлагаме голям избор от качествени системи за видеонаблюдение. Получавате пълно оборудване, техническа поддръжка и гаранция за монтираните устройства. Чрез закупуването на такава система вие си осигурявате защита и възможност за отдалечено наблюдение на вашия офис или дом.
Охранител | Охранителни, СОТ | гр. Пловдив
Охранител
Кобра Секюрити
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Кобра Секюрити,  преди 28 дни
Здрав, психически годен за работа като охранител.
Интергруп СОД | Охранителни, СОТ | гр. Варна
Интергруп СОД
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Интергруп Янкови ООД,  преди 35 дни
Охрана на строителни обекти, търговски и жилищни сгради, земеделски площи, пропускателен режим и др.
системи за сигурност | Охранителни, СОТ | гр. Велико Търново
системи за сигурност
Инж. Георги Найденов
гр. Велико Търново, обл. Велико Търново,  Подател: Инж. Георги Найденов,  преди 54 дни
Предлага проектиране, изграждане и поддръжка на системи за сигурност - видеонаблюдение, контрол на достъп, пожароизвестяване, сот и др. Даване на гаранция, както и серификация
Сот и Видеонаблюдение | Охранителни, СОТ | гр. София
Сот и Видеонаблюдение
гр. София, обл. София,  Подател: Божилов,  преди 59 дни
Проектиране-Изграждане на СОТ-ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ. Изграждане на електроинсталации и ремонт на същите. Озвучаване на магазини домове и офиси. Дистанционно отваряне на гаражни врати монтаж на скрити електромагнитни брави за вашта сигурност и имущество. Изготвяне на конкурентни оферти разумни цени.
Изграждане и поддръжка на системи за видео наблюдение | Охранителни, СОТ | гр. Бургас
Изграждане и поддръжка на системи за видео наблюдение
SPYCO technology
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: SPYCO technology,  преди 62 дни
Имате нужда от сигурност или просто искате да следите децата ви какво правят докато не сте в къщи, тогава вие нужна помоща на SPYCO technology. Екипа ни създаден от специалисти с близо 10 годишен опит в бранша ще ви помогне да направите своя правилен избор за да задоволите вашите нужди в областта на видео сигурността.
Алармена Система Безжична GSM/SIM | Охранителни, СОТ | гр. Пловдив
Алармена Система Безжична GSM/SIM
Електро Услуги Пловдив
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Електро Услуги Пловдив,  преди 63 дни
Предлагаме GSM/SIM Безжична алармена система за дома, вилата, офиса използваща СИМ карта на произволен оператор. Надеждна охранителна система която използва сим карта на мобилните оператори в БГ. При нарушение в дадения обект където е инсталирана ви сигнализира на номера които и зададете или ви изпраща SMS с предупреждение. Един евтин и добър вариант за охраняване на вила, гараж, къща, апартамент. Възползвайте се от офертата и бъдете спокойни когато няма никой във вашето жилище. Можете да настроите алармата при нарушение да набира до 6 тел. номера и 3 съобщения. Опция да я включват..
Личен шофьор и Охрана на дами | Охранителни, СОТ | к. к. Слънчев бряг
Личен шофьор и Охрана на дами
Ridick
к. к. Слънчев бряг, обл. Бургас,  Подател: Ridick,  преди 79 дни
Млад, силен, симпатичен мъж предлага шофьорски услуги, и охрана на дами... Звънете 24:00ч в денонощието. Гарантирана дискретност!
охранителна фирма мики | Охранителни, СОТ | гр. София
охранителна фирма мики
Калоян Димитров
гр. София, обл. София,  Подател: Калоян Димитров,  преди 88 дни
Предлага въоръжена физическа охрана на вили, промишлени и строителни обекти, складове, без банки и магазини.
Денонощен Трезор | Охранителни, СОТ | к. к. Слънчев бряг
Денонощен Трезор
к. к. Слънчев бряг, обл. Бургас,  преди 103 дни
Денонощен трезор единствен в региона дискретност и сигурност 24 часа в денонощието въоръжена охрана и видео наблюдение. Паркинг за клиенти на Трезора. Осигурен транспорт за нови клиенти при подписването на нов договор. Най големият и единствен трезор в региона намиращ се на 50 м. от Полицията в к.к. Сл. бряг. Неограничен достъп до Трезора и без допълнителни такси.
Изграждане на Сигнално-охранителна система (сот), Системи за Видеонаблюдение | Охранителни, СОТ | гр. Севлиево
Изграждане на Сигнално-охранителна система (сот), Системи за Видеонаблюдение
гр. Севлиево, обл. Габрово,  Подател: Vladimir,  преди 145 дни
Изграждане на системи за видеонаблюдение и охрана Предлагаме проектиране, изграждане и поддръжка на системи за видеонаблюдение! Богат избор от DVR платки, рекордери, камери както и всичко необходимо за изграждането на вашата охранителна система. Предлагаме различни конфигурации на системи за видеонаблюдение спрямо особеностите на обекта и съобразени с вашите изисквания. В случай че желаете да изготвим оферта не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви предложим добра цена съчетана с добро качество на предлагините стоки и услуги! 2 години гаранция!
« Предишна | 12 | Следваща »
Host.bg
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.