Услуги

Охранителни, СОТ

Област
Населено място
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
44 обяви
ТОП оферта
Строй мастер домофон ООД - производител на домофонни системигр. Пловдив, Пловдив,  преди 15 часа«Строй Мастер Домофон» — - е една от големите фирми, които се занимават с монтаж и техническо обслужване на домофонни системи. Фирмата е на пазара от 1996г. и има офиси в повечето големи градове в Русия и близките държави (например, България, Грузия, Армения, Казахстан т.н). «Строй Мастер Домофон» е фирма, която предоставя услуги през цялия етап - от инсталирането до техническото обслужване на домофонна система за срок от 11 или повече години. Фирма «Строй Мастер Домофон» също така се грижи за домофони, инсталирани и изоставени от други домофонни фирми. Нашите клиенти избират нас за инсталиране на домофонна система поради: - достъпна цена на домофона; - високото качество на инста..
ТОП оферта
видеонаблюдение, системи за сигурност и охрана, контрол на достъп, пожароизвестяване, аварийни ремонти: продажба, проектиране и изгражданегр. Бургас, Бургас,  преди 1 денвидеонаблюдение, системи за сигурност и охрана, контрол на достъп, пожароизвестяване, аварийни ремонти: продажба, проектиране и изграждане Комфорт Системс - проектиране, дизайн и изграждане на технически системи за сигурност и охрана, видеонаблюдение, контрол на достъп, пожароизвестяване, хотелски системи, периметрова охрана, видео домофонни системи. Екипът на Комфорт Системс предлага на клиенти ни всички услуги свързани с изграждането на алармени системи – изготвяне на проект, доставка на оборудване, изграждане, обучение за работа със системата, гаранционна и следгаранционна подръжка. Адрес на офиса: гр. Бургас, ж.к. Изгрев
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPОхранителни ролетки и решетки | Охранителни, СОТ | гр. Бургас
Охранителни ролетки и решетки
”ПЕРФЕКТ ПЛАСТ М” ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ”ПЕРФЕКТ ПЛАСТ М” ЕООД,  преди 1 ден
Перфектната защита за вашия магазин, офис или склад! Изработка, доставка и монтаж на охранителни ролетни щори и решетки от висококачествени материали на изключително ниски цени! Богата цветова гама и модели съобразени с вашия вкус! Безплатна консултация и вземане на размери!
Технически решения за защита и сигурност | Охранителни, СОТ | гр. София
Технически решения за защита и сигурност
гр. София, обл. София,  преди 6 часа
Проектиране, доставка, монтаж, програмиране, гаранционна и извънгаранционна поддръжка на сигнално-охранителни системи, видеонаблюдение и контрол на достъп. Възможност за включване към централизираните системи на водещи охранителни фирми при изгодни условия. Безплатен оглед в рамките на град София! Качествена техника и безупречен монтаж на достъпни цени.
Алармени системи за Вашите дом, офис и вила. | Охранителни, СОТ | гр. Варна
Алармени системи за Вашите дом, офис и вила.
”ТЕХ СИСТ” ООД
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: ”ТЕХ СИСТ” ООД,  преди 1 ден
За охраната на Вашите дом, офис, вила, магазин, склад предлагаме: проектиране, доставка, монтаж и сервиз на локални сигнално-охранителни системи осигуряващи: -сигнализация (звукова и светлинна) на място при ВЗЛОМ, ПОЖАР и НАВОДНЕНИЕ; -дистанционно оповестяване по радио канал, телефонна линия или чрез GSM - оператор; -възможност за включване към фирми за СОД. При изграждането на системите използваме само компоненти произвеждани от фирми, доказали на пазара качеството на своите продукти като се стремим да осигуряваме оптимална сигурност при достъпни цени.
Видеонаблюдение гаранция 1г. | Охранителни, СОТ | гр. Бургас
Видеонаблюдение гаранция 1г.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Тодор,  преди 2 дни
Изграждане и поддръжка на системи за видеонаблюдение, с аналогови и цифрови камери и микрофони. Възможност за наблюдение и подслушване в реално време.
RUMENEX.COM системи за сигурност; хотелски брави и системи | Охранителни, СОТ | гр. Варна
RUMENEX.COM системи за сигурност; хотелски брави и системи
Иван Цветанов/РУМЕНЕКС ИН
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Иван Цветанов/РУМЕНЕКС ИН,  преди 2 дни
RUMENEX.COM системи за сигурност; хотелски брави и системи; пожароизвестителни системи; компютърни мрежи; видеонаблюдение; контрол на достъп на жилищни входове, кооперации
детективски услуги | Охранителни, СОТ | гр. Сливен
детективски услуги
гр. Сливен, обл. Сливен,  преди 4 дни
Сливен, частна детективска агенция Славчев - предлага услуги в цялата страна
Проектиране и изграждане на видеонаблюдение | Охранителни, СОТ | гр. София
Проектиране и изграждане на видеонаблюдение
Моноидея ЕООД
гр. София, обл. София,  Подател: Моноидея ЕООД,  преди 7 дни
Моноидея ЕООД проектира и изгражда видеонаблюдение в Пловдив и София. В тази насока фирмата работи съвместно с доказани доставчици на висококачествени консумативи и софтуер. В областта на системите за видеонаблюдение, дружеството извършва: проектиране; доставка; монтаж; обслужване на изградените системи. Цялата работа протича съобразно нуждите на обекта от: видеонаблюдение; контрол на достъпа; системи за сигурност.
Защита от некоректни строители и др. | Охранителни, СОТ | гр. София
Защита от некоректни строители и др.
гр. София, обл. София,  преди 8 дни
Фирма Арес 2016 г. ви предпазва от некоректни строителни компании, като следи за правилното и навременно изпълнение и за кражби по обектите. Предлагаме временна охрана на частни лица и фирми, както и превоз с луксозни автомобили в цялата страна. г-н Любомир Димитров.
”Делта Гард”ООД Защита без граници | Охранителни, СОТ | гр. Плевен
”Делта Гард”ООД Защита без граници
”Делта Гард”ООД
гр. Плевен, обл. Плевен,  Подател: ”Делта Гард”ООД,  преди 9 дни
Охрана на имущество. Масови мероприятия. Лична охрана. Реакция на сигнално-охранителна техника. Охрана на малки населени районо(села)и общини. Земеделски площи. Защита от незаконна сеч. Фирмата ”Делта Гард”ООД е съставена от бивши и настоящи спортисти по бойни спортове.
Аларма за дома, офиса и двора | Охранителни, СОТ | гр. София
Аларма за дома, офиса и двора
гр. София, обл. София,  преди 10 дни
Клавиатурни системи, контрол с дистанционно, команди и известяване по GSM и смарт системи. Защита от взлом, пожар, газ и наводнение, автоматизиране на дома – с една команда контролирате много процеси /активиране на охраната и алармата за пожар и газ, изключване на силови електрически вериги за сигурност, затваряне на кранове, ролетки и др. електрически врати и съоръжения, активиране на интелигентно осветление и други/. Още предлагани услуги – цялостно окабеляване за ново строителство, както и подмяна и модернизиране на ел.инсталации във стари сгради; монтажи и настройки на всички видове ..
сигма секюрити еоод | Охранителни, СОТ | гр. София
сигма секюрити еоод
гр. София, обл. София,  Подател: иво бенд,  преди 11 дни
търсим обекти в цялата страна ниски цени предлагаме постожи и авто пърули както постоянно видео наблюдение на васхия дом ресторант или ферма за контакти ивайло манасиев старши управител цени на договаряне ще останете доволни от насхите услуги персоналут е напълно млад и стимулиран да вурши своите задължения
Монтажник сигнално известителни системи | Охранителни, СОТ | гр. София
Монтажник сигнално известителни системи
”Саламандър - Д. А. С” ООД
гр. София, обл. София,  Подател: ”Саламандър - Д. А. С” ООД,  преди 11 дни
Във връзка с разширяване на дейността фирма ”САЛАМАНДЪР - ДАС” ООД, търси да назначи мотивирани служители на длъжност Монтажник сигнално известителни системи за гр. София. Изисквания към кандидатите: - Завършено средно техническо образование; - Опит в изграждане и поддръжка на технически системи за сигурност; - Чисто съдебно минало; - Умения за работа в екип и способност за вземане на решения в екстремни ситуации; - Добри комуникативни умения; - Предишен опит на подобна позиция е предимство, но не е задължителен; Основни задължения: - Осъществява контакти, извършва ог..
Видеонаблюдение, Домашни и Авто Аларми | Охранителни, СОТ | гр. Бургас
Видеонаблюдение, Домашни и Авто Аларми
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 11 дни
За оптимална защита на Вашия дом и имущество предлагаме на вниманието Ви висококачествени алармени системи и цялостно видеонаблюдение. Осигуряваме поддръжка и сервизно обслужване за всеки осъществен от нас проект. БЕЗПЛАТНО ПОСЕЩЕНИЕ И ПРОЕКТ! КОНКУРЕНТНО НИСКИ ЦЕНИ И ВИСОКОКАЧЕСТВЕН МОНТАЖ! АТРАКТИВНИ ОТСТЪПКИ ЗА КОРПОРАТИВНИ КЛИЕНТИ! ПОСЕЩЕНИЕ ДО 12 ЧАСА!
Монтаж, изграждане и ремонт на цифрови и аналогови домофонни и заключващи системи | Охранителни, СОТ | гр. Бургас
Монтаж, изграждане и ремонт на цифрови и аналогови домофонни и заключващи системи
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 11 дни
Монтаж и изграждане на цифрови домофонни и заключващи системи. Ефективна защита за Вашия дом, голямо разнообразие от модели и комбинации. Цени на производител за техника. Примерна оферта: 1. Домофонна входна система 2503R - 410лв. 2. Абонатен панел NP 3000 - 85лв. 3. Акумулаторна батерия - 28лв. 4.24 броя домофонни слушалки - 528лв./ 22лв. цена за брой/ Общо за техника: 1051лв. 1. Инсталиране на контролен панел - 40лв. 2. Прозвъняване и монтаж на домофонни апарати - 15лв. / цена на абонат/. Общо за положен труд: 400лв. При необходимост от допълнително окабеляване 1.20лв. на метър /в цената..
алармени системи с гсм модул и контрол на достъп, охранителни системи | Охранителни, СОТ | гр. София
алармени системи с гсм модул и контрол на достъп, охранителни системи
Стоянов
гр. София, обл. София,  Подател: Стоянов,  преди 12 дни
Гсм алармени системи CM9 - сигурна и надеждна охрана на домове, магазини, офиси и къщи. Предимства: Сигнализира основно чрез набиране без разход на средства и в реално време. Висока степен на сигурност - четците използват 26 bit Wiegand формат за управление на охранителната система. Тага(жетона) може да се сравни с ключ с тази разлика, че при загубата му не е необходимо да сменяте четеца, а само изтривате тага. В сравнение с клавиатурата, разбирате, че сте изгубили тага, докато при клавиатурите може и да не разберете, че някой знае кода. Подходяща за всякакви потребители (особено за ..
Алармена Система Безжична GSM/SIM | Охранителни, СОТ | гр. Пловдив
Алармена Система Безжична GSM/SIM
Електро Услуги Пловдив
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Електро Услуги Пловдив,  преди 12 дни
Предлагаме GSM/SIM Безжична алармена система за дома, вилата, офиса използваща СИМ карта на произволен оператор. Надеждна охранителна система която използва сим карта на мобилните оператори в БГ. При нарушение в дадения обект където е инсталирана ви сигнализира на номера които и зададете или ви изпраща SMS с предупреждение. Един евтин и добър вариант за охраняване на вила, гараж, къща, апартамент. Възползвайте се от офертата и бъдете спокойни когато няма никой във вашето жилище. Можете да настроите алармата при нарушение да набира до 6 тел. номера и 3 съобщения. Опция да я включват..
Охранителна фирма предлага физическа охрана | Охранителни, СОТ | гр. Варна
Охранителна фирма предлага физическа охрана
гр. Варна, обл. Варна,  преди 16 дни
Охранителна фирма предлага охрана на юридически или физически лица, охрана на магазини, предприятия, търговски обекти, заведения и други.
Доставка и монтаж на системи за сигурност | Охранителни, СОТ | гр. София
Доставка и монтаж на системи за сигурност
SPMEDIA
гр. София, обл. София,  Подател: SPMEDIA,  преди 24 дни
www.spmedia.bg Предлага доставка и монтаж на всички видове системи за сигурност, в това число: - Системи за видеонаблюдение - Алармени системи СОТ - Системи за контрол на достъп - Пожароизвестителни системи - Системи за периметрова охрана - Домофонни системи - Озвучаване и оповестяване - Паркинг системи - Интегрирани решения
системи за сигурност | Охранителни, СОТ | гр. Велико Търново
системи за сигурност
Инж. Георги Найденов
гр. Велико Търново, обл. Велико Търново,  Подател: Инж. Георги Найденов,  преди 37 дни
Предлага проектиране, изграждане и поддръжка на системи за сигурност - видеонаблюдение, контрол на достъп, пожароизвестяване, сот и др. Даване на гаранция, както и серификация
Набираме нови клиенти за охрана със СОТ | Охранителни, СОТ | гр. София
Набираме нови клиенти за охрана със СОТ
гр. София, обл. София,  Подател: АБ СЕКЮРИТИ СЪЛЮШЪНС,  преди 43 дни
Международна охранителна фирма с присъствие в повече от 8 европейски държави набира нови клиенти за охрана със СОТ в гр. София и региона като предлага кешов бонус за всеки нов клиент с изградена СОТ система от 100 лв. за обект
Сот и Видеонаблюдение | Охранителни, СОТ | гр. София
Сот и Видеонаблюдение
гр. София, обл. София,  Подател: Божилов,  преди 45 дни
Проектиране-Изграждане на Сот-Видеонаблюдение. Електроинсталаций, озвучаване на магазини домове и офиси. Монтиране на модули за дистанционно отваряне на гаражни врати. Изготвяне на оферти -разумни цени.
Физическа охрана | Охранителни, СОТ | гр. Бургас
Физическа охрана
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 46 дни
”АДВИС-2011” ЕООД -Ангел Гочев Лицензирана фирма за охрана с22 годишен опит търси обекти за физическа охрана за Бургаска област. Цени по договаряне, в зависимост от местоположение на обекта и брой охранители.
Предлагам | Охранителни, СОТ | гр. София
Предлагам
гр. София, обл. София,  Подател: Petia,  преди 53 дни
Предлагам висококвалифицирана въоръжена/невъоръжена охрана на обекти, сгради и други.
обекти за охрана | Охранителни, СОТ | гр. Бургас
обекти за охрана
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЙОРДАНКА НЕДЕВА,  преди 57 дни
Лицензирана фирма за охрана търси обекти за физическа охрана за Бургаска област. Цени по договаряне, в зависимост от местоположение на обекта и брой охранители.
физика охрана | Охранителни, СОТ | гр. Пловдив
физика охрана
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Nikolay Kitov,  преди 60 дни
Физическа охрана на лица с и без шофьор и автомобил
Контрол на достъп или работно време | Охранителни, СОТ | гр. София
Контрол на достъп или работно време
гр. София, обл. София,  преди 65 дни
Изграждане и поддръжка на контрол на достъп във вашият офис или вход. Предлагаме различни видове заключване на врата чрез електрически насрещник, брава-болт или електромагнит.
Изграждане на видеонаблюдение | Охранителни, СОТ | гр. София
Изграждане на видеонаблюдение
гр. София, обл. София,  преди 65 дни
Предлагаме голям избор от качествени системи за видеонаблюдение. Получавате пълно оборудване, техническа поддръжка и гаранция за монтираните устройства. Чрез закупуването на такава система вие си осигурявате защита и възможност за отдалечено наблюдение на вашия офис или дом.
Охранител | Охранителни, СОТ | гр. Пловдив
Охранител
Кобра Секюрити
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Кобра Секюрити,  преди 71 дни
Здрав, психически годен за работа като охранител.
« Предишна | 12 | Следваща »
Host.bg
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.