Услуги

Ключарски

Област
Населено място
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
41 обяви
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPКлючарски и автоключарски услуги | Ключарски | гр. Бургас
Ключарски и автоключарски услуги
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 3 дни
Ключарски и автоключарски услуги Разкодиране и програмиране на имобилайзери и моторни компютри Отваряне на автомобили
Ключарски услуги | Ключарски | гр. София
Ключарски услуги
гр. София, обл. София,  преди 4 часа
С богатия си професионален опит, работата с модерни технологии, познаването на традиционните и не толкова традиционни продукти и решения за сигурността, ние, ключарите в МОБИЛОК ЕООД можем да Ви предложим: Посещение на адрес. Аварийно отключване на коли. Аварийно отключване на врати. Изработка на битови и авто ключове. Продажба и монтаж на автомати за врати, брави, патрони, дръжки, катинари и др. Ремонт на брави, автоключалки. Пренареждане на секретни и автомобилни ключалки.
Ключарски услуги Ямбол | Ключарски | гр. Ямбол
Ключарски услуги Ямбол
гр. Ямбол, обл. Ямбол,  Подател: М Аутотунинг,  преди 12 часа
Изработка на всички видове битови ключове и чипове за врати. Както и автомобилни ключове. Ателието се намира от дясно на входа на Технополис Ямбол. Работно време: от 08:00-18:30 и събота от 09:00 до 14:00 Намерете ни и във фейсбук: Автоключарски и ключарски услуги Ямбол @key.yambol
Автоключарски услуги | Ключарски | гр. Ямбол
Автоключарски услуги
гр. Ямбол, обл. Ямбол,  Подател: М Аутотунинг,  преди 12 часа
Ако сте заключили вашата кола, джип, бус, камион, забравили сте ключовете си вътре или просто сте ги загубили! Не се притеснявайте ние ще ви помогнем! Само ни позвънете!!! Цените за отключване варират в зависимост от модела на автомобила и годината на производство. Посетете ни и във FACEBOOK
Ключар и Автоключар | Ключарски | гр. Ямбол
Ключар и Автоключар
гр. Ямбол, обл. Ямбол,  Подател: М Аутотунинг,  преди 12 часа
Ние извършваме: Копиране, Програмиране, Обучаване, Изработване и Комбиниране на автоключ с чип и дистанционно в сгъваем автоключар с чип и дистанционно на автомобили, камиони е др. Изработка на всички видове Битови и Автомобилни ключове Намираме се до входа на Технополис Ямбол- 08:00 до 18:30, събота от 09:00 до 14:00 ч. Намерете ни във фейсбук по всяко време: Автоключарски и ключарски услуги Ямбол @key.yambol или @mautotuning
Ключар ключарски услуги ямбол ключове брави патрони ремонт на юпиеси | Ключарски | гр. Ямбол
Ключар ключарски услуги ямбол ключове брави патрони ремонт на юпиеси
гр. Ямбол, обл. Ямбол,  преди 3 дни
Майстор- ключар Светлан Христов, с 20 годишен опит в бранша, извършва всички видове ключарски услуги. - ремонт и продажба на брави и патрони - посещение на адрес. - ремонт на юпиеси за парно - изработка на автомобилни ключове с чип - отваряне на заключени автомобили Ателието се намира на Централен Кооперативен Пазар, зад спирката. Работно време: от 9 до 18ч, събота до 13ч.
Аварина ключарска помощ | Ключарски | гр. София
Аварина ключарска помощ
гр. София, обл. София,  Подател: Bojidar Mihailov,  преди 6 дни
Изработка на всички видове ключове за дома - секретни, ямкови, касови. Изработка на всички видове авто-ключове, авто-ключове с ЧИП (транспондер) програмиране. Продажба, ремонт, монтаж и възстановяване на авто и битови ключалки. Не чупим и не разбиваме, освен ако наистина не е наложително и това става единствено с изричното знание и съгласие на клиента. Аварийно отключване при изгубени ключове за дома и офиса. Счупен ключ в ключалка. Ключарски услуги при повреда в ключалката и счупен ключ Аварийно отключване при забравени ключове. Монтаж на допълнително осигурителни заключващи систе..
лючар-Автоключар-Спешна аварийна ключарска помощ 0-24ч.. без почивен ден | Ключарски | гр. София
лючар-Автоключар-Спешна аварийна ключарска помощ 0-24ч.. без почивен ден
КЛЮЧАР-АВТОКЛЮЧАР
гр. София, обл. София,  Подател: КЛЮЧАР-АВТОКЛЮЧАР,  преди 6 дни
Аварийно отваряне на: * Жилища * Автомобили до 2016 година * Каси * Противошперцови брави * Сейфове * Офиси Продажба на: * Секретни патрони, обикновенни брави, секретни брави, касови брави, бронировки за секретни патрони. * Ремонт, демонтаж и монтаж на всички видове ключови устройства, монтаж на допълнителни брави и ключалки. * Прекодиране на заключващи системи и устройства * Касови брави, патрони, греди * Основен ремонт, пренареждане на стартери, патрони на багажници и врати на автомобили и автоключалки * Мастер системи * Изработка на секретни, битови, ямкови, касови и авт..
Ключар / Автоключар - 24 часа аварийна ключарска помощ | Ключарски | гр. София
Ключар / Автоключар - 24 часа аварийна ключарска помощ
КЛЮЧАР-АВТОКЛЮЧАР
гр. София, обл. София,  Подател: КЛЮЧАР-АВТОКЛЮЧАР,  преди 6 дни
. КЛЮЧАР-АВТОКЛЮЧАР: СПЕШНА АВАРИЙНА КЛЮЧАРСКА ПОМОЩ 24 часа-0888 316 234 ДЕНОНОЩНО 100% ГАРАНЦИЯ, НИСКИ ЦЕНИ, ВИСОК ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ НА РАБОТА. 2. 1. Аварийно отваряне на: 3. Жилища 4. Автомобили до 2013 година 5. Каси 6. Противошперцови брави 7. Сейфове 8. Офиси 9. 2. Продажба на: 10. Секретни патрони, обикновенни брави, секретни брави, касови брави, бронировки за секретни патрони. 11. 3. Ремонт, демонтаж и монтаж на всички видове ключови устройства, монтаж на допълнителни брави и ключалки. 12. 4. Прекодиране на заключващи системи и устройства 13. Касови брави, патрони, гред..
Ключар | Ключарски | гр. Плевен
Ключар
Niko
гр. Плевен, обл. Плевен,  Подател: Niko,  преди 6 дни
Изработка на всички видове ключове за дома - секретни, ямкови, касови. Изработка на всички видове авто-ключове, авто-ключове с ЧИП (транспондер) програмиране. Продажба, ремонт, монтаж и възстановяване на авто и битови ключалки. Не чупим и не разбиваме, освен ако наистина не е наложително и това става единствено с изричното знание и съгласие на клиента. Аварийно отключване при изгубени ключове за дома и офиса. Счупен ключ в ключалка. Ключарски услуги при повреда в ключалката и счупен ключ Аварийно отключване при забравени ключове. Монтаж на допълнително осигурителни заключващи систе..
Ключар-Автоключар: Спешна Аварийна Ключарска Помощ 24 часа- ДЕНОНОЩНО | Ключарски | гр. София
Ключар-Автоключар: Спешна Аварийна Ключарска Помощ 24 часа- ДЕНОНОЩНО
КЛЮЧАР-АВТОКЛЮЧАР
гр. София, обл. София,  Подател: КЛЮЧАР-АВТОКЛЮЧАР,  преди 10 дни
Ключар-Автоключар-Спешна аварийна ключарска помощ 0-24ч.. без почивен ден Денонощно 100% Гаранция, Ниски цени, Висок професионализъм на работа *Предлагани услуги: *Аварийно отваряне на домове, автомобили до 2013 година, каси, противошперцови брави, сейфове и офиси *Подмяна или поправка на счупени ключове *Ремонт на всички видове заключващи системи и автомобили /до 2013г/. *Изработка на автоключ по ключалка и възстановяване на имобилайзер при загубени автоключове с транспондер *Продажба, демонтаж и монтаж на касови брави, допълнителни брави GERDA TITAN И ABLOY DEADBOLT и брави със секр..
Ключарско ателие | Ключарски | гр. Пазарджик
Ключарско ателие
ЕТ ”В.А.Ш.”
гр. Пазарджик, обл. Пазарджик,  Подател: ЕТ ”В.А.Ш.”,  преди 19 дни
Извършваме всички видове ключарски услуги включително и на място.
Копиране ( клониране ) на iButton контактни чипове онлайн и на адрес | Ключарски | гр. Велико Търново
Копиране ( клониране ) на iButton контактни чипове онлайн и на адрес
гр. Велико Търново, обл. Велико Търново,  Подател: slav4o_com,  преди 21 дни
Копиране на контактните чипове iButton - 15лв. бр. Цената включва чип и посещение на адрес, за Велико Търново 2 бр - 20лв 3 бр - 25лв Онлайн: Може да изпратите чипа по куриер, аз ще ви го върна със неговия дубликат по куриер. 5лв на чип, куриерите за ваша сметка.
Аварийна ключарска помощ | Ключарски | гр. Русе
Аварийна ключарска помощ
Огнян Георгиев
гр. Русе, обл. Русе,  Подател: Огнян Георгиев,  преди 22 дни
Аварийна ключарска помощ за град Русе. Посещение до 20 мин. Аварийно отваряне на домове, офиси, автомобили и сейфове. Смяна на шифър на всички видове заключващи системи. Ремонт и монтаж на брави, патрони и всички заключващи устройства. Консултация и техническо обслужване на заключващи системи. Мобилен екип!
Ключар Русе | Ключарски | гр. Русе
Ключар Русе
СИ ЕЛ ЕС ЕООД
гр. Русе, обл. Русе,  Подател: СИ ЕЛ ЕС ЕООД,  преди 22 дни
Ключарско ателие - професионална изработка на всички видове битови ключове, автоключове, автомобилни ключове с чип, ремонти, прекодиране, чипове за домофони, аксесоари. Адрес:Борисова 120, Г. Работно време: понеделник-петък 09:00 до 18:00 часа/12:00-13:00 обедна почивка/ събота 10:00-14:00 часа
Aварийни ключарски железарски  услуги | Ключарски | гр. Враца
Aварийни ключарски железарски услуги
гр. Враца, обл. Враца,  преди 26 дни
Изработвам Метални врати, решетки,железарски, и аварийни ключарски услуги и ВиК услуги на достъпно ниски цени.
Спешна ключарска помощ24 часа | Ключарски | гр. София
Спешна ключарска помощ24 часа
гр. София, обл. София,  преди 31 дни
Отключване ремонт смяна и монтаж на всички видове заключващи системи. Отключване на автомобили ремонт ключалки
Ключар Бургас | Ключарски | гр. Бургас
Ключар Бургас
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 31 дни
Ключарски услуги Контрол на достъп Авариино отключване Монтаж изработка и сервиз на основни и допълнителни заключващи системи повишаващи сигурността на домове, офиси, магазини Нарязване и копиране на ключове и чипове Заключвания с чип за входове и асансъори с възможност на отчитанеи контрол на потреблението Ремонт и монтаж на входни и интериорни врати на бариери гаражни врати с дистанционно управление и др Ремонт и поддръжка на домофонни уредби бул. Демокрация зад Механотехникума
денонощни ключарски услуги | Ключарски | гр. Бургас
денонощни ключарски услуги
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: тома десполов,  преди 32 дни
Аварийно отваряне на домове, магазини, офиси, каси, сейфове, автомобили и други. Продажба и монтаж на брави и патрони от нисък, среден и висок клас.
Заключване за врати | Ключарски | гр. София
Заключване за врати
гр. София, обл. София,  преди 36 дни
Предлагам уникални решения за заключване на врати за дом, офис, гараж и др. Управлението на заключване/отключване може да бъде с дистанционно управление, SMS, карта, таг или др. Индивидуални решения за всеки клиент и врата
Ключарсто ателие Сигурност | Ключарски | гр. Пловдив
Ключарсто ателие Сигурност
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: СИГУРНОСТ,  преди 38 дни
Ключарски услуги. Изработка на всякакви ключове, автомобилни ключове. Аварийна ключарска помощ. Отваряне на всякакви каси. Продажба и монтаж на патрони, брави, дръжки, пощенски кутии и сейфове. Пренареждане на автоключалки и патрони на врати. Изработка на чипове. Професионално обслужване на достъпни цени. Вашата сигурност е важна за нас!
Ключарски Услуги Пловдив | Ключарски | гр. Пловдив
Ключарски Услуги Пловдив
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 69 дни
Спешен ключар. Отваряне на коли, домове и къщи. Автоключове с чип. Вадене на всякакви ключове. Спешно отключване. град Пловдив адрес: ул. Васил Левски 46 (до денонощната аптека)
KLUCHARSHUMEN.com - ключарско ателие | Ключарски | гр. Шумен
KLUCHARSHUMEN.com - ключарско ателие
KLUCHARSHUMEN.com - ключарско ателие
гр. Шумен, обл. Шумен,  Подател: KLUCHARSHUMEN.com - ключарско ателие,  преди 92 дни
Kлючарско ателие KLUCHARSHUMEN.com в град Шумен се намира на паркинга на Кауфланд до Стадиона - гр. Шумен (бул. “Симеон Велики” 28). Разполагаме с висококачествено ключарско оборудване (машини, инструменти, всякаква друга техника), която ни позволява максимално ефикасно да извършваме всяка една предлагана от нас услуга.  
Денонощни ключарски услуги | Ключарски | гр. Русе
Денонощни ключарски услуги
Ключарско ателие Кузманов
гр. Русе, обл. Русе,  Подател: Ключарско ателие Кузманов,  преди 102 дни
Денонощни ключарски услуги. Отключване на апартаменти, каси, автомобили. Сервизен център FAB.
Ключарски и автоключарски услуги | Ключарски | гр. Сливен
Ключарски и автоключарски услуги
гр. Сливен, обл. Сливен,  преди 128 дни
Изработка на автомобилни ключове.
Заключване с чип на гардероби/ шкафове | Ключарски | гр. Пловдив
Заключване с чип на гардероби/ шкафове
ПИ Системс
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: ПИ Системс,  преди 128 дни
Качествено, сигурно и защитено електронно заключване за гардероби, шкафчета, чекмеджета, каси и други. Работи с чипове, захранва се с батерии, има възможност за аварийно отключване. Подходящо за дома и за обществени места. Цена 65 лева
Домофони и електронно заключване с чип | Ключарски | гр. Пловдив
Домофони и електронно заключване с чип
ПИ Системс
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: ПИ Системс,  преди 129 дни
Изграждане, ремонт и възстановяване на домофонни инсталации и заключващи системи в гр. Пловдив и областта. Достъпни цени, високо качество, кратки срокове на изпълнение, гаранционно и извънгаранционно сервизно обслужване, без допълнителни такси за обслужване. Монтаж на електронно вандалоустойчиво заключване с чип и свързване с домофоните. Ремонт на стълбищно осветление. Монтаж на сензорно осветление (задейства се при движение само в тъмната част на деня), което рязко намалява разхода на електроенергия. Изграждане и ремонт на електоинсталации. Аварийни електро услуги. Видеонаблюдение.
Програмиране на смарт ключ тип рибка за Мерцедес | Ключарски | гр. Силистра
Програмиране на смарт ключ тип рибка за Мерцедес
гр. Силистра, обл. Силистра,  Подател: Dimitar Bogdanov,  преди 146 дни
Извършваме програмиране и ремонт на всички смарт ключове тип ”Рибка” за всички модели мерцедес до 2015 г. Също и когато всички ключове са изгубени!!! За целта е необходимо да ни се обадите на - Митко гр. Силистра. Ние ще Ви посетим на място и ще Ви изработим и обучим на място нов ключ. За клиентите ни от страната, е необходимо да извадите гълтача/там, където пъхате ключа/ и ни го изпратите по Еконт!!! Още на другия ден ще си получите гълтача и новия си ключ!!! Цена 200 - 250 лв. за чисто нов ключ с вкл. обучение за вашия автомобил! /ЦЕНАТА СЕ ОПРЕДЕЛЯ ОТ МОДЕЛА НА МЕРЦЕДЕСА И МОДЕЛА НА КЛЮЧА!!..
Ключар. Автоключар гр. Силистра - Ключове с чип. Премахване на фабричен имобилайзер | Ключарски | гр. Силистра
Ключар. Автоключар гр. Силистра - Ключове с чип. Премахване на фабричен имобилайзер
гр. Силистра, обл. Силистра,  Подател: Dimitar Bogdanov,  преди 146 дни
Нашето ключарско ателие е специализирано главно с ключове за автомобили и електрониката, свързана с имобилайзерната система на колите! Ние безпроблемно можем да изрежем всички видове автоключове, да обучим чип и да запалим вдички видове мпс до 2015 г. Справяме се безпроблемно и в ситуация, когато вдички ключове на колата са ИЗГУБЕНИ! При нужда звънете на Митко гр. Силистра, Автокомплекс Кети-Мати
Денонощни ключарски услуги Бургас!!! | Ключарски | гр. Бургас
Денонощни ключарски услуги Бургас!!!
Петър Керемидчиев
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Петър Керемидчиев,  преди 155 дни
Денонощни ключарски услуги. Аварийно отключване на автомобили, офиси, магазини, частни домове на достъпни цени. Продажба на брави, патрони, обков, монтаж. Изработка на всякакви видове ключове, включително и автомобилни с чип. Копиране на чипове за контрол на достъп. Ателието се намира на улица „Цар Калоян” 104. Работно време: 9:00 - 19:00 часа всеки ден, без неделя.
« Предишна | 12 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.