Област
Населено място
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
4 обяви
СнимкиЗаглавие на обявата
Красиви дами каним Ви на едно пътешествие с ДАНСИНГТЕРАПИЯТА ”Аз жената” | Тренинги, семинари, тиймбилдинг | гр. Варна
Красиви дами каним Ви на едно пътешествие с ДАНСИНГТЕРАПИЯТА ”Аз жената”
гр. Варна, обл. Варна,  преди 4 часа
Красиви ДАМИ, искате ли да преоткриете себе си и да надникнете в своя емоционален свят? Каним Ви на едно незабравимо преживяване, в което да преоткриете в себе си онази прекрасна, уникална, емоционална женска същност, която живее във всяка една от нас! Насладете се на чувствената интимност между танца и психологията. Открийте своите чувства, изразете своите емоции чрез дансингтерапията и намерете своето ново аз! - ВРЕМЕ И МЯСТО на провеждане: събота и неделя от 14-17 часа в дансинг клуб „ Амор” с адрес ул. „Александър Дякович„45 вход В ет.2, Сградата се намира в близост до Бизнес хотела - Ви..
Тест и възможност | Тренинги, семинари, тиймбилдинг | гр. София
Тест и възможност
гр. София, обл. София,  преди 8 часа
Тествай уменията си чрез 7 дневен безплатен тест за умения в продажбите, в който ще научиш как да въздействаш на другите, така че да купят дори и да нямаш опит в продажбите. И не само… ще ти бъде дадена възможност да се присъединиш към екип, който ще ти помогне да успееш. Ще имаш възможност да изкарваш и допълнителни доходи, които в бъдеще могат да станат и основни. Просто се регистрирай на формата от линка. /ако линка не се отваря, копирай го и го постави в адресната лента на твоя браузър/ http://bit.ly/7_dni_test Наш партньор ще се свърже с теб по имейл за насоки. Предложението в..
Провеждаме на Специализиран курс за: Пилатес и Йога инструктори | Тренинги, семинари, тиймбилдинг | гр. София
Провеждаме на Специализиран курс за: Пилатес и Йога инструктори
Цена
450 лв.
гр. София, обл. София,  преди 35 дни
Подготвяме: Пилатес и Йога професионални-инструктори с персонализирано обучение. Както и правилното изпълнение на физически упражнения, асани, хранене и медицина. Легитимна и сертифицирана диплома и вьзможност за осигоряване на работа след завършване на курса по специалноста! За контакт и записване: Андреев.
Курс, обучение, Инструктори: Пилатес, Йога, | Тренинги, семинари, тиймбилдинг | гр. София
Курс, обучение, Инструктори: Пилатес, Йога,
Цена
450 лв.
гр. София, обл. София,  преди 126 дни
Инструкторите които подготвяме при нас (Степ/денс аеробика, Спининг, Пилатес, Фитбол, Йога..) са част от една динамична, новата вълна инструктори в груповите тренировки. Овладяване на основните дисциплини на аеробиката и др. Както и нови стъпки и движения в съчетание с широка гама от спортна насоченост по програмите, като например хореография, използване на музиката, формиране на нова група! Използването на различни нови упражнения, в отговор на разнообразната гама от потребности. Квалифицирани преподаватели и доказана учебна програма.
« Предишна | 1 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.