Обучение, курсове

Тренинги, семинари, тиймбилдинг

Област
Населено място
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
7 обяви
СнимкиЗаглавие на обявата
Красиви дами каним Ви на едно пътешествие с ДАНСИНГТЕРАПИЯТА ”Аз жената” | Тренинги, семинари, тиймбилдинг | гр. Варна
Красиви дами каним Ви на едно пътешествие с ДАНСИНГТЕРАПИЯТА ”Аз жената”
гр. Варна, обл. Варна,  преди 9 часа
Красиви ДАМИ, искате ли да преоткриете себе си и да надникнете в своя емоционален свят? Каним Ви на едно незабравимо преживяване, в което да преоткриете в себе си онази прекрасна, уникална, емоционална женска същност, която живее във всяка една от нас! Насладете се на чувствената интимност между танца и психологията. Открийте своите чувства, изразете своите емоции чрез дансингтерапията и намерете своето ново аз! - ВРЕМЕ И МЯСТО на провеждане: събота и неделя от 14-17 часа в дансинг клуб „ Амор” с адрес ул. „Александър Дякович„45 вход В ет.2, Сградата се намира в близост до Бизнес хотела - Ви..
Тест и възможност | Тренинги, семинари, тиймбилдинг | гр. София
Тест и възможност
гр. София, обл. София,  преди 5 дни
Тествай уменията си чрез 7 дневен безплатен тест за умения в продажбите, в който ще научиш как да въздействаш на другите, така че да купят дори и да нямаш опит в продажбите. И не само… ще ти бъде дадена възможност да се присъединиш към екип, който ще ти помогне да успееш. Ще имаш възможност да изкарваш и допълнителни доходи, които в бъдеще могат да станат и основни. Просто се регистрирай на формата от линка. /ако линка не се отваря, копирай го и го постави в адресната лента на твоя браузър/ http://bit.ly/7_dni_test Наш партньор ще се свърже с теб по имейл за насоки. Предложението в..
Християнски колеж ”Гора Моисея” | Тренинги, семинари, тиймбилдинг | Украйна (UA)
Християнски колеж ”Гора Моисея”
Украйна (UA), обл. Друга държава,  преди 12 дни
Oткрита e регистрацията за ежегодният Християнски Колеж ”Гора Моисея”- 2017 / 19.06.2017- 14.07.2017 г/. в столицата на Украйна гр. Киев. Станете част от събитието заедно с повече от 10 000 студенти от цял свят, където можете да преживеете реално Божието присъствие и да пребъдвате в учението, да получите своето изцеление, чудо или откровение за живота си. Хиляди изцеления и променени животи. Местата са ограничени. Побързайте!!! Занятията и служенията ще се провеждат в ”Двореца на спорта” в центъра на Киев. Понеделник- Петък от 10.00 до 17.00, Събота: почивен ден/ по желание участие в проекти, ..
обучения курсове | Тренинги, семинари, тиймбилдинг | гр. София
обучения курсове
гр. София, обл. София,  Подател: МикиНики,  преди 32 дни
ЦПО +359 Професионална Академия за Умения и иновации, предлага курсове и обучения за над 20 професии които ще допринесат за подобряване на вашата професионалната квалификация, и успешна кариерна реализация.
За бъдещи Канго-Инструктори! Аеробикa, Степ,? Тае-бо.. | Тренинги, семинари, тиймбилдинг | гр. София
За бъдещи Канго-Инструктори! Аеробикa, Степ,? Тае-бо..
Цена
450 лв.
гр. София, обл. София,  преди 37 дни
За бъдещи Канго-Инструктори! Ускорен Курс за Аеробик- Инструктори, Степ,? Тае-бо. (Международен сертификат). Инструкторите които подготвяме при нас; / Канго-Инструктори! Ускорен Курс за Аеробик- Инструктори, Степ,? Тае-бо/ Ще имате възможност да усвоите практически и теоритични знания не само за правилните физически упражнения , формиране на групи и изготвяне на хореография, но и за правилното хранене и медицина. Възможно е осигуряване на работа след завършване на курса по-специалноста! (Диплома и международен сертификат)
Стажантска програма в САЩ | Тренинги, семинари, тиймбилдинг | гр. Варна
Стажантска програма в САЩ
Цена
2 000 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Поликонтакт,  преди 58 дни
Изисквания: да сте студент (2-ри или по-горен курс) или висшист със специалност в сферата на икономиката или туризма. Възможно е заминаване чрез доказване на практически опит в сферата на туризма, мениджмънта, хотелиерството или ресторантьорството; да сте на възраст до 30 години; да владеете много добър английски език; да сте в добро физическо и психическо здраве; Заминаването се осъществява по програма за обмен на млади специалисти одобрена от Американското правителство. Ресторант към известна хотелска верига в столицата на САЩ Washington DC обявява стажантско място за позиция „restau..
Курс, обучение, Инструктори: Пилатес, Йога, | Тренинги, семинари, тиймбилдинг | гр. София
Курс, обучение, Инструктори: Пилатес, Йога,
Цена
450 лв.
гр. София, обл. София,  преди 67 дни
Инструкторите които подготвяме при нас (Степ/денс аеробика, Спининг, Пилатес, Фитбол, Йога..) са част от една динамична, новата вълна инструктори в груповите тренировки. Овладяване на основните дисциплини на аеробиката и др. Както и нови стъпки и движения в съчетание с широка гама от спортна насоченост по програмите, като например хореография, използване на музиката, формиране на нова група! Използването на различни нови упражнения, в отговор на разнообразната гама от потребности. Квалифицирани преподаватели и доказана учебна програма.
« Предишна | 1 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.