Машини, Инструменти

Производствена, Обработваща

Филтри
Област
Населено място
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
351 обяви
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPЕлектрожен комбиниран с Телоподаващо MIG/MMA 250 | Производствена, Обработваща | гр. Хасково
Електрожен комбиниран с Телоподаващо MIG/MMA 250
Цена
600 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  Подател: vion,  преди 14 часа
Електрожен комбиниран с Телоподаващо MIG/MMA 250 Инверторен Телоподаващ Апарат комбиниран с Електрожен за ММА заварки с всични видове електроди. Окомплектовани са с еврошланг за МИГ/МАГ заваряване, щипка маса, маска и чукче с четка. Регулиране на заваръчния ток/плавно/ 10-250 ампера, монофазни/250V/. Захранваща мощност: 5.9 kVA, Степен на защита: IP21. Работи с тел размери 0.6, 0.8 и 1.00 и 1.2 мм. и с ролки от 1 и 5 кг. Заварява с електроди от 2,5 до 5 мм. 1 Година гаранция! Нов Внос
VIPИнверторен електрожен 200 А | Производствена, Обработваща | гр. Хасково
Инверторен електрожен 200 А
Цена
220 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  Подател: vion,  преди 14 часа
Инверторен електрожен 200 А Големина на тока: 200 А Диаметър на електродите: 1,6-4 ммПовишаване на мощността в момента на запалване на дъгата ANTI STICKING: функция срещу залепване на електрода Постоянна заваръчна мощност Мигновено влизане в работен режим благодарение на високото напрежение на празен ход на източника на захранването Меко разтапяне благодарение на наличието на постоянно напрежение Много добра проникваща способност и стабилност на дъгата Система за защита от колебания в напрежението и от пренапрежение (+/-15%). 1 Година Гаранция! Нов Директен Внос!
VIPТелоподаващ Co2 заваръчен апарат MiG 220А Turbo Max | Производствена, Обработваща | гр. Хасково
Телоподаващ Co2 заваръчен апарат MiG 220А Turbo Max
Цена
500 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  Подател: vion,  преди 14 часа
Телоподаващ Co2 заваръчен апарат MiG 220А Turbo Max Телоподаващ Co2 заваръчен апарат MIG 220А Turbo Max Телоподаващи заваръчни апарати с мощност 220 ампера работещи с телове размер 0.6 и 0.8 мм и с ролки от 1 и 5кг. Окомплектовани са с 4 метра евро шланг, ръкохватка за MIG/MAG заваряване с дълги кабели, щипка маса, маска и чукче с четка, колелца. Регулиране на заваръчния ток /плавно/ 30-220 ампера, монофазни/220V/. Заварява черно (стоманена тел и газ CO2), Алуминий (тел алумин и газ АРГОН. Заварки на бронз, месинг, чугун, и черно-както помежду им, така и поотделно с помеднена тел+ГАЗ АРГОН..
VIPСПЕШНО! Промоция! Професионално Телоподаващо комбинирано с електрожен NB-250 + подарък маска | Производствена, Обработваща | гр. Хасково
СПЕШНО! Промоция! Професионално Телоподаващо комбинирано с електрожен NB-250 + подарък маска
Цена
750 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  Подател: vion,  преди 14 часа
Професионално Телоподаващо комбинирано с електрожен NB-250 + подарък маска Професионална машина, телоподаващо+електрожен с мощност 250А. Плавен старт на подаването на телта, плавно регулиране на ампеража. Заварява черно(стоманена тел и газ CO2), Алуминий(тел алумин и газ АРГОН. Заварки на бронз, месинг, чугун, и черно-както помежду им, така и поотделно с помеднена тел+ГАЗ АРГОН. Заварява и неръждавейка с неръждаема тел и ГАЗ АРГОН. Режим за точково заваряване. Машината има възможност за работа с телови ролки от 5 или 15 килограма. 1 Година Гаранция! Нов Директен Внос! ..
Термоформовъчна машина-автомат | Производствена, Обработваща | гр. София
Термоформовъчна машина-автомат
Цена
20 000 лв.
гр. София, обл. София,  преди 1 час
Термоформовъчна машина автомат за производство на опаковки за еднократна употреба.Машината е нова,не е работено с нея.Работи безупречно и безотказно.Производител съм и подсигурявам непрекъснато качествен материал за нейната работа.Цената подлежи на коментар.
Проектиране направа и подръжка на почистващи и полиращи машини на сребро,злато,мед,месинг и други цветни | Производствена, Обработваща | гр. Варна
Проектиране направа и подръжка на почистващи и полиращи машини на сребро,злато,мед,месинг и други цветни
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Николай Иванчев,  преди 2 часа
Проектиране направа и подръжка на почистващи и полиращи машини на сребро,злато,мед,месинг и други цветни
Оборудване, тухли Лего, блоки, плочи | Производствена, Обработваща | гр. София
Оборудване, тухли Лего, блоки, плочи
Цена
6 000 EUR
Trans Nova
гр. София, обл. София,  Подател: Trans Nova,  преди 5 часа
Фирма ТРАНС НОВА от Република Молдова произвежда и продава оборудване за леене на LEGO тухли hyperpressing начин, който е новост в строителните пазари в Европа, Азия и Африка. Предимства на LEGO тухли: 1) Точните размери на дължина, ширина и височина. 2) Лесно и бързо полагане от две кръгови водещи дупки. 3) Не е необходимо да се наемат строител за полагане на тухли. Всеки сам човек ще донесе всяка структура на LEGO тухли на принципа на детска Lego. 4) панел се поставя на лепилото за външна употреба, а не цимент. 5) Вертикални канали LEGO тухли могат да бъдат подсилени, че изгра..
Оборудване за производство на тухли Лего | Производствена, Обработваща | гр. Ямбол
Оборудване за производство на тухли Лего
Цена
5 000 EUR
Trans Nova
гр. Ямбол, обл. Ямбол,  Подател: Trans Nova,  преди 5 часа
Фирма ТРАНС НОВА от Република Молдова произвежда и продава оборудване за леене на LEGO тухли hyperpressing начин, който е новост в строителните пазари в Европа, Азия и Африка. Предимства на LEGO тухли: 1) Точните размери на дължина, ширина и височина. 2) Лесно и бързо полагане от две кръгови водещи дупки. 3) Не е необходимо да се наемат строител за полагане на тухли. Всеки сам човек ще донесе всяка структура на LEGO тухли на принципа на детска Lego. 4) панел се поставя на лепилото за външна употреба, а не цимент. 5) Вертикални кан..
Телоподаващо MIG/MMA 280 | Производствена, Обработваща | гр. Хасково
Телоподаващо MIG/MMA 280
Цена
750 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  преди 5 часа
Телоподаващо MIG/MMA 280/2 VIKI LUX с електрожен за монофазен ток професионално - 750 лв. Цена: 750.00 лв Предлагаме на Вашето внимание, професионално инверторно телоподаващо устройство MIG/MMA 280/2 VIKI LUX + електрожен, комбинирано за монофазен и трифазен ток. Висок клас технология. Регулиране на заваръчния ток/плавно/ 20-280A ампера, монофазен /230V/. Степен на защита - IP 21S. Работи с ролки от 1, 5 и 15 кг. Окомплектовани са с еврошланг за МИГ/МАГ заваряване, щипка маса, маска, чукче с четка, оригинални ръкавици за заваряване от телешка кожа, ролка 5 кг. Предназначен е за ремо..
Аргонов апарат и електрожен за заваряване | Производствена, Обработваща | гр. Панагюрище
Аргонов апарат и електрожен за заваряване
Цена
1 300 лв.
гр. Панагюрище, обл. Пазарджик,  Подател: Димитър,  преди 5 часа
Апарата е с прав и променлив ток заверява алуминий, неръждаема стомана и др. Машинката е италианска. Обурудвана с шланг(горелка) кабел маса и вентил. За повече инфо на посочения телефон
Циркуляр | Производствена, Обработваща | гр. Стара Загора
Циркуляр
Цена
290 лв.
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора,  преди 6 часа
Продавам циркуляр-пендула.
Електрожен инверторен IGBT VIKI LUX F2 | Производствена, Обработваща | гр. Хасково
Електрожен инверторен IGBT VIKI LUX F2
Цена
210 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  преди 6 часа
Електрожен инверторен IGBT VIKI LUX F2 с дисплей 210 лв Цена: 210.00 лв ПРОДАЖБИ НА ЕДРО И ДРЕБНО директен внос Предлагаме на Вашето внимание VIKI LUX F2 MMA 200A. Това са електрожени с най-новата разработка на базата на IGBT транзистори, предназначени за извършване на прецизни заваръчни дейности с всички видове електроди. Предимствата на тези електрожени са: Намалено импулсно натоварване на мрежата - за предприятия, които имат ограничение на мощността на електрическата мрежа прилагането на IGBT технологията позволява да се инсталират повече заваръчни постове. Заваряването не причинява см..
машини за производство на арматурна мрежа | Производствена, Обработваща | гр. София
машини за производство на арматурна мрежа
гр. София, обл. София,  Подател: Индустриални машини и съоръжения ЕООД,  преди 7 часа
Индустриални машини и съоръжения проектира и произвежда заваръчни роботи и машини за производство на арматурна мрежа.
Линии за производство на пелети | Производствена, Обработваща | гр. София
Линии за производство на пелети
гр. София, обл. София,  Подател: Индустриални машини и съоръжения ЕООД,  преди 7 часа
Фирмата проектира и изработва пелетиращи машини и цели линии за производство на пелети с капацитет 250кг/ч, 500кг/ч, 1000кг/ч, 1500кг/ч, 2000кг/ч. Линиите за производство на пелети включват: БЕЛАЧНА МАШИНА за кори ЦЕПАЧНА МАШИНА ДРОБИЛКА МЕЛНИЦА СУШИЛНЯ включва: горелка, горивна камера, циклон с бункер, вентилатор, разпределител, искроуловител, утаител ПЕЛЕТ МАШИНА ОХЛАДИТЕЛ - обезпрашител за пелети ОПАКОВАЧНА МАШИНА - пакетира готовите пелети в чували по 15 кг БУФЕРЕН СЪД за мокри трици БУФЕРЕН СЪД за трици за пелетиране БУФЕРЕН СЪД за трици за гориво
металообработващи машини | Производствена, Обработваща | гр. София
металообработващи машини
гр. София, обл. София,  Подател: Индустриални машини и съоръжения ЕООД,  преди 7 часа
“Индустриални машини и съоръжения“ ЕООД проектира и произвежда: * CNC машини за газово и плазмено рязане и разкрояване на листова ламарина * Тръборезни машини със CNC управление * Машини за лазерно разкрояване * Линии за дробометно почистване на листова ламарина, профилни греди и тръби * Дробометни камери за почистване на детайли от ръжда и масло * Линии за роботизирано заваряване на метални греди * Специализирани робот-манипулатори * Заваръчни роботи * Специализирани индустриални роботи * Преси * Специализирани преси * Дискови ножици за цепене на ламарина ..
дробилки, чукови мелници, сушилни, преси | Производствена, Обработваща | гр. София
дробилки, чукови мелници, сушилни, преси
гр. София, обл. София,  Подател: Индустриални машини и съоръжения ЕООД,  преди 7 часа
Индустриални машини и съоръжения ЕООД проектира и изработва машини и съоръжения за обработка на различни суровини и материали - хидравлични преси, дробилки, чукови мелници, барабанни сушилни, коробелачки за дърво, ротационни горелки за трици, циклони, сушилни за тиквени семки, сепаратори за прахоотделяне, пещи със специално предназначение. Фирмата предлага гаранционно и след гаранционно обслужване.
CNC машини за газово и плазмено разкрояване на листов материал | Производствена, Обработваща | гр. София
CNC машини за газово и плазмено разкрояване на листов материал
гр. София, обл. София,  Подател: Индустриални машини и съоръжения ЕООД,  преди 7 часа
Фирмата проектира и произвежда CNC машини за газово и плазмено разкрояване на листов материал Тръборезни машини със CNC управление Машини за лазерно разкрояване Линии за роботизирано заваряване на метални греди Специализирани робот-манипулатори Заваръчни роботи Специализирани индустриални роботи CNC кръстати маси Лентоотрезни машини - полуавтоматични, автоматични, голямогабаритни, колонни, поръчково изпълнение Машини за изработване на колена за въздуховоди Пробивно-разтъргващи машини със CNC управление
Кантираща машина Olimpic Italia (без циклене и полиране) | Производствена, Обработваща | гр. София
Кантираща машина Olimpic Italia (без циклене и полиране)
Цена
4 750 лв.
Мебели Масив
гр. София, обл. София,  Подател: Мебели Масив,  преди 7 часа
Кантираща машина Olimpic Italia (без циклене и полиране) Кантира детайли от ПДЧ с максимална височина до 60мм. Обмазва, окрайчва и фрезова. Цена за продажба - 4750,00 лв
Екобрикети машина за пари от дървесни, земеделски и др. отпадъци | Производствена, Обработваща | гр. София
Екобрикети машина за пари от дървесни, земеделски и др. отпадъци
Цена
8 500 лв.
Симеонов
гр. София, обл. София,  Подател: Симеонов,  преди 7 часа
Продавам от склад в България НОВА шнекова машина за производство екобрикети от дървесни трици, слънчогледова люспа и др. черупки от ядки, слама, отпадъчни дървесни материали и др.180-250кг. на час с резервен шнек и нагреватли - 9000лв с фактура Произвеждаме сушилни за трици по поръчка ог 150кг. до 400кг. на час
Продавам цех за производство на пелети с капацитет 120 тона на месец | Производствена, Обработваща | гр. Сливен
Продавам цех за производство на пелети с капацитет 120 тона на месец
Цена
75 000 EUR
гр. Сливен, обл. Сливен,  преди 8 часа
Продавам работещ цех за производство на пелети с капацитет 120 тона на месец.
Машини за пелети | Производствена, Обработваща | гр. Сливен
Машини за пелети
гр. Сливен, обл. Сливен,  преди 8 часа
Продавам машини за производство на пелети от дървесина с капацитет до 600 кг на час (РЕАЛНИ)! ! ! ЕКО ХЕАТ произвежда линии за производство на дървесни пелети, които са доказани с високо качество и производителност. Машините са с реален капацитет до 500-600 кг на час и ниска консумация на електроенергия. Всеки желаещ да закупи машини от нас може да види как работят реално и да се увери в производителността им. При закупуване на машини от нас, ние се наемаме да обучим ваш персонал за експлоатация на машините и целия процес нужен за производство на пелет. Също така ние предварително ще по..
Процесор за рязане и цепене на дърва PALAX KS35 Ergo SM - TUNNING | Производствена, Обработваща | гр. Хасково
Процесор за рязане и цепене на дърва PALAX KS35 Ergo SM - TUNNING
Цена
15 000 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  преди 8 часа
Процесор за рязане и цепене на дърва PALAX KS35 Ergo SM - TUNNING Модерен и лесен за работа процесор за дърва за огрев с 15” верижен трион. Тъй като лостът за рязане е разположен странично, това изисква много по-малко усилие на оператора при работа, в сравнение с машини с традиционното горно разположение, като това прави ергономичността при работа с Palax KS 35 отлична. Този модел представлява оптималния избор за работа, когато дървата са силно разнородни като диаметри. Максималния диаметър е до 37 см. Благодарение на сгъваемия конвейр машината е съвсем компактна за транспортиране с дъл..
Продавам инсталация за Биодизел | Производствена, Обработваща | гр. Бургас
Продавам инсталация за Биодизел
Цена
15 000 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 10 часа
Продавам инсталация за Биодизел 500 кг. за цикъл. Инсталацията е в много добро състояние. Цена 15 000 лв.
Кантираща машина | Производствена, Обработваща | гр. Бургас
Кантираща машина
Цена
49 500 лв.
Нем-Сан ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Нем-Сан ЕООД,  преди 12 часа
Дебелина: 10-50 височина: 0.4-3mm височина лента: 8 мм Ширина: 80мм Дължина: 106 (без предварително смилане); 380 mm (с PR-фрезоване) Скорост на подаване: 15,5 м / мин Налягане на въздуха: 0.7MPa Захранване: 380V, 3P, 50Hz мотор: 1.5kW 50Hz Лепило шпиндел мотор: 0.75kW фрезоване мотор: 1.8Kw * 2 Край-изрязване на мотора: 0,37 кW * 2 200Hz 12000R / мин Груб-изрязване на двигателя: 0.75kW * 2 200Hz 12000r / мин Fine-изрязване на мотора: 0,37 кW * 2 200Hz 12000r / мин Полировката мотор: 0.18Kw * 2 50Hz 1400r / мин Отоплителна мощност на лепило резервоар: 2.3Kw Мощност на спома..
Кантираща машина високочиственни оборотни фрези | Производствена, Обработваща | гр. Бургас
Кантираща машина високочиственни оборотни фрези
Цена
16 950 лв.
Нем-Сан ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Нем-Сан ЕООД,  преди 12 часа
www.nemsan.net Кантираща машина с точно окрайчване с високочиственни оборотни фрези цикла и полир Дължина Min.120mm (PVC)панел Ширина Min.80mm панел Дебелина 12-55 Дебелина 0.4-3mm скорост на подаване 10.3 м / мин Работно налягане 0.6MPa Нет тегло 650kgs Обща мощност 5.11KW Общ размер 2620 * 1080 * 1340 mm
Циркуляр с подрезвач 3200mm | Производствена, Обработваща | гр. Бургас
Циркуляр с подрезвач 3200mm
Цена
7 950 лв.
Нем-Сан ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Нем-Сан ЕООД,  преди 12 часа
www.nemsan.net нов 3200мм Циркуляр с подрезвач Наличен 7950лв с ддс с Аспирация
автоматична кантираща машина с точно окрайчване и фрези | Производствена, Обработваща | гр. Бургас
автоматична кантираща машина с точно окрайчване и фрези
Цена
11 950 лв.
Нем-Сан ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Нем-Сан ЕООД,  преди 12 часа
www.nemsan.net автоматична кантираща машина с груб ряз точно окрайчване и фрези
CNC | Производствена, Обработваща | гр. Бургас
CNC
Цена
20 000 лв.
Нем-Сан ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Нем-Сан ЕООД,  преди 12 часа
www.nemsan.net CNC цена с вакум табла 24000лв
Автоматична дробилка с 8м транспортна лента | Производствена, Обработваща | гр. Бургас
Автоматична дробилка с 8м транспортна лента
Цена
9 900 лв.
Нем-Сан ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Нем-Сан ЕООД,  преди 12 часа
www.nemsan.net Дискова дробилка цена 9900лв с ддс поемане на материала на ширина и височина максимум 20x23см машини за пелети -пресоване 250-300kg за 1ч цена 4600лв с ддс
Циркуляр с подрезвач 3200mm | Производствена, Обработваща | гр. Бургас
Циркуляр с подрезвач 3200mm
Цена
5 750 лв.
Нем-Сан ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Нем-Сан ЕООД,  преди 12 часа
www.nemsan.net нов срок на доставка 90 дни
« Предишна | 1234567 ... 101112 | Следваща »
Host.bg
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.