Машини, Инструменти

Производствена, Обработваща

Област
Населено място
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
392 обяви
ТОП оферта
Комбинирана дърводелска петоперационна машина 260гр. Ямбол, Ямбол,  Подател: Мира,  преди 12 часа3 900 лв. (Цена)Комбинирана петоперационна машина 260 - 5 операционна дърводелска машина - Плъзгаща се каратека с линеал и срез под ъгъл - Компактна, надеждна и удобна машина, идеална за малки работилници - Лесно превключване между различните операции - Накланящ се линеал на абрихта - Абрихт вал с 3 ножа от бързорежеща стомана HSS - Отварящи се чугунени плотове на абрихта - Автоматично подаване на щрайхмуса - Бор апарат със ограничители за серийно пробиване - Произведена в завод с над 50 годишен опит в дървообработващите машини - Подобрявана и оптимизирана през годините - Предпочитаната машина от пчелари и дърводелци - Вградена термозащита на основния електромотор - Лесно настройка на вси..
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPпродавам линия за производство на пелети капацитет 2тона/час | Производствена, Обработваща | с. Стоките
продавам линия за производство на пелети капацитет 2тона/час
Цена
370 000 EUR
с. Стоките, обл. Габрово,  Подател: лескомерс индъстри оод,  преди 1 ден
продавам линия за производство на пелети от дърво. капацитета на линията е 2тона/час от бук и до 3тона на час от иглолистен матерял. линията е окомплектована с: дробилка (шредер-130кв), лафет, редлер, котел, искрогасител, сушилня (до 3тона на час), междинен букнкер, чукови мелници (2бр), бункер над преси, преси (2бр х 100кв), охладителна колона, система за от шлюзове, прахоуловители, циклони, шнекове, допълнителна система за филтрация на въздух и т.н... Линията е работеща, може да се види всеки ден в работещ режим. Предлагаме монтаж, обучение и след монтажен сервиз!
VIPНастолен циркуляр VIKI 2000 W | Производствена, Обработваща | гр. Хасково
Настолен циркуляр VIKI 2000 W
Цена
220 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  преди 3 дни
Настолен циркуляр VIKI 2000 W ПРОДАЖБИ НА ЕДРО Настолен циркуляр за рязане на метал с мощност 2000W. Обороти на празен ход 2000 мин. -1. Ергономична конструкция. Технически спецификации: - Напълно изолирана конструкция - Номинална мощност: 2000 W - Обороти (мин -1): 3700 -? на диска: 300 мм. - Диаметър на диска: 255х30х2.8 мм. - Вътрешно? на диска: 25.4 мм. - Напрежение: 230V/50Hz. - Тегло: 17,8 кг. Гаранционен и следгаранционен сервиз.
VIPДробилки за дървесен чипс | Производствена, Обработваща | гр. София
Дробилки за дървесен чипс
гр. София, обл. София,  преди 4 дни
-Стационарни и мобилни (с барабан или с диск) машини (шредери) за обработване на дървен материал; използват се основно за раздробяване на остатъци от сеч, в дъскорезници, мебелната индустрия, грижи за дървета в парка и овощните градини, просветляване на корони, храсти, почистване и отстраняване на счупени клони, и др. Чукови мелници за стърготини от слама и дърво -Чукови мелници -Фрези за пънове (пънодробилки) останали от сеч -Лентови и вибриращи системи за товарене и транспортиране Произведените стърготини могат да се използват като енергетичен материал за изгаряне в пещите, като суровина..
VIPлиния за клинозъбно снаждане на плоскости от масивно дърво | Производствена, Обработваща | гр. Габрово
линия за клинозъбно снаждане на плоскости от масивно дърво
Цена
87 000 EUR
гр. Габрово, обл. Габрово,  Подател: лескомерс индъстри оод,  преди 4 дни
продавам линия за клинозъбно снаждане на на плоскости, в линията се включва: преса за клинозъбно снаждане (спаневело-италия), преса за снаждане по широчина (орма-италия), 3бр четиристранки, многолистов циркуляр (космек-италия), шлайф машина (виет-италия), маса за сортировка, пендула за напречно рязане
отрезна ножовка - българска | Производствена, Обработваща | гр. Асеновград
отрезна ножовка - българска
Цена
1 050 лв.
гр. Асеновград, обл. Пловдив,  преди 3 часа
Механична ножовка ОН-165, почти нова, реже до ф200мм
Автоматична машина с плъзгащ плот | Производствена, Обработваща | гр. Хасково
Автоматична машина с плъзгащ плот
гр. Хасково, обл. Хасково,  Подател: Картал,  преди 3 часа
Автоматична машина с плъзгащ плот с размер 50х70. Предназначена за печат на хартия, плексиглас, текстил, както и много други пройзводствени детайли. Видео за машината: https://www.facebook.com/mastila.sitopechat/.
Междинна сушилня | Производствена, Обработваща | гр. Хасково
Междинна сушилня
гр. Хасково, обл. Хасково,  Подател: Картал,  преди 3 часа
Междинна сушилня, която се използва за сушене на всеки отделен нанесен цвят.
Ръчна машина за ситопечат-WWW.KARTAL-BG.COM | Производствена, Обработваща | гр. Хасково
Ръчна машина за ситопечат-WWW.KARTAL-BG.COM
гр. Хасково, обл. Хасково,  Подател: Картал,  преди 3 часа
Ръчна машина за ситопечат. Предлага се в следните размери принтираща площ: 15x20 см. 25x35 см. 35x50 см. Предназначена за печат на текстил, хартия, стъкло, както и много други пройзводствени детайли. https://www.facebook.com/mastila.sitopechat/
Ръчни карусели за ситопечат:www.kartal-bg | Производствена, Обработваща | гр. Хасково
Ръчни карусели за ситопечат:www.kartal-bg
гр. Хасково, обл. Хасково,  Подател: Картал,  преди 3 часа
Ръчен карусел за ситопечат с възможност за печат до 4 цвята. Движение в една посока - механизмът за ситата се движи, а плотовете са статични. Предлага се в три разновидности: 4 цвята - 1 плот 4 цвята - 2 плота 4 цвята - 4 плота Размерът на плота е 35х50 см.
Полуавтоматична машина за ситопечат-www.kartal-bg.com | Производствена, Обработваща | гр. Хасково
Полуавтоматична машина за ситопечат-www.kartal-bg.com
гр. Хасково, обл. Хасково,  Подател: Картал,  преди 3 часа
Нова полуавтоматична машина за ситопечат. Предлага се в следните размери принтираща площ: 20x25 см. 25x35 см. 35x50 см. Предназначена за печат на текстил, хартия, стъкло, както и много други пройзводствени детайли. Видео на машината може да откриете тук: https://www.facebook.com/mastila.sitopechat/
Продавам настолна бормашина | Производствена, Обработваща | гр. Айтос
Продавам настолна бормашина
Цена
690 лв.
гр. Айтос, обл. Бургас,  преди 5 часа
Настолна бормашина в много добро състояние.
Разпродажба! Копир фреза X/Y/Z | Производствена, Обработваща | гр. Бургас
Разпродажба! Копир фреза X/Y/Z
Цена
899 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 6 часа
Копир фреза X/Y/Z Работи по шаблон с четец или с фиксирани чрез ограничители размери. За правилни и неправилни форми.
Разпродажба! Банцинг | Производствена, Обработваща | гр. Бургас
Разпродажба! Банцинг
Цена
600 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 6 часа
Диаметър 420 мм. Дължина на лентата 285 - 305
Разпродажба на дървообработващи машини - ликвидация | Производствена, Обработваща | гр. Бургас
Разпродажба на дървообработващи машини - ликвидация
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 6 часа
Разпродажба на дървообработващи машини на предприятие в ликвидация: фреза, банцинг, дебларка ( многошпинделна пробивна машина), свредла (бургии) за дебларка, шлайф, фреза за сглобкии Верутех (бисквитки), Челна фреза за Р-чета Макита ф16, лазерен нивел Бош, комплект за лепене на ПВЦ тръби, цифров ъгломер, Перфоратор Бош, Мултидетектор Бош (за откриване на кабели и др. в стени, Ъглошлайф ф165 Спарки, Ножове за абрихт-щрайхмус, отрезни дискове за ръчни инструменти и форматни циркуляри разни, бусола, локални аспирации, пневматичти стяги за лепене (вайми), стилажи за бояджийно на колела, аспираци..
Оборудване, тухли Лего, блоки, плочи | Производствена, Обработваща | гр. София
Оборудване, тухли Лего, блоки, плочи
Цена
6 000 EUR
Trans Nova
гр. София, обл. София,  Подател: Trans Nova,  преди 7 часа
Фирма ТРАНС НОВА от Република Молдова произвежда и продава оборудване за леене на LEGO тухли hyperpressing начин, който е новост в строителните пазари в Европа, Азия и Африка. Предимства на LEGO тухли: 1) Точните размери на дължина, ширина и височина. 2) Лесно и бързо полагане от две кръгови водещи дупки. 3) Не е необходимо да се наемат строител за полагане на тухли. Всеки сам човек ще донесе всяка структура на LEGO тухли на принципа на детска Lego. 4) панел се поставя на лепилото за външна употреба, а не цимент. 5) Вертикални канали LEGO тухли могат да бъдат подсилени, че изгра..
Оборудване за производство на тухли Лего | Производствена, Обработваща | гр. Ямбол
Оборудване за производство на тухли Лего
Цена
5 000 EUR
Trans Nova
гр. Ямбол, обл. Ямбол,  Подател: Trans Nova,  преди 7 часа
Фирма ТРАНС НОВА от Република Молдова произвежда и продава оборудване за леене на LEGO тухли hyperpressing начин, който е новост в строителните пазари в Европа, Азия и Африка. Предимства на LEGO тухли: 1) Точните размери на дължина, ширина и височина. 2) Лесно и бързо полагане от две кръгови водещи дупки. 3) Не е необходимо да се наемат строител за полагане на тухли. Всеки сам човек ще донесе всяка структура на LEGO тухли на принципа на детска Lego. 4) панел се поставя на лепилото за външна употреба, а не цимент. 5) Вертикални кан..
Пещ за прахово боядисване | Производствена, Обработваща | гр. Хасково
Пещ за прахово боядисване
Цена
500 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  Подател: Станимир,  преди 8 часа
Трифазна пещ за изпичане на прахово боядисани детайли размери в-1.9м, ш-1.3м, д- 1.2м.
Телоподаващо MIG/MMA 280 | Производствена, Обработваща | гр. Хасково
Телоподаващо MIG/MMA 280
Цена
750 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  преди 8 часа
Телоподаващо MIG/MMA 280/2 VIKI LUX с електрожен за монофазен ток професионално - 750 лв. Цена: 750.00 лв Предлагаме на Вашето внимание, професионално инверторно телоподаващо устройство MIG/MMA 280/2 VIKI LUX + електрожен, комбинирано за монофазен и трифазен ток. Висок клас технология. Регулиране на заваръчния ток/плавно/ 20-280A ампера, монофазен /230V/. Степен на защита - IP 21S. Работи с ролки от 1, 5 и 15 кг. Окомплектовани са с еврошланг за МИГ/МАГ заваряване, щипка маса, маска, чукче с четка, оригинални ръкавици за заваряване от телешка кожа, ролка 5 кг. Предназначен е за ремо..
Плотер за рязане на фолио. Рязане по контур и правене на чертежи | Производствена, Обработваща | гр. Ямбол
Плотер за рязане на фолио. Рязане по контур и правене на чертежи
Цена
889 лв.
гр. Ямбол, обл. Ямбол,  преди 9 часа
Плотер с размери на рязане 630 мм с лазер за рязане по контур. Плотера е от Англия, по лиценз на английска фирма изработен в Китай с по-мощни стъпкови мотори спрямо останалите плотери в този клас - Media Размер 710 мм - Размер на рязане 630 мм - Максимална скорост на рязане 800 мм / сек - 2 бр. Притискащи ролки - Макс. натиск 500 грама (може да реже всякакъв винил) - LCD със синя и жълта подсветка - Буферния капацитет 4 MB - Резолюция 0,025 мм / Стъпка - Интерфейс USB2.0/Serial - Цифрово управление на силата на натиск и скоростта - Стабилна стойка от алуминий - Auto памет н..
Cnc машина. Цнц рутер. ЦПУ с вертикална фреза - CNC1200 | Производствена, Обработваща | гр. Ямбол
Cnc машина. Цнц рутер. ЦПУ с вертикална фреза - CNC1200
Цена
10 900 лв.
гр. Ямбол, обл. Ямбол,  преди 11 часа
Представяме Ви една много надеждна машина с компютърно управление. Mнoго стабилно тяло с отливки от чугун обработени и издържащи на голямо натоварване без никакво усукване. Подходяща е за начинаещи хора или знаещи какво търсят без компромис. ЦПУ рутера работи с 2D и 3D програми. Гаранция на машината 12 месеца. Техническо описание: - MACH3 управление - CNC рутер отговарящ на CE норми - Мощен 1.5 кВ шпиндел с честото управление за много тиха и прецизна работа с 4 броя лагери - Алуминиева маса с гумено покритие за лесна калибрация - Водно охлаждане на шпиндела - Автоматично изчисляване..
централна аспирация за дървообработващи и мебелни фабрики | Производствена, Обработваща | гр. София
централна аспирация за дървообработващи и мебелни фабрики
гр. София, обл. София,  Подател: Воле,  преди 11 часа
Проектиране и изграждане на централни аспирации за дървообработващи и мебелни фабрики. Богат опит, качествени филтри и високоефиктивни вентилатори. Воле предлага инсталации с висока ефективност при засмукване на прах и стърготини и тяхното филтриране, дълъг живот и ниски експлоатационни разходи на конкурентни цени. Колко ще харчите за ток всеки ден? Само толкова, колкото е необходимо. Без значение дали всички машини работят едновременно или само част от тях. Наред с познатите стандартни аспирации Воле предлага и такива със система с автоматична настройка на дебита спрямо моментните потребности..
дробилки за дърво | Производствена, Обработваща | гр. София
дробилки за дърво
гр. София, обл. София,  Подател: Воле,  преди 11 часа
Предлагам дробилки за дървесина - за трупи, изрезки, парчета/остатъци от производство. Разнообразие от модели и мощности. Машините са подходящи за производство на дървесен чипс или като част от инсталации за производство на брикети и пелети. Предлагам и чукови мелници.
широколентови шлайфове BOERE | Производствена, Обработваща | гр. София
широколентови шлайфове BOERE
гр. София, обл. София,  Подател: Воле,  преди 11 часа
Воле предлага широколентови и четкови шлайфове и шлайф линии BOERE. Марката BOERE е символ за топ качество и предлага доказана във времето здрава работа на машините. В партньорство с BOERE Воле ви предлага решения за висока ефективност при работа с дърво, фурнир, корк, метал, гума и др.
брикетиращи преси | Производствена, Обработваща | гр. София
брикетиращи преси
гр. София, обл. София,  Подател: Воле,  преди 11 часа
Предлагам хидравлични брикетиращи преси с ниски производствени разходи и производителност от 20 до 1000кг/ч. Машините се произвеждат в Чехия и Германия.
вакуум мембранна преса | Производствена, Обработваща | гр. София
вакуум мембранна преса
гр. София, обл. София,  Подател: Воле,  преди 11 часа
Избор от над 20 модела вакуум мембранни преси с различни размери и функционалност- за фурнироване, лепене, производство на извити детайли, 3D ламиниране с термофолио при производство на врати и мебелни детайли, за термоформоване, за сублимация. Лесно е да изберете подходящия за вас модел. Предлагам и резервни каучукови и силиконови мембрани.
бутални преси за производство на мебели, дограми, врати и плотове | Производствена, Обработваща | гр. София
бутални преси за производство на мебели, дограми, врати и плотове
гр. София, обл. София,  Подател: Воле,  преди 11 часа
Повишаване на производителността, повече удобство по време на работа, по-високо качество и съкратено време за производство- буталните преси ви дават всичко това. С тях лесно произвеждате и сглобявате корпусна мебел, плотове, врати, рамки, дограма, чекмеджета и други детайли. Изключително ефективно и функционално оборудване за всяка мебелна фирма.
дървообработващи машини VEBA | Производствена, Обработваща | гр. София
дървообработващи машини VEBA
гр. София, обл. София,  Подател: Воле,  преди 11 часа
Воле ЕООД предлага италианските дървообработващи машини VEBA. Гамата включва следните типове машини: циркуляр, фреза, абрихт, щрайхмус, банциг и комбинирани машини. Абрихти от 9900лв до 18300лв, банцизи от 6790лв до 13200лв, циркуляри от 7700 до 19500лв, фрези от 8300лв до 13250лв, щрайхмуси от 7900лв до 44680лв. Цените са базови, без ДДС и с включена доставка до България. Кратки срокове за производство и за доставка. Воле предлага и други европейски марки и голямо разнообразие от нови дървообработващи машини, включително центрове, четиристранки, преси и др.
дървообработващи машини Panhans | Производствена, Обработваща | гр. София
дървообработващи машини Panhans
гр. София, обл. София,  Подател: Воле,  преди 11 часа
Воле ЕООД предлага дървообработващите машини с марка Panhans. Със своята работа машините са доказали във времето високото си качество и доброто име на марката. Направете добра инвестиция и изберете своята машина Panhans.
Барабанна дробилка | Производствена, Обработваща | гр. Бургас
Барабанна дробилка
Цена
155 000 лв.
Нем-Сан ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Нем-Сан ЕООД,  преди 11 часа
www.nemsan.net АВТОМАТИЧНА Линия за Пелети с 1т-ч 155000лв 1.5т-ч 198000лв 2т-ч 225000 лв 4т-ч 265000лв 8т-ч 350000лв с ддс произведено в Китай с Немски патент с сертификат за европейско качество
« Предишна | 1234567 ... 121314 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.