Област
Населено място
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
16 обяви
СнимкиЗаглавие на обявата
Софтуерни услуги Linux Ubuntu: | Софтуер | гр. София
Софтуерни услуги Linux Ubuntu:
Software
гр. София, обл. София,  Подател: Software,  преди 5 часа
Инсталиране на Linux Ubuntu - 30 лв. Инсталиране на програми, настройки в Linux Ubuntu - 25 лв. Дистанционно посредством Интернет решаване на проблеми свързани с софтуерните продукти на Linux Ubuntu.
търся radimpex armcad 2005 или 6 | Софтуер | гр. Бургас
търся radimpex armcad 2005 или 6
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 5 дни
Търся да закупя лицензирана версия на Radimpex Armcad 2005 /Armcad 6.
Най-добрият Лотариен софтуер с Джакпот Победител | Софтуер | гр. Варна
Най-добрият Лотариен софтуер с Джакпот Победител
гр. Варна, обл. Варна,  преди 16 дни
Отлично оценен от редакторите на CNET и одобрен от няколко победители, софтуерът magayo Lotto може да ви препоръча по-малък пул от топки, който да се играе въз основа на тенденциите и моделите, като по този начин подобри шансовете ви за победа! Мощен и все пак лесен за използване софтуерът magayo Lotto предоставя различни статистически данни с графични диаграми. Можете също лесно да прилагате няколко разширени филтъра, когато генерирате вашите билети, за да играете и да увеличите още повече шансовете си да имате печелившите комбинации във вашите билети! Като алтернатива, можете също да генер..
търся да направя комбина за Malwarebytes3.0.6 | Софтуер | гр. Варна
търся да направя комбина за Malwarebytes3.0.6
Цена
80 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Aleksandar Kumanski,  преди 31 дни
искам да я купя излиза по изгодно за няколко компютъра става за всички windows 7 10 vista xp Malwarebytes 3.0 Premium1 Year Subscription for Windows PC €39.99 (1 година ) 1 PC $39.99 (1 година) 2 PC $49.99(1 година) 3 PC $59.99(1 година) --- 2 години 1$59.99 2 години 2 PC €74.99 2 години 3 PC $89.99 може да ме търсите по всяко време
Изработка на web сайт, компютърни услуги | Софтуер | гр. София
Изработка на web сайт, компютърни услуги
Цена
18 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Roman Tyrtyshnyy,  преди 37 дни
Изработка на сайт (домен и SEO оптимизация не се включва в цената) Сайт визитка (една страница) - 80 лв По ваш избор - 150+ лв Инсталиране и преинсталиране на ОС Windows и Linux - 18 лв Инсталиране и преинсталиране Android - 25 лв Оптимизация на ПК - 10 лв Инсталиране/подмяна на компютърни части (RAM памет, видео карта и др.) - 12 лв Безплатно посещение по домовете в рамките на града! Най-ниски цени!
TanSys Програма за следене на тегло и запис | Софтуер | гр. София
TanSys Програма за следене на тегло и запис
Цена
300 лв.
Тан Сис ЕООД
гр. София, обл. София,  Подател: Тан Сис ЕООД,  преди 46 дни
TanSys Програма за следене на тегло и запис в база данни задаване на минимално тегло и максимално тегло
Програма за следене на тегло от везни | Софтуер | гр. София
Програма за следене на тегло от везни
Цена
120 лв.
Тан Сис ЕООД
гр. София, обл. София,  Подател: Тан Сис ЕООД,  преди 46 дни
Програма за следене на тегло от везни Програмата е допълнителен дисплей за следене на показанията на везна от Android, Windows и Linux
Програма автомобилна везна Тан Сис | Софтуер | гр. София
Програма автомобилна везна Тан Сис
Цена
360 лв.
Тан Сис ЕООД
гр. София, обл. София,  Подател: Тан Сис ЕООД,  преди 46 дни
Програма Tan Sys Scales е предназначена за използване с автомобилни везни, регистриране на направените измервания в база данни, печат на кантарни бележки и генериране на различни справки. Разчетена е за лесно и бързо регистриране и приключване на измервания на големи товари, като измерването се извършва на два етапа-при пристигане на товарното превозно средство и след извършване на товаро/разтоварни дейности. Получената разлика е теглото на доставена / закупена стока. Програмата работи с всички марки електронни везни предлагани на пазара
Модерна ERP система от Antipodes | Софтуер | гр. София
Модерна ERP система от Antipodes
ERP системи от Антиподес ЕООД
гр. София, обл. София,  Подател: ERP системи от Антиподес ЕООД,  преди 61 дни
Уеб базираният интерфейс за достъп превръща Antipodes.Cubes в модерно бизнес софтуерно решение, което отговаря напълно на новите тенденции в сферата. Какви други функционалности предоставя нашата ERP системита, разгледайте на antipodes.bg
Професионални Уеб Решения за частни и бизнес клиенти | Софтуер | гр. София
Професионални Уеб Решения за частни и бизнес клиенти
гр. София, обл. София,  преди 78 дни
Изграждам цялостни и професионални уеб сайтове за фирми и частни лица. Ако искате да имате собствен блог, лична уеб страница или просто да предлагате или да покажете нещо в собствен сайт на по-ниски цени от тези на пазара можете да се свържете с мен. НОВО! - Ако искате да печелите пари чрез вашата идея от интернет, предлагам адаптиране на Google AdSense във вашия уеб сайт напълно безплатно, както и обучение какви са печелившите стратегии и как се работи с него. Google AdSense е невероятна услуга, която предлага на собствениците на уеб сайтове да рекламират различни услуги в тях, за кое..
Adnroid приложение за следене | Софтуер | гр. София
Adnroid приложение за следене
Цена
29.99 лв.
Радостин
гр. София, обл. София,  Подател: Радостин,  преди 101 дни
Невидимо шпионско приложение за следене и подслушване на мобилни телефони, което работи с Андроид смартфони и таблети. След като инсталирате приложението вие ще може да шпионирате местонахождението на смартфона, ще имате достъп до цялата адресна книга, ще може да видите всички изображения и видеа на смартфона, текуща информация относно устройството и много други! Ако се чудите къде са децата ви или дали служители ви лъжат тази програма за подслушване ще ви даде отговора. Също така ще се изтрие и от менюто на мобилния телефон или таблет. То няма да дава никаква индикация за своето присъст..
Компютърна диагностика и преинсталация на софтуер | Софтуер | гр. Пловдив
Компютърна диагностика и преинсталация на софтуер
Цена
40 лв.
Васил Василев
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Васил Василев,  преди 144 дни
Имате проблем с компютъра не се чудете а се обадете. Оферта: 1. Преинсталиране на Уиндоус операционна система; 2. Диагностика на операционната система и отстраняване на зловредният софтуер и проблемите свързани с него; 3. Настройки на операционната система за по-ефективна работа с компютъра; 4. Настройки на електронната поща; 5. Защита от зловреден софтуер; 6. Инсталация на игри; 7. Родителски контрол. За повече информация, моля посетете посоченият уеб адрес.
Промоция! КОПИЯ на оригинални DVD AutoCad Architectural 2006, 2007 година | Софтуер | гр. Бургас
Промоция! КОПИЯ на оригинални DVD AutoCad Architectural 2006, 2007 година
Цена
25 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 150 дни
ПРОМОЦИЯ! КОПИЯ на ОРИГИНАЛНИ DVD AutoCad Architectural 2006, 2007 година с номерата за инсталация показани на снимките от оригиналните опаковки. Прилагам и снимки на оригиналните опаковки за да видите как изглеждат! МОЛЯ, ЧЕТЕТЕ ДОБРЕ. СТАВА ВЪПРОС ЗА КОПИЯ НА ОРИГИНАЛНИ DVD AutoCad Architectural 2006, 2007 год. Моля, без елементарни предложения! Благодаря! Снимките са реални!!! Предлагам 20% отстъпка от куриерската услуга с Еконт!
Инсталация/Преинсталация на Windows на лаптопи, нетбуци и настолни компютри. | Софтуер | гр. Дупница
Инсталация/Преинсталация на Windows на лаптопи, нетбуци и настолни компютри.
Цена
15 лв.
гр. Дупница, обл. Кюстендил,  преди 253 дни
Инсталация/Преинсталация на Windows на лаптопи, нетбуци и настолни компютри. Операционна система по ваш избор ( Windows XP/VISTA/7/8/10). Инсталация на драйвъри, антивирусни и програми по избор! Качествени услуги, кратки срокове, ниска цена (15 лв ) и безплатна доставка. Настолни компютри само на ваш адрес! Работим и Събота и Неделя. Обявата е валидна и за градовете: Дупница, Бобов дол, Кюстендил, Благоевград и Ботевград За повече информация се обадете на посочения телефон.
Изработка на уеб сайт или онлайн магазин от Уеб Партнър ЕООД | Софтуер | гр. София
Изработка на уеб сайт или онлайн магазин от Уеб Партнър ЕООД
Уеб Партнър ЕООД
гр. София, обл. София,  Подател: Уеб Партнър ЕООД,  преди 568 дни
Основната дейност на Web Partner е изработка на уеб сайтове и онлайн магазини, управление, поддръжка и администриране на уеб сайтове, интернет маркетинг и реклама (за търсещи машини, Google АdWords, Facebook и други), създаване на бранд и лого дизайн, предпечат на рекламни материали. Благодарение на вече над 10 - годишния ни опит продължаваме да се развиваме заедно с нарастващите възможности на интернет пространството, да бъдем в крак с всичко ново и да правим клиентите си доволни. Web Partner има за цел да бъде доверен партньор в работата си. Всяка услуга, която извършваме е съобразена..
Евтина складова програма | Софтуер | гр. София
Евтина складова програма
Цена
89 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: БСВ Консултинг ЕООД,  преди 1850 дни
PANTHEON LX е най-малката версия на PANTHEON, предназначена за лица работещи на свободна практика и малки фирми с външно счетоводство. Тя съдържа всичко необходимо за успешното стартиране на дейност: o Бързо инсталиране и готов за работа, o Лесен за употреба, o Поддържа фактуриране, управление на склад, персонал, и командировъчни, o Опростени настройки, o Редовни актуализации (по избор, подлежат на такса). PANTHEON LX е само началния елемент в разрастването на вашата дейност. Можете да го обновите до по-високи версии паралено с вашият растеж. PANTHEON може да обхване вашата дейнос..
« Предишна | 1 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.