Компютри, Офис техника

Софтуер

Област
Населено място
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
18 обяви
СнимкиЗаглавие на обявата
търся да направя комбина за Malwarebytes3.0.6 | Софтуер | гр. Варна
търся да направя комбина за Malwarebytes3.0.6
Цена
80 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Aleksandar Kumanski,  преди 2 дни
искам да я купя излиза по изгодно за няколко компютъра става за всички windows 7 10 vista xp Malwarebytes 3.0 Premium1 Year Subscription for Windows PC €39.99 (1 година ) 1 PC $39.99 (1 година) 2 PC $49.99(1 година) 3 PC $59.99(1 година) --- 2 години 1$59.99 2 години 2 PC €74.99 2 години 3 PC $89.99 може да ме търсите по всяко време
Adnroid приложение за следене | Софтуер | гр. София
Adnroid приложение за следене
Цена
29.99 лв.
Радостин
гр. София, обл. София,  Подател: Радостин,  преди 6 дни
Невидимо шпионско приложение за следене и подслушване на мобилни телефони, което работи с Андроид смартфони и таблети. След като инсталирате приложението вие ще може да шпионирате местонахождението на смартфона, ще имате достъп до цялата адресна книга, ще може да видите всички изображения и видеа на смартфона, текуща информация относно устройството и много други! Ако се чудите къде са децата ви или дали служители ви лъжат тази програма за подслушване ще ви даде отговора. Също така ще се изтрие и от менюто на мобилния телефон или таблет. То няма да дава никаква индикация за своето присъст..
Продава се софтуер за продажби и учет КАРАТ СЕРВИЗ | Софтуер | гр. Бургас
Продава се софтуер за продажби и учет КАРАТ СЕРВИЗ
Цена
180 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 14 дни
Продава се софтуер за продажби и учет КАРАТ СЕРВИЗ. Подходящ за магазини, кафе и др. Рабтя с взна и читец.
Продажба на Уебсайтове | Софтуер | гр. Пловдив
Продажба на Уебсайтове
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 23 дни
Предлагаме уеб сайтове, които излизат на първа страница в Гугъл. По сайтовете могат да се правят всякакви промени на снимки и част от съдържанието. При проявен интерес моля не се колебайте да се свържете с нас. Ако имате уеб сайтове от които не се нуждаете или просто искате да продадете моля да ни изпратите детайли за тях на лично съобщение, за да можем да ги публикуваме на страницата ни. Тази страница достига до над 4000 човека седмично. Нашето желание е да направим една безплатна борса за купуване и продаване на уеб сайтове, за да можем да помогнем на хора или фирми да стартират и реализи..
Софтуер за сервизни центрове и малки сервизи | Софтуер | гр. Бургас
Софтуер за сервизни центрове и малки сервизи
Цена
4 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Softandgo Ltd.,  преди 25 дни
Ремонт онлайн сервиз - софтуер за сервизни центрове и ремонтни работилници. Прост и удобен способ за водене на отчет за заявки за ремонт, клиенти, ремонтни работилници
Изгодна изработка на сайтове и Онлайн магазини! | Софтуер | гр. София
Изгодна изработка на сайтове и Онлайн магазини!
Цена
299 лв.
Timag Ltd.
гр. София, обл. София,  Подател: Timag Ltd.,  преди 43 дни
Фирма ”Timag” се занимава с развитието на Вашия бизнес в Интернет пространството. Предлагаме богато порфолио от изграждане и поддръжка на сайтове и Онлайн магазини до Фейсбук рекламни кампании и страници. Свържете се с мен на посочените телефони и ще получите безплатна стратегия за бизнес развитие!
Компютърна диагностика и преинсталация на софтуер | Софтуер | гр. Пловдив
Компютърна диагностика и преинсталация на софтуер
Цена
40 лв.
Васил Василев
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Васил Василев,  преди 50 дни
Имате проблем с компютъра не се чудете а се обадете. Оферта: 1. Преинсталиране на Уиндоус операционна система; 2. Диагностика на операционната система и отстраняване на зловредният софтуер и проблемите свързани с него; 3. Настройки на операционната система за по-ефективна работа с компютъра; 4. Настройки на електронната поща; 5. Защита от зловреден софтуер; 6. Инсталация на игри; 7. Родителски контрол. За повече информация, моля посетете посоченият уеб адрес.
Промоция! КОПИЯ на оригинални DVD AutoCad Architectural 2006, 2007 година | Софтуер | гр. Бургас
Промоция! КОПИЯ на оригинални DVD AutoCad Architectural 2006, 2007 година
Цена
25 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 55 дни
ПРОМОЦИЯ! КОПИЯ на ОРИГИНАЛНИ DVD AutoCad Architectural 2006, 2007 година с номерата за инсталация показани на снимките от оригиналните опаковки. Прилагам и снимки на оригиналните опаковки за да видите как изглеждат! МОЛЯ, ЧЕТЕТЕ ДОБРЕ. СТАВА ВЪПРОС ЗА КОПИЯ НА ОРИГИНАЛНИ DVD AutoCad Architectural 2006, 2007 год. Моля, без елементарни предложения! Благодаря! Снимките са реални!!! Предлагам 20% отстъпка от куриерската услуга с Еконт!
Софтуер за спедитори | Софтуер | гр. Пловдив
Софтуер за спедитори
Цена
720 лв.
Сиклам Софтуер ООД
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Сиклам Софтуер ООД,  преди 74 дни
ИС Спедитор 4 е програмен продукт, създаден за улесняване и систематизиране на дейността и документацията на агенции за спедиция. С „ИС Спедитор 4“ могат да се водят картотеки с товародатели и превозвачи, да се създават ЧМР(CMR) заявки за транспорт, договори с товародатели, както и да се водят централизирано всички сделки. Програмният продукт позволява и следене на платежния баланс и фактурите към превозвачи и товародатели. Програмата позволява работа с документи на български и английски език, както и работа в мрежа и с контрол на достъпа. Демо версия може да свалите от: http://cyclamsoft.co..
Софтуер за заложни къщи | Софтуер | гр. Пловдив
Софтуер за заложни къщи
Цена
336 лв.
Сиклам Софтуер ООД
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Сиклам Софтуер ООД,  преди 74 дни
Софтуер за управление на заложна къща. Издаване на договори, следене на договори, справки по актуално състояние. Тази програма дава възможност за следене на паричния поток, състояние на каса и обстойни справки за дейността на заложните къщи. При интерес от Ваша страна, свържете се с нас, за да Ви презентираме програмата БЕЗПЛАТНО! Демо версия можете да изтеглите от: http://cyclamsoft/продукти/ис-заложна-къща/
База данни с 1 560 000 мейл адреси, български | Софтуер | гр. Русе
База данни с 1 560 000 мейл адреси, български
Цена
150 лв.
гр. Русе, обл. Русе,  преди 76 дни
Продавам база данни с 1 560 000 български мейл адреси, актуални, фирмени и лични. Подходящи за мейл маркетинг и директна реклама. Подредени по азбучен ред, в готов формат за импортиране в програма за изпращане на мейли. Мейлите са събирани в периода 2015 - 2016 г Доставка с Еконт с наложен платеж - записани на диск.
Изработка на сайтове и уеб услуги | Софтуер | гр. София
Изработка на сайтове и уеб услуги
гр. София, обл. София,  преди 87 дни
http://webvisuality.com/ Web Visuality предлага над 40 уеб услуги. Изработка на сайт, оптимизация за търсачки, реклама, печатни материали, уеб дизайн, SEO, поддръжка и много други.
TanSys Програма за следене на тегло и запис | Софтуер | гр. София
TanSys Програма за следене на тегло и запис
Цена
300 лв.
Тан Сис ЕООД
гр. София, обл. София,  Подател: Тан Сис ЕООД,  преди 88 дни
TanSys Програма за следене на тегло и запис в база данни задаване на минимално тегло и максимално тегло
Програма за следене на тегло от везни | Софтуер | гр. София
Програма за следене на тегло от везни
Цена
120 лв.
Тан Сис ЕООД
гр. София, обл. София,  Подател: Тан Сис ЕООД,  преди 88 дни
Програма за следене на тегло от везни Програмата е допълнителен дисплей за следене на показанията на везна от Android, Windows и Linux
Програма автомобилна везна Тан Сис | Софтуер | гр. София
Програма автомобилна везна Тан Сис
Цена
360 лв.
Тан Сис ЕООД
гр. София, обл. София,  Подател: Тан Сис ЕООД,  преди 88 дни
Програма Tan Sys Scales е предназначена за използване с автомобилни везни, регистриране на направените измервания в база данни, печат на кантарни бележки и генериране на различни справки. Разчетена е за лесно и бързо регистриране и приключване на измервания на големи товари, като измерването се извършва на два етапа-при пристигане на товарното превозно средство и след извършване на товаро/разтоварни дейности. Получената разлика е теглото на доставена / закупена стока. Програмата работи с всички марки електронни везни предлагани на пазара
Инсталация/Преинсталация на Windows на лаптопи, нетбуци и настолни компютри. | Софтуер | гр. Дупница
Инсталация/Преинсталация на Windows на лаптопи, нетбуци и настолни компютри.
Цена
15 лв.
гр. Дупница, обл. Кюстендил,  преди 158 дни
Инсталация/Преинсталация на Windows на лаптопи, нетбуци и настолни компютри. Операционна система по ваш избор ( Windows XP/VISTA/7/8/10). Инсталация на драйвъри, антивирусни и програми по избор! Качествени услуги, кратки срокове, ниска цена (15 лв ) и безплатна доставка. Настолни компютри само на ваш адрес! Работим и Събота и Неделя. Обявата е валидна и за градовете: Дупница, Бобов дол, Кюстендил, Благоевград и Ботевград За повече информация се обадете на посочения телефон.
Изработка на уеб сайт или онлайн магазин от Уеб Партнър ЕООД | Софтуер | гр. София
Изработка на уеб сайт или онлайн магазин от Уеб Партнър ЕООД
Уеб Партнър ЕООД
гр. София, обл. София,  Подател: Уеб Партнър ЕООД,  преди 473 дни
Основната дейност на Web Partner е изработка на уеб сайтове и онлайн магазини, управление, поддръжка и администриране на уеб сайтове, интернет маркетинг и реклама (за търсещи машини, Google АdWords, Facebook и други), създаване на бранд и лого дизайн, предпечат на рекламни материали. Благодарение на вече над 10 - годишния ни опит продължаваме да се развиваме заедно с нарастващите възможности на интернет пространството, да бъдем в крак с всичко ново и да правим клиентите си доволни. Web Partner има за цел да бъде доверен партньор в работата си. Всяка услуга, която извършваме е съобразена..
Евтина складова програма | Софтуер | гр. София
Евтина складова програма
Цена
89 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: БСВ Консултинг ЕООД,  преди 1755 дни
PANTHEON LX е най-малката версия на PANTHEON, предназначена за лица работещи на свободна практика и малки фирми с външно счетоводство. Тя съдържа всичко необходимо за успешното стартиране на дейност: o Бързо инсталиране и готов за работа, o Лесен за употреба, o Поддържа фактуриране, управление на склад, персонал, и командировъчни, o Опростени настройки, o Редовни актуализации (по избор, подлежат на такса). PANTHEON LX е само началния елемент в разрастването на вашата дейност. Можете да го обновите до по-високи версии паралено с вашият растеж. PANTHEON може да обхване вашата дейнос..
« Предишна | 1 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.