Фермерство, Механизация

Торове, Почвени смеси, Препарати

Област
Населено място
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
114 обяви
ТОП оферта
Биохумус -100% биотор от червен калифорнийски червей, 20л чували (3мм сито). Качество на ниски цени!с. Чепинци, София,  Подател: Георги Петров,  преди 9 часа4 лв. (Цена)Георги Петров*Предлагаме висококачествен биохумус на дребно, в чували от 20л - цена 4лв на чувал. * Пресят на 6мм (с големината на грахови зърна) - Цена 9лв / чувал от 50 литра. * Пресят на 3мм (фракцията е изключително фина, като едросмляно кафе) - Цена 10лв / чувал от 50 литра * Предлагаме тези фракции и на кубик: 3мм - 200лв 6мм - 180лв над 6мм - 150лв * За улеснение на нашите клиенти, имаме два склада в София: - кв. Лозенец - ж.к. Света Троица * Прелагаме доставка на адрес! * Първите снимките са на фино пресятият биохумус. Последните 2 снимки са на едропресятият на 6мм. Биоторът (биохумусът) от Червен калифорнийски червей е естествен жив продукт, богат на хуминови киселин..
ТОП оферта
Биотор и Червен Калифорнийски Червеи 15лв.гр. Пазарджик, Пазарджик,  преди 1 ден15 лв. (Цена)Биотор - Биохумус Цени 3 литра - 1.00 лв 5 литра - 1.60 лв 10 литра - 3.00 лв 20 литра - 5.50 лв 50 литра - 10.00 лв 1 кубик (1000л.) - 130 лв -Предлагаме и течен био тор!!! -При количества отстъпки и ДОСТАВКА! Продавам червен калифорнийски червеи с Перфектна гъстота! Цена 15лв./кв. При количества е възможно и договаряне на доставката!!! Червеи за риболов - 0.60лв/кутийката (40бр.) Предлагаме и цялостно изграждане на биоферма за червени калифорнийски червеи и съдействие за всичко необходимо! http://bioferma.businessboxbg.com/ Гарантирано качество и коректност!!!
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPоборска тор с осигурен транспорт | Торове, Почвени смеси, Препарати | гр. София
оборска тор с осигурен транспорт
гр. София, обл. София,  преди 1 ден
София, продава оборска тор, 2 тона - 200 лв с включен транспорт, чували х 25-30 кг - 5 лв./бр.
VIPКалифорнийски червеи | Торове, Почвени смеси, Препарати | с. Самуилово
Калифорнийски червеи
с. Самуилово, обл. Сливен,  преди 2 дни
ПРОДАВАМ Калифорнийски червеи, цена по договаряне.
VIPПромоция! Биохумус - 100% биотор от червен калифорнийски червей. Топ качество! | Торове, Почвени смеси, Препарати | с. Чепинци
Промоция! Биохумус - 100% биотор от червен калифорнийски червей. Топ качество!
Цена
130 лв.
Георги Петров
с. Чепинци, обл. София,  Подател: Георги Петров,  преди 4 дни
Предлагаме висококачествен биохумус от червен калифорнийски червей. Отглеждан е по технология, съобразена с всички изисквания за биоземеделие. + Биотор над 6мм големина. Цена - 130лв / кубик. Подходящ за овощни дръвчета, декоративни дръвчета, храсти, зеленчуци, плодове, основно торене, подхранване на изхабена почва и др. + Биохумус 3-6мм. Цена - 180 лв / кубик. Подходящ за всякакъв вид култури, цветя, овощни дръвчета, зеленчуци, билки, райграс, саскии, онсовно торене, подхрнаване на почва в оранжерии и др. + Предлагаме и изключително фино пресят биохумус до 3мм големина. Цена -..
Произвеждам и продавам биотор от ЧКЧ, супер качество на супер цена | Торове, Почвени смеси, Препарати | гр. Камено
Произвеждам и продавам биотор от ЧКЧ, супер качество на супер цена
Цена
7 лв.
гр. Камено, обл. Бургас,  преди 23 минути
Произвеждам и продавам биотор (биохумус) от червени калифорнийски червеи, който е основен пpодукт за екологично земеделие и здравословни храни. Представлява пълноценен биотор с комплексно въздействие и високо съдържание на стабилни хумусни вещества, микроорганизми, ензими и микроелементи. Мощен фитосанитар, обогатява и оживява почвата. Подобрява почвеното плодородие, стимулира растежа, подобрява структурата и влагозадържащите функции на почвата. Качеството е гарантирано с технология и сертификат за всяка партида. Биохумусът е смлян, пресят и пакетиран в чували по 35л-6лв, 40л-7лв -1куб. -170..
Произвеждам и продавам биотор от ЧКЧ, супер качество на супер цена | Торове, Почвени смеси, Препарати | гр. Бургас
Произвеждам и продавам биотор от ЧКЧ, супер качество на супер цена
Цена
7 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 24 минути
Произвеждам и продавам биотор (биохумус) от червени калифорнийски червеи, който е основен пpодукт за екологично земеделие и здравословни храни. Представлява пълноценен биотор с комплексно въздействие и високо съдържание на стабилни хумусни вещества, микроорганизми, ензими и микроелементи. Мощен фитосанитар, обогатява и оживява почвата. Подобрява почвеното плодородие, стимулира растежа, подобрява структурата и влагозадържащите функции на почвата. Качеството е гарантирано с технология и сертификат за всяка партида. Биохумусът е смлян, пресят и пакетиран в чували по 35 литра-6лв, 40л-7лв
биотор (биохумус) от червени калифорнийски червеи | Торове, Почвени смеси, Препарати | гр. Карнобат
биотор (биохумус) от червени калифорнийски червеи
Цена
170 лв.
гр. Карнобат, обл. Бургас,  преди 24 минути
Произвеждам и продавам биотор (биохумус) от червени калифорнийски червеи, който е основен пpодукт за екологично земеделие и здравословни храни. Представлява пълноценен биотор с комплексно въздействие и високо съдържание на стабилни хумусни вещества, микроорганизми, ензими и микроелементи. Мощен фитосанитар, обогатява и оживява почвата. Подобрява почвеното плодородие, стимулира растежа, подобрява структурата и влагозадържащите функции на почвата. Качеството е гарантирано с технология и сертификат за всяка партида. Биохумусът е смлян, пресят и пакетиран в чували по 3л,5л,10л,15л,20л,35л и 40 л..
Сух биотор концентрат | Торове, Почвени смеси, Препарати | гр. София
Сух биотор концентрат
Цена
1.50 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: АВТОТРАНССНАБ АД,  преди 10 часа
Сух БИОТОР - концентрат от червен калифорнийски червей: 2 литра - 1,50 лева 5 литра - 3,00 лева 30 литра - 16,00 лева
органичен тор Vita organic | Торове, Почвени смеси, Препарати | гр. Пловдив
органичен тор Vita organic
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: АКВАПАРК ГРУП ЕООД,  преди 11 часа
Предлагаме висококачествен органичен птичи тор подходящ за основно торене на овощни дървета,лози,цветя,зеленчукови култури,расади,житни култури и други.Тора е много добър почвен подобрител. Съдържа N,P,K и всички микро и макро елементи за нормално и добро развитие на растенията. Разполагаме с разфасовки по 5,10,20,50кг. Доза на декар от 50 - 200кг. в зависимост от почвата.Елементите не се отмиват от дъждовете и имат дълготрайно действие. За повече информация се свържете с нас.
Продавам Биохумос-биотор от Калифорнийски Червей | Торове, Почвени смеси, Препарати | гр. Видин
Продавам Биохумос-биотор от Калифорнийски Червей
Цена
8 лв.
гр. Видин, обл. Видин,  Подател: Владислав,  преди 11 часа
Продавам Биохумос - биотор от Калифорнийски Червей, 8лв. за 50литра или 170лева за 1 кубик. Продавам и калифорнийски червей с добра гъстота.
угнила тор | Торове, Почвени смеси, Препарати | с. Ленково
угнила тор
с. Ленково, обл. Плевен,  преди 11 часа
Торта е добре угнила и е подходяща за торене при засаждане на различни растения. Също така има и прясна тор. торта е от кравеферма ако разполагате със собсвен транспорт - за големи количества ви се товари и е безплатно всичко
Продавам био тор биохумус и течна тор от ЧКЧ!!! | Торове, Почвени смеси, Препарати | с. Татарево
Продавам био тор биохумус и течна тор от ЧКЧ!!!
Цена
12 лв.
Емил Иробалиев
с. Татарево, обл. Хасково,  Подател: Емил Иробалиев,  преди 13 часа
З. П. Емил Иробалиев. Производиел съм на био тор от калифорнийски червей фермата разполага с голям капацитет произвеждам и течна тор цена по договаряне. За количества отстъпка. Подробна информация на може да видите на сайта www.biosint-bg.com
Биохумус органична тор биотор | Торове, Почвени смеси, Препарати | гр. Пазарджик
Биохумус органична тор биотор
Цена
2.90 лв.
гр. Пазарджик, обл. Пазарджик,  преди 13 часа
Ферма за калифорнийски червей предлага: Биохумус-органична тор от червен калифорнийски червей, рафиниран и не рафиниран. Биохумусът е разрешен за използване в биологично отглеждане на растения. Регламент  (ЕО) 889/2008г., Приложение 1.     Цени за рафиниран биохумус: 5л. -2,90лв 20л. -7,50лв 50л. - 15,00лв 1000л. -250лв. Цени за не рафиниран биохумус: 50л. - 10,00лв. 1000л. -150.00лв За количество над 3000л. -договаряне. Продукта е придружен от лабораторен анализ за съответствие. Произведен е от говежда тор. Фермата предлага и червеи за размножителен материал цена 30лв. за кв..
Червен Калифорнийски Червей | Торове, Почвени смеси, Препарати | гр. Сливен
Червен Калифорнийски Червей
Цена
20 лв.
”Органик Фарм” ООД
гр. Сливен, обл. Сливен,  Подател: ”Органик Фарм” ООД,  преди 15 часа
Калифорнийски червей с голяма концентрация, плюс кокони и новоизлюпени червеи. За района на Сливен доставката е безплатна, а за друга точка се заплаща само горивото. Цената е за един чувал от 25-30кг. Търсим дистрибутори.
БИОТОР (BIOHUMUS) Торопочвени смеси, Торф 10л. -2.90лв. | Торове, Почвени смеси, Препарати | гр. Сливен
БИОТОР (BIOHUMUS) Торопочвени смеси, Торф 10л. -2.90лв.
Цена
2.90 лв.
”Органик Фарм” ООД
гр. Сливен, обл. Сливен,  Подател: ”Органик Фарм” ООД,  преди 15 часа
Торфен субстрат, състоящ се от: 30% БИОХУМУС, 30%ТОРФ, 30% КОМПОСТ и 10% ПЕРЛИТ, готов за употреба. Една уникална смес, приложима във всички видове култури. Разсаждане и подхранване на цветя, зеленчукопроизводство и увощарство. Формула създадена с помоща на Български учени по почвознание. Високо концентриран субстрат: хранителните вещества в него са предостатъчни за отглеждането на едно растение до следващо пресаждане, без да го подхранвате допълнително. При нужда се дохранва с течни торове. ТЪРСИМ ДИСТРИБУТОРИ ЗА СТРАНАТА И ЧУЖБИНА.
БИОТОР (BIOHUMUS)-Течна биотор, торф и торопочвени субстрати. | Торове, Почвени смеси, Препарати | гр. Сливен
БИОТОР (BIOHUMUS)-Течна биотор, торф и торопочвени субстрати.
Цена
50 лв.
”Органик Фарм” ООД
гр. Сливен, обл. Сливен,  Подател: ”Органик Фарм” ООД,  преди 15 часа
ПРОМОЦИЯ. Производители сме на БИОТОР, произведен с помоща на Червен Калифорнийски Червей. Търсим дистрибутори в цялата страна, цените са атрактивни както и остъпките. Разполагаме с твърда и течна тор, във всякакъв литраж опаковки. Цената е за 10л. с ДДС. Tвърда тор 10л. цена 3.80лв. 5л. -2.00лв 3л. -1.30лв. 50л. - 15лв. ТЪРСИМ ДИСТРИБУТОРИ.
Биотор-течен BIOHUMUS NPK 15-10-10+8%S+ME | Торове, Почвени смеси, Препарати | гр. Сливен
Биотор-течен BIOHUMUS NPK 15-10-10+8%S+ME
Цена
50 лв.
”Органик Фарм” ООД
гр. Сливен, обл. Сливен,  Подател: ”Органик Фарм” ООД,  преди 15 часа
Биотор обогатен с NPK. При поръчка на големи количества отстъпките са сериозни. Приготвя се и разтвор с различно NPK, според изискванията на клиента. Търсим дистрибутори за страната и чужбина.
БИОТОР (BIOHUMUS) Органична тор от ЧКЧ, торф и торопочвени субстрати. | Торове, Почвени смеси, Препарати | гр. Сливен
БИОТОР (BIOHUMUS) Органична тор от ЧКЧ, торф и торопочвени субстрати.
Цена
1.30 лв.
”Органик Фарм” ООД
гр. Сливен, обл. Сливен,  Подател: ”Органик Фарм” ООД,  преди 15 часа
Твърда ТОР (BIOHUMUS), рафинирана (пресята) на 3мм. сито. 10л. -3.80лв. 5л. -2.00лв. 3л. -1.30лв. 50л. -15лв. 1кубик нерафинирана (непресята) тор-120лв. За количества цената пада. Подходяща за разсад, зеленчукови и овощни градини, дохранване или пресаждане на цветя (КОНЦЕНТРАТ) и др. Отнемате от горния слой една част и добавяте 5-6 лъжици за средно голяма саксия. При пресаждане, една част тор се омесват с две части пръст, или старата тор от саксията и се пресажда. Търсим дистрибутори!!! Отстъпки до 30%
Агрил, от 0.14лв. до 0.20лв. Течни и твърди Органични торове ( БИОТОР) | Торове, Почвени смеси, Препарати | гр. Сливен
Агрил, от 0.14лв. до 0.20лв. Течни и твърди Органични торове ( БИОТОР)
Цена
0.14 лв.
”Органик Фарм” ООД
гр. Сливен, обл. Сливен,  Подател: ”Органик Фарм” ООД,  преди 15 часа
Oписание на продукта Бяло нетъкано покритие от полипропилен с UV защита. Изработен изцяло от висококачествени материали AGROSPEED не е просто нетъкан текстил, а изцяло създаден и съобразен с нуждите на селскостопанските произведители агро текстил. Благодарение на специалната си структура AGROSPEED позволява преминаването на дъждовната вода и осигурява свободна циркулация на въздуха, което допринася за създаването на по-добри температурни условия за растенията. Използването на AGROSPEED в селското стопанство и градинарството (отглеждане на плодове и зеленчуци) в горското стопанство и овощарс..
Торф (BRILL-STENDER-KLAMANN) Германия | Торове, Почвени смеси, Препарати | гр. Сливен
Торф (BRILL-STENDER-KLAMANN) Германия
Цена
32 лв.
”Органик Фарм” ООД
гр. Сливен, обл. Сливен,  Подател: ”Органик Фарм” ООД,  преди 15 часа
Oписание на продукта BRILL Състав: 100% Светъл торф ( 0 - 10 мм ) + NPK 14-16-18 pH - 5,7 Структура: фина Приложение: Субстрат със фина структура универсално приложим, както в зеленчукопроизводството, така и в цветарството. Използва се за разсад за зеленчуци и цветя, вкореняване на резници, за млади растения в саксии до 10 см, както и за пикиране на разсад. Oпаковка: Бала от 250 л BRILL - Германия Висококачествен 100% бял торф. Голямото предимство на белия торф е по-доброто му отводняване, което не позволява сечене на разсада, и по-висока степен на аерация. Изключително удобен за..
конска тор | Торове, Почвени смеси, Препарати | гр. София
конска тор
гр. София, обл. София,  преди 1 ден
Продавам прегоряла конска тор, голям чувал 50 литра 7 лв
биохумус за градината и калифорнийски червеи | Торове, Почвени смеси, Препарати | гр. София
биохумус за градината и калифорнийски червеи
Цена
15 лв.
гр. София, обл. София,  преди 1 ден
Биохумус за Вашата градина и легла с торен калифорнийски червей за развъждане и червеи за риболов Продавам червеи и биохумус на едро и дребно, безплатна доставка и подробна консултация за отглеждането на червеи и производството на биохумус биохумус 50 литра чувал ситно пресят 6мм 15 лева биохумус 1 кв.м с торен червей за развъждане с много добра гъстота 20 лева Една кутийка с 45 червея 50 стотинки При по големи количества добра отстъпка В цената е включена и безплатна доставка в пределите на град София Възможен е бартер... Биохумусът е най добрия органичен тор за всички в..
Птича тор | Торове, Почвени смеси, Препарати | гр. София
Птича тор
Цена
7 лв.
гр. София, обл. София,  преди 1 ден
Птича тор за Вашата градина, цена 7 лева за 20 кг
Цинков ацетат дихидрат 98 % /хелатен цинк/ за почвено и листно подхранване на овощни насаждения. | Торове, Почвени смеси, Препарати | гр. София
Цинков ацетат дихидрат 98 % /хелатен цинк/ за почвено и листно подхранване на овощни насаждения.
Цена
150 лв.
гр. София, обл. София,  преди 2 дни
Цинков ацетат дихидрат 98 % /хелатен цинк/ за листно и почвено подхранване на овощни насаждения при установен цинков дефицит. Цена: 25 кг. - 150 лв. и куриерски. Приложение. Цинков ацетат 8 % воден разтвор за торене. Микроелемента Цинк става по-малко достъпен в почви наситени с високи нива на фосфор. Идеален за всички култури, цинков ацетат тор помага в развитието на растежни хормони, коренова система и влияе върху размера на семена и формирането на стъблата. Ползи от цинков ацетат 8 % воден разтвор за торене: -развитие на растежни хормони и формиране на коренова система. -необход..
Тор VALENTIN Smart Eko, 10 дози х 20 g | Торове, Почвени смеси, Препарати | гр. Варна
Тор VALENTIN Smart Eko, 10 дози х 20 g
Цена
3.12 лв.
Мареа - Хоби и градина
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Мареа - Хоби и градина,  преди 2 дни
https://marea-shop.net/ VALENTIN Smart Eko е интелигентен тор за буйни и бързорастящи растения, 100% органичен състав. Описание и начин на действие: Този концентриран водноразтворим тор се разтваря много бързо във вода. Полученият разтвор съдържа всички необходими органични хранителни вещества за бързия растеж на растенията. Употреба: Може да се използва за всички видове зеленчуци и декоративни растения. Състав: Екстракт от водорасли (Ascophyllum nodosum) Приложение: Съдържанието на пакетчето се изсипва в 5 литра престояла вода. Растенията се поливат с хранителния разтвор н..
Тор VALENTIN Smart, 10 дози х 20 g | Торове, Почвени смеси, Препарати | гр. Варна
Тор VALENTIN Smart, 10 дози х 20 g
Цена
2.02 лв.
Мареа - Хоби и градина
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Мареа - Хоби и градина,  преди 2 дни
https://marea-shop.net/ VALENTIN Smart е интелигентен тор за буйни и бързорастящи растения. Описание и начин на действие: Този концентриран водноразтворим тор се разтваря много бързо във вода. Полученият разтвор съдържа всички необходими органични хранителни вещества за бързия растеж на растенията. Употреба: Може да се използва за всички видове зеленчуци и декоративни растения. Състав: EC ТОР NPK 18-18-18; Макронутриенти :(N) азот: 18%, 9,8% под формата на нитрати, 8,2% под формата на амоний, Р2О5 (фосфор): 18%, 7,8% във водноразтворима форма, К2О (водоразтворим калиев оксид):..
БИОТОР от Червен Калифорнийски ЧЕРВЕИ | Торове, Почвени смеси, Препарати | с. Бяло поле
БИОТОР от Червен Калифорнийски ЧЕРВЕИ
Цена
3 лв.
с. Бяло поле, обл. Стара Загора,  Подател: частно лице,  преди 2 дни
Ние сме семейна БИО-Ферма в област Стара Загора.Продаваме биотор от чер.калифорнийски червеи,(БИОХУМУС - пресят на 4мм сито) и не пресята, също така и течен субстрат.Изпитен портокал от Аграрен Университет Пловдив.Подходящ за всякакъв вид култури, цветя, овощни дръвчета, зеленчуци ,билки, райграс и др.Цена за пресята биотор на 4мм сито 5л.-3лв.; 10л.-5лв.;20л.- 7лв.; 50л.- 15лв.; за 1000л(1кубик)-250лева:непресята- 1000л.(1кубик)- 110лева.ТРАНСПОРТ В ЦЯЛАТА СТРАНА НА РАЗУМНИ ЦЕНИ!!
хумос 2 дка. чернозем-смолник. | Торове, Почвени смеси, Препарати | гр. Бургас
хумос 2 дка. чернозем-смолник.
Цена
10 лв.
gl estate
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: gl estate,  преди 2 дни
Парцел в гр. Бургас, с площ-2дка. Дебелина на хумоса-1м. При изкааване на почвата- -безплатно се получава. Парцела е удобе, с лице на главен път, и има подход за машини.
Цинков хелат, cinkov helat, като микротор за листно и почвено подхранване на траини насаждения. | Торове, Почвени смеси, Препарати | гр. София
Цинков хелат, cinkov helat, като микротор за листно и почвено подхранване на траини насаждения.
Цена
150 лв.
гр. София, обл. София,  преди 3 дни
Цинков ацетат дихират 98 %. /цинков хелат, органичен цинк/ като микротор за почвено и листно подхранване на траини насаждения и земеделски култури /царевица, слънчоглед/ при цинков дефицит. Цена: 25 кг. - 150 лв. и куриески. За контакт: Симов. Приложение. Цинков ацетат 8 % воден разтвор за торене. Микроелемента Цинк става по-малко достъпен в почви наситени с високи нива на фосфор. Идеален за всички култури, цинков ацетат тор помага в развитието на растежни хормони, коренова система и влияе върху размера на семена и формирането на стъблата. Ползи от цинков ацетат 8 % воден разтвор за торе..
« Предишна | 1234 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.