Фермерство, Механизация

Растения, Разсад, Семена

Филтри
Област
Населено място
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
84 обяви
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPразсад ЗЕЛЕ Домати безколови | Растения, Разсад, Семена | гр. Айтос
разсад ЗЕЛЕ Домати безколови
гр. Айтос, обл. Бургас,  преди 1 ден
Продавам разсад на едро.ЗЕЛЕ КЮСЕ,ДОМАТИ БЕЗ КОЛОВИ Директно от земеделски производител ,с гарантирано качество и произход не се притеснявайте да звъните за цена или друго винаги ще намерим начин да се разберем желая ви късмет да попаднете на мен произвеждам разсад от 25 години качеството на разсада е отлично кален е и е идеано развит третиран с всички необходими торове и препарати желая ви успех в производството.
Смокиня -черна -налична | Растения, Разсад, Семена | гр. София
Смокиня -черна -налична
Цена
6 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: qrkobg,  преди 8 часа
предлагам вкоренени резници от обикновена черна смокиня ,най подходяща за територията на България.Издържа на температури от -25-30 без замръзване.Бързо растяща дава плодове още 1-2-3 година според условията.Растенията които се продават са насадени с богати корени и няма да усетят пресаждане,височина на младото растение 20-30 см.Сега насадено на постоянно място до есента ще порасне около1м и повече.Много подходящ момент.Ограничени бройки !! Реални снимки !!
Къпини Торнфрий без бодли , полуизправена | Растения, Разсад, Семена | гр. София
Къпини Торнфрий без бодли , полуизправена
Цена
6 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: qrkobg,  преди 8 часа
Къпини без бодли Къпина полустелеща се расте 3_4 метра.студоустойчива много богато плододаване голями гроздове с едри плодове.Едногодишни растения се продават , лятото ще дадът плодове.Подходящи за декорация в градината,качваики ги на конструкции.Един корен цена 6 лв . Ограничени бройки !!
Посадъчен материал – праскови | Растения, Разсад, Семена | гр. Сливен
Посадъчен материал – праскови
гр. Сливен, обл. Сливен,  Подател: ФРУКТО Сливен,  преди 8 часа
посадъчен материал – праскови За всички земеделски производители, желаещи да създават прасковени насаждения ФРУКТО СЛИВЕН АД предлага доставка на посадъчен материал – праскови - компотни сортове „Катерини” и „Андрюс”. Посадъчният материал е произведен от лицензиран гръцки производител, като дръвчетата са сертифицирани и са на подложка Джи Еф. Посадъчния материал е създаден по способа „Ин витро” и е обезвирусен. „ФРУКТО СЛИВЕН” АД се задължава да изкупи 100 % от произведените от доставения посадъчен материал праскови, за следващите 15 години. За всяко доставено дръвче, до 8та година сл..
Агро Магазин | Растения, Разсад, Семена | гр. Пловдив
Агро Магазин
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: АКВАПАРК ГРУП ЕООД,  преди 9 часа
Предлагаме на своите клиенти нашия онлайн агро магазин в който може да намерите всичко за градината,селското стопанство,озеленяването,поливните системи,системи за охлаждане с водна мъгла,торове и още много други стоки и услуги.Магазина е отворен съвсем скоро и сега се разработва скоро ще предлага още по богат асортимент от стоки.За повече информация посетете нашия сайт.
Продавам разсад ЛАВАНДУЛА | Растения, Разсад, Семена | гр. Шумен
Продавам разсад ЛАВАНДУЛА
гр. Шумен, обл. Шумен,  Подател: Дeсислава Христова,  преди 13 часа
Продавам разсад елит ЛАВАНДУЛА,сорт Рая(добив от 8 до 14 кг/дка) и Хемус(добив от 4 до 6 кг/дка високо качество на масло) . Голeми цвeтчeта ,силно ароматни висок добив на лавандулово масло отлично развита коренова система. Цeна на eдро по договаряне .продавамe и в малки количeства
Продавам разсад лавандула | Растения, Разсад, Семена | гр. Шумен
Продавам разсад лавандула
гр. Шумен, обл. Шумен,  Подател: Дeсислава Христова,  преди 13 часа
Продавам разсад първо качeство ЛАВАНДУЛА, сорт Рая и Хемус и Севтополис.Добре развита кореново система.Големи цвeтчeта, силно ароматни висок добив на лавандулово масло. Цeна на eдро по договаряне. Продавамe и в малки количества. Ние ви гарантираме за сорта който купувате на 100% и прихващане на посадъчния материа. Евтиното излиза скъпо
Eлитен Овощен Материал | Растения, Разсад, Семена | гр. Пловдив
Eлитен Овощен Материал
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Васил Асенов,  преди 1 ден
Предлагам овощни дръвчета на Отлични цени. Производител съм
Семена от Пауловния Томентоза | Растения, Разсад, Семена | гр. Пловдив
Семена от Пауловния Томентоза
Цена
10 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 1 ден
Предлагам 15 000+ броя (на пратка) семена от Пауловния Томентоза за 10 лв. Направете си разсад, а от него отгледайте фиданки. От семена по всяко време започнете размножаването на пауловния. Може да започнете през лятото и да отгледате разсад, който да презимува.Taka на пролет ще имате възможност да го садите направо на полето. Прилагам и указания за засяването на семената, отглеждането на разсада и в последствие формирането на фиданки.Снимките нагледно показват част от етапите на отглеждането! Ще Ви бъдат изпратени по Еконт. А н о т а ц и я: ИЗКЛЮЧИТЕЛНО БЪРЗ РАСТЕЖ!БОГАТА БИОМАСА. /лист..
Цинков ацетат дихидрат /цинков хелат/ чист 98  като микротор за листно и почвено подхранване на траини насаждеия при цинков дефицит. | Растения, Разсад, Семена | гр. София
Цинков ацетат дихидрат /цинков хелат/ чист 98 % като микротор за листно и почвено подхранване на траини насаждеия при цинков дефицит.
Цена
150 лв.
гр. София, обл. София,  преди 2 дни
Цинков ацетат дихидрат 98 % /хелатен цинк/ като микротор за листно и почвено подхранване на траини насаждения и земеделски култури /царевица, слънчоглед/ при цинков дефицит. Цена: 25 кг. - 150 лв и куриерски. Приложение. Цинков ацетат 8 % воден разтвор за торене. Микроелемента Цинк става по-малко достъпен в почви наситени с високи нива на фосфор. Идеален за всички култури, цинков ацетат тор помага в развитието на растежни хормони, коренова система и влияе върху размера на семена и формирането на стъблата. Ползи от цинков ацетат 8 % воден разтвор за торене: -развитие на растежни хор..
Произвеждам зеле ”Кьосе” и Бяла Праса | Растения, Разсад, Семена | гр. Ямбол
Произвеждам зеле ”Кьосе” и Бяла Праса
гр. Ямбол, обл. Ямбол,  преди 2 дни
. Произвеждам разсад зеле - сорт Кьосе и бял праз - Висококачествен разсад,произведен съгласно всички изисквания за качество. - При поръчки за по-големи количества - отстъпка от цената !!! За предварителни поръчки или въпроси позвънете на посочения телефон !
Продавам разсад праз-лук | Растения, Разсад, Семена | гр. Ямбол
Продавам разсад праз-лук
гр. Ямбол, обл. Ямбол,  преди 2 дни
!!! Продавам разсад Бяла Праса!!! Разсада е екстра качество! ---> Привлекателни цени - по договаряне за по-големи количесва !!!! За повече информация-позвънете на посочения телефон или на e-mail
Продавам разсад домати и зеле | Растения, Разсад, Семена | с. Труд
Продавам разсад домати и зеле
с. Труд, обл. Пловдив,  Подател: Мирка Урдова,  преди 4 дни
Продавам разсад - късни домати, без колове от сортовете: - Бонония; - Миляна; - Трапезица; - Рио Гранде. Предлагам също и разсад зеле ” Кьосе” .
Разсад | Растения, Разсад, Семена | гр. Ямбол
Разсад
гр. Ямбол, обл. Ямбол,  преди 4 дни
Продавам разсад зеле Кьосе17 500.бр-20лв 1000.бр-30лв 4000.бр-100лв 10000.бр-200лв
Студоустойчиви палми | Растения, Разсад, Семена | гр. Пловдив
Студоустойчиви палми
Цена
3 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 4 дни
Студоустойчиви палми разсад - 6 месеца. Палмите са няколко вида: Трихикарпус Фортуней (Непал), Вашингтония и Хамеропс. Палмите са 100% студоустойчиви и климатизирани за времето в България, собствено производство от разсадник в България. Големина на разсада - 20-30 сантиметра в зависимост от вида на палмите.
Продавам разсад зеле | Растения, Разсад, Семена | с. Старцево
Продавам разсад зеле
Цена
0.08 лв.
с. Старцево, обл. Смолян,  Подател: dani,  преди 5 дни
Продавам разсад зеле.- сортове, кьосе и балкан.--- праз лук лятена и зимена , доставка по еконт..при количство отстапка.
продавам пикиран разсад Бг.и Холандски сортове,-домати-монро,оптима,амати,мондиал-рила,калина,наслада,прекос,розов блян,розалина,бив.сьрце,марица,жар,трапезица,идеал,круша.-краставици сандра,гергана,средноплодни,саката,корнишони,париж и левина.дини,пьпеши
продавам пикиран разсад Бг.и Холандски сортове,-домати-монро,оптима,амати,мондиал-рила,калина,наслада,прекос,розов блян,розалина,бив.сьрце,марица,жар,трапезица,идеал,круша.-краставици сандра,гергана,средноплодни,саката,корнишони,париж и левина.дини,пьпеши
Цена
0.30 лв.
с. Старцево, обл. Смолян,  Подател: dani,  преди 5 дни
ПРОДАВАМ ПИКИРАН РАЗСАД ДОМАТИ;- ХОЛАНДСКИ АМАТИ МОНРО,ОПТИМА И МОНДИАЛ;-БГ.СОРТОВЕ,РИЛА,КАЛИНА,НАСЛАДА,ИДЕАЛ,ПРЕКОС,ЖАР,ТРАПЕЗИЦА,РОЗОВИ,БИВ.СЬРЦЕ И ДР.;-КРАСТАВИЦИ-САНДРА,ГЕРГАНА,САКАТА, СРЕДНОПЛОДНИ.КОРНИШОНИ,- ПАРИЖ И ЛЕВИНА.-ПИПЕР-Aмфора,паланачко чудо,слоново ухо,куртовска каия златен медал,кози рог,севрия,,чорбадйиики и л-ви.-рибки,бяла шипка джулииска шипка,жьлти камби и др..ТИКВИчkИ,ДИНИ И ПЪПЕШИ зеле ,,кочан,,----- ДОСТАВКА ПО - ЕКОНТ-
Продавам  разсад- пипер,зеле и др. | Растения, Разсад, Семена | с. Старцево
Продавам разсад- пипер,зеле и др.
Цена
0.08 лв.
с. Старцево, обл. Смолян,  Подател: dani,  преди 5 дни
продавам пипер капия, слоново ухо,паланачко чудо,амфора,куртовска капия,златен медал и севрия;-жълти камби,рибки,шипка,чорбадйиики;-зеле кюсе и балкан;-праз лук и кочан; цена на дребно 8 ст.за броика. доставка по еконт.
 лицензиран разсадник продава овошки | Растения, Разсад, Семена | гр. Сливен
лицензиран разсадник продава овошки
гр. Сливен, обл. Сливен,  преди 5 дни
лицензиран разсадник продава овошки - орехи, бадеми, череша - ранна, Бигаро Бюрла, Ърли лори, праскови
разсад  ЛОФАНТ | Растения, Разсад, Семена | гр. Сливен
разсад ЛОФАНТ
Цена
2 лв.
гр. Сливен, обл. Сливен,  преди 5 дни
Продавам разсад ЛОФАНТ лилав с височина от 20 до 50 см.
продавам облагородени орехи.. орехови Фиданки | Растения, Разсад, Семена | гр. Бургас
продавам облагородени орехи.. орехови Фиданки
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 5 дни
Орехи Сорт Чандлър (Chandler) СИЛНО УСТОЙЧИВ НА НИСКИ ТЕМПЕРЕТУРИ! ! ! Препоръчва се за райони с късни пролетни мразове. Много добра родовитост - 90 %. Устойчив на бактериозни болести, разлиства се късно. Един от най - добрите сортове в световен мащаб. Дата на зреене: 15 - 20 Септември. Опрашители: Франкет (Franquette), Педро (Pedro) Плодове: Едри Гроздовидни от 1 до 4 плода. Тегло 13 - 15 грама. Тегло на ядката: 7 - 8 грама. Белота на ядката: 95 - 100 % Черупка: Мн. тънка, нагъната с елипсовидна форма. Ядката се отделя лесно от черупката. Рандеман: 50 - 53 % Масленост:..
Орехи Сорт Чандлър (Chandler) | Растения, Разсад, Семена | гр. Бургас
Орехи Сорт Чандлър (Chandler)
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 5 дни
Орехи Сорт Чандлър (Chandler) СИЛНО УСТОЙЧИВ НА НИСКИ ТЕМПЕРЕТУРИ! ! ! Препоръчва се за райони с късни пролетни мразове. Много добра родовитост - 90 %. Устойчив на бактериозни болести, разлиства се късно. Един от най - добрите сортове в световен мащаб.
ПРОДАВАМ БИО ХУМУС | Растения, Разсад, Семена | гр. Мездра
ПРОДАВАМ БИО ХУМУС
гр. Мездра, обл. Враца,  Подател: Соня Цолова,  преди 6 дни
ПРОДАВАМ БИО ХУМУС ОТ ЧЕРВЕН КАЛИФОРНИЙСКИ ЧЕРВЕЙ , НЕ ПРЕСЯТ 150 ЛЕВА 1 КУБИЧЕСКИ МЕТЪР , ПРЕСЯТ НА 4 МИЛИМЕТРА 250 ЛВ ЗА 1 КУБИЧЕСКИ МЕТЪР! ДОКАЗАНО КАЧЕСТВО НА 100%
Продавам зеле | Растения, Разсад, Семена | с. Драганово
Продавам зеле
с. Драганово, обл. Велико Търново,  преди 7 дни
Продавам разсад зеле-КЪОСЕ,Продавам и зеле за консумация–ПРУКТОР.Къосе-от 10юли до 10 август,Пруктор от 15юли до 10 август,ЦЕНА ПО ДОГОВАРЯНЕ(според пазара)
Продавам безколови домати - ”Рома” и ”Рио Фуего” | Растения, Разсад, Семена | гр. Ямбол
Продавам безколови домати - ”Рома” и ”Рио Фуего”
гр. Ямбол, обл. Ямбол,  преди 9 дни
Произвеждам и продавам безколови домати : - Рома - Трапезица - Рио Фуего и Рио Гранде Приемам ранни поръчки за по-големи бройки или за други сортове семена. Разсада е с високо качество,предназначен както за открито полско производство,така и в оранжерийни условия. За повече информация и поръчки позвънете на посочения телефон !
продава разсади | Растения, Разсад, Семена | гр. Ямбол
продава разсади
гр. Ямбол, обл. Ямбол,  преди 9 дни
продава разсади, големи количества от главеста целина и бял риган
Cherechi za raquia | Растения, Разсад, Семена | гр. Русе
Cherechi za raquia
Цена
0.50 лв.
гр. Русе, обл. Русе,  Подател: Yukisan,  преди 10 дни
Продава череши за ракия 0.50лв килограм
разсад за зеле -кьосе | Растения, Разсад, Семена | гр. Сливен
разсад за зеле -кьосе
гр. Сливен, обл. Сливен,  преди 11 дни
Зеленчуково стопанство | Растения, Разсад, Семена | гр. Бургас
Зеленчуково стопанство
Цена
400 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Be Green Ltd,  преди 16 дни
Зеленчуково стопанство търси жена или мъж заградинска работа. Надник 20 лв. на ден или заплата между 400 и 600 лв. на месец.
Разсад лавандула | Растения, Разсад, Семена | гр. Казанлък
Разсад лавандула
гр. Казанлък, обл. Стара Загора,  преди 20 дни
Произвеждаме и продаваме качествен разсадо-посадъчен материал от лавандула.Сортове-Севтополис,Дружба,Рая,Хемус,Юбилейна. Цена-0.10 лв. на брой.Безплатна доставка в цяла България. Отстъпки за количества.Помощ при засаждане и отглеждане.Професионални консултации.Сключваме предварителни договори за изкупуване на продукцията или за преработка в нашата дестилерия със закупилите от нас разсад. Минималното количество за поръчка и безплатна доставка е 10000бр. Сключваме договори за есента.за сключилите договор до 31.03.2015 г.,цена 0.08 лв. на брой. Разсада е с развита коренова система в перфект..
« Предишна | 123 | Следваща »
Host.bg