Фермерство, Механизация

Растения, Разсад, Семена

Област
Населено място
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
200 обяви
ТОП оферта
Продава разсад Пауловния Томентосагр. Пловдив, Пловдив,  преди 5 часаПродава разсад Пауловния Томентоса - китайско висококалорично дърво Дървото е бързорастящио - за една година височината му се увеличава средно с 3 м, а максималната достига до 15 - 20 м. Само няколко години са достатъчни на дървото да стигне размери, оптимални за добив на дървесина, която се използва в производството на биомаса, пелети, мебели и материал за къщи. Листата му, които достигат до 50-60 см широчина, намират приложение във фармацевтичната индустрия.
ТОП оферта
разсад домати, пипер и др.гр. Айтос, Бургас,  преди 1 ден0.03 лв. (Цена)Произвеждам и продавам разсад домати, пипер, люти чушки, патладжан, камби, градински домати (без колове), праз, зеле- ранно и късно и др. Произвеждам разсад от 30 години и гарантирам за качество. За контакти- Роса Александрова
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPрасат маточина | Растения, Разсад, Семена | гр. Добрич
расат маточина
Цена
0.06 лв.
jamil
гр. Добрич, обл. Добрич,  Подател: jamil,  преди 16 часа
Сключвам договори за разсат, пролет- есен-2017 година. Давам и сертификат за сорт. Сорт -котенбург-плам лимон, специален за добив на олио. Расада се продава във тарелки. За повече информация се обадете на посочения телефон.
VIPЛицензиран разсадник предлага разсад БЯЛ РАВНЕЦ, МАТОЧИНА И БЕЗСМЪРТНИЧЕ | Растения, Разсад, Семена | гр. Добрич
Лицензиран разсадник предлага разсад БЯЛ РАВНЕЦ, МАТОЧИНА И БЕЗСМЪРТНИЧЕ
Цена
0.05 лв.
гр. Добрич, обл. Добрич,  преди 1 ден
Лицензиран разсадник сключва договори за кампания есен 2017г. за качествен разсад БЕЗСМЪРТНИЧЕ, БЯЛ РАВНЕЦ сорт ”ПРОА” и Маточина от високодобивните сортове ”Lemona”и”Quedlinburger Niederliegende” за добив на етерично масло и. Семената са внос от Германия с доказан призход и качество. Среден добив на декар за Бял равнец - ”ПРОА” до 1,2л (към 2016г. средна изкупна цена 800-900 евро/кг.) на първата година при полагане на разсада на пролет или есен. Това е една от най-непретенциозните етерично маслени култури, т.е. НЕ изисква поливане както и торене, сухо и студоустойчив, ръчния труд в сравнени..
VIPпродавам облагородени орехи.. орехови Фиданки | Растения, Разсад, Семена | гр. Бургас
продавам облагородени орехи.. орехови Фиданки
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 3 дни
Орехи Сорт Чандлър (Chandler) СИЛНО УСТОЙЧИВ НА НИСКИ ТЕМПЕРЕТУРИ! ! ! Препоръчва се за райони с късни пролетни мразове. Много добра родовитост - 90 %. Устойчив на бактериозни болести, разлиства се късно. Един от най - добрите сортове в световен мащаб. Дата на зреене: 15 - 20 Септември. Опрашители: Франкет (Franquette), Педро (Pedro) Плодове: Едри Гроздовидни от 1 до 4 плода. Тегло 13 - 15 грама. Тегло на ядката: 7 - 8 грама. Белота на ядката: 95 - 100 % Черупка: Мн. тънка, нагъната с елипсовидна форма. Ядката се отделя лесно от черупката. Рандеман: 50 - 53 % Масленост:..
VIPПродавам разсат лавандула | Растения, Разсад, Семена | гр. Казанлък
Продавам разсат лавандула
Цена
0.10 лв.
гр. Казанлък, обл. Стара Загора,  преди 3 дни
Сключвам договори за разсат, есен-2017 година. Давам и сертификат за сорт. Сортовите са-СЕФТОПОЛИС, ЮБИЛЕЙНА, ХЕМУС И РАЯ. За повече информация се обадете на посочения телефон.
Керия храст в контейнер висок е 80см, цена заброй 10 лева | Растения, Разсад, Семена | гр. Варна
Керия храст в контейнер висок е 80см, цена заброй 10 лева
Цена
10 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  преди 34 минути
Керия храст в контейнер висок е 80см, цена заброй 10 лева Керия храст в контейнер висок е 80см, цъфти март април, август и септември месец в контейнер е, висок е над 80см изпращам с еконт до офис
Семена от пауловния томентоза | Растения, Разсад, Семена | гр. Пловдив
Семена от пауловния томентоза
Цена
10 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 2 часа
Семена от Пауловния Томентоза. Може да започнете отглеждането на пауловния от семена. Прилагам указания за засяването на семената, отглеждането на разсад и в последствие формирането на фиданки. Снимките нагледно показват част от етапите на отглежданетo на разсада и фиданките. Бърза сянка! Листата са добър фъраж!... Медоносно е - цъфти обилно и продъжително! Дървесината е с уникални качестава - лека, не се напуква, не се измята, не се напада от вредители. Има два пъти по висока температура на запалване от чама...
Фиданки от Пауловния Томентоза | Растения, Разсад, Семена | с. Кортен
Фиданки от Пауловния Томентоза
с. Кортен, обл. Сливен,  преди 2 часа
приемам заявки за фиданки от пауловния томентоза за есен 2017-а /пролет 2018-а година. Голямата Пауловния на една от снимките е садена на Гергьовден 2012-а като презимувал разсад в кофичка от кисело мляко/има я на снимка/. Елате ако имате възможност и на място се уверете колко невероятно бързорастящо е това дърво! Бърза сянка! Листата са добър фъраж!... Медоносно е - цъфти обилно и продъжително! Дървесината е с уникални качестава - лека, не се напуква, не се измята, не се напада от вредители...
Орехи Сорт Чандлър (Chandler) | Растения, Разсад, Семена | гр. Бургас
Орехи Сорт Чандлър (Chandler)
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 4 часа
Орехи Сорт Чандлър (Chandler) СИЛНО УСТОЙЧИВ НА НИСКИ ТЕМПЕРЕТУРИ!!! Препоръчва се за райони с късни пролетни мразове. Много добра родовитост - 90 %. Устойчив на бактериозни болести, разлиства се късно. Един от най - добрите сортове в световен мащаб.
продавам разсад лавандула | Растения, Разсад, Семена | гр. Шумен
продавам разсад лавандула
гр. Шумен, обл. Шумен,  Подател: lavandula,  преди 5 часа
Продавам разсад и резници лавандула. Ще преработим и купим ПРОДУКЦИЯТА ВИ(лавандуловото масло). Цена по договаряне
Продавам разсад и резници лавандула | Растения, Разсад, Семена | гр. Шумен
Продавам разсад и резници лавандула
гр. Шумен, обл. Шумен,  Подател: lavandula,  преди 5 часа
Продавам разсад и резници лавандула. Ще преработим и купим ПРОДУКЦИЯТА ВИ(лавандуловото масло). Цена по договаряне
Къпини Торнфрий без бодли, полуизправена | Растения, Разсад, Семена | гр. София
Къпини Торнфрий без бодли, полуизправена
Цена
6 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: qrkobg,  преди 5 часа
Едра къпина без бодли Торнфрий полустелеща се расте 3_4 метра. студоустойчива много богато плододаване голями гроздове с едри плодове. МЛАДИ НАСАДЕНИ растения се продават, не се повлияват при пресаждане по всяко време на годината. Сега насадени дават 80%по -добри резултати от насадени през есента.. Подходящи за декорация в градината, качваики ги на конструкции, арки и др. Един корен цена 6 Ограничени бройки!! 10% отстъпка с ЕКОНТ ИМА НАЛИЧНИ В МОМЕНТА!!
Промоция 0.70ст. Продавам Свежи семена от Банан - Ensete Glaucum Snow Banana | Растения, Разсад, Семена | с. Равда
Промоция 0.70ст. Продавам Свежи семена от Банан - Ensete Glaucum Snow Banana
Цена
0.70 лв.
ГЕОРГИ ТОДЕВ
с. Равда, обл. Бургас,  Подател: ГЕОРГИ ТОДЕВ,  преди 7 часа
100 бр- 60 лв. Семената свежи и са подходящи за сеене по всяко едно време в годината, банана е красиво и екзотично растение, подходящо за всеки двор и дори и за дома. Семена - Палми Musa Velutina - РОЗОВ -ВИОЛЕТОВ БАНАН, Снежен Банан, https://bananovipalmi.olx.bg/
Джоджен Мента Чубрица Калоферче Зеле | Растения, Разсад, Семена | гр. София
Джоджен Мента Чубрица Калоферче Зеле
Цена
0.10 лв.
гр. София, обл. София,  преди 7 часа
Семена Helichrysum italicum, безсмъртниче, жълт смил | Растения, Разсад, Семена | гр. Добрич
Семена Helichrysum italicum, безсмъртниче, жълт смил
Цена
25 лв.
гр. Добрич, обл. Добрич,  преди 9 часа
Промоция на семена безсмъртниче, жълт смил, helichrysum italicum, сорт за добив на етерично масло. Семената не са третирани и са с доказан произход. Цена за 1 грам - 25 лв.
здравец- бял и розов и тъмно лилав | Растения, Разсад, Семена | гр. Пазарджик
здравец- бял и розов и тъмно лилав
Цена
4 лв.
гр. Пазарджик, обл. Пазарджик,  Подател: Лили,  преди 13 часа
Продавам добре вкоренен 3 вида здравец: бял здравец, с едри корени -4 лв бройката, насаден в дълбоки бяли кофички, за да се запази корена. Розов здравец- незасаден корен по 50 ст./все пак поставям го в кофички или саксия, според бройката, с малко почва. Лилав здравец, без аромат,Geranium phaeum- много рядък вид за България- 5 лв. Снимките са от 05 05 2017 г. Почти всички саксии или кофички са с пъпки и цвят. Изпращам по Еконт с - 10 %. Не изпълнявам поръчки под 8 лв, възможно е комбиниране на пратката с други мои обяви.
Семена от палма Вашингтония | Растения, Разсад, Семена | гр. Търговище
Семена от палма Вашингтония
Цена
0.30 лв.
гр. Търговище, обл. Търговище,  преди 14 часа
Продавам семена -палма Вашингтония от 2015г
Фиданки арония | Растения, Разсад, Семена | гр. Берковица
Фиданки арония
Цена
2 лв.
гр. Берковица, обл. Монтана,  преди 15 часа
Продавам фиданки арония с плод. Цена на 1 бр. - 2 лв. Фиданките са засадени в купички с много добра кореннова система и така могат да се засаждат по всяко време. За по големите фиданки на четвъртата снимка цената е 3 лв.
Разсад Лавандула | Растения, Разсад, Семена | с. Хаджидимитрово
Разсад Лавандула
Цена
0.12 лв.
Ферма за Лавандула Разсад ”Сюлейман”
с. Хаджидимитрово, обл. Стара Загора,  Подател: Ферма за Лавандула Разсад ”Сюлейман”,  преди 20 часа
Продавам 100 % Сортова Лавандула разсад за есента на 2017 година Севтополис, Юбилейна, Хемус. Приемаме предварителни заявки за сортове и количество. Ни сме Земеделски производители разполагаме със лични Маточници, Сертификат за качество и Произвеждаме лавандула разсад всяка година. ще очаквам вашите обаждания а също така може да ни посетите във нашата ферма за лавандулов разсад. Предлагаме безплатни съвети за засаждане и отглеждане на лавандулата на младите земеделци, също така държим много на сортовата лавандула и доброто качество. Цената е съобразена със годишната пазарна цена и по договарян..
Разсад Пауловния | Растения, Разсад, Семена | гр. Твърдица
Разсад Пауловния
Цена
1.20 лв.
гр. Твърдица, обл. Сливен,  преди 23 часа
Продава разсад и едногодишни фиданки Пауловния сорт Шан Тонг. Цена: едногодишни фиданки 2,50лв. Разсад от 1бр. до 10бр. - 2лв.; 11бр. и повече 1,20лв/бр.
Продавам семена и разсад етерични култури | Растения, Разсад, Семена | гр. Добрич
Продавам семена и разсад етерични култури
Цена
1 лв.
гр. Добрич, обл. Добрич,  Подател: DAMYANOVA,  преди 1 ден
Bulgarian Herbs продава: Семена Безсмъртниче Семена лайка - сортове Bodegold, Zloty Lan, Roman Chamomile Семена маточина - Limonella, Quedlinburger Niederliegende,Citronella, Erfurt Upright Семена копър, резене, дивесил и др. Сключва договори за производство на разсад Бял равнец, Безсмъртниче, римска лайка, маточина, лавандула, мента и др.
Продавам разсад маточина сорт Лемона | Растения, Разсад, Семена | к. к. Албена
Продавам разсад маточина сорт Лемона
Цена
0.05 лв.
к. к. Албена, обл. Добрич,  Подател: DAMYANOVA,  преди 1 ден
Продавам разсад маточина сорт Лемона със сертификат от лицензиран производител
Цинков ацетат дихидрат /цинков хелат/ чист 98 % като микротор за листно и почвено подхранване на траини насаждеия при цинков дефицит. | Растения, Разсад, Семена | гр. София
Цинков ацетат дихидрат /цинков хелат/ чист 98 % като микротор за листно и почвено подхранване на траини насаждеия при цинков дефицит.
Цена
150 лв.
гр. София, обл. София,  преди 1 ден
Цинков ацетат дихидрат 98 % /хелатен цинк/ като микротор за листно и почвено подхранване на траини насаждения и земеделски култури /царевица, слънчоглед/ при цинков дефицит. Цена: 25 кг. - 150 лв и куриерски. Приложение. Цинков ацетат 8 % воден разтвор за торене. Микроелемента Цинк става по-малко достъпен в почви наситени с високи нива на фосфор. Идеален за всички култури, цинков ацетат тор помага в развитието на растежни хормони, коренова система и влияе върху размера на семена и формирането на стъблата. Ползи от цинков ацетат 8 % воден разтвор за торене: -развитие на растежни хор..
разсад чубрица | Растения, Разсад, Семена | гр. Бургас
разсад чубрица
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: diana velikova,  преди 1 ден
продавам разсад чубрица и зеле
Разсад целогодишни ягоди | Растения, Разсад, Семена | гр. Пловдив
Разсад целогодишни ягоди
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 1 ден
Продавам разсад целогодишни ягоди.
Разсад лавандула, Севтополис | Растения, Разсад, Семена | гр. Казанлък
Разсад лавандула, Севтополис
Цена
0.14 лв.
гр. Казанлък, обл. Стара Загора,  преди 1 ден
Произвеждам разсад лавандула сортове ”СЕВТОПОЛИС”И”ХЕМУС”.
Продавам есенен разсад бял равнец и маточина | Растения, Разсад, Семена | с. Одринци
Продавам есенен разсад бял равнец и маточина
Цена
0.50 лв.
с. Одринци, обл. Добрич,  преди 2 дни
Продавам разсад за есен 2017 - бял равнец сорт ПРОА, маточина сорт Лемона и маточина сорт Куедлинбургер. Семената за разсада са немски, последна реколта, с международен сертификат за качество, произход и чистота на сортовете, както и с тестове за кълняемост. Записване между 10-30.08.2017. Разсадът ще бъде готов за пресаждане на полето след 15.10.2017. Оказвам съдействие за намиране на сеялка, и за самото сеене. Давам съвети и насоки за предварителната подготовка, както и за последващото отглеждане. Цени: Бял равнец: 0,6ст./корен Маточина Лемона: 0,5ст./корен Маточина Куедлинбурге..
Семена от маточина сорт Лимонена 1кг | Растения, Разсад, Семена | гр. Бургас
Семена от маточина сорт Лимонена 1кг
Цена
290 лв.
Николай Глушко
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Николай Глушко,  преди 2 дни
Цени за семена маточина 290 лв/кг
Семена от Фацелия 1кг Промоция | Растения, Разсад, Семена | гр. Бургас
Семена от Фацелия 1кг Промоция
Цена
14 лв.
Николай Глушко
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Николай Глушко,  преди 2 дни
1кг - 14лв от 5кг - 13лв от 10кг - 12лв
« Предишна | 1234567 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.