Фермерство, Механизация

Растения, Разсад, Семена

Област
Населено място
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
233 обяви
ТОП оферта
Лицензиран разсадник предлага разсад БЯЛ РАВНЕЦ, МАТОЧИНА И БЕЗСМЪРТНИЧЕгр. Добрич, Добрич,  преди 1 ден0.05 лв. (Цена)Лицензиран разсадник сключва договори за кампания пролет и есен 2017г. за качествен разсад БЕЗСМЪРТНИЧЕ, БЯЛ РАВНЕЦ сорт ”ПРОА” в ТАРЕЛКИ и Маточина от високодобивните сортове ”Lemona”и”Quedlinburger Niederliegende” за добив на етерично масло и. Семената са внос от Германия с доказан призход и качество. Среден добив на декар за Бял равнец - ”ПРОА” до 1,2л (към 2016г. средна изкупна цена 800-900 евро/кг.) на първата година при полагане на разсада на пролет или есен. Това е една от най-непретенциозните етерично маслени култури, т.е. НЕ изисква поливане както и торене, сухо и студоустойчив, ръчния труд в сравнение с другите етерично-маслени култури е сведен до минимум за сметка на механизиран..
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPРазсад Безсмъртниче (Жълт Смил) и Лавандула | Растения, Разсад, Семена | гр. Асеновград
Разсад Безсмъртниче (Жълт Смил) и Лавандула
Цена
1 лв.
гр. Асеновград, обл. Пловдив,  Подател: Даниел,  преди 2 дни
Разсад Безсмъртниче, Жълт Смил, Helichrysum italicum. Приемаме заявки за есен 2017, по предпочитания за размер на таблите. Произвеждаме разсад от ваши или наши семена, със съответна разлика в цената за коренче. Можете да следите развитието на вашият разсад. Отглеждането протича по съответните стандарти и притежава необходимите сертификати. Разсад Лавандула, сорт Севтополис. Приемаме заявки за есен 2017 и пролет 2018. Притежава нужните сертификати за произход, а налице е качеството и добре развитата коренова система.
VIPБио Разсад и семена Helichrysum italicum Безсмъртниче, Жълт Смил | Растения, Разсад, Семена | гр. Асеновград
Био Разсад и семена Helichrysum italicum Безсмъртниче, Жълт Смил
Цена
45 лв.
гр. Асеновград, обл. Пловдив,  Подател: Даниел,  преди 3 дни
Био сертифицирани семена и разсад от растението Жълт Смил, известно като Безсмъртниче. Семената са реколта лято 2016. Цената е за 1 грам, от който 50-60 % ще покълнат, следователно ще получите 4 000- 6 000 растения. За да стане готов разсада се отглежда около 3 месеца, в зависимост от големината която искате да постигнете. Може да се отглежда целогодишно. Пакетирани са в пликчета, във всяко по 1 грам, с които е лесно за вас да претеглите точното количество на семената, които сте получили. На снимката в пликчето е показан 1 грам. При закупуване на семена от нас можем да ви предложим изгодна..
VIPОрехи Сорт Чандлър (Chandler) | Растения, Разсад, Семена | гр. Бургас
Орехи Сорт Чандлър (Chandler)
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 4 дни
Орехи Сорт Чандлър (Chandler) СИЛНО УСТОЙЧИВ НА НИСКИ ТЕМПЕРЕТУРИ! ! ! Препоръчва се за райони с късни пролетни мразове. Много добра родовитост - 90 %. Устойчив на бактериозни болести, разлиства се късно. Един от най - добрите сортове в световен мащаб.
VIPПродавам разсат лавандула | Растения, Разсад, Семена | гр. Казанлък
Продавам разсат лавандула
Цена
0.10 лв.
гр. Казанлък, обл. Стара Загора,  преди 4 дни
Сключвам договори за разсат, есен-2017 година. Давам и сертификат за сорт. Сортовите са-СЕФТОПОЛИС, ЮБИЛЕЙНА, ХЕМУС И РАЯ. За повече информация се обадете на посочения телефон.
VIPпродавам облагородени орехи.. орехови Фиданки | Растения, Разсад, Семена | гр. Бургас
продавам облагородени орехи.. орехови Фиданки
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 4 дни
Орехи Сорт Чандлър (Chandler) СИЛНО УСТОЙЧИВ НА НИСКИ ТЕМПЕРЕТУРИ! ! ! Препоръчва се за райони с късни пролетни мразове. Много добра родовитост - 90 %. Устойчив на бактериозни болести, разлиства се късно. Един от най - добрите сортове в световен мащаб. Дата на зреене: 15 - 20 Септември. Опрашители: Франкет (Franquette), Педро (Pedro) Плодове: Едри Гроздовидни от 1 до 4 плода. Тегло 13 - 15 грама. Тегло на ядката: 7 - 8 грама. Белота на ядката: 95 - 100 % Черупка: Мн. тънка, нагъната с елипсовидна форма. Ядката се отделя лесно от черупката. Рандеман: 50 - 53 % Масленост:..
Разсад Лавандула | Растения, Разсад, Семена | с. Хаджидимитрово
Разсад Лавандула
Цена
0.14 лв.
Ферма за Лавандула Разсад ”Сюлейман”
с. Хаджидимитрово, обл. Стара Загора,  Подател: Ферма за Лавандула Разсад ”Сюлейман”,  преди 6 часа
Продавам 100 % Сортова Лавандула разсад за есента на 2017 година Севтополис, Юбилейна, Хемус. Приемаме предварителни заявки за сортове и количество. Ни сме Земеделски производители разполагаме със лични Маточници, Сертификат за качество и Произвеждаме лавандула разсад всяка година. ще очаквам вашите обаждания а също така може да ни посетите във нашата ферма за лавандулов разсад. Предлагаме безплатни съвети за засаждане и отглеждане на лавандулата на младите земеделци, също така държим много на сортовата лавандула и доброто качество. Цената е съобразена със годишната пазарна цена и по договарян..
Фиданки арония | Растения, Разсад, Семена | гр. Берковица
Фиданки арония
Цена
2 лв.
гр. Берковица, обл. Монтана,  преди 6 часа
Продавам фиданки арония с плод. Цена на 1 бр. - 2 лв. Фиданките са засадени в купички с много добра кореннова система и така могат да се засаждат по всяко време. За по големите фиданки на четвъртата снимка цената е 3 лв.
Разсад Домати, Краставици и Пипер | Растения, Разсад, Семена | с. Граф Игнатиево
Разсад Домати, Краставици и Пипер
Цена
0.45 лв.
с. Граф Игнатиево, обл. Пловдив,  преди 9 часа
Продавам разсад домати - Калина, Наслада, Прекос, Биволско Сърце, Розова Магия, Розово Биволско Сърце, Пипер - Хебър, Хисарска Капия. Цена за количества по договаряне!!!
Разсад целогодишни ягоди | Растения, Разсад, Семена | гр. Пловдив
Разсад целогодишни ягоди
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 12 часа
Продавам разсад целогодишни ягоди.
здравец- бял и розов | Растения, Разсад, Семена | гр. Пазарджик
здравец- бял и розов
Цена
4 лв.
гр. Пазарджик, обл. Пазарджик,  Подател: Лили,  преди 12 часа
Продавам добре вкоренен бял здравец, с едри корени -4 лв корена. Розов здравец- незасаден корен по 50 ст. -изваждам го от земята и го поставям в кофичка с малко пръст или в саксия според бройката. Снимките са от 21 04 2017 г. Изпращам по Еконт с - 10 % отстъпка. Не изпълнявам поръчки под 8 лв, възможно е комбиниране на пратката с други мои обяви.
Продаваме семена люцерна | Растения, Разсад, Семена | гр. София
Продаваме семена люцерна
Цена
9 лв.
гр. София, обл. София,  преди 17 часа
Продаваме семена люцерна - декускутирани (магнитени), сорт Надежда, 2-ро размножение, устойчива на полягане и засушаване. Чистота 99,9%, кълняемост 94%. Морфологични белези: - Растения - височина: 60 - 100 см - Облистеност: 37 - 46% - Студоустойчивост: 96 - 98% - Протеин - до 21,9% При неполивни условия добивът на суха маса/сено е над 300 кг/дка, а при поливни условия дава от 5 до 6 откоса и добив на суха маса/сено от 2 - 3 тона/дка. Опаковка - пп торби х 25 кг. Изпращаме с куриерска фирма Еконт за цялата страна. Цена 9 лв/кг + ДДС.
Продавам семена маточина (сорт Лимонела) | Растения, Разсад, Семена | гр. Бургас
Продавам семена маточина (сорт Лимонела)
Цена
280 лв.
Николай Глушко
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Николай Глушко,  преди 17 часа
Цени за семена маточина 280 лв/кг
Семена от виолетов Лофант / Lofant 1кг (супер промоция) | Растения, Разсад, Семена | гр. Бургас
Семена от виолетов Лофант / Lofant 1кг (супер промоция)
Цена
110 лв.
Николай Глушко
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Николай Глушко,  преди 17 часа
Продавам семена от растението виолетов Лофант, много медоносно и с доказани лечебни свойства. Не изисква специални грижи засажда се по всяко време и е непретенциозно към почвата. Многогодишно е и след засаждане може да живее 5-6 години. Семена от виолетов лофант: 10гр - 2 лв 100гр - 20 лв 500гр - 70 лв 1000гр - 110 лв 5 кг - 99 лв
Къпини Торнфрий без бодли , полуизправена | Растения, Разсад, Семена | гр. София
Къпини Торнфрий без бодли , полуизправена
Цена
6 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: qrkobg,  преди 19 часа
Къпини без бодли сортТорнфрий полуизправена , полустелеща се расте 3_4 метра.студоустойчива с голями гроздове едри плодове.Продават се едногодишни насадени презимували растения с богати корени ,които не реагират при пресаждане по всяко време на годината.Лятото ще дадът плодове .Подходящи за декорация качени на скелета арки и тн. Един силен корен цена 6 лв . Ограничени бройки !! Налични !! .Едногодишни насадени растения.Можете да поръчате необходимите Ви бройки предварително !! Доставка с ЕКОНТ 20% отстъпка
Семена от пауловния томентоза | Растения, Разсад, Семена | гр. Пловдив
Семена от пауловния томентоза
Цена
10 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 20 часа
Семена от Пауловния Томентоза. Сега е момента да започнете отглеждането на пауловния от семена. Прилагам указания за засяването на семената, отглеждането на разсад и в последствие формирането на фиданки. Имам и фиданки в наличност, като цената е в зависимост от количеството. Снимките нагледно показват част от етапите на отглежданетo на разсада и фиданките. Бърза сянка! Листата са добър фъраж!... Медоносно е - цъфти обилно и продъжително! Дървесината е с уникални качестава - лека, не се напуква, не се измята, не се напада от вредители. Има два пъти по висока температура на запалване от чама..
Фиданки от Пауловния Томентоза | Растения, Разсад, Семена | с. Кортен
Фиданки от Пауловния Томентоза
Цена
2 лв.
с. Кортен, обл. Сливен,  преди 20 часа
Последни бройки... ТОП ЦЕНА! Идвате на място... избирате си фиданки и ги вадите с каквито корени си пожелаете! Приемам заявки за фиданки за есен 2017-а /пролет 2018-а година. Голямата Пауловния на една от снимките е садена на Гергьовден 2012-а като презимувал разсад в кофичка от кисело мляко/има я на снимка/. Елате ако имате възможност и на място се уверете колко невероятно бързорастящо е! Бърза сянка! Листата са добър фъраж!... Медоносно е - цъфти обилно и продъжително! Дървесината е с уникални качестава - лека, не се напуква, не се измята, не се напада от вредители. Цената е такава, н..
продавам разсад лавандула | Растения, Разсад, Семена | гр. Шумен
продавам разсад лавандула
гр. Шумен, обл. Шумен,  Подател: lavandula,  преди 20 часа
Продавам разсад и резници лавандула. Ще преработим и купим ПРОДУКЦИЯТА ВИ(лавандуловото масло). Цена по договаряне
Продавам разсад и резници лавандула | Растения, Разсад, Семена | гр. Шумен
Продавам разсад и резници лавандула
гр. Шумен, обл. Шумен,  Подател: lavandula,  преди 20 часа
Продавам разсад и резници лавандула. Ще преработим и купим ПРОДУКЦИЯТА ВИ(лавандуловото масло). Цена по договаряне
домати Ниагара | Растения, Разсад, Семена | гр. Пловдив
домати Ниагара
Цена
8 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Ангелова,  преди 21 часа
Зеленчукови семена внос от Дания. Семената са подходящи, както за отглеждане от професионалисти на големи площи, така и за сеитба в домашната градина. Домати НИАГАРА: среднозрял детерминантен хибрид/безколов/ домат за полско производство. Плодовете са едри 200-280 грама, кръгли до леко елипсовидни, наситено червени без зелен пръстен, твърди подходящи както за свежа консумация, така и за консервиране. Устойчивост към редица болести и неприятели. Добив 8-10 т/дка. Цената е за опаковка от 500 броя семена.
семена краставици Паскале-Дания | Растения, Разсад, Семена | гр. Пловдив
семена краставици Паскале-Дания
Цена
14 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Ангелова,  преди 21 часа
Зеленчукови семена внос от Дания. Семената са подходящи, както за отглеждане от професионалисти на големи площи, така и за сеитба в домашната градина. Краставици ПАСКАЛЕ -изключително добивен хибрид краставици за ранно, средноранно и късно производство за отглеждане в стоманено-стъклени и полиетиленови оранжерии. Плодовете са удължено цилиндрични, гладки, дълги 35-38 сантиметра, тъмнозелени с гланц. Сортът се отличава с отлични вкусови качества и много добра добивност. Толерантен на обикновена краставична мозайка, брашнеста мана, фузариум и нематода. Цената е за опаковка от 100 броя семена..
професионални зеленчукови семена | Растения, Разсад, Семена | гр. Пловдив
професионални зеленчукови семена
Цена
10.50 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Ангелова,  преди 21 часа
Зеленчукови семена внос от Дания. Семената са подходящи, както за отглеждане от професионалисти на големи площи, така и за сеитба в домашната градина. Домати АБЕЛА: супер ранозрял индетерминантен / за колово отглеждане/ хибрид за стоманено-стъклени, полиетиленови оранжерии и за открито. Плодовете са 160-200 грама, кръгли, гладки, яркочервени, без зелен пръстен, твърди. Устойчиви на редица болести и неприятели. Отглеждането е едностъблено с 5-7 китки, за супер ранно производство може да се пензира на 4-та китка. Сортът се отличава с отлични вкусови качества. Цена за опаковка от 500 броя сем..
семена домати, краставици, пипер | Растения, Разсад, Семена | гр. Пловдив
семена домати, краставици, пипер
Цена
0.70 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 21 часа
КАЧЕСТВЕНИ ЗЕЛЕНЧУКОВИ СЕМЕНА Предлагаме качествени зеленчукови семена, голямо разнообразие от сортове. Цената на пакет е в зависимост от грамажа. Семена Домати В 1 гр. се съдържат около 250-300 бр. семена Директни домати Домати Идеал 3гр. - 0,70 лв./бр. Домати Розова Мечта 0,5 гр. - 1,70 лв./бр. Домати Розов Виолет 0,5 гр. - 1,70 лв./бр Домати Розови Едри 0,5 гр. - 1,70 лв./бр Домати Биволско Сърце 0,5 гр. - 1,60 лв./бр Домати Червени Едри 0,5 гр. - 1,70 лв./бр Домат Круша 0,5 гр. - 1,00 лв./бр Домати Българско Сърце 0,5 гр. - 1,70 лв./бр Домати Фантазия 0,5 гр. - 2,00 лв./б..
семена дини, пъпеши, репички, патладжан | Растения, Разсад, Семена | гр. Пловдив
семена дини, пъпеши, репички, патладжан
Цена
0.80 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 21 часа
Предлагаме качествени зеленчукови семена, голямо разнообразие от сортове. Цената на пакет е в зависимост от грамажа. Посочените цени са за 1 брой пакет Семена Тиквички. В 1 гр. се съдържат около 5-7 бр./семена Тиквички Изобилна 5гр. - 0,90 лв./бр Тиквички Астра полка-тъмно зелена 5гр. - 0,90 лв./бр Тиквички жълти 5 бр семена. - 0,90 лв. Тиква Пловдивска 48/4 5гр. - 0,80 лв./бр Тиква Мускатна 5гр. - 0,80 лв./бр Семена Дини. В 1 гр. се съдържат около 15-17 бр./семена Дини Кримсон Суйт 5гр. - 1 лв./бр Дини Шугар Бейби 5гр. - 1 лв./ бр. Пъпеши Хибрид1 0,5гр. - 0,90 лв./бр 1г..
семена зеле, моркови, магданоз | Растения, Разсад, Семена | гр. Пловдив
семена зеле, моркови, магданоз
Цена
0.60 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 21 часа
Предлагаме качествени зеленчукови семена, голямо разнообразие от сортове. Цената на пакет е в зависимост от грамажа. Посочените цени са за 1 брой Семена Зеле. В 1 гр. се съдържат около 250-300 бр./семена Зеле Кьосе 5гр. - 0,90 лв./бр Зеле Пазарджишко подобрено 5гр. - 0,90 лв./бр Зеле Топаз 5гр. - 0,90 лв./бр Зеле Дитмарско 5гр. - 0,90 лв./бр Китайско зеле 2гр. - 0,90 лв./бр Зеле Бяло 5гр. - 0,90 лв./бр Брюкселско зеле 3гр. - 0,90 лв./бр Броколи Калабрезе 3гр. - 0,90 лв./бр Карфиол Снежна топка 2гр. - 0,90 лв./бр Семена Марули, Салати. В 1 гр. се съдържат около 1000 бр./..
Разсад мурсалски чай | Растения, Разсад, Семена | с. Триград
Разсад мурсалски чай
Цена
1.20 лв.
с. Триград, обл. Смолян,  Подател: Мая,  преди 21 часа
Разсад от 2015г. на 1,50лв. а от 2016 г. - 1,20лв. Цената подлежи на коментар при покупка на по-големи количества.
Семена от палма Вашингтония | Растения, Разсад, Семена | гр. Търговище
Семена от палма Вашингтония
Цена
0.30 лв.
гр. Търговище, обл. Търговище,  преди 21 часа
Продавам семена -палма Вашингтония от 2015г
Разсад Домати, Краставици, Пипер, Люти Чушки | Растения, Разсад, Семена | гр. Пловдив
Разсад Домати, Краставици, Пипер, Люти Чушки
Цена
0.40 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 23 часа
Продавам разсад домати- калина, наслада, прекос, розова магия, биволско сърце, краставици - тимур, гергана, пипер- зелена капия и хебър Люта чушка - черна шипка Цени за количества по договаряне!!!
Семена Helichrysum italicum, безсмъртниче, жълт смил | Растения, Разсад, Семена | гр. Добрич
Семена Helichrysum italicum, безсмъртниче, жълт смил
Цена
35 лв.
гр. Добрич, обл. Добрич,  преди 23 часа
Продавам семена безсмъртниче, жълт смил, helichrysum italicum, сорт за добив на етерично масло. Семената не са третирани и са с доказан произход. Цена за 1 грам - 35 лв.
Продавам картофи за семе | Растения, Разсад, Семена | гр. Сливен
Продавам картофи за семе
Цена
400 лв.
гр. Сливен, обл. Сливен,  преди 1 ден
Продавам картофи за семе сортове ДЖИЛИ, ЕЛЕКТРА, СПУНТА, РОЯЛ И ДР. внос от Гърция. Реколта 2016. Цена 0,40 лв. За количеста договаряне.
« Предишна | 12345678 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.