back to top
Връзка с нас
Контакти
Област Варна, Варна,
ул. Кракра 44
http://teacher1ilieva.alo.bg
ПРЕВОДИ И РЕДАКТИРАНЕ.КОПИРАЙТИНГ.
ПРЕВОДИ ИЛИЕВА-Варна има вече над 20 години опит в областта на бързите и качествени писмени преводи.

РУСКИ И АНГЛИЙСКИ ЕЗИК

ПРЕВОДИ ИЛИЕВА превежда от и на руски език, включително от и на английски език, използван в държавите-членки на Европейския съюз и извън него.Приема експресни, бързи и обикновени поръчки, като при всеки ангажимент поема пълни гаранции за бързината и качеството на превода.

МЕДИЦИНСКИ, ПРАВНИ,
ИКОНОМИЧЕСКИ, ТЕХНИЧЕСКИ ИЛИ
РЕКЛАМНИ ТЕКСТОВЕ

ПРЕВОДИ ИЛИЕВА има дългогодишен опит, изключително висок ценз и превежда документи, рекламни текстове, менюта, брошури, статии, ръкописи, етикети, интернет страници, научни трудове, инструкции, техническа документация, фирмена документация, фирмена и вътрешно-фирмена кореспонденция, дружествени документи, бизнес кореспонденция.Свободно се борави и с медицински, правни, икономически, технически или рекламни текстове.

ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦИ И РЕКЛАМНО СЪДЪРЖАНИЕ

Тук можете да заявите качествен превод на интернет страници и рекламно съдържание, на текстове на военни и военноморски теми, химико-биологични теми, теми от областта на IT, електрониката и телекомуникациите, философия и архитектура.

Предлагаме превод на лична и фирмена документация (кореспонденция), превод на специализирани финансови и счетоводни документи, устави, заповеди, регламенти, правилници, наредби, указания, фактури, както и на юридически книжа и документи.

ИЗРАБОТВАНЕ НА КУРСОВА РАБОТА, РЕФЕРАТ, ЕСЕ, ДИПЛОМНА РАБОТА, КАЗУС И ТЕМА
Преводи всеки ден от 8:30 ч. до 20:30 ч. - 7 лв.
Преводи всеки ден от 8:30 ч. до 20:30 ч. - 7 лв.
За нас
В областта на художествените преводи свободно и коректно превеждаме стихове, проза, публицистика, есеистика, статии, коментари, резюмета, анализи, репортажи, интервюта, критика.Специализирани сме и в писмените преводи на съдържание на уеб сайтове, системни текстове на компютърни програми и приложения.

АНГАЖИМЕНТ

При превода може да бъдеме ангажирани в зависимост от обема, сроковете и спецификата на поръчката.По текста работиме още като коректор и редактор, а при нужда се извършва и проверка втори път на вече преведения текст.

През годините наши клиенти са били водещи фирми от Варна, страната и чужбина.

Реномето на ПРЕВОДИ ИЛИЕВА е свързано с коректността, дискретността и професионализма на преводача.Всяка нова поръчка се обработва строго индивидуално и по време на целия контракт поддържаме оживена комуникация и активна обратна връзка с клиента.

ВИНАГИ В СРОК И С НАЙ-ДОБРИ ЦЕНИ

ПРЕВОДИ ИЛИЕВА работи винаги в срок и с високо качество на услугата, а цените са едни от най-добрите за бранша в страната.Ние се задължаваме да се съобразяваме изцяло с нуждите и изискванията на всеки клиент.

През годините сме си изградили репутация, привлякла към професионалните преводачески услуги множество лоялни частни и корпоративни клиенти от Варна, страната и чужбина.

ДО СЕКУНДАТА

ПРЕВОДИ ИЛИЕВА-Варна предоставя и редица допълнителни съпътстващи услуги и консултации за своите клиенти и партньори, както и гъвкави решения, включително и по отношение на техническите изисквания и специфики.

Спокойно мога да заявя, че няма текст, който нашите сертифицирани специалисти в областта на преводаческите услуги, да не могат да преведат перфектно, няма спешна експресна поръчка, която да не изпълним своевременно, нито срок, който да не спазим до секундата !

ВЪТРЕШНО ИЗИСКВАНЕ, КОЕТО ВСЕКИ СТУДЕНТ ТРЯБВА ДА СПАЗВА, КОГАТО ПРАВИ ПОРЪЧКА, ЗА ДА МУ СЕ РАЗРАБОТИ ТЕМА.

Студентът трябва да запише датата, на която да получи разработената тема на файл по избор (word, pdf, doc, docs и т.н.). Ако студентът не запише дата, на която да получи разработената тема, в графата се записва срок ”неопределен”, но в графата се записва ориентиеровъчна дата, но съобразно натовареността е възможно да се забави завършването на темата от 4 до 10 дни в зависимост от обема й.”
 
6 обяви

Изготвяне на курсови и дипломни работи, ПКС

Обучение, курсове » Курсови работи, Теми   
Цена: 6 лв. Професионална и индивидуална разработка на теми по всички икономически, педагогически и хуманитарни специалности (Икономика; Маркетинг; Реклама; Европейски съюз; Стопанско управление; Мениджмънт, Чове..
Цена: 6 лв. Писането на курсова работа, есе, реферат, дипломна работа, доклад или казус е сериозна дейност. От качественото разработване на вашето задание зависи както оценката така и вашето представяне в универс..

Превод на английски език - 7 лв.

Услуги » Преводи, легализации   Варна, област Варна
Превод на английски и от английски език - професионални преводи. Базовата цена за превод от английски език на български, както и от български език на английски, е 7 лева за 1 страница. По БДС една с..

Курсови работи, дипломни работи, ПКС, реферати, доклади, есета

Обучение, курсове » Курсови работи, Теми   
Цена: 6 лв. Индивидуална изработка на дипломни работи по специалности с хуманитарна, икономическа, техническа и социална насоченост. Предлагам индивидуална изработка на дипломни работи (бакалавърски и магистърски..

Преводи всеки ден от 8:30 ч. до 20:30 ч. - 7 лв.

Услуги » Преводи, легализации   Варна, област Варна
Доказан преводач с руски език, с опит 22 години и хиляди преведени страници зад гърба си. Коректност и бързина, кратки срокове. Извършва висококачествени преводи (без посредник и на атрактивни цени) о..

Преводи всеки ден от 8:30 ч. до 20:30 ч. - 7 лв.

Услуги » Преводи, легализации   Варна, област Варна
Доказан преводач с английски език, с опит 22 години и хиляди преведени страници зад гърба си. Коректност и бързина, кратки срокове. Висококачествени преводи (без посредник и на атрактивни цени) от и н..
Филтриране по област
област Велико Търново област Монтана област Враца област Кюстендил област Видин област Бургас област Ямбол област Търговище област Разград област Шумен област Добрич област Варна област Русе област Благоевград област Сливен област Стара Загора област Хасково област Пловдив област Пазарджик област Смолян област Кърджали област София област Перник област Габрово област Ловеч област Плевен област Кюстендил област Силистра БлагоевградБлагоевград БургасБургас ВарнаВарна Велико ТърновоВелико Търново ВидинВидин ВрацаВраца ГабровоГаброво ДобричДобрич КърджалиКърджали КюстендилКюстендил ЛовечЛовеч МонтанаМонтана ПазарджикПазарджик ПерникПерник ПлевенПлевен ПловдивПловдив РазградРазград РусеРусе СилистраСилистра СливенСливен СмолянСмолян СофияСофия Стара ЗагораСтара Загора ТърговищеТърговище ХасковоХасково ШуменШумен ЯмболЯмбол Други държави Други държави
Филтриране по Категория
"Сайт в alo.bg" на Геновева Илиева ( teacher1ilieva )

Направи си сам "Сайт в alo.bg"
Да
Не