back to top
Връзка с нас
Контакти
http://www.facebook.com/Promodelsagency
За нас
Модна и импресарска агенция PRO-MODELS е създадена през 2011 г.
Ние предлагаме възможности за реализация и изява на модели, статисти, актьори, танцьори и певци. Нашият екип се стреми да повишава професионалните умения на моделите, с които работи, за да могат те да бъдат конкурентно способни както у нас, така и в чужбина. При техния подбор ние се стремим да търсим не само красиви, но и талантливи личности, които да представят професионално различни марки и дизайнери. Нашите клиенти могат да се запознаят със специалната ни селекция от обучени за работа на подиум и пред обектива модели, които със сигурност ще са част от успешното представяне на техните продукти. PRO-MODELS набира целогодишно РЕКЛАМНИ ЛИЦА / МОДЕЛИ. Целта ни е да предоставим възможност за развитие и изява на широкия моден подиум на РЕКЛАМНИТЕ ЛИЦА / МОДЕЛИ. Успоредно с това ние създаваме картотека от нови лица, които са база данни за подбор на статисти – лица за участия в телевизионни предавания, рекламни кампании в списания, вестници, телевизии, както и в заснемането на кино продукции. Предлаганите от нас ангажименти са свързани със заснемането на рекламни календари, рекламни видео слотове, рекламни и музикални клипове.
Ако желаете да бъдете част от агенция Promodels е нужно да заснемете фотосесия и да ви създадем професионален бук.
Школа за модели.
Може да се запишете, ако желаете да развиете и обогатите двигателната си култура и комуникативност, да изградите професионално поведение пред камера и при работа с фотограф.
Школата е подходяща за деца от 3г до 13г.,
тийнейджъри, мъже и жени от 18г до 28г.
Моделите се обучават в различни възрастови групи.
Желаещите да посещават училището за фотомодели могат да зададат своите въпроси и да получат повече информация на 0886235566.
Очакваме Ви всеки ден от 10ч до 20ч.
 
3 обяви

Фотосесия за бебета - baby workshop

Детски свят » Детски партита, Клоуни   София, област София
Цена: 19.99 лв. Уъркшоп (фотосесия) за бебета фотомодели 3-ти Юли от 11:00ч Могат да участват бебета от 4м. до 2,5г. Бебетата, които участват ще имат възможност да бъдат представени в каталогът на агенцията и ме..

Търсим модели

Работа » Работа в България   Център, София, област София
Длъжност: Работа като модел Промедия БГ Фирма Граждански договор Маркетинг, реклама, ПР, Шоубизнес, Мода, Облекло За участие в реклама на детски дрешки на известен бранд търсим чаровни деца на възраст 5-8г. Много добър хонорар. Изискванията са: момичета с дълги коси момчета със сини очи Кандидатствайте, кат..

Училище за деца фотомодели

Обучение, курсове » Други курсове и обучение   София, област София
Цена: 24.99 лв. На място, присъствено Училище за модели 3ти юли от 12ч. Искате Вашето дете да бъде модел? Да участва в реклами? Или пък да го видите в моден журнал или каталог? Школата за Фотомодели и манекени на агенция PROMODELS е ..
Филтриране по област
област Велико Търново област Монтана област Враца област Кюстендил област Видин област Бургас област Ямбол област Търговище област Разград област Шумен област Добрич област Варна област Русе област Благоевград област Сливен област Стара Загора област Хасково област Пловдив област Пазарджик област Смолян област Кърджали област София област Перник област Габрово област Ловеч област Плевен област Кюстендил област Силистра БлагоевградБлагоевград БургасБургас ВарнаВарна Велико ТърновоВелико Търново ВидинВидин ВрацаВраца ГабровоГаброво ДобричДобрич КърджалиКърджали КюстендилКюстендил ЛовечЛовеч МонтанаМонтана ПазарджикПазарджик ПерникПерник ПлевенПлевен ПловдивПловдив РазградРазград РусеРусе СилистраСилистра СливенСливен СмолянСмолян СофияСофия Стара ЗагораСтара Загора ТърговищеТърговище ХасковоХасково ШуменШумен ЯмболЯмбол Друга държава
"Сайт в alo.bg" на Промедия БГ ( promodels_agency )

Направи си сам "Сайт в alo.bg"
Да
Не