back to top
Грижим се за вашият компютър
Редовната профилактика и грижа за вашият компютър и лаптоп може да ви спести много главоболия, а дори и загуба на ценни данни и спомени. Не е тайна, че с времето операционната система Windows се задръства и забавя своята работа. Възникват грешки, проблеми, дори и сривове и загуба на данни. Често пъти това се оправя с една нова инсталация на операционната система, но това пък води до загуба на настройки, време (за инсталация и настройка на операционната система, всички необходими драйвъри и целият софтуер, с който нормално работите), а ако не е професионално направена тази процедура може да доведе и до загуба на вашите файлове (нещо, което вече съм срещал няколко пъти в практиката си).
Една грижа, профилактика и почистване на операционната система ще удължи живота й, ще поддържа скоростта й на работа висока и ще намали евентуалните грешки и сривове. Не отнема много време и е значително по-евтина от ново инсталиране на операционната система, драйвърите и приложният софтуер, както и запазване и възстановяване на всички данни и настройки. Тази профилактика ще почисти и подреди твърдият диск, файловете на операционната система, ще бъде прегледана системата и основните програмни приложения за налични актуализации, ще бъде проверена защитата и самата система срещу вируси, червеи, Троянски коне, спайуер, хакерски атаки и всякакъв друг тип зловреден код.
Всичко това ще бъде извършено в удобно за Вас време на място при Вас и най-вече бързо, без излишно забавяне и размотаване.
Връзка с нас
Контакти
http://ivaylovasilev.blogspot.com
 
1 обяви

Сервиз и поддръжка на компютърна техника

Услуги » Компютърни, офис техника   Пловдив, област Пловдив
Имате проблем с Вашата компютърна техника или се нуждаете от помощ с новите устройства? Не се притеснявайте да ни потърсите! Оставете проблемите за Нас и запазете удоволствието за Вас! Предлагаме Ви..
Филтриране по област
област Велико Търново област Монтана област Враца област Кюстендил област Видин област Бургас област Ямбол област Търговище област Разград област Шумен област Добрич област Варна област Русе област Благоевград област Сливен област Стара Загора област Хасково област Пловдив област Пазарджик област Смолян област Кърджали област София област Перник област Габрово област Ловеч област Плевен област Силистра БургасБургас ВарнаВарна ДобричДобрич ШуменШумен ЯмболЯмбол СливенСливен ТърговищеТърговище РазградРазград СилистраСилистра РусеРусе Велико ТърновоВелико Търново ГабровоГаброво Стара ЗагораСтара Загора ХасковоХасково КърджалиКърджали СмолянСмолян ПловдивПловдив ЛовечЛовеч ПлевенПлевен ВрацаВраца МонтанаМонтана ВидинВидин СофияСофия ПерникПерник КюстендилКюстендил БлагоевградБлагоевград ПазарджикПазарджик Друга държава
Филтриране по Категория
"Сайт в alo.bg" на Ивайло Василев ( pctehnik )

Направи си сам "Сайт в alo.bg"
Да
Не