1. home
  2. »
  3. bcПотребители
  4. »
  5. ЕТ Вива Стил (novelina777)
back to top
За нас
Мебели Престиж се занимава с индивидуални поръчки за Немски мебели и врати,ПВС и АЛ дограма,Провежда Курсове за Преквалификация-39 курса като всеки изкарал курс получава Международен Сертификат признат в цял свят,Курсовете са за цяла България.Занималня 1-12 класове,Подготовка за кандидат студенти,Математически анализ 1-2 час,Подготовка за матури ,дипломни работи и др.
Специални предложения
преди 730 дни Вива Стил предлага курсове за цялата страна | Други курсове и обучение | гр. Шумен Вива Стил предлага курсове за цялата страна гр. Шумен Вива Стил предлага курсове за преквалификация фризьори, козметици, масажисти, маникюристи, педикюр, фрезисти, хладилна техника, климатична техмика, готвачи, сладкари, управление на малък и среден бизнес, Английски, Немски, ВИК, Вътрешно и външно почистване на МПС, Ел техника, Стругарство и много други. Всеки изкарал курс получава Международен сертификат който важи за ЕС и диплома на Български. В зависимост от изкараният курс ние можем да съдействаме за работа. Курсовете са двумесечни и три месечни. преди 827 дни Занималня 1-12 класове | Занимални | гр. Шумен Занималня 1-12 класове гр. Шумен Набираме ученици за занималня от 1-12 класове, по всички предмети с изключение на езиците. Занималнята е на индивидуален план и се работи със всеки поотделно. Всеки посещава в зависимост от обучението в училище да ли ученикът е сутрин или слетобед. Таксата е държавна и се заплаща на 4вноски всеки понеделник. Предлагаме подготовка на кандидат студенти, за испити математически анализ 1-2част, реферати, курсови работи, Дипломни работи и др. преди 742 дни Курсове за сладкари, готвачи, кетъринг, фризьори, маникюристи и още 39курса | Фризьорски, Козметични, Масажи | гр. Шумен Курсове за сладкари, готвачи, кетъринг, фризьори, маникюристи и още 39курса гр. Шумен Курсовете са на индивидуален план, всеки който изкара курс получава Международен серификат който важи и за ЕС и диплома на Български. Курсовете са 4м теория и практика800часа. В зависимост от курса който е избрал курсиста можем да му съдействаме за работа преди 821 дни Предлагаме немски мебели и врати | Други услуги | гр. Шумен Предлагаме немски мебели и врати гр. Шумен Предлагаме немски мебели и врати по размери на клиента, кухни, спални, цялосно обзавеждане, ПВС и Ал дограма, интериорни и входни врати със гаранция, мека мебел със гаранция 3г, щори всякакъв вид, ремонт на покриви, строителство от А до Я.
На Курс по готварство,сладкарс
От идея доРеализация
Курсове за сладкари,готвачи,кетъринг
 
Филтриране
категории (4), области (1)
14 обяви

Предлагам Курсове

Обучение, курсове » Други курсове и обучение   гр. Шумен, обл. Шумен
Набираме кандидати за курсове за преквалификация, предлагаме 39курса на индивидуален план. Всеки изкарал курс получава Международен сертификат който важи за ЕС и диплома на Български. курсовете са на ..

Предлагаме над 40курса -дистанционно обучение заради вируса

Обучение, курсове » Други курсове и обучение   гр. Шумен, обл. Шумен
Всички курсове се провеждат онлайн заради вируса, също дипломи който иска също онлай се уговаряме или по телефон и се изспращат по еконт. Курсовете са към ВУЗ и сме винаги на разположение на всички ку..

Продавам ЗЕОЛИТ за пречистване на водата и тялото от тежки метали

Здраве, Красота » Други   гр. Шумен, обл. Шумен
Зеолита изчиства водата и тялото от тежките метали, токсини и шлаки. Зеолита е камъка на живота. Взема се 100г зеолит и се слага в 10л вода, държи се 8часа и след това може да се пие водата, да се изк..

Предлагаме курс за ел техници, климатична техника, хладилна техника, асансьорна техника и др.

Обучение, курсове » Други курсове и обучение   гр. Шумен, обл. Шумен
Курсовете са дву и три месечни и са на индивидуален и дистанционно обучение. Таксите се плащат на две, три вноски, които изскара два курса получава отстъпка 100 лв. Всеки който изскара курс получава м..

Вива Стил предлага курсове за цялата страна

Обучение, курсове » Други курсове и обучение   гр. Шумен, обл. Шумен
Вива Стил предлага курсове за преквалификация фризьори, козметици, масажисти, маникюристи, педикюр, фрезисти, хладилна техника, климатична техмика, готвачи, сладкари, управление на малък и среден бизн..

Курсове за сладкари, готвачи, кетъринг, фризьори, маникюристи и още 39курса

Обучение, курсове » Фризьорски, Козметични, Масажи   гр. Шумен, обл. Шумен
Курсовете са на индивидуален план, всеки който изкара курс получава Международен серификат който важи и за ЕС и диплома на Български. Курсовете са 4м теория и практика800часа. В зависимост от курса ко..

Предлагаме курсове по информатика, графичен и интериорен дизайн и др

Обучение, курсове » Компютърно, Интернет обучение   гр. Шумен, обл. Шумен
По графичен дизай се изучава- windows,word,excel,internet,Asked,autokat,3d studio MAX,Archicad,Corel draw,Photoshop, уеб дизайн, всичко свързано с графичния дизайн. Курсовете са на индивидуален план и..

Предлагаме немски мебели и врати

Услуги » Други услуги   гр. Шумен, обл. Шумен
Предлагаме немски мебели и врати по размери на клиента, кухни, спални, цялосно обзавеждане, ПВС и Ал дограма, интериорни и входни врати със гаранция, мека мебел със гаранция 3г, щори всякакъв вид, рем..

Набираме ученици за занималня

Обучение, курсове » Занимални   гр. Шумен, обл. Шумен
Цена: 10 лв. Набираме ученици за занималня, ние сме екип, квалифицирани преподаватели, по английски, немски, руски и по всички предмети. За езиците се договаряте с колегите по езици. Таксата се заплаща като по 10л..

Курсове -преквалификации

Обучение, курсове » Фризьорски, Козметични, Масажи   гр. Шумен, обл. Шумен
Набираме кандидати за курсове за преквалификация, курсовете са 39. Всеки изкарал курс независимо какъв получава Международен сертификат който важи за ЕС и диплома на Български. Курсовете са на индивид..

Занималня 1-12 класове

Обучение, курсове » Занимални   гр. Шумен, обл. Шумен
Набираме ученици за занималня от 1-12 класове, по всички предмети с изключение на езиците. Занималнята е на индивидуален план и се работи със всеки поотделно. Всеки посещава в зависимост от обучението..

Курсове за фрезисти, стругари, ел техници и др. за цялата страна

Обучение, курсове » Други курсове и обучение   гр. Шумен, обл. Шумен
Всички курсове са на индивидуален план и дистанционно обучение. Всеки изкарал курс получава Международен сертификат който е признат в цял свят и диплома на Български. Курсовете са теория и практика дв..

Предлагаме 39 курса

Обучение, курсове » Други курсове и обучение   гр. Шумен, обл. Шумен
Предлагаме 39-40 курса на индивидуален план. Курсовете са към ВУЗ и всеки изкарал курс за преквалификация получава международен сертификат който важи за ЕС и диплома на Български, който желае апостил ..

Продавзм имот под Байчов кладенец

Имоти - Продажби » Парцели за застрояване, Инвестиционни проекти   м. Чашка, гр. Шумен, обл. Шумен
Цена: 20 000 лв. (22.22 лв./кв.м) Продажба 900 кв.м В регулация (УПИ) С ток Собствен водоизточник Гместото се намира до собственост на Собственика на Алумина, има открита вода за което може да се направи кладенец, има овощни дръвчета, подходящо за Бизнес сграда, за цех, за вила
Филтриране по област
обл. Велико Търново обл. Монтана обл. Враца обл. Кюстендил обл. Видин обл. Бургас обл. Ямбол обл. Търговище обл. Разград обл. Шумен обл. Добрич обл. Варна обл. Русе обл. Благоевград обл. Сливен обл. Стара Загора обл. Хасково обл. Пловдив обл. Пазарджик обл. Смолян обл. Кърджали обл. София обл. Перник обл. Габрово обл. Ловеч обл. Плевен обл. Силистра гр. БургасБургас гр. ВарнаВарна гр. ДобричДобрич гр. ШуменШумен гр. ЯмболЯмбол гр. СливенСливен гр. ТърговищеТърговище гр. РазградРазград гр. СилистраСилистра гр. РусеРусе гр. Велико ТърновоВелико Търново гр. ГабровоГаброво гр. Стара ЗагораСтара Загора гр. ХасковоХасково гр. КърджалиКърджали гр. СмолянСмолян гр. ПловдивПловдив гр. ЛовечЛовеч гр. ПлевенПлевен гр. ВрацаВраца гр. МонтанаМонтана гр. ВидинВидин гр. СофияСофия гр. ПерникПерник гр. КюстендилКюстендил гр. БлагоевградБлагоевград гр. ПазарджикПазарджик Друга държава
"Сайт в alo.bg" на ЕТ Вива Стил ( novelina777 )

Направи си сам "Сайт в alo.bg"
Да
Не