Връзка с нас
Контакти
 
Филтриране
категории (2), области (1)
37 обяви

обзаведена стая в Дружба 1

Имоти - Наеми » Стаи под наем, Съквартиранти   Дружба 1, гр. София, обл. София
Месечен наем: 140 лв. Стая С хазаи За момче/та, За работници Обзаведена стая с ползване на кухня, за непретенциозен работещ мъж.

Дава под наем стая

Имоти - Наеми » Стаи под наем, Съквартиранти   Зона Б5, гр. София, обл. София
Месечен наем: 200 лв. Стая С хазаи За момиче/та Дава под наем, самостоятелна стая от апартамент, с тераса, с ползване на кухня, баня и тоалетна, за жена, може и пушачка.

Стая Център без хазяи

Имоти - Наеми » Стаи под наем, Съквартиранти   Център, гр. София, обл. София
Месечен наем: 280 лв. Стая Без хазаи За момиче/та, За момче/та, За ученици, За студенти Просторна обзаведена стая с ползване на кухня, пералня, в идеален център, на бул. дондуков, до Операта, обзаведена е със спалня, 4крилен г-б, за сам8а, може двойка.

Надежда 4, стая

Имоти - Наеми » Стаи под наем, Съквартиранти   Надежда 4, гр. София, обл. София
Месечен наем: 160 лв. Стая С хазаи За момиче/та, За ученици, За студенти Обзаведена стая с ползване на кухня, пералня, съж. с жена хазяйка, с балкон, до метростанция, за сама

стая Дървеница без хазяи

Имоти - Наеми » Стаи под наем, Съквартиранти   Дървеница, гр. София, обл. София
Месечен наем: 200 лв. Стая Без хазаи За момче/та, За работници, За ученици, За студенти Напълно обзаведена стая с ползване на кухня, пералня, без хазяи, съж. с наемател в другата стая, за млад мъж/момче.

Обзаведена стая Обеля 2

Имоти - Наеми » Стаи под наем, Съквартиранти   Обеля 2, гр. София, обл. София
Месечен наем: 180 лв. Стая С хазаи За момче/та, За работници, За студенти Обзаведена стая, след ремонт, до спирка, с ползване на кухня, пералня, за сам. мъж.

3-ст Център

Имоти - Продажби » Апартаменти, Стаи   Център, гр. София, обл. София
Цена: 155 000 EUR (1 550 EUR/кв.м) Тристаен апартамент 100 кв.м Тухла - нова Готов (завършен) 3 етаж Непоследен Отличен тристаен апартамент, 2 спални, хол, кухня, баня и тоалетна, отделно тоалетна, 3 балкона, в сграда от 2010г., с паркинг. Напълно обзаведен. Има профили в Booking и airBnB, постоянна заетост.

Къща с двор Зона Б 18

Имоти - Продажби » Къщи/Вили   Зона Б18, гр. София, обл. София
Цена: 290 000 EUR Триетажна 240 кв.м РЗП 430 кв.м двор Реномирана и отлично подържана къща в непосредствена близост до центъра, с двор с паркоместа, с действащ бизнес, отдава се под наем, профили в Booking и AirBnB.

Обзаведена стая в Св. Троица, сам/а

Имоти - Наеми » Стаи под наем, Съквартиранти   Света Троица, гр. София, обл. София
Месечен наем: 180 лв. Стая С хазаи За момиче/та, За работници, За студенти Обзаведена стая с ползване на кухня, пералня, ПВЦ-дограма, д обро състояние, до Лидъл. За момче/момиче.

Дава под наем

Имоти - Наеми » Стаи под наем, Съквартиранти   Слатина, гр. София, обл. София
Месечен наем: 180 лв. Стая Без хазаи За момиче/та Дава под наем обзаведена стая, без хазай, със съквартирантки, подходяща за младо момиче, жена.

обзаведена стая Овча купел 2

Имоти - Наеми » Стаи под наем, Съквартиранти   Овча Купел 2, гр. София, обл. София
Месечен наем: 150 лв. Стая С хазаи За момиче/та, За ученици, За студенти Добре обзаведена стая, с ползване на кухня, пералня, до пазара, спирка, за момиче/жена.

дава под наем стая

Имоти - Наеми » Стаи под наем, Съквартиранти   Слатина, гр. София, обл. София
Месечен наем: 160 лв. Стая С хазаи За момиче/та Дава стая под наем, отлично обзаведена, ползване на кухня, пералня, подходяща за работеща жена, може пушачка.

обзаведена стая Света троица

Имоти - Наеми » Стаи под наем, Съквартиранти   Света Троица, гр. София, обл. София
Месечен наем: 180 лв. Стая С хазаи За момиче/та, За момче/та, За работници, За ученици, За студенти обзаведена стая с ползване на кухня, пералня, дава се на сам/а непушач. До Щросмайер.

стая без хазяи Лозенец

Имоти - Наеми » Стаи под наем, Съквартиранти   Лозенец, гр. София, обл. София
Месечен наем: 250 лв. Стая Без хазаи За момиче/та, За момче/та, За работници Отлично обзаведена стая без хазяи, с ползване на кухня, пералня, добро състояние, на ул. Милин къамък, в близост метростанция. дава се за сам/а.

Обзаведена стая, Лозенец

Имоти - Наеми » Стаи под наем, Съквартиранти   Лозенец, гр. София, обл. София
Месечен наем: 230 лв. Стая С хазаи За момиче/та, За момче/та, За работници, За ученици, За студенти Обзаведена стая след ремонт, ПВЦ, с ползване на кухня, пералня, подходяща за сам мъж/жена. До метростанция Джеймс Баучер.

обзаведен след ремонт Орландовци

Имоти - Наеми » Апартаменти под наем   Орландовци, гр. София, обл. София
Месечен наем: 500 лв. (8.33 лв./кв.м) Двустаен апартамент Обзаведен Непоследен етаж 60 кв.м Напълно обзаведен 2-стаен, непреходен апартамент, в къща на 2 етаж. ПВЦ-дограма, саниран, в много добро състояние, бяла техника, състои се от хол с кухненски бокс, отделна спалня и малка детска стая. ..

стая без хазяи Люлин 9

Имоти - Наеми » Стаи под наем, Съквартиранти   Люлин 9, гр. София, обл. София
Месечен наем: 250 лв. Стая Без хазаи За момиче/та, За работници, За студенти Обзаведена стая без хазяи, с ползване на кухня, пералня, до спирка, за жена.

Бели брези, стая

Имоти - Наеми » Стаи под наем, Съквартиранти   Белите Брези, гр. София, обл. София
Месечен наем: 220 лв. Стая С хазаи За момче/та, За работници, За ученици, За студенти Обзаведена стая с ползване на кухня, пералня, баня и тоалетна, за един човек.

стая надежда4, обзаведена

Имоти - Наеми » Стаи под наем, Съквартиранти   Надежда 4, гр. София, обл. София
Месечен наем: 180 лв. Стая С хазаи За момиче/та, За ученици, За студенти Отлично обзаведена стая с ползване на кухня, пералня, с балкон, в добро съъстояние, до метро, за сама работеща жена.

Стаи под наем

Имоти - Наеми » Стаи под наем, Съквартиранти   7-ми 11-ти километър, гр. София, обл. София
Вид: Стая Без хазаи За момиче/та, За момче/та, За работници, За ученици, За студенти Квартирно бюро НИК КОМЕРС, предлага обзаведени стаи, с и без хазяи в София.

стая Красно село

Имоти - Наеми » Стаи под наем, Съквартиранти   Красно Село, гр. София, обл. София
Месечен наем: 250 лв. Стая С хазаи За момиче/та, За ученици, За студенти Отлично обзаведена стая с ползване на кухня, пералня, ПВЦ- дограма, за момиче/жена.

Ателие Център

Имоти - Продажби » Апартаменти, Стаи   Център, гр. София, обл. София
Цена: 59 000 EUR (1 180 EUR/кв.м) Ателие/Студио 50 кв.м Тухла - нова Готов (завършен) 5 етаж Последен етаж Малко едностайно жилище, находящо се на ул. поп Богомил и Раковски, в добре поддържана сграда, с асансьор. ЧЖП 36в. м. В момента има наемател за 350лв.

Дава под наем стая

Имоти - Наеми » Стаи под наем, Съквартиранти   Сухата река, гр. София, обл. София
Месечен наем: 200 лв. Стая С хазаи За момиче/та Дава под наем обзаведена стая, с ползване на кухня, баня и тоалетнта, за жена непушачка, чисто и поддържано жилище, с жена хазайка.

Мезонет п-д Хелзинки

Имоти - Продажби » Апартаменти, Стаи   Лозенец, гр. София, обл. София
Цена: 145 000 EUR (1 208.33 EUR/кв.м) Мезонет 120 кв.м Тухла - нова Готов (завършен) 5 етаж Последен етаж На първо ниво разполага с хол, кухня и малка баня с тоалетна и тераса. На второ ниво имаме две спални, емпоре, баня с тоалетна. ЧЖП 120кв.м. Намира се на ул. Бреза. Има възможност за закупуване на над..

Дава под наем

Имоти - Наеми » Стаи под наем, Съквартиранти   Надежда 3, гр. София, обл. София
Месечен наем: 250 лв. Стая С хазаи За момиче/та, За момче/та, За работници, За студенти Дава обзаведена стая, с ползване на кухня, баня и тоалетна, за сам мъж, сама жена, в наема са включени таксите за интернет и кабелна телевизия

Обзаведена стая в Овча Купел

Имоти - Наеми » Стаи под наем, Съквартиранти   Овча Купел 2, гр. София, обл. София
Месечен наем: 150 лв. Стая С хазаи За момиче/та, За ученици, За студенти Обзаведена стая с ползване на кухня, пералня, до пазара, отлична комуникация, за момиче/жена.

Четиристаен Г. С. Раковски

Имоти - Продажби » Апартаменти, Стаи   map icon Център, гр. София, обл. София
Цена: 157 000 EUR (1 570 EUR/кв.м) Тристаен апартамент 100 кв.м Тухла - нова Готов (завършен) 2 етаж Непоследен Състой се от дневна с бокс и трапезария, три спални, баня и тоалетна, отделно, тоалетна, 3 балкона. Добре поддържана сграда, контролиран достъп. Сградата има собствен паркинг.

Таван Дървеница

Имоти - Наеми » Стаи под наем, Съквартиранти   Дървеница, гр. София, обл. София
Месечен наем: 300 лв. Стая Без хазаи За момиче/та, За момче/та, За работници, За ученици, За студенти Таванска стая със собствени баня и таолетна. Напълно обзаведена, хладилник и микровълнова печка.

Стая, Лагера, обзаведена

Имоти - Наеми » Стаи под наем, Съквартиранти   Лагера, гр. София, обл. София
Месечен наем: 200 лв. Стая С хазаи За момче/та, За работници, За ученици, За студенти Обзаведена стая, с ползване на кухня, пералня, баня, подходящо за момче, мъж- непушач.

обзаведена стая Дианабад

Имоти - Наеми » Стаи под наем, Съквартиранти   Дианабад, гр. София, обл. София
Месечен наем: 200 лв. Стая С хазаи За момче/та, За работници, За ученици Обзаведена стая с ползване на кухня, пералня, в добро състояние, дава се на момче/млад мъж. До спирка и магазини, с/у басейна.
Въведи страница
 
област Велико Търново област Монтана област Враца област Кюстендил област Видин област Бургас Област Ямбол област Търговище област Разград област Шумен област Добрич област Варна област Русе област Благоевград област Сливен област Стара Загора област Хасково област Пловдив област Пазарджик област Смолян област Кърджали област София област Перник област Габрово област Ловеч област Плевен област Силистра гр. БургасБургас гр. ВарнаВарна гр. ДобричДобрич гр. ШуменШумен гр. ЯмболЯмбол гр. СливенСливен гр. ТърговищеТърговище гр. РазградРазград гр. СилистраСилистра гр. РусеРусе гр. Велико ТърновоВ.Търново гр. ГабровоГаброво гр. Стара ЗагораСт.Загора гр. ХасковоХасково гр. КърджалиКърджали гр. СмолянСмолян гр. ПловдивПловдив гр. ЛовечЛовеч гр. ПлевенПлевен гр. ВрацаВраца гр. МонтанаМонтана гр. ВидинВидин гр. СофияСофия гр. ПерникПерник гр. КюстендилКюстендил гр. БлагоевградБлагоевград гр. ПазарджикПазарджик Други държави
Филтриране по област
Филтриране по Категория
"Сайт в alo.bg" на НИК КОМЕРС ( nikkomers )
alo.bg

Направи си сам "Сайт в alo.bg"
Да
Не
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.