back to top
Специални предложения
преди 170 дни Обновяване / Актуализиране на карти на навигации за кола / камион | Компютърни, офис техника | град Стара Загора Обновяване / Актуализиране на карти на навигации за кола / камион Стара Загора За навигациите инсталирам софтуер и обновявам картите. Инсталиране на нови карти на България и Европа за кола и камион , ако е блокирана също или ако е повредена мога да намеря части да я отремонтирам като за това се разбираме на ЛС. Цената е 20 лв за обновяване на картите и софтуера ако е нужно. Инсталирам и навигационен софтуер на навигации на които е изтрит или няма такъв. Актуализиране на карти и софтуер преди 158 дни Извършвам ремонт/обновяване карти на навигации, компютри, покетPC, скъпи телефони и други | Компютърни, офис техника | град Стара Загора Извършвам ремонт/обновяване карти на навигации, компютри, покетPC, скъпи телефони и други Стара Загора В свободното си време оправям доста неща като това ме е нещо като хоби. В заглавието съм написъл ”скъпи телефони” защото ми се занимава само с умни телефончета които или по сервизите се отказват да правят или вземат огромна сума за ремонт. _За някакъв евтин телефон за разкодиране и други не ми се занимава има си за това малки сервизи които вършат тази работа. За навигациите инсталирам софтуер / Инсталиране на нови карти на България и Европа за кола и камион, ако е блокирана също или ако е повредена мога да намеря части да я отремонтирам като за това се разбираме на ЛС. Не се занимавам с ОРИГИНАЛНИ вградени авто навигации. Компютри софтуер и хардуер, преинсталиране на windows с всички нужни програми за работа, както и диагностика на целия хардуер. Телефони: Хакване и смяна на firmware на телефони както и инсталиране на приложения и т.н. за да е готов за ползване. Както написах всичко го правя в свободното си време и цените на услугите няма да са такива като в сервизите за точно определената техника. Тук е момента да спомена че може и да няма успех с някой ремонт колкото и да съм се опитвал ( а аз лесно не се отказвам), просто устройството да е безвъзратно ”убито”. Ако нямам резултат от ремонта или не съм успял да направя това което се е искало от клиента пари не вземам. За несвършена работа пари според мен не се вземат за разлика ако се остави на сервиз. Ето с това мога да бъда полезен ако някой има желание да ползва услугите ми ето връзка с мен SKYPE NIGGAZ_NATURE_STZ
Връзка с нас
Контакти
Област Стара Загора, Стара Загора,
niggaz_nature_stz
https://www.facebook.com/remont.PC.GPS.GSM.obqvi/?ref=bookmarks
 
47 обяви

Продавам 16 канален DVR рекордер Dahua, Tribrid HCVR, HCVR5116HS-S3

Електроника » Техника за видеонаблюдение и охрана   Стара Загора, област Стара Загора
Цена: 280 лв. DVR работи отлично, възстановени фабрични настройки. Може да работи с до 16 камери + 8 IP 5mp камери допълнително. Към него има и хард диск 500GB като подарък. 16 канален DVR рекордер Dahua, Tribr..

Продавам лаптоп Acer aspire 5741G, i3 330m, GT 320M

Компютри, Офис техника » Лаптопи   Стара Загора, област Стара Загора
Цена: 200 лв. Acer aspire 5741G 15.6 инча Intel Core i3-330M 3 GB DDR3 Хард диск 320GB Лаптопа работи без проблем. Инсталиран е Windows и всички нужни програми. Като забележки са: Батерията не държи и работи само на зарядно Зарядното е съвместимо Характеристики: Acer Aspire 57..

Продавам компютър за игри, intel core I7, GTX 560, 12GB ram, ssd, hdd

Компютри, Офис техника » Компютри настолни   Стара Загора, област Стара Загора
Цена: 620 лв. Компютър втора ръка i7 CPU 920 2.66Ghz / 2.93Ghz 12GB DDR3 Radeon HD 7870 ssd 120GB, hdd 1TB Компютъра работи отлично. Спрявя без проблем с игри като GTA5, NFS Heat и много други. По желание преди продажба мога да инсталирам до 5-6 игри предварително преди продажба. Инсталиран е Windows 10 ..

Продавам ръчна навигация Garmin Montana 600

Телефони, Комуникации » GPS, навигация   Стара Загора, област Стара Загора
Цена: 500 лв. Навигацията работи отлично. Дисплея е сменен с чисто нов и има залепен протектор. Има леки външни забележки които са съобразени с цената. Навигацията е с голям 4 инчов цветен екран. Подходяща е за..

Продавам навигация Garmin nuvi 2599 lmt-d

Телефони, Комуникации » GPS, навигация   Стара Загора, област Стара Загора
Цена: 190 лв. Навигацията работи отлично, няма външни забележки. Към комплекта има оригинално зарядно GARMIN GTM 36 с трафик приемник, оригинална стойка. Добавена и е карта памет 32GB с качени най-новите карти на ц..

Продавам навигация за Камион, Garmin 465 с качени нови карти на Европа

Телефони, Комуникации » GPS, навигация   Стара Загора, област Стара Загора
Цена: 150 лв. Навигацията е в отлично състояние. Има оригинална стойка, оригинално зарядно GTM35 с трафик приемник с доживотни абонаменти за цяла Европа. Добавена е и карта памет 32GB с качени най-новите карти на ц..

Продавам настолен компютър

Компютри, Офис техника » Компютри настолни   Стара Загора, област Стара Загора
Цена: 70 лв. Компютър втора ръка DualCore AMD Athlon 64 X2, 2000 MHz (10 x 200) 3800+ 3GB DDR2 800 250 GB Конфигурацията е следната: Кутия - черна DVD-RW GSA-H58N Дъно Gigabyte GA-M68SM-S2L (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN) РАМ 3GB DDR2 800 Процесор - DualCor..

Продавам 5 инчова навигация Garmin nuvi 1450T с карти на цяла Европа

Телефони, Комуникации » GPS, навигация   Стара Загора, област Стара Загора
Цена: 85 лв. Навигацията е в добро състояние. Има леки надрасквания по екрана но при включено положение не се виждат. Към нея има оригинално зарядно и оригинална стойка и карта памет 8GB и оригиналната кутия с кни..

Продавам 5” навигация Garmin nuvi 53LMT с нови карти на Европа

Телефони, Комуникации » GPS, навигация   Стара Загора, област Стара Загора
Цена: 120 лв. Навигацията работи отлично. В отлично визуално и техническо състояние. Kачени най-новите карти на цяла Европа. Към комплекта има оригинално зарядно и стойка. Добавена и карта памет 32GB. Подробни ..

Продавам 5” навигация Garmin nuvi 57LMT с нови карти на Европа

Телефони, Комуникации » GPS, навигация   Стара Загора, област Стара Загора
Цена: 120 лв. Навигацията работи отлично. В добро визуално и техническо състояние. Kачени най-новите карти на цяла Европа. Към комплекта има оригинално зарядно и стойка. Добавена и карта памет 32GB. Подробни ха..

Продавам лаптоп на части Lenovo L340-17API

Компютри, Офис техника » Лаптопи   Стара Загора, област Стара Загора
Цена: 10 лв. Lenovo L340-17API 17.3 инча AMD Athlon, модел 300U Налични части Корпуси в не добро състояние но без счупено - 20 лв Панти за матрица - 15 лв Клавиатура - 20 лв Батерия L18L3PF 3ICP6/42/85 11,34V - 60 лв Дънна платка - SN PF1SFGL7 MTM 81LY001AF..

Продавам 5 инчова навигация Garmin nuvi 1490

Телефони, Комуникации » GPS, навигация   Стара Загора, област Стара Загора
Цена: 75 лв. Навигацията е в добро състояние. Има леки надрасквания по екрана но при включено положение не се виждат. Към нея има оригинално зарядно и оригинална стойка. Има качени картите на Източна Европа. Навиг..

Продавам спирачна помпа за Pajero II 2.8TD / Пажеро 2.8ТД

Авто - Мото » Резервни части, консумативи, аксесоари   Стара Загора, област Стара Загора
Цена: 40 лв. Спирачни системи втора ръка Продавам спирачна помпа от Пажеро 2.8ТД / Pajero II 2.8TD. Помпата работи само нивомера не отчита коректно. ОЕМ номер MB618717

Продавам ватирано яке за 2 годишно дете

Детски свят » Бебешки и детски дрехи   Стара Загора, област Стара Загора
Цена: 20 лв. Яке Универсално 18 - 24 месеца (до 92 см) шарено Продавам чисто ново яке поръчано за 3 годишно дете, но се оказа по-малко. Реално ще е точно за 2 годишно размери на снмките.

Извършвам ремонт/обновяване карти на навигации, компютри, покетPC, скъпи телефони и други

Услуги » Компютърни, офис техника   Стара Загора, област Стара Загора
В свободното си време оправям доста неща като това ме е нещо като хоби. В заглавието съм написъл ”скъпи телефони” защото ми се занимава само с умни телефончета които или по сервизите се отказват да пр..

Продавам капачка за заключване на бутилка с 3 цифрен код

За дома и градината » Друго   Стара Загора, област Стара Загора
Цена: 10 лв. Капачката е нова. Кода може да се сменя по-желание с плъзгач когато е отключена капачката. Става за всички видове стандартни бутилки.

Обновяване / Актуализиране на карти на навигации за кола / камион

Услуги » Компютърни, офис техника   Стара Загора, област Стара Загора
За навигациите инсталирам софтуер и обновявам картите. Инсталиране на нови карти на България и Европа за кола и камион , ако е блокирана също или ако е повредена мога да намеря части да я отремон..

Продавам хидравлична рейка renault laguna 2 / 1.9 и 2.2 DCI

Авто - Мото » Резервни части, консумативи, аксесоари   Стара Загора, област Стара Загора
Цена: 160 лв. Рейката е от Laguna 2 2.2DCI 2002 година с ел. мотор за управление на дебита хидравлична течност. Може да се постави и на 1.9DCI мотора с обикновенна рейка, само трябва да се пусне окабеляване ако ням..

Продавам процесор Intel core i3 2120 Sandy Bridge 3M Cache, 3.30 GHz 1155

Компютри, Офис техника » Компютърни компоненти, резервни части   Стара Загора, област Стара Загора
Цена: 25 лв. Процесор втора ръка Процесора работи перфектно свален поради upgrade. Продава се без охладител.

Продавам лаптоп Acer 5542G на части

Компютри, Офис техника » Лаптопи   Стара Загора, област Стара Загора
Марка/Модел: Acer 5542G 15.6 инча AMD Athlon X2 m300 3GB Продава се на части. Проблем във видео чипа на дъното. Процесор AMD Athlon X2 m300 - продаден рам памет клавиатура - продадена 2GB DDR2 - продадена 1GB DDR2 - 10 лв хард диск - продаден ма..

Продавам безжични карти Wireless & bluetooth за лаптоп

Компютри, Офис техника » Компютърни компоненти, резервни части   Стара Загора, област Стара Загора
Цена: 10 лв. 150mbit - MINI - по 10 лв / броя DW1501 BCM94313HMG2L AW-NE186H AR5B125 Asus bcm943225hm t77h121.01 lf 300mbit - 10 лв броя 4965agn mm2 54mbit - 5 лв броя wm3945abg mow2 Atheros AR5BXB63 ..

Детски обувки 21 номер нови

Детски свят » Бебешки и детски обувки   Стара Загора, област Стара Загора
Цена: 10 лв. Обувки Момиченце EU 21 Обувките са чисто нови. Не са носени. 21 номер.13 см е стелката.

Безжична карта за лаптоп N стандарт Intel Wireless Wifi N Card 4965agn Mm2

Компютри, Офис техника » Компютърни компоненти, резервни части   Стара Загора, област Стара Загора
Цена: 15 лв. Безжична карта за лаптоп N стандарт Intel Wireless Wifi N Card 4965agn Mm2

Продавам дисплей с тъч за 4.3” Garmin Nuvi 600 /610/ 760/ 770/ 780 700

Телефони, Комуникации » Резервни части, услуги, софтуер   Стара Загора, област Стара Загора
Цена: 10 лв. Продавам дисплей за навигации 4.3” Garmin Nuvi 600 Предлагам и смяна за 15 лв Втора употреба но напълно работещи. Имам 2 броя

Продавам нов преден лагер главина за Laguna II. SNR R155.116

Авто - Мото » Резервни части, консумативи, аксесоари   Стара Загора, област Стара Загора
Цена: 90 лв. Лагера е нов. Просто не дойде ред за неговата смяна. Ето характеристики: страна на монтаж: отпред доп. артикул/доп. инфо. 2: с интегриран магнитен сензорен пръстен диаметър [mm]: 83 вътрешен ди..

Продавам MD050214 Hyundai Mitsubishi датчик за вода NIPPARTS

Авто - Мото » Резервни части, консумативи, аксесоари   Стара Загора, област Стара Загора
Цена: 20 лв. Датчика е чисто нов. Не ми влезна в употреба. ОЕМ номер MD050214

Продавам лаптоп на части Asus x550C

Компютри, Офис техника » Лаптопи   Стара Загора, област Стара Загора
Цена: 10 лв. Asus x550C 15.6 инча Лаптопа е с повредено дъно. DVD-RW - 15 лв лентов кабел LCD - 15 лв Вентилатор с охлаждане - 15 лв WiFi карта - 10 лв Продадени корпуси + клавиатура и тъч Панти за матрица говорител..

Продавам лаптоп HP 6715s на части

Компютри, Офис техника » Лаптопи   Стара Загора, област Стара Загора
Цена: 10 лв. HP 6715s 15.4 инча Продават се следните части от лаптоп HP 6715s Зарядно 65W оригинално - продадено HP PA-1650-02HN Smart AC Adapter 65Watt 18.5V Output: DC18.5V 3.5A Power: 65W Max Outlet: 3-Prong DC Connec..

Продавам FEBI BILSTEIN FB 28265 датчик, температура на охладителната течност месинг

Авто - Мото » Резервни части, консумативи, аксесоари   Стара Загора, област Стара Загора
Цена: 10 лв. Имам останал чисто нов датчик за температура: Номер FB 28265 Подобно на OE номера (само за сравнение) DAIHATSU (8342087703) DAIHATSU (8342087703000) LEXUS (83420-16020) LEXUS (8342016030) ..

Продавам home бутон за IPHONE 5S

Телефони, Комуникации » Резервни части, услуги, софтуер   Стара Загора, област Стара Загора
Цена: 10 лв. Продавам чисто нов home бутон за Iphone 5S.
Филтриране по област
област Велико Търново област Монтана област Враца област Кюстендил област Видин област Бургас област Ямбол област Търговище област Разград област Шумен област Добрич област Варна област Русе област Благоевград област Сливен област Стара Загора област Хасково област Пловдив област Пазарджик област Смолян област Кърджали област София област Перник област Габрово област Ловеч област Плевен област Силистра БургасБургас ВарнаВарна ДобричДобрич ШуменШумен ЯмболЯмбол СливенСливен ТърговищеТърговище РазградРазград СилистраСилистра РусеРусе Велико ТърновоВелико Търново ГабровоГаброво Стара ЗагораСтара Загора ХасковоХасково КърджалиКърджали СмолянСмолян ПловдивПловдив ЛовечЛовеч ПлевенПлевен ВрацаВраца МонтанаМонтана ВидинВидин СофияСофия ПерникПерник КюстендилКюстендил БлагоевградБлагоевград ПазарджикПазарджик Друга държава
"Сайт в alo.bg" на Цветан Панчев ( niggaz_nature )

Направи си сам "Сайт в alo.bg"
Да
Не