back to top
За нас
Агенция за недвижими имоти ЛИДЕР+ ЕООД е основана през 2007г. в гр. Сандански. Агенцията е специализирана в областта на посредничеството при сделки с недвижими имоти: покупко-продажби на различни видове недвижими имоти, включително и тези в строеж, отдаване под наем, извършване на строително-монтажни дейности. За максимална защита интересите на клиента агенцията предоставя безплатни консултации в областта на недвижимите имоти и инвестициите, съдейства при отпускане на ипотечни кредити и оценки от лицензирани оценители, изготвя всички необходими документи и договори нужни за финализиране на сделката. Лидер + също така ще защити Вашето движимо и недвижимо имущество като го застрахова при най-изгодните за Вас условия.

Предимство на Лидер + пред всички останали агенции е политиката на необвързване и незадължаване на продавачите да подписват ограничаващи продажбата на техния имот договори. С това всеки собственик на имот може свободно да го предлага.

Отличните бизнес отношения на агенцията с фирми от района и страната дават възможност за практическа реализация на сделки на територията на цяла България и ни позволява да предоставим на нашите клиенти множество възможности за инвестиции в недвижими имоти. А динамиката на пазара на имоти даде възможност на фирмата да излезе и на международния пазар.

Политика на „ ЛИДЕР +”е да предоставя висококачествени услуги, отговарящи на нуждите на клиентите. За тази цел фирмата използва всички средства за комуникация и информация. Ние рекламираме Вашите имоти във водещите сайтове за недвижими имоти, както и в останалите средства за масова информираност. За професионализма и личното отношение към нашите клиенти говори фактът, че ние комуникираме с Вас - нашите партньори и клиенти на няколко езика - руски, английски, гръцки.

В условията на пазарната икономика доверието на клиентите към нас е фактор с решаващо значение за реализация на конкретно поставените цели.
Като наши основни приоритети определяме професионализма и коректните взаимоотношения.

Ние залагаме на нестандартния и индивидуален подход към клиентите, на динамичността на екипа ни и на познаването на специфичните условия на пазара на недвижимите имоти.

„ЛИДЕР+” предоставя на Вас, нашите клиенти, множество възможности:

* Предстои Ви да закупите или продадете имот?

* Нужен Ви е посредник, на когото можете да се доверите, да разчитате на коректност и професионално отношение, да получите пълна информация за пазара към момента, за да направите най-добрия избор?

Нашата основна цел е да задоволим тези Ваши потребности и да отговорим на Вашите очаквания. Ние предлагаме богата гама от оферти за имоти, предоставяме пълно проучване на пазара с цел Вашият избор да отговаря на всички Ваши изисквания. Ние преговаряме от Ваше име за постигане на оптимални условия, удовлетворяващи както купувача, така и продавача.
 
262 обяви

об.3638 - Продажба на имот в село в община Петрич

Имоти - Продажби » Парцели за застрояване, Инвестиционни проекти   Петрич, област Благоевград
Вид сделка: Продажба 9230 кв.м В регулация (УПИ) С ток Водопровод об.3638 - Продажба на имот в село в община Петрич Предлагаме Ви за продажба урегулиран поземлен имот имот с площ от 9230 кв.м. в село в община Петрич, област Благоевград. На имота са разположен..

об.3636 - Гора с площ от 59 дка в землището на община Струмяни

Имоти - Продажби » Земеделска земя, градини, лозя, гора   Сандански, област Благоевград
Вид: Гора 59911 кв.м Не е посочено об.3636 - Гора с площ от 59 дка в землището на община Струмяни Предлагаме Ви за продажба гора, обединена в 5 имота с обща площ от 59.911 дка. в землището на с. Гореме, общ. Струмяни, местност Курта..

об.3909 - Продажба на хотел в село Ано Пороя, в слънчева Гърция

Имоти - Продажби » Хотели, Мотели   Гърция (GR), област Друга държава
Вид: Хотел 240 кв.м Не е категоризиран 20 легла Готов (завършен) Тухла об.3909 - Продажба на хотел в село Ано Пороя, в слънчева Гърция Имаме удоволствието да Ви предложим за закупуване изключително добра инвестиция в хотел, в слънчева Гърция. Хотела е построен в тради..

3664 - Офис под наем в централната част на град Сандански

Имоти - Наеми » Магазини, Офиси, Кабинети, Салони   Сандански, област Благоевград
Месечен наем: 300 лв. (7.14 лв./кв.м) Офис 42 кв.м Партер 3664 - Офис под наем в централната част на град Сандански Предлага се под наем прекрасен офис в сграда в централната част на град Сандански. Помещението е ситуирано на партерен етаж, на площ от 42 ..

об.3908 - Продажба на къща в село Лиляново, община Сандански

Имоти - Продажби » Къщи, Вили   Сандански, област Благоевград
Етажност: Двуетажна къща 240 кв.м РЗП 800 кв.м двор об.3908 - Продажба на къща в село Лиляново, община Сандански Имаме удоволствието да Ви представим къща за продажба в село Лиляново, община Сандански, област Благоевград. Къщата е с двор от 800 ..

об.3907 - Продажба на парцел в землището на с. Хотово, община Сандански

Имоти - Продажби » Парцели за застрояване, Инвестиционни проекти   Сандански, област Благоевград
Вид сделка: Продажба 800 кв.м Не е в регулация Без ток Без вода об.3907 - Продажба на парцел в землището на с. Хотово, община Сандански Предлага се за закупуване парцел, с площ от 800 кв.м. във високата част на с. Хотово, известна с топлата си лековита минералн..

об.3906 - Продажба на земеделска земя в землището на с. Лозеница, община Сандански

Имоти - Продажби » Земеделска земя, градини, лозя, гора   Сандански, област Благоевград
Вид: Земеделска земя 20000 кв.м пета категория об.3906 - Продажба на земеделска земя в землището на с. Лозеница, община Сандански Предлага се за закупуване земеделска земя, с площ от 20 дка. От тях 4 дка са преодредени за хотелска част с рестор..

об.3905 - Продажба на панорамен имот намиращ се в с. Хотово, община Сандански

Имоти - Продажби » Земеделска земя, градини, лозя, гора   Сандански, област Благоевград
Вид: Земеделска земя 7000 кв.м пета категория об.3905 - Продажба на панорамен имот намиращ се в с. Хотово, община Сандански Предлага се за закупуване земеделска земя, с площ от 5 дка + 2 дка в близост до питейната минерална вода и параклиса „С..

3713 - Продажба на урегулиран имот в землището на село Марикостиново в общ. Петрич

Имоти - Продажби » Парцели за застрояване, Инвестиционни проекти   Петрич, област Благоевград
Вид сделка: Продажба 11600 кв.м В регулация (УПИ) Без ток Без вода 3713 - Продажба на урегулиран имот в землището на село Марикостиново в общ. Петрич Предлага се за закупуване парцел с площ от 11 600 кв.м. Имотът е разположен в близост до циментов път, трафопост, ..

об.3904 - Продажба на къща в слънчева Гърция

Имоти - Продажби » Къщи, Вили   Гърция (GR), област Друга държава
Етажност: Едноетажна къща 80 кв.м РЗП 500 кв.м двор об.3904 - Продажба на къща в слънчева Гърция Имаме изключителното удоволствие да Ви предложим за закупуване прекрасна къща в слънчева Гърция. Къщата, която Ви представяме се намира в курортното гра..

об.3502 - Продажба на апартамент в централната градска част на слънчевия курорт Сандански

Имоти - Продажби » Апартаменти   Сандански, област Благоевград
Вид на имота: Тристаен апартамент 90 кв.м Тухла 2005 г. Първи жилищен об.3502 - Продажба на апартамент в централната градска част на слънчевия курорт Сандански Имаме удоволствието да Ви представим за продажба тристаен апартамент в нова сграда в красивия и неповторим ..

3663 - Продажба на земеделска земя в община Петрич

Имоти - Продажби » Земеделска земя, градини, лозя, гора   Сандански, област Благоевград
Вид: Земеделска земя 2394 кв.м пета категория Продажба на земеделска земя в община Петрич Агенция за недвижими имоти „Лидер Плюс” ЕООД Ви предлага земеделска земя с площ от 2394 кв.м, пета категория в община Петрич. Имотът се намира в местност..

об.3632 - Продажба на парцел в широк център на курортния град Сандански

Имоти - Продажби » Парцели за застрояване, Инвестиционни проекти   Сандански, област Благоевград
Вид сделка: Продажба 2796 кв.м В регулация (УПИ) С ток Водопровод об.3632 - Продажба на парцел в широк център на курортния град Сандански Имаме удоволствието да Ви представим парцел в широкия център на град Сандански. Парцелът е с площ от 2796 кв.м. и включва сгр..

об.3635 - Продажба на вила в курортната местност Попина лъка, община Сандански

Имоти - Продажби » Къщи, Вили   Сандански, област Благоевград
Етажност: Двуетажна къща 62 кв.м РЗП 180 кв.м двор об.3635 - Продажба на вила в курортната местност Попина лъка, община Сандански Имаме удоволствието да Ви представим вила за продажба в Попина лъка, община Сандански. Вилата е двуетажна, като пъ..

об.3639 - Апартамент за нощувки в слънчевия СПА курорт Сандански

Туризъм, нощувки » Нощувки   map icon ул. Стефан Стамболов 35, Сандански, област Благоевград
Цена за нощувка: 90 лв. Апартамент за нощувки Сандански Пирин, На планина 3 места об.3639 - Апартамент за нощувки в слънчевия СПА курорт Сандански Имаме удоволствието да Ви представим апартамент за нощувки в широк център в красивия и неповторим град Сандански. Апартаментът, ко..

об. №3166 Продажба на УПИ с обща площ 4,770 дка до с. Кулата

Имоти - Продажби » Парцели за застрояване, Инвестиционни проекти   Сандански, област Благоевград
Вид сделка: Продажба 4770 кв.м В регулация (УПИ) С ток Собствен водоизточник об. №3166 Продажба на УПИ с обща площ 4,770 дка до с. Кулата Предлагаме на Вашето внимание урегулиран поземлен имот с изключителен инвестиционен потенциал. Имотът е с обща площ от 4, 770 дка и в не..

об.3628 - Имот с промишлено помещение под наем на 7 км. от гр. Серес, Р. Гърция

Имоти - Наеми » Складове, промишлени и стопански имоти под наем   Гърция (GR), област Друга държава
Месечен наем: 1 500 EUR (1.88 EUR/кв.м) Промишлено помещение 800 кв.м об.3628 - Имот с промишлено помещение под наем на 7 км. от гр. Серес, Р. Гърция Предлага се под наем имот с промишлено помещение, предназначено за шивашки цех и за различни други дейности, намиращ ..

3661 - Продажба на земеделска земя в община Сандански

Имоти - Продажби » Земеделска земя, градини, лозя, гора   Сандански, област Благоевград
Вид: Лозе 10001 кв.м пета категория 3661 - Продажба на земеделска земя в община Сандански Предлага се за закупуване земеделска земя с площ от 10001 кв.м, пета категория в град Сандански, с начин на трайно ползване: лозе. Имотът се на..

об.3514 - Продажба на СГРАДА-ТЪРГОВСКИ ОБЕКТ близо до гр. Сандански

Имоти - Продажби » Други имоти   Сандански, област Благоевград
Цена: 70 000 EUR об. №3514 Продажба на СГРАДА-ТЪРГОВСКИ ОБЕКТ близо до гр. Сандански Предлага се обект с разрешение за ползване като обект за производство на хляб и хранителни изделия, снек-бар и складови помещения..

об. 3489 Апартамент под наем в широк център на град Сандански

Имоти - Наеми » Апартаменти под наем   Сандански, област Благоевград
Месечен наем: 350 лв. (6.36 лв./кв.м) Двустаен апартамент под наем 55 кв.м Обзаведен Сутерен об. 3489 Апартамент под наем в широк център на град Сандански Предлага се малък апартамент под наем, намиращ се в близост до главната пешеходна улица в град Сандански. Жилището е разположено на при..

об.3777 - Къща под наем в с. Дебрене на 4 км. от курортният град Сандански

Имоти - Наеми » Къщи под наем   Дебрене, област Благоевград
Месечен наем: 1 300 лв. (8.67 лв./кв.м) Двуетажна къща 150 кв.м Обзаведена об.3777 - Къща под наем в с. Дебрене на 4 км. от курортният град Сандански Имаме удоволствието да Ви представим къща под наем в село Дебрене, което е в близост до слънчевият град Сандански. Къщ..

об.3607 - Продажба на къща на 5 км. от курортният град Сандански

Имоти - Продажби » Къщи, Вили   Сандански, област Благоевград
Цена: 18 000 EUR Двуетажна къща 180 кв.м РЗП 450 кв.м двор об.3607 - Продажба на къща на 5 км. от курортният град Сандански Имаме удоволствието да Ви представим къща за продажба в село на 5 км. от слънчевият град Сандански. Град Сандански е добре познат на..

об.3902 - Продажба на урегулиран имот в землището на село Зорница, общ. Сандански

Имоти - Продажби » Парцели за застрояване, Инвестиционни проекти   Сандански, област Благоевград
Вид сделка: Продажба 700 кв.м В регулация (УПИ) Без ток Без вода об.3902 - Продажба на урегулиран имот в землището на село Зорница, общ. Сандански Предлага се за закупуване парцел с площ от 700 кв.м., намиращ се във високата част на селото с прекрасен изглед към..

об.3901 - Продажба на урегулиран имот в землището на село Зорница, общ. Сандански

Имоти - Продажби » Парцели за застрояване, Инвестиционни проекти   Сандански, област Благоевград
Вид сделка: Продажба 1500 кв.м В регулация (УПИ) Без ток Без вода об.3901 - Продажба на урегулиран имот в землището на село Зорница, общ. Сандански Предлага се за закупуване парцел с площ от 1500 кв.м., намиращ се във високата част на селото с прекрасен изглед къ..

об.2093 - Апартамент под наем в центъра на град Сандански

Имоти - Наеми » Апартаменти под наем   Сандански, област Благоевград
Месечен наем: 300 лв. (5.45 лв./кв.м) Двустаен апартамент под наем 55 кв.м Обзаведен Непоследен етаж об.2093 - Апартамент под наем в центъра на град Сандански Предлага се апартамент под наем, намиращ се на изключително комуникативно място в град Сандански. Жилището е разположено на трети етаж. Съ..

об.3900 - Помещение под наем в град Петрич

Имоти - Наеми » Магазини, Офиси, Кабинети, Салони   Петрич, област Благоевград
Месечен наем: 200 лв. (4.44 лв./кв.м) Магазин, Офис, Салон за красота 45 кв.м Партер об.3900 - Помещение под наем в град Петрич Имаме удоволствието да Ви предложим помещение под наем, намиращо се на партерен етаж в град Петрич. Помещението е с обща площ от 45 квадратни метра и се с..

об.3776 - Продажба на помещениe със статут на ресторант в морският град Несебър

Имоти - Продажби » Заведения   Несебър, област Бургас
Квадратура: 240 кв.м В жилищна сграда Масивна конструкция Готов (завършен) об.3776 - Продажба на помещениe със статут на ресторант в морският град Несебър Предлага се за закупуване помещение със статут на ресторант с обща площ от 240 кв.м. в слънчевият, морски град Несебъ..

об.3894 - Многофункционално помещение под наем в град Сандански

Имоти - Наеми » Магазини, Офиси, Кабинети, Салони   Сандански, област Благоевград
Месечен наем: 800 лв. (11.76 лв./кв.м) Магазин 68 кв.м Партер об.3894 - Многофункционално помещение под наем в град Сандански Имаме удоволствието да Ви предложим многофункционално помещение под наем, намиращо се на приземен етаж в нова сграда в град Сандански..

об.3885 - Апартамент за нощувки в слънчевия СПА курорт Сандански

Туризъм, нощувки » Нощувки   map icon Сандански, област Благоевград
Цена за нощувка: 100 лв. Апартамент за нощувки Сандански Пирин, На планина 4 места об.3885 - Апартамент за нощувки в слънчевия СПА курорт Сандански Имаме удоволствието да Ви представим апартамент за нощувки в красивия и неповторим град Сандански. Апартаментът е разположен на ..

об.3899 - Апартамент под наем в курортния град Сандански

Имоти - Наеми » Апартаменти под наем   Сандански, област Благоевград
Месечен наем: 500 лв. (7.14 лв./кв.м) Тристаен апартамент под наем 70 кв.м Обзаведен Партер об.3899 - Апартамент под наем в курортния град Сандански Представяме Ви апартамент под наем в курортният, слънчев град Сандански. Жилището е ситуирано на партерен етаж. Площта му е 70 кв.м. и се съ..
Филтриране по област
област Велико Търново област Монтана област Враца област Кюстендил област Видин област Бургас област Ямбол област Търговище област Разград област Шумен област Добрич област Варна област Русе област Благоевград област Сливен област Стара Загора област Хасково област Пловдив област Пазарджик област Смолян област Кърджали област София област Перник област Габрово област Ловеч област Плевен област Кюстендил област Силистра БлагоевградБлагоевград БургасБургас ВарнаВарна Велико ТърновоВелико Търново ВидинВидин ВрацаВраца ГабровоГаброво ДобричДобрич КърджалиКърджали КюстендилКюстендил ЛовечЛовеч МонтанаМонтана ПазарджикПазарджик ПерникПерник ПлевенПлевен ПловдивПловдив РазградРазград РусеРусе СилистраСилистра СливенСливен СмолянСмолян СофияСофия Стара ЗагораСтара Загора ТърговищеТърговище ХасковоХасково ШуменШумен ЯмболЯмбол Друга държава
"Сайт в alo.bg" на ЛИДЕР + ( leaderplus )

Направи си сам "Сайт в alo.bg"
Да
Не