back to top
За нас
В дългогодишната си работа на пазара на недвижими имоти сме спечелили доверието на клиентите си,стремим се да бъдем коректни,отговорни и дискретни.
Винаги финализираме поетите ангажименти.
През годините наши клиенти и партньори са били както големи инвеститори, строителни фирми, търговски дружества, така и многобройни физически лица.
Благодарим на всички Ви!
За нас е важно всички клиенти да бъдат доволни!
Предлагаме Ви:
голям избор от оферти
изгодни цени
качествени имоти
пълно обслужване:консултации ,
реклама на имотите за наемодатели и продавачи ,
огледи ,
предварителни договори за продажба
договори за наем
изготвяне на цялостна документация за сделка:скица,данъчна оценка,удостоверение за тежести,удостоверение за наследници,идентичност на адреса и др.
изповядване на сделка пред нотариус,попълване и подаване на декларация за придобит имот,

Придружаване /при Ваше желание може да ни упълномощите и да не присъствате лично/попълване на необходимата документация при смяна на партидите в ЕВН и ВиК,Топлофикация,Кадастър и др. след покупка имот.
За наемодатели:събиране на наеми и проверка на платени консумативи от наемателите т.нар. управление на имота .
Упражняваме легитимно търговска дейност.
Работим с колегите ни от други градове,както и в Сливен,спестяваме ви време и средства като намираме,това което търсите дори и да не е обявено в нашата агенция.
Покупката или наемането на имот изисква гаранции не само преди сделката, но и след това!
Екипа на ИМОТИ КОМФОРТ-СЛИВЕН ЕООД се придържа към:
-спазване на етичните правила и колегиални отношения
-информираност и заслужени ползи за всяка страна в сделката
-стремим се целият процес в сделката за имот да бъде лесен, приятен и без излишен стрес,тъй като това е важна стъпка в живота на всеки.
При извършване на оглед на имоти с брокер от агенция ИМОТИ КОМФОРТ се попълва Протокол за оглед с клаузи за посредничество,като се записва адресите на имотите,които посещавате .
Декларирате, че сте запознат(а)и приемате условията за работа с агенция „ИМОТИ КОМФОРТ-СЛИВЕН” ЕООД:
1.При придобиване на правото на собственост, на някой от посочените по-горе имоти, на които съм направил оглед, със съдействието на брокер на дружеството, като го закупя, заменя или на друго правно основание, както и да го ползвам по наем или под друга форма, дължа комисионна в размер на 2 % (два процента) върху продажната цена на имота на агенцията, но не по- малко от 500 (петстотин) лева.
2. Същото възнаграждение дължа в случай, че правото на собственост върху някой от горепосочените имоти се придобие от мои роднини по права линия (низходящи и възходящи), както и братя, сестри и членове на техните семейства, включително съжителство на семейни начала, както и от търговци, търговски дружества и/или юридически лица с нестопанска цел, в които аз или посочените в тази точка лица участваме като съдружници и/или управители.
3.В случай на скрита сделка, при която е постигната договорка между продавача на някой от посочените имоти и купувача и/или лицата посочени т.2, без за това да уведомя агенция ИМОТИ КОМФОРТ-СЛИВЕН ЕООД, дължа на същата обезщетение-неустойка в троен размер на договорената в точка едно комисионна.
N.B. Предоставените от Вас данни са защитени, съгласно Закона за защита на личните данни и нормативните актове, регламентиращи защитата на информацията и се обработват само във връзка с осъществяването на установените функции на ИМОТИ КОМФОРТ
Задължавате се да не разпространявате информация полу
Наши предложения
42 000 лв.преди 30+ дни
до кв. Дружба, Ъглов парцел, 1280кв. м Продажба 1280 кв.м В регулация (УПИ) Без ток Собствен водоизточник | Парцели за застрояване, Инвестиционни проекти | в.з. Сливен Сливен

до кв. Дружба, Ъглов парцел, 1280кв. мв.з. Сливен, Сливен

600 лв.преди 30+ дни
Офис под наем в луксозна сграда Офис 70 кв.м Първи етаж | Магазини, Офиси, Кабинети, Салони | Център Сливен

Офис под наем в луксозна сградаЦентър, Сливен

400 лв.преди 3 дни
Офис под наем в луксозна сграда Офис 45 кв.м Първи етаж | Магазини, Офиси, Кабинети, Салони | Център Сливен

Офис под наем в луксозна сградаЦентър, Сливен

340 лв.преди 11 дни
Голям двустаен, ТЕЦ, обзаведен, южен Двустаен апартамент под наем 72 кв.м Обзаведен Непоследен етаж | Апартаменти под наем | Дружба Сливен

Голям двустаен, ТЕЦ, обзаведен, юженДружба, Сливен

220 EURпреди 30+ дни
Луксозен офис под наем в Центъра Офис 68 кв.м Междинен етаж | Магазини, Офиси, Кабинети, Салони | Център Сливен

Луксозен офис под наем в ЦентъраЦентър, Сливен

68 000 EURпреди 30+ дни
Продажба Луксозен офис в Центъра Офис 68 кв.м Междинен етаж Тухла Готов (завършен) | Магазини, Офиси, Кабинети, Салони | Център Сливен

Продажба Луксозен офис в ЦентъраЦентър, Сливен

Връзка с нас
Контакти
Област Сливен, Сливен,
БУЛ. ”ХАДЖИ ДИМИТЪР” N:30 ЕТ.2 ОФИС N: 6
http://www.imotikomfort.com
Специални предложения
500 лв. преди 53 дни Супер център, къща с двор 390 кв.м., необзаведена Едноетажна къща 150 кв.м Необзаведена | Къщи под наем | Център Сливен Супер център, къща с двор 390 кв.м., необзаведена Център, Сливен КЛЮЧ ЗА ОГЛЕДИ! СУПЕР ЦЕНТЪР в близост до Общината, Хуманитарна, Пожарната и др.! Агенция ”ИМОТИ КОМФОРТ” Ви предлага под наем самостоятелна къща на 1 етаж с двор 390 кв.м.. Състоящ се от входно предверие, четири отделни стаи с климатици всяка от тях и ПВЦ дограма, санитарен възел с обща застроена площ 103 кв.м. Втора постройка с площ 35 кв.м. състои се от 2 стаи и баня с тоалетна. Гараж с площ 28 кв.м. Подходящо е за живеене, офиси, езиков център и други различни видове дейност. КЪЩАТА СЕ ОТДАВА НЕОБЗАВЕДЕНА. Отделно се заплаща СОТ. При наемане се заплаща наем, депозит и половин месечен наем еднократно комисиона на агенцията. За всички обяви на агенция ”ИМОТИ КОМФОРТ”, заповядайте на нашия личен сайт: www.imotikomfort.com или ни последвайте във facebook. 34 000 EUR преди 2 дни Идеален център, близо до Ларго, едностаен с площ 49кв.м., две тераси, ЖСК Ателие/Студио 49 кв.м Тухла 2005 г. 4 етаж Последен етаж | Апартаменти | Център Сливен Идеален център, близо до Ларго, едностаен с площ 49кв.м., две тераси, ЖСК Център, Сливен КЛЮЧ ЗА ОГЛЕДИ! Имоти комфорт Ви предлага за продажба ателие за творческа дейност или живеене на метри от главната улица. Разкошен романтичен и компактен имот. Представлява голяма стая с възможност за обособяване на две стаи всяка с дневна светлина и тераса, две тераси, баня с тоалетна заедно. Настилката е паркет, има два вградени гардероба. При желание може за се усвои тераса и да се изнесе на нея кухнята. Токът е битов и при покупка от физическо лице, ще остане битов /не промишлен/. Наш партньор е Кредит Център, регистриран кредитен консултант в БНБ. Ще получите безплатна консултация и съдействие за успешното финансиране и финализиране на сделката при най-добрите условия, като ще получите оферти от няколко банки, така ще сравните, прецените и изберете според Вашите нужди и желания. Друга безплатна услуга, която получават нашите клиенти е: смяната на партидите за: ток, вода, топлофикация, кадастър, данъчно. Това Ви спестява време и усилия, защото искаме дълготрайни взаимоотношения с Вас и държим, да бъдете щастливи от Вашият избор на Агенция и имот. www.imotikomfort.com
Специални предложения
55 000 лв. преди 66 дни с. Ковачите, тухлена къща с двор 1914 кв.м, гаражи, лятни кухни, кладенец и др. Двуетажна къща 256 кв.м РЗП 1914 кв.м двор | Къщи, Вили | Ковачите с. Ковачите, тухлена къща с двор 1914 кв.м, гаражи, лятни кухни, кладенец и др. Ковачите, Сливен Имоти комфорт Ви предлага за продажба тухлена къща с двор, гараж с канал и трифазен ток, допълнителни постройки за животни, кладенец пълноводен, чешма, беседка, лятни кухни 2 бр. подходящи за две семейства. Като цяло в къщата могат да се съберат и три семейства. Основната постройка е на два етажа по 45 кв.м. състои се от две стаи и салон. Допълнително има стопански постройки за животни, две тоалетни, от които едната с баня. Някои постройки са на плоча, някои на гредоред. Общата застроена площ на всички постройки е 256 кв.м, описани в документ за собственост. Наш партньор е Кредит Център, регистриран кредитен консултант в БНБ. Ще получите безплатна консултация и съдействие за успешното финансиране и финализиране на сделката при най-добрите условия, като ще получите оферти от няколко банки, така ще сравните, прецените и изберете според Вашите нужди и желания. Друга безплатна услуга, която получават нашите клиенти е: смяната на партидите за: ток, вода, топлофикация, кадастър, данъчно. Това Ви спестява време и усилия, защото искаме дълготрайни взаимоотношения с Вас и държим, да бъдете щастливи от Вашият избор на Агенция и имот. www.imotikomfort.com
ИМОТИ КОМФОРТ-СЛИВЕН ЕООД
12 години ”ИМОТИ КОМФОРТ - СЛИВЕН” ЕООД
 
368 обяви

Многостаен апартамент, тухла, ТЕЦ, гараж

Имоти - Продажби » Апартаменти   Даме Груев, Сливен, област Сливен
Цена: 100 000 лв. (925.93 лв./кв.м) Многостаен апартамент 108 кв.м Тухла 1980 г. Последен етаж НОВА ОФЕРТА! КЛЮЧ ЗА ОГЛЕДИ! Агенция ”ИМОТИ КОМФОРТ” продава многостаен тухлен апартамент в кв. Даме Груев. Жилището е с чиста площ 108кв.м, разпределени в хол с тераса, трапезария с кухненска част ..

Супер Център - многостаен апартамент - 4 спални - 240 кв.м.

Имоти - Продажби » Апартаменти   Център, Сливен, област Сливен
Цена: 140 000 EUR (583.33 EUR/кв.м) Многостаен апартамент 240 кв.м Тухла 2000 г. 4 етаж Последен етаж Агенция ”ИМОТИ КОМФОРТ” Ви предлага многостаен апартамент от 240кв.м. състоящ се от входно антре, коридор, кухня с трапезария и просторна дневна, които са разположени в едно отворено общо пространство..

до Автогара, тухла, 2 спални, обзаведен с мебели и техника

Имоти - Продажби » Апартаменти   Даме Груев, Сливен, област Сливен
Цена: 102 000 лв. (1 360 лв./кв.м) Тристаен апартамент 75 кв.м Тухла 1970 г. 8 етаж Последен етаж НОВА ЦЕНА! КЛЮЧ ЗА ОГЛЕДИ! Агенция ”ИМОТИ КОМФОРТ” Ви предлага двустаен апартамент преустроен в тристаен. Състои се от две спални, кухня с хол обединени в едно, коридор, баня с тоалетна, мокро п..

Тристаен тухлен апартамент в кв. Даме Груев, голяма квадратура, с ТЕЦ

Имоти - Продажби » Апартаменти   Даме Груев, Сливен, област Сливен
Цена: 80 000 лв. (833.33 лв./кв.м) Тристаен апартамент 96 кв.м Тухла 1980 г. 6 етаж Непоследен Агенция ”ИМОТИ КОМФОРТ” продава голям тристаен апартамент в кв. Даме Груев. Жилището е с площ 96кв.м, разпределени в голяма кухня с достъп до тераса, хол в преход с просторна спалня, втора самостоятел..

кв. Звездите, многостаен, тухлен, етаж 2-ри

Имоти - Продажби » Апартаменти   Звездите, Сливен, област Сливен
Цена: 66 300 EUR (705.32 EUR/кв.м) Многостаен апартамент 94 кв.м Тухла 1970 г. 2 етаж Непоследен КЛЮЧ ЗА ОГЛЕДИ!!! Имоти комфорт Ви предлага за продажба тристаен, тухлен апартамент на тихо и спокойно място за живеене. Ниско тухлено блокче. Апартаментът се състои от Г-образен коридор, баня, ..

Идеален център, тристаен, 2 мазета, таван и ПАРТЕРЕН ГАРАЖ

Имоти - Продажби » Апартаменти   Център, Сливен, област Сливен
Цена: 143 000 лв. (1 588.89 лв./кв.м) Тристаен апартамент 90 кв.м Тухла 1960 г. 1 етаж Първи жилищен Имоти комфорт Ви предлага за продажба апартамент в идеалния център, на 5 минути от Общината, Съда и др. Намира се в нисък тухлен блок. Разполага с две спалня, хол и кухня, санитарен възел. Приле..

кв. ”Даме Груев”, многостаен апартамент, тец

Имоти - Продажби » Апартаменти   Даме Груев, Сливен, област Сливен
Цена: 87 000 лв. (790.91 лв./кв.м) Многостаен апартамент 110 кв.м Тухла 1973 г. 7 етаж Непоследен Агенция ”ИМОТИ КОМФОРТ” Ви предлага апартамент с площ 110 кв.м състоящи се от коридор, кухня, трапезария, дневна, две спални, тоалетна и отделно баня с тоалетна, килер. Сменена дограма. Настилка парке..

м. Градището, в регулация 2258 кв.м. парцел в района над Старчески дом

Имоти - Продажби » Парцели за застрояване, Инвестиционни проекти   в.з. Сливен, Сливен, област Сливен
Цена: 50 000 лв. (22.14 лв./кв.м) Продажба 2258 кв.м В регулация (УПИ) С ток Водопровод Имоти комфорт Ви предлага за продажба парцел със стара полу-разрушена постройка със застроена площ 28 кв.м./съществува в нотариалният акт/. Района е с постоянно живущи и питейна вода. В имота има ..

кв. Сини камъни южна гарсониера, 2 отделни стаи, вътрешна, 1 тераса

Имоти - Продажби » Апартаменти   Сини Камъни, Сливен, област Сливен
Цена: 60 000 лв. (1 428.57 лв./кв.м) Едностаен апартамент 42 кв.м Панел 1990 г. Непоследен ЕКСКЛУЗИВНИ ПРАВА ЗА ПРОДАЖБА!!! КЛЮЧ ЗА ОГЛЕДИ! ИМОТИ КОМФОРТ Ви предлага за продажба имот, подходящ за инвестиция с цел отдаване под наем. Атаптамент, жилище, самостоятелен обект, състоящ се о..

село Скобелево, къща, стоп. постройки с голям двор 4270 кв.м.

Имоти - Продажби » Къщи, Вили   Скобелево, област Сливен
Цена: 21 000 лв. Едноетажна къща 72 кв.м РЗП 4270 кв.м двор Ексклузивни права за продажба! ИМОТИ КОМФОРТ-СЛИВЕН Ви предлага за продажба къща в село Скобелево. Скобелево е село в Югоизточна България. То се намира в село в община Сливен, област Сливен. Отс..

Къща с двор 390 кв.м. в центъра за офис, дейност

Имоти - Наеми » Магазини, Офиси, Кабинети, Салони   Център, Сливен, област Сливен
Месечен наем: 500 лв. (6.25 лв./кв.м) Офис, Кабинет, Салон за красота, Друго 80 кв.м Първи етаж КЛЮЧ ЗА ОГЛЕДИ! СУПЕР ЦЕНТЪР в близост до Общината, Хуманитарна, Пожарната и др.! Агенция ”ИМОТИ КОМФОРТ” Ви предлага под наем самостоятелна къща на 1 етаж с двор 390 кв.м.. Състоящ се от входно п..

м. Дюлева река, вила за постоянно живеене

Имоти - Продажби » Къщи, Вили   в.з. Сливен, Сливен, област Сливен
Цена: 74 500 EUR Двуетажна къща 83 кв.м РЗП 1175 кв.м двор Ексклузивни права за продажба! КЛЮЧ ЗА ОГЛЕДИ!!! Имоти комфорт Ви предлага вила в регулацията на града, подходяща за постоянно живеене. Намира в месността Дюлева река на около 150 м от подстанци..

Луксозен мезонет с три спални

Имоти - Продажби » Апартаменти   Ново Село, Сливен, област Сливен
Цена: 150 000 EUR (657.89 EUR/кв.м) Мезонет 228 кв.м Тухла 2020 г. 5 етаж Последен етаж Агенция ”ИМОТИ КОМФОРТ” Ви предлага луксозен мезонет с площ 190 кв.м. разпределени във входно антре, просторна дневна и кухня, три спални, възможност за обособяване на четвърта, три бани. Обзаведен ..

кв. Комлука, близо до Пощата, етаж от къща с ид. ч от двор

Имоти - Продажби » Къщи, Вили   Комлука, Сливен, област Сливен
Цена: 110 000 лв. Етаж от къща 88 кв.м РЗП 50 кв.м двор КЛЮЧ ЗА ОГЛЕДИ! ИМОТИ КОМФОРТ Ви предлага за продажба етаж от къща с ид. част от двор в близост до Централна поща. Етажът се състои от коридор, баня с тоалетна, вестибюл от който се влиза в три са..

Широк център, партерен апартамент с 1 спалня, напълно обзаведен

Имоти - Наеми » Апартаменти под наем   Център, Сливен, област Сливен
Месечен наем: 450 лв. (10 лв./кв.м) Двустаен апартамент под наем 45 кв.м Обзаведен Партер Имоти комфорт Ви предлага ново жилище на партерен етаж, подходящ за трудно подвижни хора или желаещи да живеят на по-нисък етаж. Намира се в района на Паспортна служба, Пазара, не е синя зона. Със..

кв. Ново село, 145 кв.м. етаж кооперация с паркомясто

Имоти - Наеми » Апартаменти под наем   Ново Село, Сливен, област Сливен
Месечен наем: 450 лв. (3.10 лв./кв.м) Многостаен апартамент под наем 145 кв.м Обзаведен Първи жилищен КЛЮЧ ЗА ОГЛЕДИ!!! ИМОТИ КОМФОРТ Ви предлага под наем голям апартамент жилищна кооперация на три етажа, намира се на първи жилищен етаж. Състои се от спалня, детска, хол, всекидневна, кухня, два са..

кв. Дружба, НС с акт 16, ет.1 жилищен, напълно обзаведен +паркомясто

Имоти - Продажби » Апартаменти   Дружба, Сливен, област Сливен
Цена: 110 000 EUR (585.11 EUR/кв.м) Многостаен апартамент 188 кв.м Тухла 2005 г. Непоследен Агенция ”ИМОТИ КОМФОРТ” продава многостаен, просторен апартамент, ново строителство, в кв. Дружба. Жилището е напълно обзаведено с необходимата мека мебел и техника. Площ на имота 187.7 кв.м, от к..

Двустаен, НС, готов за нанасяне, паркомясто

Имоти - Продажби » Апартаменти   Дружба, Сливен, област Сливен
Цена: 65 000 EUR (722.22 EUR/кв.м) Двустаен апартамент 90 кв.м Тухла 2008 г. 1 етаж Първи жилищен Агенция ”ИМОТИ КОМФОРТ” продава двустаен апартамент, ново строителство с акт 16, в кв. Дружба. Жилището се състои от всекидневна с кухненска част и трапезария, една спалня, санитарен възел с душ кабин..

Тристаен апартамент, НС, обзаведен, комуникативна локация

Имоти - Продажби » Апартаменти   Дружба, Сливен, област Сливен
Цена: 85 000 EUR (752.21 EUR/кв.м) Многостаен апартамент 113 кв.м Тухла 2009 г. 3 етаж Последен етаж Агенция ”ИМОТИ КОМФОРТ” продава тристаен апартамент, ново строителство, в кв. Дружба. Жилището е напълно обзаведено с необходимата мека мебел и техника. Площ на имота 113кв.м, от които чиста жилищ..

Идеален център, двустаен, южен, тухла, ТЕЦ

Имоти - Продажби » Апартаменти   Център, Сливен, област Сливен
Цена: 120 000 лв. (1 875 лв./кв.м) Двустаен апартамент 64 кв.м Тухла 1970 г. 2 етаж Непоследен Имоти комфорт Ви предлага за продажба двустаен, тухлен апартамент в идеален център на града, без съвременни подобрения, преходна стая, действащ ТЕЦ и асансьор. www.imotikomfort.com

”Комлука”- Тристаен, тухлен, ТЕЦ

Имоти - Продажби » Апартаменти   Комлука, Сливен, област Сливен
Цена: 75 000 EUR (688.07 EUR/кв.м) Тристаен апартамент 109 кв.м Тухла 1980 г. 4 етаж Непоследен Агенция ”ИМОТИ КОМФОРТ” Ви предлага апартамент за продажба с площ 109 кв.м. разпределени във входно антре, кухня с тераса, дневна с тераса, две спални, баня и тоалетна. Продава се обзаведен. Тец. Прил..

Руски квартал, Многостаен апартамент, ет.2, тухла

Имоти - Продажби » Апартаменти   Руски квартал, Сливен, област Сливен
Цена: 65 000 EUR (691.49 EUR/кв.м) Многостаен апартамент 94 кв.м Тухла 1970 г. 2 етаж Непоследен Агенция ”ИМОТИ КОМФОРТ” продава многостаен тухлен апартамент в Руски квартал, близо до парк ”Юнак” и Военна болница. Жилището е с площ 94кв.м, разпределени в хол, кухня, трапезария, две спални, баня с..

кв. ”Сини камъни” - две спални, готов за нанасяне

Имоти - Продажби » Апартаменти   Сини Камъни, Сливен, област Сливен
Цена: 85 000 лв. (1 328.13 лв./кв.м) Двустаен апартамент 64 кв.м Панел 1980 г. 6 етаж Непоследен Агенция ”ИМОТИ КОМФОРТ” Ви предлага апартамент с площ 64кв.м. разпределени във входно антре, кухня с дневна обединени в едно общо пространство, усвоена тераса за повече жилищна площ, две отделни стаи ..

Център, студио/офис, НС, обзаведено, 1 спалня

Имоти - Продажби » Апартаменти   Център, Сливен, област Сливен
Цена: 100 000 лв. (2 000 лв./кв.м) Ателие/Студио 50 кв.м Тухла 2010 г. 3 етаж Непоследен Имоти комфорт предлага за продажба обзаведено студио със статут офис. Намира се в нова сграда, южно изложение, без тераса. Използвано е за живеене, като е подходящо за офис, кабинет и др. Не е п..

кв. ”Дружба” - двустаен, панелен - близо до Лидъл

Имоти - Продажби » Апартаменти   Дружба, Сливен, област Сливен
Цена: 81 600 лв. (1 337.70 лв./кв.м) Двустаен апартамент 61 кв.м Панел 1990 г. 6 етаж Непоследен Агенция ”ИМОТИ КОМФОРТ” Ви предлага двустаен апартамент в предпочитаната част на квартала. Апартаментът се състои от входно антре, кухня, хол, спалня, две тераси, санитарен възел. Частични подобрения ..

кв. Стоян Заимов, тристаен, ремонтиран, саниран, панел, ТЕЦ

Имоти - Продажби » Апартаменти   Стоян Заимов, Сливен, област Сливен
Цена: 107 000 лв. (1 188.89 лв./кв.м) Тристаен апартамент 90 кв.м Панел 1980 г. 5 етаж Последен етаж Имоти комфорт Ви предлага тристаен апартамент разположен на 5-ти етаж последен, но с отремонтиран покрив. Състои се от хол с остъклена тераса, две спални, кухня с остъклена тераса, баня и тоалетна..

Центр, Офис под наем

Имоти - Наеми » Магазини, Офиси, Кабинети, Салони   Център, Сливен, област Сливен
Месечен наем: 200 лв. (4.44 лв./кв.м) Офис, Кабинет, Салон за красота, Друго 45 кв.м Партер Имоти комфорт Ви предлага под наем помещение състоящо се от основно зала, склад и санитарен възел. При наемане се заплаща наем, депозит и половин месечен наем еднократно на агенцията. За всички ..

Дружба, двустаен апартамент, ТЕЦ

Имоти - Продажби » Апартаменти   Дружба, Сливен, област Сливен
Цена: 64 000 лв. (1 066.67 лв./кв.м) Двустаен апартамент 60 кв.м Тухла 1960 г. 10 етаж Последен етаж Агенция ”ИМОТИ КОМФОРТ” Ви предлага двустаен апартамент с ТЕЦ и климатици. На комуникативно място в близост до училище, детска градина, спирка. Със сменена дограма, подова настилка паркет, и плочки в ..

Супер център, до Ларго, магазин/офис, витрина с WC

Имоти - Наеми » Магазини, Офиси, Кабинети, Салони   Център, Сливен, област Сливен
Месечен наем: 250 лв. (16.67 лв./кв.м) Магазин, Офис, Кабинет, Салон за красота, Друго 15 кв.м Първи етаж При наемане се заплаща наем, депозит и половин наем, еднократно на агенцията! www.imotikomfort.com Реф. номер: 221

Супер център, помещение за салон с чакалня и санитарен възел

Имоти - Наеми » Магазини, Офиси, Кабинети, Салони   Център, Сливен, област Сливен
Месечен наем: 200 лв. (13.33 лв./кв.м) Магазин, Офис, Кабинет, Салон за красота, Друго, Място в салон за красота 15 кв.м Сутерен Имоти комфорт Ви предлага под наем помещение състоящо се от чакалня, тоалетна и офис. При наемане се заплаща наем, депозит и половин месечен наем еднократно на агенцията. За всички наши оферти з..
Филтриране по област
област Велико Търново област Монтана област Враца област Кюстендил област Видин област Бургас област Ямбол област Търговище област Разград област Шумен област Добрич област Варна област Русе област Благоевград област Сливен област Стара Загора област Хасково област Пловдив област Пазарджик област Смолян област Кърджали област София област Перник област Габрово област Ловеч област Плевен област Кюстендил област Силистра БлагоевградБлагоевград БургасБургас ВарнаВарна Велико ТърновоВелико Търново ВидинВидин ВрацаВраца ГабровоГаброво ДобричДобрич КърджалиКърджали КюстендилКюстендил ЛовечЛовеч МонтанаМонтана ПазарджикПазарджик ПерникПерник ПлевенПлевен ПловдивПловдив РазградРазград РусеРусе СилистраСилистра СливенСливен СмолянСмолян СофияСофия Стара ЗагораСтара Загора ТърговищеТърговище ХасковоХасково ШуменШумен ЯмболЯмбол Друга държава
"Сайт в alo.bg" на ИМОТИ КОМФОРТ-СЛИВЕН ЕООД ( imoti_komfort_sliven )

Направи си сам "Сайт в alo.bg"
Да
Не