back to top
За нас
Д-р В. Георгиева завършва медицинското си образование като първенец на своя випуск, след което специализира кардиология във водещи здравни заведения в София, Пловдив и Стара Загора.
Владее свободно немски и английски език, което и позволява не само да следи новостите в областта на кардиологията и медицината, но и да преглежда пациенти, които не знаят български език, без да ползва преводач.
Занимава се с иновативни методи на неинвазивна диагностика на заболяванията на сърдечно-съдовата система, които са безболезнени и безвредни - артериална тонометрия и изследване на вариабилността на сърдечната честота.
д-р Весела Георгиева, специалист по Кардиология
Профилактично изследване за здраво сърце и кръвоносни съдове
Връзка с нас
Контакти
Област Стара Загора, Стара Загора,
ул. ”Доктор Тодор Стоянович” 15
https://cardiologist-483.business.site
Специални предложения
преди 5 дни Профилактично изследване за здраво сърце и кръвоносни съдове | Медицински кабинети | Стара Загора Профилактично изследване за здраво сърце и кръвоносни съдове Стара Загора Защо повишавам артериалното кръвно налягане, норнално ли е това за възрастта ми, трябва ли да се лекувам и има ли риск да развия по-сериозно сърдечно заболяване в близките години (сърдечна недостатъчност, стенокардия, инфаркт) Отговор на тези въпроси и възможност за индивидуализирано, специализирано лечение дават следните високо специализирани изследвания, които се правят с уникална за България апаратура: - артериална тонометрия за изследване на съдовата стена и сравняване на получените криви с компютърен модел - измерване на скоростта на пулсовата вълна За повече информация и запазване на час се обадете на посочения в контактите номер Работим с граждани в сряда и петък от 13.00 до 17.00 часа в Медицински факултет на Тракийски университет адрес: Стара Загора ул Армейска 11, ет 3, Лаборатория за неинвазивно изследване на сърдечно-съдовата система. И двата метода са безболезнени и безвредни. Спомагат за по-прецизното определяне на сърдечно-съдовия риск и оптимизиране на лечението на високото артериално кръвно налягане. Важно: преди изследването подписвате информирано съгласие, че по преценка на екипа ще бъдете включен към експерименталната или контролната група по подходящ проект на Тракийски университет Медицински факултет или Медицински колеж и че данните, получени при изследването, могат да се използват за статистически анализ и научна дейност. Информираното съгласие е доброволно и може да се оттегли по всяко време, за което не е необходимо да се посочват конкретни причини и не се понасят санкции. преди 5 дни Дистанционна консултация с добър лекар | Медицински кабинети | Стара Загора Дистанционна консултация с добър лекар Стара Загора Имаш нужда от консултация с добър лекар, но не ти се стои в чакалнята. Живееш, в чужбина, но предпочиташ да проведеш консултация на родния си език. Все още се страхуваш от КОВИД и не си посещавал ендокринолога си от 2 години, а имаш хронично заболяване, което повече не трябва да чака. Д-р Д. Колева специалист по Вътрешни болести и ендокринология предлага консултации онлайн. За повече информация и заявяване на консултация последвай публикувания в обявата линк или запиши час за преглед в кабинета през приложението Супердоктор или по телефона.
 
3 обяви

Профилактично изследване за здраво сърце и кръвоносни съдове

Здраве, Красота » Медицински кабинети   Стара Загора, област Стара Загора
Защо повишавам артериалното кръвно налягане, норнално ли е това за възрастта ми, трябва ли да се лекувам и има ли риск да развия по-сериозно сърдечно заболяване в близките години (сърдечна недостатъчн..

Дистанционна консултация с добър лекар

Здраве, Красота » Медицински кабинети   Стара Загора, област Стара Загора
Имаш нужда от консултация с добър лекар, но не ти се стои в чакалнята. Живееш, в чужбина, но предпочиташ да проведеш консултация на родния си език. Все още се страхуваш от КОВИД и не си посещавал ендо..

д-р Весела Георгиева, специалист по Кардиология

Здраве, Красота » Медицински кабинети   Стара Загора, област Стара Загора
Страдате от високо кръвно, аритмия или сърдечна недостатъчност? Запазете своят час за преглед при д-р Весела Георгиева, специалист по Кардиология. Работно време: понеделник и четвъртък от 14.30 ..
Филтриране по област
област Велико Търново област Монтана област Враца област Кюстендил област Видин област Бургас област Ямбол област Търговище област Разград област Шумен област Добрич област Варна област Русе област Благоевград област Сливен област Стара Загора област Хасково област Пловдив област Пазарджик област Смолян област Кърджали област София област Перник област Габрово област Ловеч област Плевен област Кюстендил област Силистра БлагоевградБлагоевград БургасБургас ВарнаВарна Велико ТърновоВелико Търново ВидинВидин ВрацаВраца ГабровоГаброво ДобричДобрич КърджалиКърджали КюстендилКюстендил ЛовечЛовеч МонтанаМонтана ПазарджикПазарджик ПерникПерник ПлевенПлевен ПловдивПловдив РазградРазград РусеРусе СилистраСилистра СливенСливен СмолянСмолян СофияСофия Стара ЗагораСтара Загора ТърговищеТърговище ХасковоХасково ШуменШумен ЯмболЯмбол Други държави Други държави
Филтриране по Категория
"Сайт в alo.bg" на др В. Георгиева, кардиолог ( drgeorgieva )

Направи си сам "Сайт в alo.bg"
Да
Не