Наши предложения
18 лв.преди 30+ дни Частни уроци по немски език | Езиково обучение | гр. София

Частни уроци по немски езикгр. София

85 лв.преди 30+ дни Немски език за най-малките | Езиково обучение | гр. София

Немски език за най-малкитегр. София

310 лв.преди 30+ дни Немска граматика | Езиково обучение | гр. София

Немска граматикагр. София

120 лв.преди 30+ дни Немски за деца | Езиково обучение | гр. София

Немски за децагр. София

преди 30+ дни Английски език за деца | Езиково обучение | гр. София

Английски език за децагр. София

Специални предложения
280 лв. преди 18 дни Занималня за ученици 2019/2020 | Занимални | гр. София Занималня за ученици 2019/2020 гр. София Започна записването за немска занималня за учебната 2018/2019 от 01. до 4. клас! Възползвайте се от голямата отстъпка за ранно записване до 31.08.2018. Изключително подходяща за всички ученици с разширено изучаване на немски език! Подходяща е също така и за начинаещи. Спестявате си допълнителни езикови курсове и частни уроци. Работим с 34. СОУ и 36. СОУ в кв. Борово. (за тях предлагаме и вземане от училище) 280 лв. преди 18 дни Немска полудневна занималня за ученици 2019/2020 | Занимални | гр. София Немска полудневна занималня за ученици 2019/2020 гр. София От 18.09 в езиков център Deutsch korrekt започва учебна занималня с разширено изучаване на немски език. Заниманията са съобразени със смените на учениците. Освен интензивното обучение по немски език в малки групи, съобразено с нивото на познания на децата, учениците ще се подготвят за училище, ще им се помага за усвояване на учебния материал и ще надгражда с допълнителни знания и умения. Освен това при нас децата ще творят, ще се учат да изразяват себе си по различни начини, ще се запознаят със света на науката, музиката, танцовото и театрално изкуство по интересен, забавен и привлекателен начин. Няма да забравим и да четем любимите книжки и да разберем, защо книгите са прозорец към света. И всичко това, придружено от много песни, танци, спортни занимания и игри на открито. Цена за месец: 280.00 лв. Отстъпка за ранно записване до 31.08.2018 с предплащане на месечна такса 20%. Отстъпка за второ дете от семейство: 20% При въпроси сме на Ваше разположение! 280 лв. преди 18 дни Немска полудневна занималня за ученици 2019/2020 | Занимални | гр. София Немска полудневна занималня за ученици 2019/2020 гр. София От 18.09 в езиков център Deutsch korrekt започва учебна занималня с разширено изучаване на немски език. Заниманията са съобразени със смените на учениците. Освен интензивното обучение по немски език в малки групи, съобразено с нивото на познания на децата, учениците ще се подготвят за училище, ще им се помага за усвояване на учебния материал и ще надгражда с допълнителни знания и умения. Освен това при нас децата ще творят, ще се учат да изразяват себе си по различни начини, ще се запознаят със света на науката, музиката, танцовото и театрално изкуство по интересен, забавен и привлекателен начин. Няма да забравим и да четем любимите книжки и да разберем, защо книгите са прозорец към света. И всичко това, придружено от много песни, танци, спортни занимания и игри на открито. Цена за месец: 280.00 лв. Отстъпка за ранно записване до 31.08.2018 с предплащане на месечна такса 20%. Отстъпка за второ дете от семейство: 20% При въпроси сме на Ваше разположение!
Обучение по немски език
 
Курсове по немски език. Индивидуални уроци по немски език. Занималня за ученици 2018/2019. Немски език за деца.
Превод от и на немски език
 
Качествени преводи от и на немски език. Документи. Кореспонденция. Удостоверения. Правни и медицински документи.
уроци по рисувване
 
Филтриране
категории (4), области (1)
26 обяви

Дневен интензивен курс по английски език

Обучение, курсове » Езиково обучение   гр. София, обл. София
Цена: 440 лв. Английски Ако искате бързо да натрупате основни знания по английски език в приятна и позитивна атмосфера, то заповядайте при нас в Езиков център Deutsch korrekt, където всичко това е възможно! Занятята се про..

Курс по практическа английска граматика

Обучение, курсове » Езиково обучение   гр. София, обл. София
Цена: 310 лв. Английски Курс по практическа английска граматика Този курс е подходящ за хора, които са преминали няколко нива на обучение по английски език, но откриват пропуски в граматиката. Ние в Deutsch korrekt предла..

Летен курс по английски език за деца в Deutsch korrekt

Обучение, курсове » Езиково обучение   гр. София, обл. София
Цена: 70 лв. Английски Тази година в Езиков център Deutsch korrekt организираме летен курс по английски език за деца на възраст между 5-8 г. Подготвили сме много игри, песни, пиеси и стихотворения, с които да превърнем изуч..

Курсове по немски език

Обучение, курсове » Езиково обучение   гр. София, обл. София
Език: Немски Ако всеки път, когато е трябвало или сте искали да учите немски език, сте си мислили, че, казано с думи прости: Този език няма научаване, или с тези на Марк Твен, че това е мъртъв език, защото само мъ..

Немска полудневна занималня за ученици 2019/2020

Обучение, курсове » Занимални   гр. София, обл. София
Цена: 280 лв. От 18.09 в езиков център Deutsch korrekt започва учебна занималня с разширено изучаване на немски език. Заниманията са съобразени със смените на учениците. Освен интензивното обучение по немски ез..

РИСУВАНЕ за кандидат-студенти, кандидат-гимназисти и деца

Обучение, курсове » Уроци за ученици, кандидатстуденти   гр. София, обл. София
В езиков център Дойч корект подготвяме и кандидат-гимназисти и кандидат-студенти за изпити по рисуване за креативни специалности за страната и чужбина, както и за подготовка на портфолио. Очакваме..

Частни уроци по български език и литература

Обучение, курсове » Уроци за ученици, кандидатстуденти   гр. София, обл. София
Цена: 18 лв. Индивидуало обучение по български езики и литература в езиков център Deutsch korrekt. Курсове за подготовка за матура, външно оценяване, кандидатстудентски изпити.

Занималня за ученици 2019/2020

Обучение, курсове » Занимални   гр. София, обл. София
Цена: 280 лв. Започна записването за немска занималня за учебната 2018/2019 от 01. до 4. клас! Възползвайте се от голямата отстъпка за ранно записване до 31.08.2018. Изключително подходяща за всички ученици с р..

социални асистенти/болногледачи

Работа » Работа в страната - предлага   map icon Борово, гр. София, обл. София
Длъжност: болногледач Персонал Корект-ДЕ ЕООД Хигиена Агенция за подбор на персонал Почасова работа Трудов договор Фирма Персонал корект -ДЕ ЕООД търси социални асистенти/болногледачи за помощ на възрастни хора, почистване и помощ в домакинството. Почасова и пълна заетост.

Зала под наем

Имоти - Наеми » Други бизнес имоти под наем   map icon Борово, гр. София, обл. София
Цена: 30 лв. Предлагаме зала под наем. 55 кв. Почасово. Вечер и събота и неделя. Подходяща е за тихи спортове като йога, гимнастика и др. Също така за обучения, тиймбилдинг, семинари, конференции. В близост ..

Подготовка за външно оценяване след 4. клас

Обучение, курсове » Уроци за ученици, кандидатстуденти   гр. София, обл. София
Предстои външното оценяване на учениците след 4ти клас. Дори и децата да са добре подготвени в училище и да са увладяли добре учебния материал, всеки изпит има своите специфики и тънкости. И не на п..

Курс по немски език за социални асистенти

Обучение, курсове » Други курсове и обучение   гр. София, обл. София
Цена: 150 лв. Ако искате да работите в Германия като социален асистент, но не говорите достатъчно немски или искате да доусъвършенствате уменията си, ние можем да Ви помогнем. Предлагаме интензивно обучение по ..

Лятна немска занималня Борово

Обучение, курсове » Занимални   гр. София, обл. София
Цена: 320 лв. Мили родители, започваме записването за лятна занималня ”Deutsch korrekt”! Лятото отново ни зове и ние от немската занималня Ви очакваме с много нови изненади, заредени с енергия и с нетърпение в оча..

Занималня за ученици от първи до четвърти клас

Обучение, курсове » Занимални   гр. София, обл. София
Цена: 280 лв. Занималня, в която децата ще си подготвят уроците и домашните за следващия ден по програма от училище. (стига с писането на домашни до 22 ч. вкъщи) Но ще получат и много повече: Интензивно всекидне..

Курс по Английски език за възрастни

Обучение, курсове » Езиково обучение   гр. София, обл. София
Език: Английски Езиков център Deutsch korrekt организира курсове по английски език за възрастни. Английският е най-широко използваният език и в забързаното развитие на света, той е нужен навсякъде, Независимо..

Подготовка за външно оценяване след 7ми клас

Обучение, курсове » Уроци за ученици, кандидатстуденти   гр. София, обл. София
* Индивидуална подготовка и курсове в малки групи за национално външно оценяване и кандидатстване в елитните гимназии след 7ми клас. * В удобно за ученика време, в зависимост от смяната или събота..

ранно записване за целогодишни курсове по английски език за новата 2019/2020 година

Обучение, курсове » Езиково обучение   гр. София, обл. София
Цена: 780 лв. Английски Езиков център Deutsch korrekt предлага целогодишни курсове по английски език за деца и ученици на възраст между 5 и 18 години. Занятията за най-малките се провеждат два пъти седмично с продължителност..

Курсове по математика и бълг. език и литература за 7. клас

Обучение, курсове » Уроци за ученици, кандидатстуденти   гр. София, обл. София
Обучение по математика и БЕЛ за ученици, всички класове. Подготовка за изпити, матури, външно оценяване. Квалифицирани преподаватели с богат опит в преподавнето.

Немски език за най-малките

Обучение, курсове » Езиково обучение   гр. София, обл. София
Цена: 85 лв. Немски И през лятната ваканция нашите най-малки приятели продължават да откриват немския език. Вече могат да броят на немски, знаят цветовете, дори и животните не им се опряха. А песничките и стихчетата се..

Немска граматика

Обучение, курсове » Езиково обучение   гр. София, обл. София
Цена: 310 лв. Немски Здравейте, Езикова школа Deutsch korrekt в кв. Борово предлага курс по немска граматика с практическа насоченост. Подходящ е за всички, които са минали няколко нива на обучение, но все още има..

Курсове по БЕЛ и математика за 7ми клас

Обучение, курсове » Уроци за ученици, кандидатстуденти   гр. София, обл. София
Цена: 632 лв. Скъпи родители и ученици, стартира записването за курсовете за подготовка за НВО по БЕЛ и математика след 7 клас за учебната 2019-2020. ВЪЗПОЛЗВАЙТЕ СЕ ОТ НАШИТЕ ПРОМОЦИОНАЛНИ ЦЕНИ ЗА ВСИЧКИ ЗАПИС..

Немски за деца

Обучение, курсове » Езиково обучение   гр. София, обл. София
Цена: 120 лв. Немски Да се учи немски език при нас е детска игра! Всички деца обожават да играят и това е напълно естествено. Докато играят те постоянно учат нещо ново и това е разбираемо. Но да учат чужд език, дока..

Гледане и грижа за възрастни хора

Услуги » Грижи за деца и възрастни   гр. София, обл. София
Фирма Персонал Корект предлага социални услуги за гледане и грижи за възрастни и болни хора в София. Ние знаем колко трудоемка и времеемка може да бъде грижата за възрастен близък. Тук сме, за..

Английски език за деца

Обучение, курсове » Езиково обучение   гр. София, обл. София
Език: Английски Езиков център Deutsch korrekt провежда курсове по английски език за деца и ученици. Ще сме щастливи да посрещнем деца от 5 годишна възраст до 12 клас ученици. Квалифицираните ни учители знаят, че ..

Индивидуално обучение по немски език

Обучение, курсове » Езиково обучение   гр. София, обл. София
Език: Немски Съчетай полезното с приятното! Започни индивидуално обучение по немски език при нас! В офиса ни в София, кв. Борово или онлайн по скайп. Deutsch ist in! Възможност за избор на учебна система и д..

Частни уроци по немски език

Обучение, курсове » Езиково обучение   гр. София, обл. София
Цена: 18 лв. Немски Индивидуално обучение по немски език. В офиса ни в кв. Борово или онлайн по скайп. Съобразено с Вашето ниво на езика, цел на обучението. Времеви пояс и брой часове. Пакетни цени! Профилирано..
област Велико Търново област Монтана област Враца област Кюстендил област Видин област Бургас Област Ямбол област Търговище област Разград област Шумен област Добрич област Варна област Русе област Благоевград област Сливен област Стара Загора област Хасково област Пловдив област Пазарджик област Смолян област Кърджали област София област Перник област Габрово област Ловеч област Плевен област Силистра гр. БургасБургас гр. ВарнаВарна гр. ДобричДобрич гр. ШуменШумен гр. ЯмболЯмбол гр. СливенСливен гр. ТърговищеТърговище гр. РазградРазград гр. СилистраСилистра гр. РусеРусе гр. Велико ТърновоВ.Търново гр. ГабровоГаброво гр. Стара ЗагораСт.Загора гр. ХасковоХасково гр. КърджалиКърджали гр. СмолянСмолян гр. ПловдивПловдив гр. ЛовечЛовеч гр. ПлевенПлевен гр. ВрацаВраца гр. МонтанаМонтана гр. ВидинВидин гр. СофияСофия гр. ПерникПерник гр. КюстендилКюстендил гр. БлагоевградБлагоевград гр. ПазарджикПазарджик Други държави
Филтриране по област
"Сайт в alo.bg" на Персонал Корект-ДЕ ЕООД ( dandin )
alo.bg

Направи си сам "Сайт в alo.bg"
Да
Не
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.