1. home
  2. »
  3. bcПотребители
  4. »
  5. Персонал Корект-ДЕ ЕООД (dandin)
Специални предложения
280 лв. преди 138 дни Занималня за ученици 2019/2020 | Занимални | гр. София Занималня за ученици 2019/2020 гр. София Започна записването за немска занималня за учебната 2018/2019 от 01. до 4. клас! Възползвайте се от голямата отстъпка за ранно записване до 31.08.2018. Изключително подходяща за всички ученици с разширено изучаване на немски език! Подходяща е също така и за начинаещи. Спестявате си допълнителни езикови курсове и частни уроци. Работим с 34. СОУ и 36. СОУ в кв. Борово. (за тях предлагаме и вземане от училище) 280 лв. преди 69 дни Немска полудневна занималня за ученици 2019/2020 | Занимални | гр. София Немска полудневна занималня за ученици 2019/2020 гр. София От 18.09 в езиков център Deutsch korrekt започва учебна занималня с разширено изучаване на немски език. Заниманията са съобразени със смените на учениците. Освен интензивното обучение по немски език в малки групи, съобразено с нивото на познания на децата, учениците ще се подготвят за училище, ще им се помага за усвояване на учебния материал и ще надгражда с допълнителни знания и умения. Освен това при нас децата ще творят, ще се учат да изразяват себе си по различни начини, ще се запознаят със света на науката, музиката, танцовото и театрално изкуство по интересен, забавен и привлекателен начин. Няма да забравим и да четем любимите книжки и да разберем, защо книгите са прозорец към света. И всичко това, придружено от много песни, танци, спортни занимания и игри на открито. Цена за месец: 280.00 лв. Отстъпка за ранно записване до 31.08.2018 с предплащане на месечна такса 20%. Отстъпка за второ дете от семейство: 20% При въпроси сме на Ваше разположение! 280 лв. преди 69 дни Немска полудневна занималня за ученици 2019/2020 | Занимални | гр. София Немска полудневна занималня за ученици 2019/2020 гр. София От 18.09 в езиков център Deutsch korrekt започва учебна занималня с разширено изучаване на немски език. Заниманията са съобразени със смените на учениците. Освен интензивното обучение по немски език в малки групи, съобразено с нивото на познания на децата, учениците ще се подготвят за училище, ще им се помага за усвояване на учебния материал и ще надгражда с допълнителни знания и умения. Освен това при нас децата ще творят, ще се учат да изразяват себе си по различни начини, ще се запознаят със света на науката, музиката, танцовото и театрално изкуство по интересен, забавен и привлекателен начин. Няма да забравим и да четем любимите книжки и да разберем, защо книгите са прозорец към света. И всичко това, придружено от много песни, танци, спортни занимания и игри на открито. Цена за месец: 280.00 лв. Отстъпка за ранно записване до 31.08.2018 с предплащане на месечна такса 20%. Отстъпка за второ дете от семейство: 20% При въпроси сме на Ваше разположение!
Обучение по немски език
 
Курсове по немски език. Индивидуални уроци по немски език. Занималня за ученици 2018/2019. Немски език за деца.
Превод от и на немски език
 
Качествени преводи от и на немски език. Документи. Кореспонденция. Удостоверения. Правни и медицински документи.
 
Филтриране
категории (2), области (1)
5 обяви

Немска полудневна занималня за ученици 2019/2020

Обучение, курсове » Занимални   гр. София, обл. София
Цена: 280 лв. От 18.09 в езиков център Deutsch korrekt започва учебна занималня с разширено изучаване на немски език. Заниманията са съобразени със смените на учениците. Освен интензивното обучение по немски ез..

домашни помощници

Работа » Работа в страната - предлага   Борово, гр. София, обл. София
Длъжност: почистващ персонал/ домашен помощник Персонал Корект-ДЕ ЕООД Фирма Трудов договор Хигиена Фирма Персонал корект-ДЕ набира почистващ персонал/домашни помощници за почистване по домовете. Почасова или пълна заетост.

Занималня за ученици 2019/2020

Обучение, курсове » Занимални   гр. София, обл. София
Цена: 280 лв. Започна записването за немска занималня за учебната 2018/2019 от 01. до 4. клас! Възползвайте се от голямата отстъпка за ранно записване до 31.08.2018. Изключително подходяща за всички ученици с р..

ранно записване за целогодишни курсове по английски език за новата 2019/2020 година

Обучение, курсове » Езиково обучение   гр. София, обл. София
Цена: 780 лв. Езиков център Deutsch korrekt предлага целогодишни курсове по английски език за деца и ученици на възраст между 5 и 18 години. Занятията за най-малките се провеждат два пъти седмично с продължителност..

Курсове по математика и бълг. език и литература за 7. клас

Обучение, курсове » Уроци за ученици, кандидатстуденти   гр. София, обл. София
Обучение по математика и БЕЛ за ученици, всички класове. Подготовка за изпити, матури, външно оценяване. Квалифицирани преподаватели с богат опит в преподавнето.
област Велико Търново област Монтана област Враца област Кюстендил област Видин област Бургас Област Ямбол област Търговище област Разград област Шумен област Добрич област Варна област Русе област Благоевград област Сливен област Стара Загора област Хасково област Пловдив област Пазарджик област Смолян област Кърджали област София област Перник област Габрово област Ловеч област Плевен област Силистра гр. БургасБургас гр. ВарнаВарна гр. ДобричДобрич гр. ШуменШумен гр. ЯмболЯмбол гр. СливенСливен гр. ТърговищеТърговище гр. РазградРазград гр. СилистраСилистра гр. РусеРусе гр. Велико ТърновоВ.Търново гр. ГабровоГаброво гр. Стара ЗагораСт.Загора гр. ХасковоХасково гр. КърджалиКърджали гр. СмолянСмолян гр. ПловдивПловдив гр. ЛовечЛовеч гр. ПлевенПлевен гр. ВрацаВраца гр. МонтанаМонтана гр. ВидинВидин гр. СофияСофия гр. ПерникПерник гр. КюстендилКюстендил гр. БлагоевградБлагоевград гр. ПазарджикПазарджик Други държави
Филтриране по област
Филтриране по Категория
"Сайт в alo.bg" на Персонал Корект-ДЕ ЕООД ( dandin )
alo.bg

Направи си сам "Сайт в alo.bg"
Да
Не
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.