За нас
АВИС-ЕЛ OOД е основана през 2000 - та година и е специализирана фирма за продажба доставка и монтаж на климатици и климатична техника, ремонт на хладилна и климатична техника, изграждане и поддръжка на хладилни камери, както и гаранционен и извънгаранционен сервиз на климатични системи.
Натрупаният опит в тази област ни позволява да твърдим, че работим качествено, бързо и чисто.
Разполагаме с добре обучени монтажни екипи, а в сервиза работят квалифицирани специалисти.
АВИС-ЕЛ OOД е официален дилър на вносителите за България на климатици и климатична техника със следните марки:
MITSUBISHI ELECTRIC, FUJI ELECTRIC, TOSHIBA, LG, PANASONIC, FUJITSU GENERAL, MIDEA.
Съсредоточени сме предимно върху качествени продукти с висока надеждност и дълъг живот.
Предлагаме на своите клиенти широк спектър от различни видове климатици, като: инверторни сплит системи за високостенен монтаж, колонен тип таванноподов тип, канален тип, касетъчен тип, мултисплит системи и други видове индивидуални решения.
Монтаж на климатична техника
Авис-Ел извършва монтаж на всички видове климатични системи за дома и офиса.
Всички наши клиенти получават безплатен оглед на помещението и консултация относно избора на място и начин, по който да бъде монтирана избраната от вас климатична система. Цената на стандартен монтаж на закупени от нас климатични системи до 12 000 BTU с включен до 3 метра тръбен път е 180лв. без ДДС.
Цената на стандартен монтаж на закупени от нас климатични системи до 24 000 BTU с включен до 3 метра тръбен път е 200лв. без ДДС. Тръбен път над 3 метра се заплаща допълнително по 30лв. на метър без ДДС.
Монтаж на два етапа + 30лв. без ДДС. Демонтаж - монтаж на стъклопакет 20лв. без ДДС. Качване на климатик без асансьор над 2-ри етаж 5лв. на етаж без ДДС.

Монтаж се извършва по предварителна уговорка с клиента, в удобно за него и за нас време. Монтирането на една климатична система може да отнеме както два часа, така и половин ден, което зависи от особеностите на помещението, от вида на климатика и от предпочитанията на клиента. При всички случаи можете да разчитате, че преди да се пристъпи към монтаж, всички подробности ще бъдат обсъдени с вас детайлно, така че монтажът да протече без неочаквани изненади.
Правилното монтиране на климатика
Правилното и съобразено с особеностите на помещението монтиране на климатика е много важно, защото основно от това зависи дали ще можете да използвате вашата климатична система безпроблемно и максимално дълго. Монтажните екипи имат богат опит от хиляди монтирани климатици, от различен тип и при най-различни условия. Затова можете да разчитате, че ще получите професионална консултация за това къде и как е най-добре да бъде монтиран климатикът ви.


В рамките на услугата по монтаж, всички клиенти получават безплатен оглед на помещението и консултация относно избора на точното място и начин, по който да бъде монтирана избраната от вас климатична система. За разлика от други фирми, ние винаги прозрачно и ясно обявяваме цената на монтажа и не задължаваме клиентите си да купуват и услугата по монтаж, заедно със самия климатик. Тъй като държим да сме коректни, ние никога не включваме цената на монтажа в своите оферти и разчитаме, че клиентите ни се връщат при нас отново не заради обещанието за „безплатен монтаж”, а заради качеството на услугата и вниманието, което получават от нас.
Специфична дейност
Монтирането на климатик е специфична дейност, която трябва да бъде извършена от квалифициран специалист със съответните опит, умения и инструменти за това. При монтажа е необходимо да се вземат предвид редица фактори:

Монтаж на вътрешното тяло – да не е разположено над източници на топлина (хладилник, печка и т.н.); да не е разположено над гардероби или шкафове, които възпрепятстват въздушния поток; да не е на по-малко от 15 см от тавана; да е добре нивелирано за да се оттича безпрепятствено кондензиралата вода през лятото.

Монтаж на външното тяло – да е идеално нивелирано, за да не се появяват вибрации и за да може да се оттича добре конденза през зимата; по възможност да е монтирано на достъпно място с цел лесно обслужване или ремонт; да е добре закрепено към стената или пода.

Монтаж на тръбната връзка – тръбите трябва да са идеално чисти и сухи, със запушени краища при транспорт и съхранение; следващата стъпка е вакуумиране с вакуумпомпа за около 10-15 мин. (докато се постигне вакуум), в зависимост от дължината на тръбния път.

Захранване – препоръчително е климатикът да бъде захранен на твърда връзка (разклонителна кутия, контакт или захранващо табло); ако се захрани с щепсел, задължително контактът да е заземен или занулен.
 
Филтриране
категории (1), области (1)
1 обяви

Климатици от АВИС-ЕЛ

Услуги » Други услуги   гр. София, обл. София
Продажба монтаж сервиз на климатична техника. Прелагаме над 15 марки климатична техника и сме официален дистрибутор на MITSUBISHI ELECTRIC за България. Качествен монтаж, коректност по време на гаран..
област Велико Търново област Монтана област Враца област Кюстендил област Видин област Бургас Област Ямбол област Търговище област Разград област Шумен област Добрич област Варна област Русе област Благоевград област Сливен област Стара Загора област Хасково област Пловдив област Пазарджик област Смолян област Кърджали област София област Перник област Габрово област Ловеч област Плевен област Силистра гр. БургасБургас гр. ВарнаВарна гр. ДобричДобрич гр. ШуменШумен гр. ЯмболЯмбол гр. СливенСливен гр. ТърговищеТърговище гр. РазградРазград гр. СилистраСилистра гр. РусеРусе гр. Велико ТърновоВ.Търново гр. ГабровоГаброво гр. Стара ЗагораСт.Загора гр. ХасковоХасково гр. КърджалиКърджали гр. СмолянСмолян гр. ПловдивПловдив гр. ЛовечЛовеч гр. ПлевенПлевен гр. ВрацаВраца гр. МонтанаМонтана гр. ВидинВидин гр. СофияСофия гр. ПерникПерник гр. КюстендилКюстендил гр. БлагоевградБлагоевград гр. ПазарджикПазарджик Други държави
Филтриране по област
Филтриране по Категория
"Сайт в alo.bg" на АВИС-ЕЛ ООД ( avis_el )
alo.bg

Направи си сам "Сайт в alo.bg"
Да
Не
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.