1. home
  2. »
  3. bcПотребители
  4. »
  5. Magical Cleaning (atanasov.74)
Magical Cleaning е компания за Професионално машинно пране на тапицерия на всякаква мека мебел,диван
Професионално пране на матрак,диван,килим от Magical Cleaning
Професионално машинно пране на тапицерия на мека мебел, килими, матраци, седалки на автомобили
Magical Cleaning е компания за Професионално машинно пране на тапицерия на всякаква мека мебел, дивани, килими, матраци и салони(седалки) на всички видове автомобили. Прането се извършва с професионални машини, съвременна технология от най-ново поколение с които само Magical Cleaning разполага.Метода Steam Cleaning който прилагаме ,представлява инжектиране на гореща вода и специален разтвор,дълбоко в основата на тъканите,като едновременно с това мощна вакум помпа изсмуква обратно водата заедно с натрупаната мръсотия . Продуктите за пране които използва Magical Cleaning, НЕ съдържат химичен състав, нямат сапунен остатък и са създадени специално за хора с алергии! След приключване на процеса остава чиста и суха материя- до 95% от влагата е изсмукана, а за останалите 5% са необходими от 3 до 6 часа на стайна температура. Услугата се извършва на адрес на клиента, в удобно за вас време, като това ви спестява време и разходи. Метода Steam Cleaning позволява процесът да се изпълнява върху различни видове подови настилки, като паркет, ламинат или други твърди повърхности,без да ги повреди.
Magical Cleaning е компания с богат международен опит в сферата на професионалното пране и доказан партньор с над 10 годишна практика!
Можете да посетите нашият уеб сайт

https://magical-clean.com/

или фейсбук страница

https://www.facebook.com/realmagiccleaning/
Специални предложения
преди 20 часа Професионално почистване и пране на мека мебел, дивани, килими, матраци, седалки на автомобили | Професионално почистване | гр. Добрич Професионално почистване и пране на мека мебел, дивани, килими, матраци, седалки на автомобили гр. Добрич ОТСТЪПКИ И НАМАЛЕНИЯ ОТ -30% ДО -50% ЗА КОРПОРАТИВНИ КЛИЕНТИ И ГОЛЕМИ ОБЕКТИ!!! Magical Cleaning е фирма за професионално машинно пране на тапицерия на мека мебел, килими, матраци и салони(седалки) на автомобили(автобуси, микробуси), която гарантирано отстранява замърсяванията в дълбочина, като същевременно не рискува структурата и цветовете на тъканите. Прането се извършва с професионални машини от най-ново поколение по метода Steam Cleaning (напълно различни от уредите за домашна употреба като Rainbow, Кerher и др.), с която техника разполага единствено Magical Cleaning и извършва услугите си на територията на град Добрич и областта. Процесът представлява инжектиране на топла вода с добавен екологично чист продукт за пране в основата на тъканите, като едновременно с това мощна вакум помпа изсмуква в дълбочина от 20 см. мръсотията и петната. Препаратите които се използват са специално създадени за тази технология, не съдържат сапунен остатък и са само разграждащи се. Обезпрашава и унищожава акари и бактерии, като това НЕ се заплаща като допълнителна услуга! Нашето професионално оборудване за пране на тапицерия на дивани, килими и матраци, оставя след себе си чиста и почти суха материя, тъй като до 95% от водата се извлича обратно в машините, при високо налягане. Необходими са от 3 до 6 часа до пълното изсъхване на стайна температура. Всички услуги се извършват на място на адрес на клиента, като това ви спестява време и разходи. Метода Steam Cleaning позволява процесът да се изпълнява върху различни видове подови настилки, като паркет, ламинат или други твърди повърхности без това да им нанесе щети и е единственият познат такъв който може да се използва както през летният, така и през зимният период на годината. Magical Cleaning е компания с богат международен опит в сферата на професионалното пране и почистване на тапицерия, дивани, гарнитури, столове, матраци, килими, мокети, салони(седалки) на автомобили/коли и доказан партньор с над 10 годишна практика! Можете да посетите нашият уеб сайт за ценоразпис, както и да научите повече за професионалното пране и почистване https://magical-clean.com/ или фейсбук страница ни за да разгледате клипове от нашата работа https://www.facebook.com/magicalcleaningfc/
Професионално пране на седалки,салон на кола
Връзка с нас
Контакти
Област Варна, гр. Варна,
Варна и региона
https://magical-clean.com
Професионално пране на мокет и килими на адрес на клиента
Професионално почистване и пране на мека мебел, дивани, матраци
Професионално пране на матрак,килим
 
Magical Cleaning извършва услугите си по съвременен и модерен метод за пране Steam Cleaning
Професионално пране на тапицерия
 
Magical Cleaning Ви предлага качество и достъпна цена на всички услуги,извършени от професионалисти
 
Филтриране
категории (1), области (2)
4 обяви

Професионално почистване и пране на мека мебел, дивани, матраци

Услуги » Професионално почистване   гр. Варна, обл. Варна
Magical Cleaning е фирма за професионално машинно пране на тапицерия на мека мебел, дивани, столове и матраци, която гарантирано отстранява замърсяванията в дълбочина, като същевременно не рискува стр..

Пране на тапицерия на седалки, салони на автомобили Варна

Услуги » Авторемонти, Автомивки   гр. Варна, обл. Варна
Всички собственици на автомобили постоянно търсят начини колите им да изглеждат ослепително чисти не само отвън, но и отвътре. Magical Cleaning Ви представя най-новата технология на пазара за професио..
ОТСТЪПКИ И НАМАЛЕНИЯ ОТ -30% ДО -50% ЗА КОРПОРАТИВНИ КЛИЕНТИ И ГОЛЕМИ ОБЕКТИ!!! Magical Cleaning е фирма за професионално машинно пране на тапицерия на мека мебел, килими, матраци и салони(седалки) ..

Професионално пране на мокет и килими на адрес на клиента

Услуги » Професионално почистване   гр. Варна, обл. Варна
ОТСТЪПКИ И НАМАЛЕНИЯ ОТ -30% ДО -50% ЗА КОРПОРАТИВНИ КЛИЕНТИ И ГОЛЕМИ ОБЕКТИ!!! Техниката е създадена предимно за пране на мокет и килими за ХОТЕЛИ, ОФИСИ, РЕСТОРАНТИ, БАРОВЕ, КАЗИНА и др. големи площ..
област Велико Търново област Монтана област Враца област Кюстендил област Видин област Бургас Област Ямбол област Търговище област Разград област Шумен област Добрич област Варна област Русе област Благоевград област Сливен област Стара Загора област Хасково област Пловдив област Пазарджик област Смолян област Кърджали област София област Перник област Габрово област Ловеч област Плевен област Силистра гр. БургасБургас гр. ВарнаВарна гр. ДобричДобрич гр. ШуменШумен гр. ЯмболЯмбол гр. СливенСливен гр. ТърговищеТърговище гр. РазградРазград гр. СилистраСилистра гр. РусеРусе гр. Велико ТърновоВ.Търново гр. ГабровоГаброво гр. Стара ЗагораСт.Загора гр. ХасковоХасково гр. КърджалиКърджали гр. СмолянСмолян гр. ПловдивПловдив гр. ЛовечЛовеч гр. ПлевенПлевен гр. ВрацаВраца гр. МонтанаМонтана гр. ВидинВидин гр. СофияСофия гр. ПерникПерник гр. КюстендилКюстендил гр. БлагоевградБлагоевград гр. ПазарджикПазарджик Други държави
Филтриране по област
Филтриране по Категория
"Сайт в alo.bg" на Magical Cleaning ( atanasov.74 )
alo.bg

Направи си сам "Сайт в alo.bg"
Да
Не
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.