back to top
Агенция за недвижими имоти “ALFA IMOT BG“
Фирма осигуряваща високо професионално съдействие при покупко продажба на недвижими имоти, гарантираща на клиента максимална сигурност и спокойствие по време и след сключване на сделката.
СИГУРНА ИНВЕСТИЦИЯ В БЪДЕЩЕ
За нас
Агенция за недвижими имоти ”ALFA IMOT BG” на пазара на недвижими имоти повече от 5 години, фирмата осигуряваща високо професионално съдействие при покупко продажба и отдаване под наем на недвижими имоти, гарантираща на клиента максимална сигурност и спокойствие по време и след сключване на сделката.

Нашата цел е да предоставяме на клиентите си експертни консултантски услуги в областта на недвижимата собственост, стремим се целият процес на покупка на имот да бъде лесен, приятен и без излишен стрес.

КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ:

Посредничество при покупка на недвижим имот

Посредничество при продажба на недвижим имот

Юридически консултации във връзка с водене на сделки.

Изготвяне на нотариални актове и подготовка на документи за изповядване насделка.

Инвестиционно консултиране.

Изготвяне на индивидуален вътрешен дизайн и обзавеждане на закупени недвижими имоти.

Ако имате затруднения с продажбата или покупката на даден имот просто се свържете с нас. Ние ще ви осигурим бърза и точна консултация и ще се постараем да разрешим вашия проблем.
Специални предложения
43 000 EUR преди 1 ден Двустаен апартамент в стария град Поморие Двустаен апартамент 44 кв.м Тухла 2016 г. 3 етаж Непоследен | Апартаменти | Поморие Двустаен апартамент в стария град Поморие Поморие, Бургас Агенция на недвижими имоти АЛФА ИМОТ БГ предлага уютен Двустаен апартамент с високо качество на строителство, с площ 44 кв.м. в гр. Поморие, намира се в прекрасен комплекс, на 100 метра от плажа. Районът е с добра инфраструктура, на пешеходно разстояние има магазини, аптеки, училище, община, детска градина, автобусни спирки. Апартаментът продава се напълно обзаведен с добри мебели и оборудван с качествена техника. Жилището има следното разпределение: входно антре, просторна всекидневна със зона за отдих, кухненски бокс, място за трапезария, изолирана спалня, баня с душ кабина и тоалетна, самостоятелна тераса. Намира се на 3 жилищен етаж от общо 6 етажна сграда с асансьор. Такса поддържка е 400 лева годишно!!! Оглед на имота: Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. Свържете се с нас! Преди оглед агенция на недвижими имоти ALFA IMOT BG и клиентът подписват ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА ОГЛЕД НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ. Данните на клиента са лични и ще бъдат защитени по смисъла на ЗЗЛД. Резервация на имота: Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с нас!
Специални предложения
52 000 EUR преди 2 дни Двустаен апартамент в стария град Поморие Двустаен апартамент 64 кв.м Тухла 2014 г. 3 етаж Непоследен | Апартаменти | Поморие Двустаен апартамент в стария град Поморие Поморие, Бургас Агенция на недвижими имоти АЛФА ИМОТ БГ има удоволствието да Ви представи просторен и уютен Двустаен апартамент с площ 64 кв.м. в старата част на гр. Поморие, на ул. България. Районът е с добра инфраструктура, на 200 метра до плажа, хранителни магазини, ресторанти и кафенета, аптеки, училище, детска градина, автобусна спирка. В непосредствена близост до калните бани и саноториум. Имотът се намира в много добре поддържана жилищна сграда с асансьор на 3 жилищен етаж от общо 6 етажа. Жилището е изключително слънчево и топло, с просторни стаи. Имотът се продава напълно обзаведен с качествени мебели и техника. Има следното разпрделение: входно антре, всекидневна със зона за отдих, място за трапезария, обособен и оборудван кухненски кът, изолирана спалня, баня с душ кабина и тоалетна и самостоятелна тераса. Такса поддръжка е 120 лв. на година!!! Оглед на имота: Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. Свържете се с нас! Преди оглед агенция на недвижими имоти ALFA IMOT BG и клиентът подписват ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА ОГЛЕД НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ. Данните на клиента са лични и ще бъдат защитени по смисъла на ЗЗЛД. Резервация на имота: Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с нас!
Наши предложения
Специални предложения
45 000 EUR преди 2 дни Уютен двустаен апартамент в стария град Поморие Двустаен апартамент 46 кв.м Тухла 2015 г. 2 етаж Непоследен | Апартаменти | Поморие Уютен двустаен апартамент в стария град Поморие Поморие, Бургас Агенция на недвижими имоти АЛФА ИМОТ БГ има удоволствието да Ви представи уютен Двустаен апартамент с площ 46 кв.м. в старата част на гр. Поморие, на ул. България. Районът е с добра инфраструктура, на 200 метра до плажа, хранителни магазини, ресторанти и кафенета, аптеки, училище, детска градина, автобусна спирка. В непосредствена близост до калните бани и саноториум. Имотът се намира в много добре поддържана жилищна сграда с отлични общи части и асансьор на 1 жилищен (2 реален) етаж от общо 6 етажа. Жилището се продава напълно обзаведено с качествени мебели и техника. Има следното разпрделение: входно антре, всекидневна със зона за отдих, място за трапезария, обособен и оборудван кухненски кът, изолирана спалня, баня с душ кабина и тоалетна и самостоятелна тераса. Такса поддръжка е 120 лв. на година!!! Оглед на имота: Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. Свържете се с нас! Преди оглед агенция на недвижими имоти ALFA IMOT BG и клиентът подписват ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА ОГЛЕД НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ. Данните на клиента са лични и ще бъдат защитени по смисъла на ЗЗЛД. Резервация на имота: Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с нас!
Връзка с нас
Контакти
Област Бургас, Поморие,
ул. Тимок 1 Офис №2
http://alfaimotbg.com/bg
 
113 обяви

Двустаен апартамент в стария град Поморие

Имоти - Продажби » Апартаменти   Поморие, област Бургас
43 000 EUR (977.27 EUR/кв.м)
Двустаен апартамент
44 кв.м
Тухла
2016 г.
3 етаж
Непоследен
Агенция на недвижими имоти АЛФА ИМОТ БГ предлага уютен Двустаен апартамент с високо качество на строителство, с площ 44 кв.м. в гр. Поморие, намира се в прекрасен комплекс, на 100 метра от плажа. Районът е с добра инфраструктура, на пешеходно разстояние има магазини, аптеки, училище, община, детска градина, автобусни спирки. Апартаментът продава се напълно обзаведен с добри мебели и оборудван с качествена техника. Жилището има следното разпределение: входно антре, просторна всекидневна със зона за отдих, кухненски бокс, място за трапезария, изолирана спалня, баня с душ кабина и тоалетна, с..

Просторен двустаен апартамент в стария град Поморие

Имоти - Продажби » Апартаменти   Поморие, област Бургас
57 000 EUR (876.92 EUR/кв.м)
Двустаен апартамент
65 кв.м
Тухла
2015 г.
2 етаж
Непоследен
Агенция на недвижими имоти АЛФА ИМОТ БГ има удоволствието да Ви представи просторен и уютен Двустаен апартамент с площ 65 кв.м. в старата част на гр. Поморие, на ул. България. Районът е с добра инфраструктура, на 200 метра до плажа, хранителни магазини, ресторанти и кафенета, аптеки, училище, детска градина, автобусна спирка. В непосредствена близост до калните бани и саноториум. Имотът се намира в много добре поддържана жилищна сграда с отлични общи части и асансьор на 1 жилищен (2 реален) етаж от общо 6 етажа. Жилището се продава напълно обзаведено с качествени мебели и техника. Има след..

Тристаен апартамент в стария град Поморие

Имоти - Продажби » Апартаменти   Поморие, област Бургас
105 000 EUR (875 EUR/кв.м)
Тристаен апартамент
120 кв.м
Тухла
2011 г.
5 етаж
Последен етаж
Агенция на недвижими имоти АЛФА ИМОТ БГ има удоволствието да Ви представи просторен и чудесен Тристаен апартамент с обща площ 119,52 кв.м. чиста застроена площ е 104,60 кв.м. в жилищна сграда с високо качество на строителство, която е разположена в стария град Поморие, на ул. Професор Стоянов. Районът с отлична инфраструктура, на 200 метра от центъра на града, на 300 метра от плажа, в непосредствена близост до хранителни магазини, на пешеходно разтояние до всички удобства, осигурен е регулярен градски и междуградски автобусен транспорт. Апартаментът продава се напълно обзаведен с качествен..

Двустаен апартамент в гр. Поморие

Имоти - Продажби » Апартаменти   Поморие, област Бургас
Цена: 59 300 EUR (651.65 EUR/кв.м) Двустаен апартамент 91 кв.м Тухла 2013 г. 5 етаж Последен етаж Агенция на недвижими имоти АЛФА ИМОТ БГ има удоволствието да Ви представи Просторен мансарден Двустаен апартамент с обща площ 91 кв.м. (застроена площ е 45,64 кв.м., тераси - 35,88 кв.м.) в старата ча..

Едностаен апартамент c частична ГЛЕДКА МОРЕ в стария град Поморие

Имоти - Продажби » Апартаменти   Поморие, област Бургас
Цена: 38 000 EUR (703.70 EUR/кв.м) Едностаен апартамент 54 кв.м Тухла 2010 г. 3 етаж Непоследен Агенция на недвижими имоти ALFA IMOT BG има удоволствието да Ви представи просторен и уютен Едностаен апартамент с частична ГЛЕДКА МОРЕ, с площ 54 кв.м. в старата част на гр. Поморие, на ул. Европа. Р..

Обзаведен и уютен Двустаен апартамент в Слънчев Бряг

Имоти - Продажби » Апартаменти   Слънчев бряг, област Бургас
Цена: 28 500 EUR (548.08 EUR/кв.м) Двустаен апартамент 52 кв.м Тухла 2018 г. 3 етаж Непоследен Агенция на недвижими имоти ALFA IMOT BG има удоволствието да Ви представи чудесен и просторен Двустаен апартамент с високо качество на строителство, с площ 52 кв.м. в к.к. Слънчев бряг, в комплекс със..

Едностаен апартамент на 200 метра до плажа в новия град Поморие

Имоти - Продажби » Апартаменти   Поморие, област Бургас
Цена: 27 000 EUR (692.31 EUR/кв.м) Едностаен апартамент 39 кв.м Тухла 2008 г. 3 етаж Непоследен Агенция на недвижими имоти ALFA IMOT BG има удоволствието да Ви представи просторен и уютен Едностаен апартамент с площ 39,13 кв.м. в новата част на гр. Поморие. На 200 метра до плажа, 5 минути до акв..

Двустаен апартамент С МОРСКА ПАНОРАМА в кв. Сарафово, гр. Бургас

Имоти - Продажби » Апартаменти   Сарафово, Бургас, област Бургас
Цена: 72 000 EUR (827.59 EUR/кв.м) Двустаен апартамент 87 кв.м Тухла 2019 г. 3 етаж Непоследен Агенция на недвижими имоти ALFA IMOT BG има удоволствието да Ви представи просторен и уютен Двустаен апартамент С МОРСКА ПАНОРАМА, с площ 86,59 кв.м. в чудесен жилищен комплекс, разположен в кв. Сараф..

Обзаведен двустаен апартамент в новия град Поморие

Имоти - Продажби » Апартаменти   Поморие, област Бургас
Цена: 43 000 EUR (632.35 EUR/кв.м) Двустаен апартамент 68 кв.м Тухла 2010 г. 2 етаж Непоследен Агенция на недвижими имоти ALFA IMOT BG има удоволствието да Ви представи Двустаен апартамент c площ 68 кв.м. в новата част на гр. Поморие, в комплекс, разположен в началото на гр. Поморие, на 200 мет..

Уютен двустаен апартамент в стария град Поморие

Имоти - Продажби » Апартаменти   Поморие, област Бургас
Цена: 45 000 EUR (978.26 EUR/кв.м) Двустаен апартамент 46 кв.м Тухла 2015 г. 2 етаж Непоследен Агенция на недвижими имоти АЛФА ИМОТ БГ има удоволствието да Ви представи уютен Двустаен апартамент с площ 46 кв.м. в старата част на гр. Поморие, на ул. България. Районът е с добра инфраструктура, на..

Двустаен апартамент в старата част на гр. Поморие

Имоти - Продажби » Апартаменти   Поморие, област Бургас
Цена: 56 000 EUR (777.78 EUR/кв.м) Двустаен апартамент 72 кв.м Тухла 2008 г. 2 етаж Първи жилищен Агенция на недвижими имоти АЛФА ИМОТ БГ има удоволствието да Ви представи просторен и уютен Двустаен апартамент с площ 71,94 кв.м. в старата част на гр. Поморие, на ул. Солна. Районът е с добра инфрас..

Двустаен апартамент в стария град Поморие

Имоти - Продажби » Апартаменти   Поморие, област Бургас
Цена: 56 000 EUR (756.76 EUR/кв.м) Двустаен апартамент 74 кв.м Тухла 2008 г. 3 етаж Непоследен Агенция на недвижими имоти АЛФА ИМОТ БГ има удоволствието да Ви представи просторен и уютен Двустаен апартамент с площ 74,03 кв.м. в старата част на гр. Поморие, на ул. Солна. Районът е с добра инфрас..

Двустаен апартамент в кв. Сарафово, гр. Бургас

Имоти - Продажби » Апартаменти   Сарафово, Бургас, област Бургас
Цена: 39 500 EUR (626.98 EUR/кв.м) Двустаен апартамент 63 кв.м Тухла 2010 г. 1 етаж Партер Агенция на недвижими имоти ALFA IMOT BG има удоволствието да Ви представи просторен и уютен Двустаен апартамент с площ 63 кв.м. в чудесен жилищен комплекс, разположен в кв. Сарафово, гр. Бургас. Компл..

Двустаен апартамент в стария град Поморие

Имоти - Продажби » Апартаменти   Поморие, област Бургас
Цена: 52 000 EUR (812.50 EUR/кв.м) Двустаен апартамент 64 кв.м Тухла 2014 г. 3 етаж Непоследен Агенция на недвижими имоти АЛФА ИМОТ БГ има удоволствието да Ви представи просторен и уютен Двустаен апартамент с площ 64 кв.м. в старата част на гр. Поморие, на ул. България. Районът е с добра инфрас..

Едностаен апартамент в Слънчев Бряг

Имоти - Продажби » Апартаменти   Слънчев бряг, област Бургас
Цена: 16 000 EUR (533.33 EUR/кв.м) Едностаен апартамент 30 кв.м Тухла 2010 г. 1 етаж Партер Агенция на недвижими имоти ALFA IMOT BG има удоволствието да Ви представи обзаведен и просторен Едностаен апартамент с площ 30 кв.м. в жилищен комплекс, разположен в западна част на Слънчев бряг, на о..

Обзаведена двуетажна къща в гр. Свети Влас

Имоти - Продажби » Къщи, Вили   Свети Влас, област Бургас
Цена: 136 500 EUR Двуетажна къща 154 кв.м РЗП 350 кв.м двор Агенция на недвижими имоти ALFA IMOT BG има удоволствието да Ви представи луксозно обзаведена Двуетажна къща със застроена площ - 154 кв.м. и самостоятелно дворно място от 350 кв.м., разположена в нов..

Тристаен апартамент С ГЛЕДКА КЪМ МОРЕ И ПЛАНИНА в гр. Свети Влас

Имоти - Продажби » Апартаменти   Свети Влас, област Бургас
Цена: 82 000 EUR (745.45 EUR/кв.м) Тристаен апартамент 110 кв.м Тухла 2010 г. 4 етаж Последен етаж Агенция на недвижими имоти ALFA IMOT BG има удоволствието да Ви представи просторен и чудесен Тристаен апартамент С ГЛЕДКА КЪМ МОРЕ И ПЛАНИНА, с площ 110 кв.м. в жилищна сграда, която е разположена на..

Тристаен апартамент С МОРСКА ПАНОРАМА в гр. Свети Влас

Имоти - Продажби » Апартаменти   Свети Влас, област Бургас
Цена: 70 900 EUR (681.73 EUR/кв.м) Тристаен апартамент 104 кв.м Тухла 2010 г. 3 етаж Непоследен Агенция на недвижими имоти ALFA IMOT BG има удоволствието да Ви представи просторен и чудесен Тристаен апартамент С МОРСКА ПАНОРАМА, с площ 104 кв.м. в жилищна сграда с високо качество на строителство..

Двустаен луксозен апартамент на ПЪРВА ЛИНИЯ МОРЕ в гр. Поморие

Имоти - Продажби » Апартаменти   Поморие, област Бургас
Цена: 80 000 EUR (1 066.67 EUR/кв.м) Двустаен апартамент 75 кв.м Тухла 2015 г. 3 етаж Непоследен Агенция на недвижими имоти ALFA IMOT BG има удоволствието да Ви представи луксозен и слънчев Двустаен апартамент, с площ 75 кв.м. в старата част на гр. Поморие. Перфектна локация - на ПЪРВА ЛИНИЯ МОРЕ..

Луксозен едностаен апартамент в Слънчев Бряг

Имоти - Продажби » Апартаменти   Слънчев бряг, област Бургас
Цена: 39 000 EUR (866.67 EUR/кв.м) Едностаен апартамент 45 кв.м Тухла 2010 г. 6 етаж Непоследен Агенция на недвижими имоти АLFA IMOT BG има удоволствието да Ви представи луксозен и просторен Едностаен апартамент с обща площ от 45 кв.м. и чиста площ 33,94 кв.м. в луксозен комплекс, който разполож..

Двустаен апартамент на 50 метра от плажа в кв. Сарафово, гр. Бургас

Имоти - Продажби » Апартаменти   Сарафово, Бургас, област Бургас
Цена: 58 000 EUR (966.67 EUR/кв.м) Двустаен апартамент 60 кв.м Тухла 2015 г. 2 етаж Непоследен Агенция на недвижими имоти ALFA IMOT BG има удоволствието да Ви представи просторен и уютен Двустаен апартамент с площ 60 кв.м. в чудесен жилищен комплекс, разположен в центъра на кв. Сарафово, гр. Бу..

Едностаен апартамент в к.к. Слънчев Бряг

Имоти - Продажби » Апартаменти   Слънчев бряг, област Бургас
Цена: 25 900 EUR (761.76 EUR/кв.м) Едностаен апартамент 34 кв.м Тухла 2015 г. 3 етаж Непоследен Агенция на недвижими имоти ALFA IMOT BG има удоволствието да Ви представи чудесен и просторен Едностаен апартамент с високо качество на строителство, с площ 34 кв.м. в Слънчев бряг, в жилищен комплекс..

Просторен Тристаен апаратмент на 2 страни в стария град Поморие

Имоти - Продажби » Апартаменти   Поморие, област Бургас
Цена: 87 000 EUR (870 EUR/кв.м) Тристаен апартамент 100 кв.м Тухла 2012 г. 3 етаж Непоследен Агенция на недвижими имоти ALFA IMOT BG има удоволствието да Ви представи просторен и уютен Тристаен апартамент с площ 100 кв.м. в старата част на гр. Поморие, в непосредствена близост до калните бани..

Едностаен апартамент в стария град Поморие

Имоти - Продажби » Апартаменти   Поморие, област Бургас
Цена: 37 944 EUR (843.20 EUR/кв.м) Едностаен апартамент 45 кв.м Тухла 2022 г. 3 етаж Непоследен В строеж Агенция на недвижими имоти ALFA IMOT BG има удоволствието да Ви представи Едностаен апартамент с обща площ 44,64 кв.м. и чиста площ 38,19 кв.м. в стария град Поморие. Районът с отлична инфраструктура,..

Двустаен апартамент в Слънчев Бряг

Имоти - Продажби » Апартаменти   Слънчев бряг, област Бургас
Цена: 43 900 EUR (828.30 EUR/кв.м) Двустаен апартамент 53 кв.м Тухла 2010 г. 3 етаж Непоследен Агенция на недвижими имоти ALFA IMOT BG има удоволствието да Ви представи чудесен и просторен Двустаен апартамент с високо качество на строителство, с площ 53,32 кв.м. в Слънчев бряг, в жилищен компле..

Двустаен апартамент в Слънчев Бряг

Имоти - Продажби » Апартаменти   Слънчев бряг, област Бургас
Цена: 37 000 EUR (755.10 EUR/кв.м) Двустаен апартамент 49 кв.м Тухла 2010 г. 2 етаж Непоследен Агенция на недвижими имоти ALFA IMOT BG има удоволствието да Ви представи уютен Двустаен апартамент с площ 49 кв.м. в луксозен комплекс с ограничен достъп, разположен в най-красивта южна част на курор..

Двустаен апартамент в стария град Поморие

Имоти - Продажби » Апартаменти   Поморие, област Бургас
Цена: 50 000 EUR (769.23 EUR/кв.м) Двустаен апартамент 65 кв.м Тухла 2012 г. 3 етаж Непоследен Агенция на недвижими имоти АЛФА ИМОТ БГ предлага за продажба Двустаен апартамент в област Бургас, гр. Поморие, с обща площ 65 кв.м. Намира се на улица Европа, близо до плажа и центъра на града. Районъ..

Просторен Тристаен апартамент в стария град Поморие

Имоти - Продажби » Апартаменти   Поморие, област Бургас
Цена: 79 000 EUR (745.28 EUR/кв.м) Тристаен апартамент 106 кв.м Тухла 2010 г. 2 етаж Първи жилищен Агенция на недвижими имоти ALFA IMOT BG има удоволствието да Ви представи просторен и уютен Тристаен апартамент с площ 106 кв.м. в старата част на град Поморие, на улица Солна, на 300 метра до плажа. ..

Двустаен апартамент в с. Равда

Имоти - Продажби » Апартаменти   Равда, област Бургас
Цена: 44 000 EUR (687.50 EUR/кв.м) Двустаен апартамент 64 кв.м Тухла 2015 г. 1 етаж Партер Агенция на недвижими имоти ALFA IMOT BG има удоволствието да Ви представи просторен и светъл Двустаен апартамент с площ 64 кв.м. в с. Равда. Районът предлага всички удобства за приятен и пълноценен от..

Обзаведен Двустаен апартамент в гр. Свети Влас

Имоти - Продажби » Апартаменти   Свети Влас, област Бургас
Цена: 56 000 EUR (918.03 EUR/кв.м) Двустаен апартамент 61 кв.м Тухла 2012 г. 3 етаж Непоследен Агенция на недвижими имоти АLFA IMOT BG има удоволствието да Ви представи просторен и уютен Двустаен апартамент с площ от 61 кв.м. в гр. Свети Влас, в жилищен комплекс, разположен само на 100 метра от..
Филтриране по област
област Велико Търново област Монтана област Враца област Кюстендил област Видин област Бургас област Ямбол област Търговище област Разград област Шумен област Добрич област Варна област Русе област Благоевград област Сливен област Стара Загора област Хасково област Пловдив област Пазарджик област Смолян област Кърджали област София област Перник област Габрово област Ловеч област Плевен област Силистра БургасБургас ВарнаВарна ДобричДобрич ШуменШумен ЯмболЯмбол СливенСливен ТърговищеТърговище РазградРазград СилистраСилистра РусеРусе Велико ТърновоВелико Търново ГабровоГаброво Стара ЗагораСтара Загора ХасковоХасково КърджалиКърджали СмолянСмолян ПловдивПловдив ЛовечЛовеч ПлевенПлевен ВрацаВраца МонтанаМонтана ВидинВидин СофияСофия ПерникПерник КюстендилКюстендил БлагоевградБлагоевград ПазарджикПазарджик Друга държава
Филтриране по Категория
"Сайт в alo.bg" на ALFA IMOT BG ( alfa-imot.bg )

Направи си сам "Сайт в alo.bg"
Да
Не