back to top

Информация за "Сайт в alo.bg"

В "Сайт в alo.bg" имате възможността да опишете своя бизнес и/или продукти, без да имате специални познания по програмиране и дизайн. Виж повече

/ Безплатни сайтове в категория:

В "Сайт в alo.bg" можете да добавите и допълнително съдържание, освен Вашите обяви, което да направи сайта Ви по-атрактивен и по-информативен. За Ваше удобство сме създали лесен за използване редактор, с който да добавяте, редактирате и премахвате различните елементи.

"Сайт в alo.bg" е подходящ за популяризиране на Вашият бизнес, продукти и услуги. Проектиран е да има оптимална визуализация и улеснено взаимодействие с различни видове устройства (мобилни телефони, таблети, настолни компютри и др.)

Заради много доброто позициониране на alo.bg в Интернет търсачките, потребителите търсещи продукти или услуги от там лесно могат да достигнат до това, което предлагате. Лесно е да го споделяте в социалните мрежи.

Допълнителното съдържание се добавя от Вас под формата на "Модули", като всеки модул има различна функционалност. Например с модул "Текст" можете да добавите текстова информация. Описание на всеки модул може да видите при добавянето му, от символа

Вашият "Сайт в alo.bg" се активира автоматично когато имате ПОНЕ ЕДНА активна обява, в която е показан "Сайт в alo.bg".
Вашият "Сайт в alo.bg" се деактивира, ако нямате активни обяви или във всичките Ви обяви сте избрали "Сайт в alo.bg" да е скрит.

Ако имате допълнителни въпроси или предложения ни пишете на емайл: info@alo.bg

Да
Не