back to top

Масажи, рехабилитация

369 обяви
Цена:
60 лв.
#:
масажи София Красно Село

РАБОТНО ВРЕМЕ ВСЕКИ ДЕН: ОТ 14:00ч. до 22:00ч. КЪМ НИТО ЕДИН МАСАЖ, НЕ СЕ ПРЕДЛАГАТ ЕРОТИЧНИ УСЛУГИ! ПРИ ЗАКУПУВАНЕ НА ПАКЕТ ОТ 3 МАСАЖА ЗА МЕСЕЦА, ПОЛУЧАВАТЕ ЧЕТВЪРТИ ЦЯЛОСТЕН, РЕЛАКСИРАЩ НА ПОЛОВИН ЦЕНА ЗА 50МИН ИЛИ ПОСТОЯННА ОТСТЪПКА ОТ 10% за масажи над един час! Авторски масаж 90мин. Предлагам масажи, в студио, в близост до пирогов. Стремя се към редовни клиенти, които имат нужда от здравословно поддържане и разкрасателни процедури. Завършила съм колеж, с професия фризьор, козметик, масажист и психотерапевт. Заповядайте за да дадете живот на тялото си или просто да ..

top icon

Вече и с Нов Адрес ”Relax Chillout”

google maps icon Масажи София, Център
Цена:
70 лв.
#:
масажи София Център

Вече и на ул. 6ти Септември в Хотел ” Централ Пойнт - Бутик” Здравейте аз съм Илия, имам повече от 10 години стаж и ви предлагам: Перфектна алтернатива за хора разполагащи с ограничено време за почивка. Масажната терапия не е Лукс, а необходима поддръжка на тялото ви. Перфектен старт на новия работен ден сутрин, или вечер след натоварен работен ден си подарете грижа и спокойствие за тялото. Ако сте ценители на качествения масаж не се колебайте да отделите време и си подарите един час за Вас. За Вас ще се погрижи масажист с дългогодишен опит. Масажът въздейства положително на общото ..

Цена:
55 лв.
#:
масажи Пловдив Кършияка

Massage in plovdiv 🙌🏻🙌🏻✅ Работно време: от 10:00 до 20:00 Всеки ден. 📆 Предлагаме професионални масажи в студио. Масажите се извършват от мъж рехабилитатор на професионално ниво. Нито един от масажите, които предлагаме не съдържа еротика!!! Релакс масаж 60м 60лв/ 90м 80лв Класически масаж 60м 55лв/ 90м 70лв Арома терапевтичен масаж 60м 65лв/90м 85лв Спортен масаж 50м 70лв Дълбоко-тъканен 60м 80лв Лечебен масаж 60м 65лв 30м 40лв Масаж на гръб, врат, ръце 35м 35лв Масаж на крака 30м 30лв Балийски масаж 50м 70лв Ломи Ломи масаж 50м 70лв Рефлексотерапи..

 рекламирай сам в favicon
top icon

Професионален Масаж ” Relax Chillout ”

google maps icon Масажи София, Център
Цена:
70 лв.
#:
масажи София Център

Здравейте аз съм Яна и ви предлагам: Перфектна алтернатива за хора разполагащи с ограничено време за почивка. Масажната терапия не е Лукс, а необходима поддръжка на тялото ви. Перфектен старт на новия работен ден сутрин, или вечер след натоварен работен ден си подарете грижа и спокойствие за тялото. Ако сте ценители на качествения масаж не се колебайте да отделите време и си подарите един час за Вас. За Вас ще се погрижи масажистка с дългогодишен опит. Масажът въздейства положително на общото състояние на организма, като ни помага да балансира работата на мускулите и вътрешните орган..

top icon

Ева от Атина ” Relax Chillout ”

google maps icon Масажи София, Център
Цена:
70 лв.
#:
масажи София Център

Здравейте аз съм Ева от Атина и ви предлагам: Перфектна алтернатива за хора разполагащи с ограничено време за почивка. Масажната терапия не е Лукс, а необходима поддръжка на тялото ви. Перфектен старт на новия работен ден сутрин, или вечер след натоварен работен ден си подарете грижа и спокойствие за тялото. Ако сте ценители на качествения масаж не се колебайте да отделите време и си подарите един час за Вас. За Вас ще се погрижи масажистка с дългогодишен опит. Масажът въздейства положително на общото състояние на организма, като ни помага да балансира работата на мускулите и вътрешн..

Цена:
70 лв.
#:
масажи София Център

Здравейте аз съм Виви и ви предлагам: Перфектна алтернатива за хора разполагащи с ограничено време за почивка, затова мога да ви приема по всяко време. Не искам да обидя никого, но хора в нетрезво и неадекватно състояние не приемам. Масажната терапия не е Лукс, а необходима поддръжка на тялото ви. Перфектен старт на новия работен ден сутрин, или вечер след натоварен работен ден си подарете грижа и спокойствие за тялото. Ако сте ценители на качествения масаж не се колебайте да отделите време и си подарите един час за Вас. За Вас ще се погрижи масажистка с дългогодишен опит. Масажъ..

top icon

Професионален Масаж ” Relax Chillout ”

google maps icon Масажи София, Център
Цена:
70 лв.
#:
масажи София Център

Здравейте аз съм Деси и ви предлагам: Перфектна алтернатива за хора разполагащи с ограничено време за почивка. Масажната терапия не е Лукс, а необходима поддръжка на тялото ви. Перфектен старт на новия работен ден сутрин, или вечер след натоварен работен ден си подарете грижа и спокойствие за тялото. Ако сте ценители на качествения масаж не се колебайте да отделите време и си подарите един час за Вас. За Вас ще се погрижи масажистка с дългогодишен опит. Масажът въздейства положително на общото състояние на организма, като ни помага да балансира работата на мускулите и вътрешните орга..

Цена:
30 лв.
#:
масажи Пловдив Каменица 2

- Релаксиращ Шведски масаж. - Релаксиращ Хавайски масаж - Дълбок масаж. Подарете си наслада, която да Ви откъсне от измортително ежедневие. Очаквам Ви с най-голямо удоволствие! Viber и Whatsapp също са налични за контакт. МОЛЯ, ХОМОСЕКСУАЛНИ МЪЖЕ ДА НЕ СЕ ОБАЖДАТ! 40 мин. - 30 лв.; 60 мин. - 40 лв.; 90 мин. - 60 лв.

top icon

Класически Масаж

Масажи София, Овча Купел
Цена:
50 лв.
#:
масажи София Овча Купел

Занимавам се с масажна дейност от 5 г, придобил съм доста опит в тази професия и я върша с отдаденост и професионализъм. Ако искате да се отпуснете, да се преборите със стреса и сковаността подарявайки си едно истинско удоволствие за вашето тяло, свържете се с мен на посочения номер. Работя и на Адреси. Моля, звънете ми един ден предварително за записване на час. 30 Мин-30 лв/60 Мин-50 лв/90 Мин-70 лв/120 Мин-100 лв

top icon

Професионален масаж за ценители

Масажи София, Младост 2
Цена:
70 лв.
#:
масажи София Младост 2

Освободете се от стресът, умората и натрупаното напрежение! Откраднете малко време за себе си! Изберете точния за Вас масаж: Класически масаж на цяло тяло:60мин/60лв; Релаксиращ масаж на цяло тяло:60мин/60лв; Комбиниран масаж на цяло тяло + рефлексотерапия на стъпала +масаж на скалп и лице:60мин/70лв; Хавайски масаж, ломи ломи техника:60мин/70лв Арома масаж на цяло тяло с етерични масла:60мин/70лв; Дълбокотъканен масаж на цяло тяло:60мин/70лв; Рефлексотерапия на стъпала:20мин/40лв Частичен масаж, гръб:40мин/50лв Очаквам Ви в уютно студио в ж.к. Младост 2 Към нито един от м..

Цена:
50 лв.
#:
масажи Велико Търново Картала

Работя с предварително записан час и работно време от 10:30 до 18:00. Ако не отговарям на обажданията Ви, моля бъдете търпеливи, ще се свържа с вас когато се освободя. На скрити номера не отговарям. Предлагам различни видове масажи като класически, релаксиращ или силов/спортен/ за любителите на спорта. Гарантирано качествени масажи от професионалист с дългогодишен опит. Разполагам с масажно студио с баня, за хората които желаят да си вземат душ след масаж. Обзаведено е с масажна маса и предлагам различни мазила и чисти кърпи. ВАЖНО! НЕ РАБОТЯ С РОМИ! НЕ ПРЕДЛАГАМ ДРУГО ОСВЕН НЕЩА..

top icon

Класически масаж

google maps icon Масажи София, Хладилника
Цена:
70 лв.
#:
масажи София Хладилника

Предлагам класически, антицелулитен, релаксиращ масаж

top icon

‼️TOП Масажите в града до 22.00ч

Масажи Пловдив, Център
Цена:
60 лв.
#:
масажи Пловдив Център

? Нови по атрактивни цени? ? индивидуално отношение към всеки клиент? Ако желаете професионален масаж и да се потопите в неговата магия доверете се на ръцете ми! ✔Класически масаж ✔Релаксиращ ✔Тонизиращ ✔Силов (дълбокотъканен) ✔Меден пилинг ✔Шоколадова терапия ✅ МАСАЖИТЕ СА НА ПРОФЕСИОНАЛНО НИВО И СЕ ИЗПОЛЗВАТ ТЕХНИКИТЕ ШИАЦУ, ЛОМИ-ЛОМИ... ✅ ВЪЗМОЖНОСТ ЗА МАСАЖ НА 4 РЪЦЕ✅ 🔝✳️ЦЕНИ: ❇️ЧАСТИЧЕН: Избор на зона (гръб или крака) комбинация от масажни техники - 30мин-60лв ❇️ЦЯЛОСТЕН: Цяло тяло, комбинация от различни масажни техники - 60мин-80лв ИЗВЪН РАБОТНО ВРЕМЕ + 20 лв. Р..

top icon

Масаж на цяло тяло

Масажи София, Зона Б18
Цена:
80 лв.
#:
масажи София Зона Б18

Предлагам масаж на. цяло тяло -релаксиращ, тонизиращ и спортен. Потопете се в едно друго измерение сред динамиката на забързания ден. Гъвкаво работно време, уютна обстановка, пълен релакс на всички сетива!

top icon

Масажи Пловдив

Масажи Пловдив, Кършияка
#:
масажи Пловдив Кършияка

Гр. Пловдив, Кършияка Ново студио. Предлагаме: |Класически |Релаксиращ |Лечебен |Антицелулитен |Спортен масаж |Терапии и др. За информация или час обадете се на посочения телефон или пишете на вайбър. Работно време: Пон - Нед, 11:00-20:00ч.

#:
масажи Бургас Център

НЕ, на болката! Сертифициран майстор по японски масаж! Хълбочно изправяща-притискащо-разтриваща терапия. Специален божествен масаж при дископатии, схващания, блокажи, болки и невралгия по цялото тялото, в гърба и кръста!!! Юмейхо-метод за увеличаване на жизнените сили на организма чрез завръщане към природата.

top icon

Професионални Масажи до 22ч

Масажи Пловдив, Кършияка
Цена:
60 лв.
#:
масажи Пловдив Кършияка

Здравейте предлагам професионални масажи! Класически масаж 45мин 100лв Релаксиращт масаж 45 мин 100лв Силов масаж 40мин 100лв Спортен масаж 30 мин 80лв! Работя с предварително запазени часове! Моля само сериозни и отговорни хора! За други въпроси на посочения телефон!

top icon

‼️TOP Масажите в града до 22.00ч.

google maps icon Масажи Пловдив, Център
Цена:
60 лв.
#:
масажи Пловдив Център

Нови по атрактивни цени? ? индивидуално отношение към всеки клиент? Напрегнато ежедневие? Стрес? Неудобни дълги позиции на тялото?? Решението е масаж!!! Уверете се в качеството на масажа! ✔Класически ✔Ралаксиращ ✔Тонизиращ Има възможност масаж с 4 ръци 🔝✳️ЦЕНИ: ❇️ЧАСТИЧЕН: Избор на зона (гръб или крака) комбинация от масажни техники - 30мин-60лв ❇️ЦЯЛОСТЕН: Цяло тяло, комбинация от различни масажни техники - 60мин-80лв ✅ МАСАЖИТЕ СА НА ПРОФЕСИОНАЛНО НИВО‼️ ‼️МОЛЯ, БЕЗ НЕПРИЛИЧНИ ВЪПРОСИ‼️ ‼️НА СКРИТИ НОМЕРА ЧАСОВЕ НЕ СЕ ЗАПИСВАТ‼️

top icon

MASSAGES for relaxation / Релаксиращ масаж

Масажи Пловдив, Център
Цена:
70 лв.
#:
масажи Пловдив Център

Само за ценители на масажа!!! Професионален масаж за релаксация! Премахва натрупаното напрежение, стрес и дискомфорт от забързаното ежедневие! Тонизира тялото, хармонизира енергийния поток, повишава имунитета! С предварително записан час! От 11 до 21ч. 30мин. / 50лв.; 60мин./70 лв.; 90мин./90лв.

top icon

Масажи релакс

Масажи София, Център
Цена:
120 лв.
#:
масажи София Център

Здравейте аз съм Ели и ви предлагам професионален класически релаксиращ масаж на гръб и цяло тяло за страхотен старт на деня или отпускане след работния ви ден работя от 8 до 22ч..

top icon

Масажи Варна

google maps icon Масажи Варна, Бриз
Цена:
40 лв.
#:
масажи Варна Бриз

Вече работя във Варна! Очаквам ви!!! Подарете си най-незабравимия релакс! Класически, релаксиращ, спортен, лечебен масаж. Арома терапия! Зонотерапия! Масаж с топли вулканични камъни!!! Кинезиоленти! Тейпинг! Обадете се за информация и специална оферта за вас! Новият адрес е Бул. ”Княз Борис 1” 161. Масажно студио ”Докосване” Варна предлага класически, релаксиращ, спортен, лечебен, антицелулитен, тай-йога масаж. Масажът е изкуството да лекуваш човешкото тяло с докосване. И Ако сте решили да опитате, не се колебайте. Човек трябва да намери своя масажист, който да му носи облекчение и..

top icon

Професионален масаж

Масажи Пловдив, Каменица 1
Цена:
50 лв.
#:
масажи Пловдив Каменица 1

Класически и релаксиращ масаж. Частичен масаж - 50 лв. Цялостен масаж - 70 лв. Масажът няма определено времетраене, той е индивидуален. ⏲️ С уговорка, всеки ден. Еротика не се предлага!

top icon

Масаж класически

Масажи София, Стрелбище
Цена:
70 лв.
#:
масажи София Стрелбище

Студио предлага следните видове масажи: - Класически масаж; - Релаксиращ масаж; - Лечебен масаж; - Вулканични камъни - Спортен масаж. Цени от 70 лв./60 мин. За информация или час обадете се на посочения телефон. Работно време: Пн - Пт 11:00 - 19:00

Масажи и рехабилитацияVIP обява

Масажи и рехабилитация

Масажи Пловдив, Каменица 1
#: масажи Пловдив Каменица 1

ПРОФЕСИОНАЛЕН КЛАСИЧЕСКИ (РЕЛАКСИРАЩ) Масаж, Аромо-Терапия. Освободете се от стреса, безпокойството и умората. *Класически масаж- 60 мин - 50лв Частичен масаж- 30 мин - 40лв

Лечебен масаж на гръб и ръцеVIP обява

Лечебен масаж на гръб и ръце

Масажи Стара Загора, Център
Цена: 35 лв. масажи Стара Загора Център

Масаж на гръб и ръце 40 минути. Моля, само сериозни обаждания, правим единствено лечебни масажи! Запазване на час единствено със СЪОБЩЕНИЕ по вайбър.

Възстановяваща и релаксираща масажна спа терапия!VIP обява
Цена: 80 лв. масажи София Хиподрума

Представяме на Вашето внимание една уникална българска ароматерапия с топъл билков балсам. Изцяло натуралните ухания действат върху тялото, душата и сетивата и внасят хармония и чувственост. Професион..

Релакс масажи.VIP обява

Релакс масажи.

Масажи София, Център
#: масажи София Център

Студио предлага разнообразни релакс масажи, за повече информация терапевт - Нели Миленова, адресът е бул. Мария Луиза 60, център, гр. София.

Професионални Масажи! САМО ПО ДОМОВЕ!VIP обява
Цена: 70 лв. масажи Пловдив Център

Работно време само със предварително записани часове! От 10:00 до 20:00 Професионален масажист с добро и коректно качество. Ви предлага да се насладите на удоволствието и ползите от масажа, в уюта на..

Рехабилитация, Кинезитерапия, Физиотерапия, Лечебен масажVIP обява
#: масажи Бургас Център

Рехабилитация, Кинезитерапия, Физиотерапия, Лечебен масаж при ортопедични и травматични заболявания. Рехабилитация след ортопедични и травматични операции на глезен, коляно, тазобедрена става, гръ..

Класически и релаксиращ масаж на цялото тялоVIP обява
Цена: 45 лв. масажи Варна Христо Ботев

Масажът е удоволствие, което е и много полезно! Работно време от 10:00 до 18:00 ч. Здравейте, аз съм Олга. Предлагам различни видове масаж: релаксиращ, класически, антицелулитен, меден, частичен м..