1. home
  2. »
  3. bcЗдраве, Красота
  4. »
  5. Медицински, Санитарни услуги
  6. »
  7. обл.Варна

Медицински, Санитарни услуги : обл.Варна

11 обяви
Агенция за социални услуги в град Варна предлага полудневни и целодневни грижи за възрастни и болни хора по домовете. Разполагаме с назначен квалифициран персонал, който можете да повикате на ..
Ако на ваш близък се е наложило да влезе в болница и желаете той/тя да получат допълнителна грижа то ние от Агенция за Социални Услуги - АСИСТЕНТ ЯНА-ГРУП можем да поемем случая случая и да ..
Агенция за социални услуги АСИСТЕНТ ЯНА-ГРУП - Варна предлага цялостна грижа за възрастни хора всеки ден по 24 часа - Денонощно във вашия дом Осигуряваме персонал който да поеме три смени, днев..
 рекламирай сам в
Предлагам качествени медицински услуги по домовете: превръзки и oбработка на септични и асептични рани от изгаряния, наранявания, оперативни и декубитални рани; сваляне на конци, инжекции(подкожни, му..

Частна линейка-Варна

гр. Варна, обл. Варна
Мед транспорт с частни линейки на тежко и трудно подвижни хора за гр. Варна, страната и чужбина. Медицински екип се заплаща допълнително.

Частни линейки- Варна

гр. Варна, обл. Варна
Транспорт на лежащо болни и трудно подвижни хора за гр. Варна, страната и чужбина!! Линейките разполагат с необходима апаратура за транспорт на тежко болен човек. Мед. екип придружаващ пациента се зап..

Медицински услуги по домовете

гр. Варна, обл. Варна
Медицинска сестра предлага специализирани грижи по домовете, на територията на град Варна, за дейности, свързани със: - смяна на следоперативна превръзка - махане на конци - подкожна, муск..

Медицински услуги по домовете

гр. Варна, обл. Варна
Класифицирана медицинска сестра предлага медицински услуги по домовете - Поставяне на уретрален катетър, венозни вливания, мускулни и венозни инжекций, очистителни клизми, и др.
Гледане на възрастни/ тежко болни/ трудноподвижни хора в домашния условия от квалифициран персонал към хоспис ”Св. Никола Мирликийски”, гр. Попово (услугата болногледачи по домовете е за гр. Попово и ..
Инжекции по домовете, поставяне на системи, абокат, обработка на рани и др. от квалифицирани медицински сестри към хоспис ”Св. Никола Мирликийски”, гр. Попово (услугата сестри по домовете е за гр. Поп..

Медицинска сестра

гр. Варна, обл. Варна
Медицинска сестра с опит извършва пълно манипулационно обслужване по домовете- Поставяне на инжекции (подкожни вътрекожни, мускулни, венозни)Поставяне на абокат(венозен път)включване на системи постав..
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.