1. home
  2. »
  3. bcЗдраве, Красота
  4. »
  5. Медицински, Санитарни услуги
  6. »
  7. обл.Пловдив

Медицински, Санитарни услуги : обл.Пловдив

22 обяви
Частна линейка осигурява транспорт на болни в града, страната и в чужбина! Най-ниските цени, денонощно! Транспорт на болни от дома до болницата и обратно! -
Посещения и прегледи на болни по домовете или в амбулатория- 24 часа в денонощието от висококвалифициран лекарски екип и оборудвани линейки. АДРЕС-БУЛ. ВАСИЛ АПРИЛОВ 102 Денонощен транспорт с линей..
Цена: 80 лв. При интензивни сексуални контакти, при различни оплаквания- парене, сърбеж, отделяне на ‚, капка“, зачервена главичка, неприятна миризма или дискомфорт и др., както и за профилактика на всеки мъж: Д..
 рекламирай сам в
Частна линейка Пловдив, страната и чужбина! Денонощно! Транспорт на болни от легло до легло с носачи на най-ниските цени за цялата страна и за чужбина! Денонощна Амбулатория, денонощни прегледи по д..
”Медицински център 6-150” разполага с най-опитните специалисти в областите на съвременната медицина както и с апаратура за диагностика от последно поколение. Часовете се записват предварително на посо..
Линейка до Турция на най-ниски цени в България

Медицински услуги

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Системи, абокати, катетри, превръзки, инжекции.

Медицинска сестра

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Медицински услуги по домовете. Поставяне на катетри, системи, абокати, инжекции.., превръзки. Заплащане по тарифи.

Медицински услуги по домовете

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Предлагам качествени медицински услуги по домовете: превръзки на оперативни и декубитални рани, сваляне на конци, инжекции(подкожни, мускулни, венозни), системи, поставяне и сваляне на абокати, постав..

Медицински транспорт с линейка

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 50 лв. Линейка Пловдив предоставя специализиран медицински транспорт в града, страната и чужбина на най-добри цени! Напълно оборудвани линейки и реанимобили! Сътрудничество с университетски болници! Транспор..

Стоматологични услуги

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Стоматологични услуги на СИМВОЛИЧНИ цени! За запазване на час, моля обадете се на номера посочен във визитната картичка!!! ➡️Безплатен преглед и консултация ➡️Безплатно лечение на деца до 18г. (И..

Пациентите-нужното внимание

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Има пациенти в безпомощно състояние, за които са необходими т.н. палиетивни грижи. Подобни клиники вече не съществуват,.. Затова предлагам за удобство на тях и техните близки, следните медицински услу..

Стоматологични услуги

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 4 лв. Аз съм студент по Дентална медицина, предлагам лечение на кариеси (пломби), кореново лечение, почистване на зъбен камък, вадене на зъби. Извършват се под наблюдението на специалист. Цените са символич..

Стоматологични услуги

гр. Пловдив, обл. Пловдив
- Безплатен преглед в удобен за Вас час - Лечение на кариес и поставяне на естетични фотополимерни ( бели ) пломби - Коренови лечения ( умъртвяване на нерв ) със съвременни методи, медикаменти, ..

Стоматологични услуги

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 5 лв. Стоматологични услуги във факултет по Дентална Медицина - Пловдив, от студенти (5курс). Всички манипулации се извършват под наблюдение на асистенти, а предпазните мерки и сигурността са на най-висок..

Стоматологични услуги на ниски цени

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 1 лв. Студентка по Дентална Медицина (5ти курс) към ФДМ Пловдив предлага: - Безплатен стоматологичен преглед -Лечение на кариес - 4 лв -Лечение на пулпити, периодонтит (кореново лечение) - 6лв - Екст..

медицински услуги по домовете

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Квалифицирана и работеща мед. сестра предлага нужните услуги за Вас и Вашите близки на место в дома Ви. 1. Поставяне на мускулни, венозни и подкожни инжекции. 2. Улавяне на постоянен венозен път/А..

Медицински услуги по домовете

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Квалифицирана мед сестра предлага следните медицински услуги на място ув дома на пациента. Грижи, които са от голямо значение за пациенти в палиетивен стадий на обгрижване.: 1. Поставяне на мускул..

Медицински услуги

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 30 лв. Предлагам качествени медицински услуги по домовете: превръзки на оперативни и декубитални рани, сваляне на конци, инжекции(подкожни, мускулни, венозни), системи, поставяне и сваляне на абокати, постав..
Специалииран медицински транспорт на болни с частна линейка в града, страната и чужбина денонощно на най ниски цени. Услуга по време на публични срещи, мероприятия и други с медицински екип-консултант..
 рекламирай сам в
Линейка-Пловдив ООД подсигурява обществени мероприятия, културни и спортни събития в гр. Пловдив и страната с оборудвана линейка и медицински екип на най ниски цени.
24h - Денонощен медицински транспорт. Неотложна помощ денонощно. Посещение на лекар в домашни условия.