1. home
  2. »
  3. bcЗдраве, Красота
  4. »
  5. Алтернативна медицина
  6. »
  7. обл.София

Алтернативна медицина : обл.София

53 обяви

СКЕНАР терапия

Област гр. София, обл. София
Чрез оптимизиране процесите на саморегулация и самовъзстановяване на човешкия организъм СКЕНАР активира потенциалния резерв и ендокринно-имунния отговор на организма, нормализира обменните процеси и н..
Цена: 20 лв. Център за Психология и Психотерапия - Предлага изготвяне на индивидуални комбинации капки на д-р Бах, за деца и възрастни. Есенциите на д-р Бах се използват при деца и възрастни със следните пробл..
Цена: 23.40 лв. Грижа за Вашето Здраве - Доверете се на Природата! Готови Комбинации Капки на д-р Бах: - Анти Стрес - Паник Атаки - Депресия - Тревожност - Страх - Сън - Либидо - Отслабване - Памет и Ко..
 рекламирай сам в
Цена: 10 лв. За поръчка, пишете ни съобщение! Турмалинови Чорапи за Подържане на Глезена. Еластична трикотажна турмалинова магнитна терапия с турмалинови влакна и магнитни влакна. Модела е без пета и без ..
Цена: 45 лв. Иглотерапията е алтернативен лечебен процес, част от традиционната китайска медицина, представлява стимулиране на биологично активните точки по енергийните канали (меридиани), които са свързани с вътр..

Биоенерго терапия

Област гр. София, обл. София
Здравейте приятели! Аз съм биоенерго терапевт и ученик на биотерапевта Славко Матанович. https://www.bnt.bg/bg/a/ha-rvatskiyat-chudodeets-matanovich https://www.btv.bg/video/shows/tazi-nedelia/vide..

Биоенерго ритмично втриване

Област гр. София, обл. София
Б. Р. В. Или Биоенерго ритмично втриване, това е единствената по рода си терапия представена за пръв път в България! Терапията помага при различни заболявания при децата и възръстните. Помага при не..

Хиропрактична терапия

Област гр. София, обл. София
Повече за масажа: Проблемите на прешлените предизвикват напрежение в тялото. То се дължи на притискане на нервите - нарушава се правилният нервен поток, а това пречи на вродената интелигентност да и..

Паник атака, стрес, безсъние

Област гр. София, обл. София
Помагам при Стрес, паник атака, психически разстройства, безсъние, уплах, заекване в следствие на уплах и тн Аз съм Биотерапевт и прилагам не традиционна медицина за изцеление на тези проблеми. За по..

Помага при безсъние

Област гр. София, обл. София
Помагам при безсъние, без лекарствени медикаменти!!! За повече информация по телефона.. Ако не ви вдигна на момента по късно ще ви върна обаждане! Работя и от разстояние.

Биоенереголечение от разстояние

Област гр. София, обл. София
Цена: 5 лв. Цена Дарение Лечението от разстояние използва Биоенергия, подходящо е за всякакви диагнози, ще почувствате вибрациите около вас и енергията във вас, на всеки може да бъде помогнато да облекчи своет..
Цена: 25 лв. Аурикулотерапията е алтернативен източен лечебен метод. Въздейства на целия организъм чрез обработване на енергийни точки разположени по ушната раковина. Обработването на точките става със семена, к..

Биоенерготерапия гр София

Област гр. София, обл. София
Цена: 40 лв. Биоенерготерапията няма странични ефекти и противопоказания, подходяща е за всякаква възраст, терапията се извършва по енергийните центрове на организма Целта е да се балансира енергията в организма,..

Китайска медицина

Област гр. София, обл. София
Цена: 45 лв. Китайската медицина е съчатение от упражнения, хранителна терапия, китайски масаж, иглотерапия, аурикулотерапия, вендузотерапия, мокситерапия Основна концепция на китайската медицина е баланса между ..
Цена: 40 лв. Кинезиотерапевт, мануален терапевт, кинезиолог с дългогодишен стаж лекува и премахва болки, схващания, изкълчвания и навехвания от всякакъв характер и естество. Дископатии, плексит, ишиасни болки, рад..
Цена: 99 лв. Електропунктурната невротерапия позволява да се лекуват функционални заболявания, които не са в стадий на необратими органични изменения. Електропунктуранта невротерапия не използва игли, прилага се..
Цена: 98.90 лв. За приготвяне на воден разтвор със сребърни йони с концентрация по желание. Употребява се вътрешно (за пиене) и външно (козметична употреба), както и за дезинфекция на различни повърхности и храни, и ..

Кана за жива вода Да3м

Област гр. София, обл. София
Цена: 69 лв. Активатор за жива вода от На електролитен принцип водата бива разделена от неутрална на жива (алкална) и мъртва (киселинна). Живата Вода действа стимулиращо, тонизиращо и с възстановителни функции..

Здравословни Гривни от Хематит

Област гр. София, обл. София
Цена: 7 лв. За поръчка, пишете ни съобщение. Здравословни Гривни от Хематит, пасват на всяка ръка, на ластик, Подходящи за хора с поблеми с кръвното, обмяната на веществата. Хематитът е познат от древни вре..

Хомеопатия София

Област гр. София, обл. София
Цена: 40 лв. Лечение на деца и възрастни. Кабинет по хомеопатия в гр. София ул. ”Здраве” № 2-4 Медицински център ”Майчин дом” /ниската сграда/ - кабинет №6 от 14 часа до 16 часа и в кабинет №178 от 16 до 18.30 час..
 рекламирай сам в
Помагам и съм най-добър при пациенти с Множествена склероза аз имах такова и ремисията не ми е цел пълно въстановяване на ядреномагнитния обаждайте миссе и Спортната Академия съм изкарал СДК всичко, к..
Цена: 35 лв. Предлагам немски гривни за високо кръвно с неодимови магнити. Дължина 21,5 см и възможност за регулиране на дължината. Двойно позлатени 18К. БОНУС-ТВЪРДА БЕЗПЛАТНА ЛУКСОЗНА ПОДАРЪЧНА КУТИЯ! Цените за ..

Рефлексотерапия на стъпалата

Област гр. София, обл. София
Цена: 35 лв. Рефлексотерапията крие в себе си древно знание за противодействие на болката и подобряване на здравето. Египетските лечители практикували масаж на стъпалата хиляди години преди новата ера, за да подпо..

Хомеопатия в София

Област гр. София, обл. София
Цена: 40 лв. Д-р Владимир Сугарев е лекар с дългогодишен медицински опит, както в традиционната, така и в нетрадиционната медицина /33 години медицинска практика, от които 18 години с успехи в хомеопатичното лечен..

Лечение с медицински пиявици

Област гр. София, обл. София
Цена: 50 лв. Хирудотерапията е лечение с медицински пиявици. Закрепвайки се за кожата, една пиявица инжектира повече от 50 биологично активни вещества Терапията с пиявици има обезболяващо, противовъзпалително, ..

Турмалинови Чорапи с Кристали от Турмалин

Област гр. София, обл. София
Цена: 6 лв. За поръчки, пишете ни съобщение. В състава на тъканта на чорапите има вградени турмалинови кристали. Чорапите имат уникални пиезоелектрични свойства и положителни топлинен ефект върху човешкото тя..

Лечителство с Рейки

Област гр. София, обл. София
Цена: 30 лв. Лекувам на физическо ниво чрез полагане на ръце. Помощ при емоционални и ментални проблеми, включително при хора, които физически са далеч от мен (дистанционно). Система за холистично лечение Ре..

Луксозни Енергийни Магнитни Гривни

Област гр. София, обл. София
Цена: 12 лв. За поръчки, пишете ни съобщение! Луксозни Енергийни Магнитни Гривни с германий, вложки за регулиране на отрицателните йони и инфрачервени вложки. Основата е от неръждаема стомана с позлатени елемент..

Магнитни стелки

Област гр. София, обл. София
Цена: 7 лв. Висококачествен иновативен продукт! Масажиращи стелки с магнити. Уникална конструкция, специално изработена да въздейства върху точки от ходилото и по този начин предизвиква затопляне на тялото и ..

Рейки и енергийни сеанси

Област гр. София, обл. София
Цена: 35 лв. Център за Духовно развитие предлага рейки и енергийни сеанси. Рейки сеанс - 35лв. Восоколеене - 40лв. Тета лечение сеанс - 40лв. Лечение с Духовен кристал - 35лв. Прекъсване на връзки - 30..
Въведи страница №
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.