1. home
  2. »
  3. bcЗдраве, Красота
  4. »
  5. Алтернативна медицина
back to top
filter icon Филтри
sort icon Сортирай по
Област Област
Всички
loader icon
Област Населено място
Всички
loader icon
Цена
Всички
loader icon
Обяви подадени след
Всички
loader icon

Алтернативна медицина

186 обяви
Психотерапия чрез трансформиране на емоциите vip icon top icon
top icon

Психотерапия чрез трансформиране на емоциите

Област гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена:
40 лв.
Пловдив, ул. Варшава 7, студио за психично и физическо здраве. Психолог-магистър Йонка Д. Цанкова - консултации и психотерапии, съчетани с алтернативни и духовни практики - йога и медитация. Индивидуални и групови сеанси.
Лекувам всички видове рак! I cure all types of cancer. vip icon top icon
Обявата важи за цялата страна. Здравейте! Лекувам всички видове рак. Намирам се в Бургас и за Ваше удобство лечението е по домовете в рамките на града. За градовете извън Бургас, може да се видим и да Ви дам лично продукта, които трябва да се пие. Той е естествена съставка и няма странични ефекти. Ако Вие нямате рак, моля кажете на Вашите приятели и познати за тази обява. Благодаря Ви! The ad is valid for the entire nation. Hello! I cure all types of cancer. For your convenience, I will come to your home if you are within Burgas. If you live outsude Burgas, we can meet, so I can gi..
Каква вода пиеш? Безплатен Tест! Обадете се Сега! Безплатни Консултации до 01.05.2021!
Безплатни здравни консултации по хидротерапия до 01.05.2021! Обадете се сега! Как отслабнах 15 килограма без ограничения и диети? Как премахнах главоболието? Как ми изчезна мастопатията? К..
 рекламирай сам в favicon
Електронен лечебно-диагностичен апарат ”ЕЛЕДИА”
Цена: 110 лв. Електропунктурната невротерапия позволява да се лекуват функционални заболявания, които не са в стадий на необратими органични изменения. Електропунктуранта невротерапия не използва игли, прилага се..
терапия с пиявици

терапия с пиявици

Област гр. Бургас, обл. Бургас
при разширени вени, уморени крака, хемароиди, високо кръвно, проблеми с простатата, упорити болки в гърба и кръста. В последно време и за профилактика и почистване на кръвоносна система. Сайт за инфо ..
Иглотерапия Акупунктура Китайска Холистична Алтернативна медицина по домовете в гр София
Цена: 45 лв. Иглотерапията е алтернативен лечебен процес, част от традиционната китайска медицина, представлява стимулиране на биологично активните точки по енергийните канали (меридиани), които са свързани с вътр..
Биоенереголечение от разстояние

Биоенереголечение от разстояние

Област гр. София, обл. София
Цена: 5 лв. Цена Дарение Лечението от разстояние използва Биоенергия, подходящо е за всякакви диагнози, ще почувствате вибрациите около вас и енергията във вас, на всеки може да бъде помогнато да облекчи своет..
Лечение с медицински пиявици

Лечение с медицински пиявици

Област гр. София, обл. София
Цена: 80 лв. Хирудотерапията е лечение с медицински пиявици. Закрепвайки се за кожата, една пиявица инжектира повече от 50 биологично активни вещества Терапията с пиявици има обезболяващо, противовъзпалително, ..
Лечение с Капките на д-р Бах - Здраве от Природата
Цена: 20 лв. Център за Психология и Психотерапия - Предлага изготвяне на индивидуални комбинации капки на д-р Бах, за деца и възрастни. Есенциите на д-р Бах се използват при деца и възрастни със следните пробл..
Онлайн Магазин за Капки на д-р Бах ”Джо енд Джо”
Цена: 23.40 лв. Грижа за Вашето Здраве - Доверете се на Природата! Готови Комбинации Капки на д-р Бах: - Анти Стрес - Паник Атаки - Депресия - Тревожност - Страх - Сън - Либидо - Отслабване - Памет и Ко..
Акупресура, Масажи

Акупресура, Масажи

Област гр. Благоевград, обл. Благоевград
Какво представлява акупресурата и как ни помага. Акупресурата е достъпен и безопасен метод за лечение и профилактика, доказъл своята ефективност през хилядолетията. Основната цел на акупресурата..
Уред за положително повлияване на простатата ”Relax Pro”
Цена: 260 лв. Масажор за простатата Relax Pro: 1. Уникална изпъкнала масажна глава с множество функции 2. Около 3000 микровибрации в минута 3. Независим контрол на температурата 4. Термотерапия 5. Фотонна тер..
Магнитно колие гердан за регулиране на кръвното налягане и други проблеми
Цена: 19 лв. Магнитно колие изработено от хематит - магнитни мъниста, подходящо и за двата пола, стилно и красиво с дължина 45см. То придава класа и лекува! Със своите вградени неодимови магнити, колието създа..
Карнеол - чист, необработен

Карнеол - чист, необработен

Област гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Цена: 4.70 лв. Карнеола дарява радост от живота. Повишава настроението, преодолява страхове, помага за вземане на правилни решения. Камък, който се справя с импотентността и безплодието. Действа положително на ..
Уред за Сребърна вода със сменяем електрод и батерии
Цена: 69.23 лв. За приготвяне на воден разтвор със сребърни йони с концентрация по желание. Употребява се вътрешно (за пиене) и външно (козметична употреба), както и за дезинфекция на различни повърхности и храни, и ..
Д-р Димитров - ХОМЕОПАТИЯ, психиатрия и психотерапия
ИНДИВИДУАЛНАТА ДИАМАНТЕНА ТЕРАПИЯ лекува не болестта, а причината. Тя се справя с редица страдания, когато стандартните методи на лечение са безсилни. ИДТ представлява среща на древното лечителско изк..
Нов професионален скенар апарат

Нов професионален скенар апарат

Област , гр. Ямбол, обл. Ямбол
Цена: 2 100 лв. Чисто нов скенар професионален апарат. Може да прочетете повече за скенар терапията в интернет.
ПОЛАРИС Енергията, която лекува и подмладява

ПОЛАРИС Енергията, която лекува и подмладява

Област , гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 63 лв. Продавам 3 броя Поларис оригинал не употребявани. Поларис е единствения уред, който работи на научна основа, и с помощта на който можете да опознаете своята истинска енергийна природа. Успокоява и о..
BioNase БиоНасе уникален уред за лечение на хрема и синузит НАЛИЧНО!!!
Цена: 24.99 лв. Уредът е страхотно изобретение, напълно безопасно за лечение на деца и възрастни при остър и хроничен, алергичен ринит, сенна хрема и синузит. Облекчава и стопира симптомите без болка, без лекарства и..
Биоенерготерапия гр София

Биоенерготерапия гр София

Област гр. София, обл. София
Цена: 40 лв. Биоенерготерапията няма странични ефекти и противопоказания, подходяща е за всякаква възраст, терапията се извършва по енергийните центрове на организма Целта е да се балансира енергията в организма,..
 рекламирай сам в favicon
Рефлексотерапия на стъпалата

Рефлексотерапия на стъпалата

Област гр. София, обл. София
Цена: 35 лв. Рефлексотерапията крие в себе си древно знание за противодействие на болката и подобряване на здравето. Египетските лечители практикували масаж на стъпалата хиляди години преди новата ера, за да подпо..
Китайска медицина

Китайска медицина

Област гр. София, обл. София
Цена: 50 лв. Китайската медицина е съчатение от упражнения, хранителна терапия, китайски масаж, иглотерапия, аурикулотерапия, вендузотерапия, мокситерапия Основна концепция на китайската медицина е баланса между ..
Хирудотерапия Пиявици

Хирудотерапия Пиявици

Област гр. София, обл. София
Цена: 110 лв. Терапия с пиявици Помага при всякакви патологични състояния
Лечение болки в кръста гърба врата главоболие мигрена невропатия инсулт дископатия и други
Цена: 30 лв. Медицински специалист извършва безболезнена терапия с руски уред за облекчаване и елиминиране на болките в гърба, кръста, врата. Успешно лекува главоболие, мигрена, дископатия, невропатия, хронични за..
лечение с акупунктура

лечение с акупунктура

Област гр. Кърджали, обл. Кърджали
Цена: 111 лв. Акупунктурата е от латински произход и се формира чрез комбиниране на думите ”acus”, което означава игла и ”punctio”, което означава да убождате. Акупунктурата, която има известна 3000 годишна история..
лечение с биоенергия

лечение с биоенергия

Област гр. Кърджали, обл. Кърджали
Цена: 111 лв. Биоенергията, известна като жизнена енергия, QI, Takat Al-Hayat, присъства във всяко живо същество. Хората, които използват тази енергия като лечебен метод, могат да бъдат надарени от Бога или може да..
Лечение с пиявици

Лечение с пиявици

Област гр. Кърджали, обл. Кърджали
Цена: 111 лв. Медицинските пиявици или с народен език черен охлюв (гол охлюв) както и хаджамата е вид от забравена терапия. Пиявиците дълго време са били използвани в алтернативната медицина. Когато традиционната м..
Неутрализатори на геопатогенни лъчения, хармонизатори
Цена: 80 лв. 1. Неутрализатор на геопатогенни лъчения за дома и офиса/сн. 1/ Съществуват различни по характер, невидими лъчения, които нарушават хармонията в нашето жилище. Някои от тях са породени от подземни..
Здравословни Гривни от Хематит

Здравословни Гривни от Хематит

Област гр. София, обл. София
Цена: 5 лв. За поръчка, пишете ни съобщение. Здравословни Гривни от Хематит, пасват на всяка ръка, на ластик, Подходящи за хора с поблеми с кръвното, обмяната на веществата. Хематитът е познат от древни вре..
Турмалинови Чорапи с Кристали от Турмалин

Турмалинови Чорапи с Кристали от Турмалин

Област гр. София, обл. София
Цена: 6 лв. За поръчки, пишете ни съобщение. Последни бройки. В състава на тъканта на чорапите има вградени турмалинови кристали. Чорапите имат уникални пиезоелектрични свойства и положителни топлинен ефект в..
Въведи страница №