back to top

Алтернативна медицина

145 обяви
Цена:
50 лв.

Пловдив, ул. Варшава 7, студио за психично и физическо здраве. Психолог-магистър Йонка Д. Цанкова - консултации и психотерапии, съчетани с алтернативни и духовни практики - йога и медитация. Индивидуални и групови сеанси. Лечение на депресии, тревожност, паник атаки.

За безсъниеVIP обява

За безсъние

Област Враца
Цена: 20 лв.

Билкова тинктура БАЛАНС: # помага при безпокойство, # разтоварва нервното напрежение, # повлиява психическото натоварване, # слага край на безсънието, # лекува страховата невроза! ..

Помага при здравословни проблеми с енергийна терапияVIP обява
Цена: 25 лв.

Помага при здравословни проблеми с енергийна терапия.

 рекламирай сам в favicon
Хомеопатия в СофияVIP обява

Хомеопатия в София

Област София
Цена: 40 лв.

Д-р Владимир Сугарев е лекар с дългогодишен медицински опит, както в традиционната, така и в нетрадиционната медицина /33 години медицинска практика, от които 18 години с успехи в хомеопатичното лечен..

Акупресурно килимче 72 см с възглавница с безплатна доставка-луксозен вариант
Цена: 69.90 лв.

Акупресурното килимче съчетава древните принципи на акупресурата и съвременните технологии. Използва се не само за облекчаване на болката, но и за отпускане и разпускане. Може да се използва почти нав..

Здраве и образование

Здраве и образование

Област София

Парапсихология, психология. Професионална помощ. Алтернативна медицина, лечение, обучение. Конфендициалност. Гарантирани резултати. Нормални цени. Дипломи от Индия и Русия. Над 20 години практика. Дов..

При проблеми с бъбреците и пикочния мехур
Цена: 20 лв.

Билкова тинктура ТРИБУЛУС # БЛАГОПРИЯТНО ЗА БЪБРЕЦИ И ПИКОЧЕН МЕХУР, ПРОСТАТА И НАМАЛЕНА ПОТЕНТНОСТ Начин на употреба: билкова тинктура ТРИБУЛУС се приема по 20 капки (5 мл.) Разтворени в ча..

За жлъчката

За жлъчката

Област Враца
Цена: 20 лв.

Билкова тинктура АНТИПАРАЗИТНА # помага при гастрити # чернодробни и жлъчни заболявания # паразитни инфекции # повишава тонуса и енергията # лекува анемия # менопауза или болезнена м..

Болки в гърба, врата и кръста
Цена: 50 лв.

Повече за масажа: Проблемите на прешлените предизвикват напрежение в тялото. То се дължи на притискане на нервите - нарушава се правилният нервен поток, а това пречи на вродената интелигентност да и..

Биоенерго терапия

Биоенерго терапия

Област София
Цена: 40 лв.

Здравейте приятели! Аз съм биоенерго терапевт и ученик на биотерапевта Славко Матанович. https://www.bnt.bg/bg/a/ha-rvatskiyat-chudodeets-matanovich https://www.btv.bg/video/shows/tazi-nedelia/vide..

Паник атака, стрес, безсъние

Помагам при Стрес, паник атака, психически разстройства, безсъние, уплах, заекване в следствие на уплах и тн Аз съм Биотерапевт и прилагам не традиционна медицина за изцеление на тези проблеми. За по..

СКЕНАР терапия

СКЕНАР терапия

Област София
Цена: 30 лв.

Цената от 30 лв. е само за нови пациенти ПРОМОЦИЯ!!! Чрез оптимизиране процесите на саморегулация и самовъзстановяване на човешкия организъм СКЕНАР активира потенциалния резерв и ендокринно-имунния ..

Биоенерго ритмично втриване
Цена: 60 лв.

Б. Р. В. Или Биоенерго ритмично втриване, това е единствената по рода си терапия представена за пръв път в България! Терапията помага при различни заболявания при децата и възръстните. Помага при не..

Помага при безсъние

Помага при безсъние

Област София

Помагам при безсъние, без лекарствени медикаменти!!! За повече информация по телефона.. Ако не ви вдигна на момента по късно ще ви върна обаждане! Работя и от разстояние.

Акупресурно килимче 72 см-луксозен вариант
Цена: 48.90 лв.

Акупресурното килимче съчетава древните принципи на акупресурата и съвременните технологии. Използва се не само за облекчаване на болката, но и за отпускане и разпускане. Може да се използва почти нав..

Уред за положително повлияване на простатата ”Relax Pro”
Цена: 260 лв.

Масажор за простатата Relax Pro: 1. Уникална изпъкнала масажна глава с множество функции 2. Около 3000 микровибрации в минута 3. Независим контрол на температурата 4. Термотерапия 5. Фотонна тер..

Уред за Сребърна вода със сменяем електрод и батерии
Цена: 69.93 лв.

За приготвяне на воден разтвор със сребърни йони с концентрация по желание. Употребява се вътрешно (за пиене) и външно (козметична употреба), както и за дезинфекция на различни повърхности и храни, и ..

Електрическо одеало Medisana
Цена: 48 лв.

Електрическо одеало Медисана, подходящо за хора с проблеми със ставите, костите, ревматоидни и ревматични заболявания, дископатия, ишиаз, дискова херния. Има 3 степени на загряване, изключване след 18..

Магнитно колие гердан за регулиране на кръвното налягане и други проблеми
Цена: 19 лв.

Магнитно колие изработено от хематит - магнитни мъниста, подходящо и за двата пола, стилно и красиво с дължина 45см. То придава класа и лекува! Със своите вградени неодимови магнити, колието създа..

Лечение на клъстерно главоболие и мигрена

Лечение на клъстерно главоболие и мигрена със лечебни гъби и хомеопатия напълно безвредно и ефикасно овладяване на пристъпите и спиране на болката мигновено. Възстановяване на нормалната функция на мо..

 рекламирай сам в favicon
Д-р Димитров - ХОМЕОПАТИЯ, психиатрия и психотерапия

ИНДИВИДУАЛНАТА ДИАМАНТЕНА ТЕРАПИЯ лекува не болестта, а причината. Тя се справя с редица страдания, когато стандартните методи на лечение са безсилни. ИДТ представлява среща на древното лечителско изк..

Лечение с Капките на д-р Бах - Здраве от Природата
Цена: 20 лв.

Център за Психология и Психотерапия - Предлага изготвяне на индивидуални комбинации капки на д-р Бах, за деца и възрастни. Есенциите на д-р Бах се използват при деца и възрастни със следните пробл..

Онлайн Магазин за Капки на д-р Бах ”Джо енд Джо”
Цена: 23.40 лв.

Грижа за Вашето Здраве - Доверете се на Природата! Готови Комбинации Капки на д-р Бах: - Анти Стрес - Паник Атаки - Депресия - Тревожност - Страх - Сън - Либидо - Отслабване - Памет и Ко..

Обезболяващ Акупунктурен Апликатор

Обезболяващ Акупунктурен Апликатор

Област Пирдоп, област София
Цена: 19.99 лв.

Апликаторът действа на принципа на акупунктурата. Поставен върху проблемната област острите шипчета въздействат на биологично активни точки на тялото. Това подобрява кръвообращението и премахва болкат..

Лечебна пирамида пълно копие като Хеопсовата
Цена: 15 лв.

Лечебна пирамида пълно копие на хеопсовата за подробности в следния линк, https://btvnovinite.bg/videos/tazi-sutrin/piramida-lekuva-i-pomaga-na-horata-v-krapec.html лекува различни органи при п..

Терапевтична програма Self terapy
Цена: 40 лв.

Self terapy е комплексна терапевтична програма, разработена като съпътстваща лечение и на болестите на ендокринната система. Методиката се позовава на хилядолетната опитност, методи и техники на лечен..

Психологично консултиране; Семейна терапия; Енергийна психология
Цена: 40 лв.

Семейна и системна терапия работи в посока на разрешаване на възникнали проблеми в партньорските връзки, с майката, отношения родители - деца, вината, професионални проблеми, психологически и емоциона..

Турмалинови Чорапи за Подържане на Глезена
Цена: 8 лв.

За поръчка, пишете ни съобщение! Турмалинови Чорапи за Подържане на Глезена. Еластична трикотажна турмалинова магнитна терапия с турмалинови влакна и магнитни влакна. Модела е без пета и без ..

Хирудотерапия Пиявици
Цена: 110 лв.

Терапия с пиявици Помага при всякакви патологични състояния

Китайска медицина

Китайска медицина

Област София
Цена: 55 лв.

Китайската медицина е съчатение от упражнения, хранителна терапия, китайски масаж, иглотерапия, аурикулотерапия, вендузотерапия, мокситерапия Основна концепция на китайската медицина е баланса между ..