1. home
  2. »
  3. bcЗдраве, Красота
  4. »
  5. Алтернативна медицина

Алтернативна медицина

195 обяви

СКЕНАР терапия

Област гр. София, обл. София
Чрез оптимизиране процесите на саморегулация и самовъзстановяване на човешкия организъм СКЕНАР активира потенциалния резерв и ендокринно-имунния отговор на организма, нормализира обменните процеси и н..

Кана за жива вода Да3м

Област гр. София, обл. София
Цена: 69 лв. Активатор за жива вода от На електролитен принцип водата бива разделена от неутрална на жива (алкална) и мъртва (киселинна). Живата Вода действа стимулиращо, тонизиращо и с възстановителни функции..
Цена: 23.40 лв. Грижа за Вашето Здраве - Доверете се на Природата! Готови Комбинации Капки на д-р Бах: - Анти Стрес - Паник Атаки - Депресия - Тревожност - Страх - Сън - Либидо - Отслабване - Памет и Ко..
Цена: 20 лв. Център за Психология и Психотерапия - Предлага изготвяне на индивидуални комбинации капки на д-р Бах, за деца и възрастни. Есенциите на д-р Бах се използват при деца и възрастни със следните пробл..
СТРЕС - Тревожно разстройство, ПАНИК АТАКИ, ХРОНИЧНА УМОРА... Все наболели теми... Как да се справим със стресовото ежедневие? Приятели, мога да ви предложа моята помощ за справяне с тези проблеми ч..
Цена: 25 лв. Аурикулотерапията е алтернативен източен лечебен метод. Въздейства на целия организъм чрез обработване на енергийни точки разположени по ушната раковина. Обработването на точките става със семена, к..
Цена: 45 лв. Иглотерапията е алтернативен лечебен процес, част от традиционната китайска медицина, представлява стимулиране на биологично активните точки по енергийните канали (меридиани), които са свързани с вътр..

Акупресурно килимче 72 см с възглавница с безплатна доставка

Област гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Цена: 64.90 лв. Акупресурното килимче съчетава древните принципи на акупресурата и съвременните технологии. Използва се не само за облекчаване на болката, но и за отпускане и разпускане. Може да се използва почти нав..

Турмалинова душ слушалка

Област гр. София, обл. София
Цена: 9.90 лв. Мултифункционален Душ с Турмалин Знаехте ли, че тялото ви абсорбира повече химикали през кожата, отколкото когато ги поемате чрез водата? Екологичният и Мултифункционален Душ Power Eco Shower слуша..

терапия с пиявици

Област гр. Бургас, обл. Бургас
Оздравителна и подмладяващи терапии с медицински пиявици.. при разширени вени, уморени крака, хемароиди, високо кръвно, проблеми с простатата, упорити болки в гърба и кръста
Цена: 69.23 лв. За приготвяне на воден разтвор със сребърни йони с концентрация по желание. Употребява се вътрешно (за пиене) и външно (козметична употреба), както и за дезинфекция на различни повърхности и храни, и ..
Цена: 99 лв. Електропунктурната невротерапия позволява да се лекуват функционални заболявания, които не са в стадий на необратими органични изменения. Електропунктуранта невротерапия не използва игли, прилага се..

Възбуждащи капки

Област гр. Пловдив, обл. Пловдив
Зодиакални възбуждащи капки с карамел.

Алопеция ареата - лечение

Област гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 40 лв. Ако имате алопеция ареата. Обадете ми се. Имам решение на проблема.

Обезболяващ акупунктурен импликатор

Област гр. Пирдоп, обл. София
Цена: 19.99 лв. Апликаторът действа на принципа на акупунктурата. Поставен върху проблемната област острите шипчета въздействат на биологично активни точки на тялото. Това подобрява кръвообращението и премахва болкат..
Цена: 30 лв. Кинезиотерапевт, мануален терапевт, кинезиолог с дългогодишен стаж лекува и премахва болки, схващания, изкълчвания и навехвания от всякакъв характер и естество. Дископатии, плексит, ишиасни болки, рад..
ИНДИВИДУАЛНАТА ДИАМАНТЕНА ТЕРАПИЯ лекува не болестта, а причината. Тя се справя с редица страдания, когато стандартните методи на лечение са безсилни. ИДТ представлява среща на древното лечителско изк..

Лечение с медицински пиявици

Област гр. София, обл. София
Цена: 50 лв. Хирудотерапията е лечение с медицински пиявици. Закрепвайки се за кожата, една пиявица инжектира повече от 50 биологично активни вещества Терапията с пиявици има обезболяващо, противовъзпалително, ..

Биоенереголечение от разстояние

Област гр. София, обл. София
Цена: 5 лв. Цена Дарение Лечението от разстояние използва Биоенергия, подходящо е за всякакви диагнози, ще почувствате вибрациите около вас и енергията във вас, на всеки може да бъде помогнато да облекчи своет..
Цена: 40 лв. Семейна и системна терапия работи в посока на разрешаване на възникнали проблеми в партньорските връзки, с майката, отношения родители - деца, вината, професионални проблеми, психологически травми, де..

Биоенерготерапия гр София

Област гр. София, обл. София
Цена: 40 лв. Биоенерготерапията няма странични ефекти и противопоказания, подходяща е за всякаква възраст, терапията се извършва по енергийните центрове на организма Целта е да се балансира енергията в организма,..

Рефлексотерапия на стъпалата

Област гр. София, обл. София
Цена: 35 лв. Рефлексотерапията крие в себе си древно знание за противодействие на болката и подобряване на здравето. Египетските лечители практикували масаж на стъпалата хиляди години преди новата ера, за да подпо..

Китайска медицина

Област гр. София, обл. София
Цена: 55 лв. Китайската медицина е съчатение от упражнения, хранителна терапия, китайски масаж, иглотерапия, аурикулотерапия, вендузотерапия, мокситерапия Основна концепция на китайската медицина е баланса между ..

Преглед с биоскенер за пълно изследване

Област гр. Сливен, обл. Сливен
Цена: 30 лв. Преглед с биоскенер за пълно изследване на здравословно състояние и констатиране на основен здравословен проблем на организма - 30 лв. За контакти: м. с. Ася Добрева

Биоенерго терапия

Област гр. София, обл. София
Цена: 40 лв. Здравейте приятели! Аз съм биоенерго терапевт и ученик на биотерапевта Славко Матанович. https://www.bnt.bg/bg/a/ha-rvatskiyat-chudodeets-matanovich https://www.btv.bg/video/shows/tazi-nedelia/vide..

Хиропрактична терапия

Област гр. София, обл. София
Повече за масажа: Проблемите на прешлените предизвикват напрежение в тялото. То се дължи на притискане на нервите - нарушава се правилният нервен поток, а това пречи на вродената интелигентност да и..

Паник атака, стрес, безсъние

Област гр. София, обл. София
Помагам при Стрес, паник атака, психически разстройства, безсъние, уплах, заекване в следствие на уплах и тн Аз съм Биотерапевт и прилагам не традиционна медицина за изцеление на тези проблеми. За по..

Биоенерго ритмично втриване

Област гр. София, обл. София
Б. Р. В. Или Биоенерго ритмично втриване, това е единствената по рода си терапия представена за пръв път в България! Терапията помага при различни заболявания при децата и възръстните. Помага при не..

Помага при безсъние

Област гр. София, обл. София
Помагам при безсъние, без лекарствени медикаменти!!! За повече информация по телефона.. Ако не ви вдигна на момента по късно ще ви върна обаждане! Работя и от разстояние.

Благодатни и лечебни мандали

Област гр. Свищов, обл. Велико Търново
Цена: 20 лв. Много полезна книга, съдържаща колекция от 111 мандали. Нито една от тях не е оцветявана.
Въведи страница №
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.