1. home
  2. »
  3. bcЗапознанства, Ескорт
  4. »
  5. Стаи - почасов наем
  6. »
  7. обл.Пловдив

Стаи - почасов наем : обл.Пловдив

11 обяви

Апартамент за нощувки и стаи за почивки

map icon Център, гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена на час: 30 лв. Стаи за почивки в центъра на града в дизайнерски апартамент цена минимум за 2часа 55 лв за всеки следващ час 20 лв. В цената са включени чай, кафе, вода. Кабелна интернет висок клас завивки и кърпи. П..

Почасово в шикозно студио”ЛЪКИ”

Кършияка, гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена на час: 40 лв. ЗА ПОЧИВКА (до 3 часа 40 лв). За по-дълъг престой по договоряне! Добре дошли в студио ”ЛЪКИ” за почивка почасово и нощувка Пловдив. Ние се намираме в ТОП център, гр. Пловдив на ул. Подофицер Георг..

Почасови почивки в апартамент *Цар Борис*

Кършияка, гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена на час: 40 лв. ЗА ПОЧИВКА (до 3 часа 40 лв). За по-дълъг престой по договоряне! Добре дошли в шикозен апартамент Цар Борис за почивка почасово и нощувка Пловдив. Ние се намираме в ТОП център, гр. Пловдив на ул. ..

Апартамент почасово

Център, гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена на час: 30 лв. Почасово 2 часа-30лв.

Апартамент за почасова почивка с паркомясто

map icon Тракия, гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена на час: 30 лв. Предлагам апартамент в нов луксозен комплекс от затворен тип за почасова почивка и релакс в абсолютно тих и спокоен район. Към апартамента се предоставя за ползване собствено паркомясто. Апартаментъ..
Предлагам възможност за работещо момиче! Без сводници и подобни моля! Адресът се намира Лондон в къща само с още едно момиче вътре! Напълно самостоятелно! без уловки и скрити разходи! За повече инфо н..

Aпартаменти нощувки

Център, гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена на час: 35 лв. Апартамента се намира в центъра до църквата св. Петка на 150 от центална поща и на 150 метра от стария град. Обэаведен е с абсолютно всичко необходимо. Цената е за два часа.

Апартаменти нощувки

map icon Център, гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена на час: 35 лв. Апартамента се намира в центъра до църквата св. Петка на 150 метра от централна поща. Обэаведен е с абсолютно всичко необходимо. Цената е за два часа.

Апартаменти Центъра Пловдив

map icon Център, гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена на час: 35 лв. Апартамента се намира в центъра до църквата света Петка на 150 метра от стария град и на 150 метра от централна поща. Обзаведен е с абсолютно всичко необходимо. При повече от две нощувки има отстъпка ..

Стая за почасови почивки

Кършияка, гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена на час: 35 лв. Дискретно!!! Почивка в луксозна стая с климатик, голямо легло. Дискретна локация, Кършиака, удобно за паркиране. 35 лева до три часа. Часове за наемане за почивка: 9:00-19:00 часа

ПОЧАСОВО студио ”Аполони” център - Пловдив

map icon Център, гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена на час: 35 лв. ЗА ПОЧИВКА (до 3 часа 35 лв). За по-дълъг престой по договоряне!   Добре дошли в студио със спалня за почивка почасово и нощувка Пловдив.   Ние се намираме в ТОП център, гр. Пловдив на ул. Калофер №..
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.