1. home
  2. »
  3. bcЗапознанства, Ескорт
  4. »
  5. Мъж търси жена за сериозни отношения
  6. »
  7. обл.Бургас

Мъж търси жена за сериозни отношения : обл.Бургас

14 обяви
Мъж на: 48 год. София, мъж на 48 г., 190 см, 80 кг, разведен, без ангажименти, търси сериозна жена за семейство
Мъж на: 40 год. 40 год. Мъж на 40 г. търси запознанство с хубава и приятна дама с приятно излъчване, от 20 до 40 г., от Бургас и региона. Не харесвам жени интриганти и такива, който не знаят какво искат, търся сериозно обвър..

мъж желае съжителство с жена

гр. Бургас, обл. Бургас
Мъж на: 64 год. 64 год. мъж на 64 г., висок 170 см, 70 кг, запазен, работещ, непушач, от Бургас, желае съжителство с жена до 64 г.

САМО за сериозни дами

гр. Поморие, обл. Бургас
Мъж на: 47 год. 60 год. Ще се радвам да се запозная със сериозна жена за сериозна връзка от бургаска област. Не се стеснявайте да ми звъннете по всяко време или пишете тук. Ако ви е неудобно напишете Вашия номер и аз ще Ви з..

сериозна връзка с ангажирана жена

гр. Бургас, обл. Бургас
Мъж на: 48 год. 50 год. Не съм от Бургас, но отскоро живея в града. Бих желал да се срещам с ангажирана, омъжена жена за сериозна връзка. Аз съм на 48г.,173см. 72кг., непушач./
Мъж на: 39 год. Търся добро и мило момиче за сериозна връзка от цялата страна
Мъж на: 52 год. 40 год. Финансово осигурен, самотен мьж с собствен бизнес и луксозна кьща близо от Бургас тьрси запознанство с приятна дама за сьвместно сьжителство и семейство. Спортивен 176/82, не пушач, руски гражданин, п..

Потърсете сериозна връзка

гр. Бургас, обл. Бургас
Мъж на: 45 год. Търся сериозна връзка. Готов съм да посетя дамата в България и да я доведа в Германия. Аз съм на 45 години, 173 високи, тънки и с тъмна къса коса. Професионално стоя на твърди крака и мога да нахраня ..

Сериозно момиче

гр. Бургас, обл. Бургас
Мъж на: 39 год. 50 год.

Мъж търси жена за сериозна връэка

гр. Бургас, обл. Бургас
Мъж на: 35 год. 50 год. Търси жена за сериозна връзка с приятна външност и в добро финансово положение... Бивш спортист съм, симпатичен, добре сложен, интелигентен, ерудит... Обичам редовния секс и природата... Не пия,..

Търся запознаства сериозна връзка

гр. Бургас, обл. Бургас
Мъж на: 34 год. 32 год. Здравейте, мили и красиви дами! все още търся своята красива и прекрасна принцеса за сериозни отношения! Какво предлагам аз: Да те обичам, да се грижа за тебе, и да те подкрепям във всичко. Ще бъд..

Looking for new friends in Bulgaria 45 - 60 years old

гр. Бургас, обл. Бургас
Мъж на: 52 год. Аз съм немски човек и живея и работя в Хамбург, но и в България от повече от 1 година. - Бизнесмен - активен човек - като различни видове спорт

мъж на 58 от Бургас

гр. Бургас, обл. Бургас
Мъж на: 58 год. 55 год. мъж на 58 от Бургас (финансово и жилищно устроен) търси жена за сериозна връзка, без наднормено тегло, и без проститутки.
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.