back to top

Мъж търси жена за секс Габрово

24 обяви
Нестандартно и приятно

Ако има жени, които обичат нестандартния секс и игрите, да пишат. Мога да предложа и финансово подпомагане. Очаквам вашите еротични фaнтазии.

Търся жена за секс

Добре изглеждащ и дискретен. Моля само сериозни да пишат!

Коректен и дискретен

Търся женa (40+) която иска да се радва на живота. Коректен и дискретен съм. Имам терен. Изпълнявам всякакви желания. Финансовия бонус за дамата е по договаряне, след раговор по тел. или кореспондеция..

Дискретни срещи

Търся жени за дискретни срещи. предлагам разговор, масаж лизане, анален. изпълнявам желания. пишете тук за връзка

Искаш ли да ти измия путето с език

Не си си мила путето цял ден или два дни... И искаш някой да ти го измие с език да ти го осмучи ми пиши на вайбър или тук също ката бих ти измил и дупето с език да уточня работя през деня с машини ..

Търся момиче/жена която да ми се изпразни в устата докато я лижа

Търся сериозно/на момиче/жена да ми се изпразни в устата докато я лижа и смуча клитора бих и облизал и анала стига да и харесва пишете тук или на вайбър

Търся жена която иска да бъде лизана

Здравейте, Аз съм на 30 години, интелигентен и сериозен мъж, който обожава да лиже. Търся Дама, която иска да бъде лизана. Възрастта няма значение. Напълно дискретен съм Не искам нищо в замяна. Бе..

Мацка с готини цици

Търся жена с готини гърди. Aко скучаете и ви е омръзнало монотонното ежедневие пишете. Разходки и още нещо, ако си паснем и дълготрайно. Скайп: LXart или тук пишете. Чакам ви котета

Дискретни срещи 200 лева

Tърся дълготрайно приятелство и дискретни срещи.. Харесвам натурални и естествени жени.. Интимното окосмяване е желано. Предлагам до 200 лева на среща.. Цената зависи от външния Ви вид и това, което м..

Мъж търси жена

Търся жена от 18 до 45 за редовен секс Без педераси моля.

Жена над 18

Жена над 18

Габрово

търси се жена за секс срещу спонсорство

Търся секс и всичко без кондом

Ако има жена която иска да се раздаде за един час всичко без кондом да пише и да прати снимки давам от 300 до 700 евро според жената

Търся жена за секс

Търся сериозно финансово подпомагане готов съм на всичко без значение ако има сериозни моля да ми пишат

търся слаба жена

Търся жена със слабо телосложение за дискретни срещи срещу финансово подпомагане от моя страна.

искам да лижа дами от габрово

обожавам да лижа

Здравей те!

Здравей те!

Габрово

Търся интелигентна, чистоплътна дама 60 +

Предлагам забавление

Здравейте дами предлагам секс без финансови задалжение просто за удоволствие и забавление. Не съм от ромски произход, българин съм и точен. Хигиената е на 100%, Дискретноста е на 100% както от мен так..

Мъж търси жена за неангажирща връзка

Млад и добре изглеждащ мъж на 36 години предлага финансово подпомагане на жена от 18 до 30 години.3000 лева на месец за до две срещи седмично

На бързо

На бързо

Габрово

Предлагам спонсорство на жена за редовни и бързи срещи, без излишни приказки :) само през деня, за контакти и инфо за вас, чрез формата на сайта, държа на дискретност, коректност и хигиена, благодаря ..

Мъж търси дама/жена за неангажирани срещи

Заинтересованите да пишат на лично за телефон или скайп/вайбър.

Спешно търся момиче или двойка за страп он- непрофесионалисти

За София! момиче или двойка да ме чукат. Непрофесионалисти. За тази седмица.

Търся дама над 40г.

Търся дама над 40 години за бързи интимни отношения, срещу заплащане. Пишете тук на сайта или на мейла за допълнителна информация

Обичам да лижа

Мога да ви бъда секс роб и да ви изпълня фетишите за час или повече. Обичам да лижа и смуча клитори безплатно! Дискретен и добре изглеждащ Българин! За контакт на лично или Skype ”кунилингус”

Всякакъв вид удоволствия

Предлагам всякакъв вид удоволствия и ескорти, независимо дали ще за сексуални, еротични или за компания, на партита или самостоятелно, масажи и всичко каквото си помислите за изкарване на едни незабра..