Филтриране
Сортиране
    Филтър
  • Област
  • Населено място
  • Обяви подадени след
  •  Разширено търсене
  • реклама

Агенции за запознанства

6 обяви

Класическа Бърза среща - 27/06/2018

гр. София, обл. София
Агенция за запознанства ЕНЕАДА организира КЛАСИЧЕСКА БЪРЗА СРЕЩА на 27.06.2018 г. от 20:30 часа. Възрастова група: мъже (26-36 години)/жени (26-36 години). Регистрацията се извършва през нашия сайт ht..

Агенция за запознанствa ЕНЕАДА

гр. София, обл. София
ЕНЕАДА е Агенция за сериозни запознанства в град София, създадена с цел откликване на обществената потребност от посредник между хората търсещи партньор. Вече може да се възползвате и от новата ни усл..
Сериозни запознанства с цел брак в страната и чужбина!
Предлагаме индивидуални запознанства. съобразени спрямо вашата възраст, образование и вашите критерии, които вписвате във формуляра при регистрация. Обработваме вашата информация, като не я разпростра..
Скьпи приятели! Уважаеми дами и господа! Клуб „Рестарт лайф“ е неправителствена организация НПО за културни мероприятия, запознанства, екскурзии и други. Ние реализираме различни социални проекти ..

покана танци

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Дами и Господа, заповядайте на танци, веселие и запознанства. Организирано от клуб с музика/Диджей/. Кандидатите да са над 40 години. Справки и запитвания от 15:00ч. до 20:00ч. без събота и неделя.
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.