Филтриране
Сортиране
  Филтър
 • Област
  Всички
 • Населено място
  Всички
 • Цена
  Всички
 • Обяви подадени след
  Всички
 •  Разширено търсене
 • реклама

Пелети, дърва за огрев, въглища

190 обяви
Заповядайте в ТОПЛИВО-БРАТЯТА Само на 10 минути от центъра на София вие ще намерите при нас седем вида първокачествени пелети подбрани от различни краища на България. Букови и дъбови дърва за огрев Пресяти донбаски въглища със съответен сертификат за качество. Три вида екобрикети. Богато разнобразие на облицовъчни камъни. Градински център и строителни материали. Бързи доставки в рамките на деня на заявката и в удобно за вас време. За улеснение на клиентите работим без почивен ден.!!! БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА В РАМКИТЕ НА РАЙОНА НА СКЛАДОВИТЕ БАЗИ!!! http://toplivo-bratiata.com
Калея Русеви ЕООД Ямбол: •Дървен материал - най-ниски цени •Пелети - 380лв./тон •Дърва за огрев - 70 лв./куб., 160 лв./тон •Брикети - 12 лв./40 кг БЕЗПЛАТЕН ТРАНСПОРТ
80 лв.
Предлагаме на вашето внимание дърва за огрев - дъб, бук, габър. Защо предлагаме дърва за огрев от широколистни дървета? Предлагаме Ви дърва за огрев единствено от широколистни дървета, защото дървесината на широколистните дървета е с най-висока плътност и е най-подходяща за огрев и постигане на висока и продължителна температура. От нас получавате: Първокласна дървесина, качество, коректност и бърза доставка. Дървата се предлагат нарязани, нацепени и наредени. По-желание на клиента предлагаме и нарязани на трупчета или метрови дърва за огрев. Цена: 80лв. - 1пале 0,8 м3 99лв...
395 лв.
КОЛЕВ 2012 ЕООД предлага висококачествени: •ПЕЛЕТИ Интер - клас А 1, от иглолистен материал - 395лв./т •ПЕЛЕТИ Трон - клас А 1, от иглолистен материал - 420лв./т •ПЕЛЕТИ Ставен - клас А 1, 80% бук и 20% бор - 420лв./т Складова база: Ямбол, кв. Кючук махала
440 лв.
Еко Био Макс ЕООД осигурява на своите клиенти екобрикети, пелети и горивни материали, които имат висока калоричност и същевременно щадят околната среда. Единствената суровина, която фирмата използва при производството на брикетите, са природно чисти дървесни стърготини и трици, получени при обработка и рязане на дървен материал и дървета. ”Еко Био Макс” ЕООД предлага: - Пелети - бук 70% и габър 30% - Пелети от бял бор 100% без кори и примеси, клас А1/EN plus, 6 мм, със сертификат -Екобрикети от бук и дъб, подходящи за всички видове котлета, камини и печки. Транспорт в рамките на Со..

дърва за огрев - работим и в неделя

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 100 лв. Склад за отопление в централната част на града предлага дърва за огрев нарязани и нацепени за печка или камина. Дъб и бук, чамови разпалки, дърва на чували... - осигурен транспорт до адрес...
Цена: 420 лв. Премиум дървесни пелети с ниско съдържание на пепел и висока калоричност отговарящи на Клас A1 стандарта! Пелетите които предлагаме се произвеждат от 100% дървена маса. Екологично и много перспект..

Дърва за огрев - дъб 80лв./м3

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Цена: 80 лв. -Дървата са нарязани и нацепени. -Доставката е безплатна в рамките на града. -Евтин транспорт извън града. -Предлагаме гаци 5лв/бр. -Предлагаме подпалки в гаци 2лв/бр. -Можете да ни откриете..

дърва и домбаски въглища

гр. София, обл. София
Цена: 80 лв. цениоразпис: пале бук 80лв. бр, дъб-80 лв, кубик простанствен 100лв. подпалки - 5,00 лв, бр ОСИГУРЕН ТРАНСПОРТ ДО КЛИЕНТА които се заплаща отделно в зависимост от разстоянието!!! неделя do 12..

Слънчогледови пелети

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 225 лв. Продаваме слънчогледови пелети: -260лв/тон в торби по 15кг. -8мм -255лв/тон в торби по 30кг. - 8мм -225лв/тон в биг бег -8мм -280лв/тон в торби по 15кг - 6мм

дърва за огрев на изгодни цени!

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Продаваме дърва за огрев! Дървесината с която работим е: дъб, бук, габър и чам за разпалки. Дървата може да бъдат според желанието на клиента, нарязани и нацепени за печка или камина. Разполагаме с тр..

Подпалки, дърва за разпалка

гр. София, обл. София
Цена: 49.90 лв. доставка по домовете на подпалки от топола или бор(чам). Връзките с разпалки са с обем един кубик (1куб. метър) и тегло 300-400 кг. Осигурен транспорт!!! Отстъпки за количества!

Еко Пелети Клас А1 385лв./тон

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Цена: 385 лв. - едно пале на цена 415лв. /1080кг./ - 1 пакет от 15кг на цена 6.50 лв. - Пелетите са 100% чиста иглолистна дървесина; - Диаметър - 6мм; - Калоричност - 5kWh/kg; - Остатъчна влага - 8%; - ..
Цена: 460 лв. -Еко Брикети - широколистни, бук и дъб. -100% натурални - без примеси. -Влажност 5-6%; Пепел 0,5% - 0,6%; Калоричност 4200 - 4800kcal/kg. -Доставка е 10лв. в рамките на града. -Пакетите са по ..

Дърва за огрев - дъб 190 лв./тон.

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Цена: 190 лв. -нацепени -доставката е безплатна в рамките на града. -доставки се извършват всеки ден.
Цена: 480 лв. Предлагам пелети, Австрийски (Румънско произвотство) 550лв. Цената е за тон. Технически данни: Калоричност 5кWh/кг Диаметър 6мм. Съдържание на влага< 10% Съдържание на пепел: < 0.7%(550..

дървени въглища 3,5 и 20кг.

гр. Русе, обл. Русе
Цена: 1.15 лв. Предлагам дървени въглища в чували по 20кг. цена на кг.1.15лв. по 3кг.3.80-лв. по 5кг. -5.80лв. Десислав Георгиев
Фирма ”Ресурс 11”ЕООД продава: -дърва за огрев (нацепени и нарязани и на пале) -въглища Донбас (на тон и на чувал) Складът разполага със собствен автокантар и предлага транспорт. Нашият сайт е h..
Цена: 270 лв. Доставка до адрес в удобно за клиента време. Издаване на данъчна фактура. Пакетирани и насипни, реални количества и експресна доставка. Въглища подходящи за турски котлета фракция 0-5 мм. Въглища за п..
Цена: 245 лв. Доставки на Ситна фракция Калибровани Бобовдолски Въглища. За Автоматични парни котли и Пелетни горелки Размер 5/25 мм. И ПЕЛЕТИ клас A 1. ДОСТАВКИ БЕЗ ЧИВЕН ДЕН.
Цена: 290 лв. Доставки на Бобовдолски, Домбаски и Пирински, ВИСОКОКАЛОРИЧНИ Въглища. Брикети. Има и възможност за доставка на въглища по домовете в чували по 50 кг. Доставки се извършват и в почивните дни. Корект..
Цена: 280 лв. Продавам Донбаски и Бобовдолски въглища, Румънски Пелети, Брикети и Подпалки. Високо калорични въглища на изгодна цена с Безплатна доставка до дома ви!
Цена: 280 лв. Доставям безплатно на изгодна цена Донбаски, Бобовдолски и пирински въглища, брикети, дърва -бук и дъб, разфасовани по желание на клиента, фракция 5-15мм подходяща за горелки. За повече информация и ц..
Цена: 260 лв. Търговия на едро и дребно, доставка до адрес в удобно за клиента време. Издаване на данъчна фактура. Пакетирани и насипни, реални количества и експресна доставка. Въглища подходящи за турски котлета ф..

доставка на въглища на чували

гр. София, обл. София
Цена: 12 лв. Доставка на въглища на чували от 50 кг. Цена 12 лв. Въглищата са за печки и котли
Цена: 230 лв. Фирмата ни извършва доставки на въглища директно от рудника. Въглищата са за печки и за котли. Те са няколко пъти изсяти и са събирани на ръка. Предлагаме ги в чували или в насипно състояние. Работим ..
Цена: 230 лв. Доставка на бобовдолски въглища на място. Фирмата ни работи коректно и лицензирано. Въглищата са изчистени от всякакъв боклук, камъни, пепел, мергел и тнт. Доставките се извършват и в почивните дни. П..

доставка на въглища в чували

гр. София, обл. София
Цена: 12 лв. Доставка на въглища за печки и котли. Качествено и коректно обслужване. Въглищата са много добре пресяти и нямат пепел. Те са исчистени от всякакъв вид боклуци и са перфектни за ползване. Работиме и п..
Цена: 210 лв. Доставка на бобовдолски въглища до вашият дом. Въглищата са за котел (парно) печки и тнт. Те са много добре пресяти и нямат никакъв боклук. Фирмата ни работи и в събота и неделя. Има възможност и на ч..

доставка на въглища - перник

гр. Перник, обл. Перник
Цена: 11 лв. Доставка на качествени и перфектно изсяти въглища. Въглищата са за печки, котли, горелки автоматични и тнт. Те са развасовани на по 50 кг. И на по 25 кг. Доставките са безплатни за перник и региона. ..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.