1. home
  2. »
  3. bcПотребители
  4. »
  5. дуо ”ПЕРЛА” - гр. Сливен (agbg)
  6. »
  7. bcЗа дома и градината
  8. »
  9. Цветя, декоративни растения

Цветя, декоративни растения : agbg (дуо ”ПЕРЛА” - гр. Сливен)

1 обяви

Африкански млечен храст

гр. Сливен, обл. Сливен
Цена: 39 лв. Африкански млечен храст с височина 1,70см.