Филтриране 2
Сортиране

Транспортни, Хамалски : обл.Бургас, гр. Бургас

101 обяви
Предлагаме изгодни и сигурни хамалски и транспортни услуги. Работим бързо и стегнато. Не се размотаваме, не почиваме излишно, не се опитваме да ви подвеждаме. Свършваме си работата качествено. Целта ни е и ви оставим доволни, за да ни ползвате пак или да ни препоръчате на ваши близки и познати. Работниците ни са професионалисти, а не случайни хора, хванати от улицата, за да изкарат някой лев. Работниците ни извършват тези дейности всеки ден, което се отразява на тяхната ефективност. С други думи, може да разчитате на стегната и бърза работа на час. В някои случаи наши работници могат да свърша..
Транспортни услуги със закрит бус. Размери на товарната част Дължина-4,50м Височина-1,90 м Ширина-1,70 м, градско - 15 лв. за първия час и 10лв за всеки следващ започнат час, извън града - 0.40 лв./км във всяка посока. За дълги курсове по договаряне. Фактури по ДДС.
Транспортна фирма предлага камион с бризенти за пренасяне на покъщнина и обзавеждане. Мы говорим по русски. Имаме си собствени товарачи-не са цигани. Товарната кола е 20 лева за първият час за града, след което се доплаща по 10 лева на час за престой. Товарачите работят за 15 лева на час на човек с минимална поръчка за два часа. Работи се на темпо-бързо и коректно. Пази се съхранноста на обзавеждането, но все пак е необходимо да се опаковат. Преди опаковането се свалят големите врати на гардеробите и междинните тежки табли с цел олекотяването им. Не се допускат натъпкани ракли и скрино..
Голям товарен закрит микробус, до 1,7тона. Размери: д 4.20м в1.85 ш1.72По желание има работници. Заплащане по предварителна договорка. ЦЕНИ В Бургас: 10-15лв на курс Извън града: от 0.35лв на километър до 0,60 лв на километър в двете посоки. цената се определя от товара и километрите.
Фирма „СПЕД-07”ЕООД извършва услуга по извозване и депониране на СТРОИТЕЛНИ И БИТОВИ ОТПАДЪЦИ, НА НАЙ-НИСКИ ЦЕНИ В РЕГИОНА С НАЙ-БЪРЗО ОБСЛУЖВАНЕ! Фирмата разполага с 4 камиона и 62 броя контейнери за строителни отпадъци с вместимост 6.5 м3 В състояние сме да обслужваме нашите контейнери в СЪЩИЯ РАБОТЕН ДЕН ПРИ ПОДАДЕНА ЗАЯВКА! Фирмата разполага със следните разрешителни: регистрационен документ от РИОСВ с №02-РД-392-00 за дейности със отпадъци, Лиценз за превоз на товари с № 05719, Регистрация в камарата на строителите № V-TV- 006084 ЦЕНИ: За обекти в гр. БУРГАС - 85 лева; гр. ПОМ..
Пренасяне на багаж, изхвърляне на боклук от тавани и мазета, стр. материали, техника и други до 3.5 т, предлага работници, без почивен ден. В рамките на гр. Бургас - 20 лв/на курс
Транспортни услуги с чист и обемен микробус за Бургас, България и Европа. Цена за Бургас 20 лв. и 10лв. за всеки следващ започнат час. За България и Европа на цени от 0,45 лв./км. Превозваме мебели, имущество, стоки, машини, оборудване, скутери, дрехи, преместване на офиси. Микробусът е с КЛИМАТИК и комфортен за дълъг път, разполага с общо три места, както и GPS навигация. Багажното отделение е с размери 3,70 дълж. -1,80 шир. -1,90 вис. Товароносимост на автомобила до 1200 кг. Допълнително оборудване - количка, въжета за укрепване. Участие на водача при товарене, подреждане и разтоварване. Пре..

Транспортни Услуги

гр. Бургас, обл. Бургас
”Макс Галант” ООД е създадена през 2016 година в град Бургас с основна дейност осъществяване на транспортни услуги в града и региона. Фирмата е специализирана в доставянето на палетизирана стока и нестандартни товари. Автопаркът ни се състои от товарни автомобили с вместимост до 10 палета в различни вариации - бус с падащ борд, брезентова каросерия, макси база, отворен бордови. Разполагаме с открита и закрита складова база и собствен автосервиз. Фирмата предлага и услуги с лицензира пътна помощ на конкурентни цени за превоз и ремонт на леки и лекотоварни автомобили. За преместв..
ПЪТНА ПОМОЩ. Предлагаме транспорт на автомобили, стоки, багаж, мебели, домакински уреди, строителни материали и др. Разполагаме с различна гама от превозни средства ремаркета и платформи. 1. Микробус фургон с размери: 3.25м дължина, 1.25м-1.60м широчина (в зависимост от товара), 1.53м височина при вратата. 2. Микробус бордови с тристранно товарене с размери: 3.34м дължина и 2.10м широчина. 3. Пътна помощ (микробус) с размери 4.79м-4.95м дължина на платформата и 2.05м широчина. 4. Пътна помощ (микробус) с размери: 4.00м дължина и 2.25м широчина. 5. Двойна платформа за авто..
Изнасяне на Нужни Мебели Безплатно и Електроуреди с Наш Транспорт.
Транспортни услуги превозване на всякакви видове стоки и товари - мебели, жилища, офис оборудване, техника, строителни материали и други. Съдействие при товарене и разтоварване. Без почивен ден. В удо..

Транспортни услуги

гр. Бургас, обл. Бургас
СУПЕР ПРОМОЦИЯ НА НАЙ-НИСКА ЦЕНА ЗА ГРАД БУРГАС! ВЪЗМОЖНОСТ И ЗА ПОМОЩ ПРИ ТОВАРЕНЕ И РАЗТОВАРВАНЕ! ТОЧНОСТ И ЛОЯЛНОСТ! Транспортни услуги с бус за град Бургас и региона. Извозване на мебели, ел. ур..

транспортни услуги

гр. Бургас, обл. Бургас
транспортни услуги с Мерцедес Спринтер, средна база, до 3.5 т - по договаряне

ТОВАРЕН ТРАНСПОРТ

гр. Бургас, обл. Бургас
Грузовые перевозки в Бургасе и страны в любое время дня, каждый день на автобусе, микроавтобусе, длинных и высоких baza.Разнь1х видов товаров, материалов, методов, оборудования и т.д.. Е.Г.: Строитель..
Извършвам транспорт с микробус на : мебелно обзавеждане, строителни материали, техника, и др. в удобно за вас време.ИЗВЪРШВА ПРЕВОЗИ ДО 2.5Т-БЪРЗО, ТОЧНО, КОРЕКТНО, ЕВТИНО.И СЪБОТА, И НЕДЕЛЯ.В БУРГАС ..
транспортни услуги. дължина на каросерията 6,2 метра. Извършва превоз на строителни материали, машини, мебели и други. Извършвам товарни и разтоварни услуги. Пренасяне на стари и нови мебели. Пренасян..

Услуги със самосвал до 3.5 тона

гр. Бургас, обл. Бургас
Самосвал до 3.5 тона размер на коша 3,50 на 2,0
Опитен екип със свой транспорт и работници ще изнесе, натовари и извози старите и ненужни мебели. Имаме договор с общинско сметище ’Бургас’. Също работим с лицензирана фирма за приемане на стара, нера..
Разчистване на мазета и тавани с камион и работници. Изнасяне, извозване и изхвърляне на стари мебели. Имаме договор със общинското сметище. Ако има вещи в добро състояние, ги подаряваме на църквата..
Товарен камион за пренасяне на багаж, мебели и техника. Цена за града-20 лева за първият час, а за всеки следващ -10 лв. Товарачите работят за 15 лв. на час на човек, като минималната поръчка е за д..
Транспортни и хамалски услуги с микробус фургон 16 кубика до 2,5 тона цена 1 лв. километър градско 35 лв. курс.
Транспортни и хамалски услуги за Бургас и областта. Почистване на мази, мазета, апартаменти, тавани, къщи, гаражи. Изнасяне и извозване на стари мебели от всички етажи дори без асансьор. Изхвърляне и ..
Хамалски услуги, демонтаж, изнасяне, извозване и изхвърляне на стари мебели, багаж, покъщнина, събиране на строителни и битови отпадъци в град Бургас и региона. Разполагаме не само с висококвалифицира..
Перевезем груз комфортабельным микроавтобусом Ситроен Джъмпер до 1,5т + 2 человека по Бургас, Болгария, Europe и т. д. Объем багажного отделения 13 м куб. (3,7м*1,8м*1,9м*). При необходимости Опытных ..
Предлагаме Ви Транспортни услуги с чист и обемен микробус при маршрут Бургас - София - Бургас на цена 360 лв. с микробус от 13 куб.м. Можете да разчитате на нас за бързо обслужване и коректно отношени..
Товарен Транспорт с чист и обемен микробус за Бургас, България и Европа. Можете да разчитате на нас за бързо обслужване и прекрасна работа на най-ниските цени в Бургас с нужното коректно отношение. Це..

Почистване на мазета и тавани

гр. Бургас, обл. Бургас
Почистване на мазета и тавански помещения.. извозване на боклук. Цената е по договаряне. Ниски цени. За информация позвъннете
ЦЕНИ ЗА КЪРТАЧНИ УСЛУГИ Къртене на бетон 50 - 100 лв./м3 Къртене на тухла 10 - 15 лв./м3 Къртене на фаянс, теракота 3 лв./кв.м. Къртене на фаянс с мазилка 5 лв./кв.м. Къртене на замазка до 5 см..

кърти извозва

гр. Бургас, обл. Бургас
Кърти извозва най ниски цени в Бургас и региона обадете се и разберете сами коректни и точни пренасяне на багаж чистене
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.