back to top

Транспортни, Хамалски : област Бургас, град Бургас

129 обяви
Транспортни услуги със тристранен самосвал превоз на всякакъв вид товари 24/7 vip icon top icon

Транспортни услуги със тристранен самосвал до 3,5т В Бургас и страната. Превоз на всички видове инертни матеряли пясък, чакъл, трошен камък, филц, земно влажен бетон замазка. Хамалски услуги- почистване на дворове, гаражи, мазета. -Превоз на багажи преместване на покъщина гардероби, перални, печки и други. -Извозване на строителни отпадъци и растителни до регламентирано сметище. -Превоз на всякакъв вид дървен матерял. Превоз на строителни скелета и машини.

Хамалски и транспортни услуги Бургас | Преместване, пренасяне, превоз на мебели, покъщнина, багаж др top icon

Транспорт + хамалски услуги, български екип на НАЙ-НИСКИ ЦЕНИ, товарене и разтоварване - Гаранция и качество - Без почивен ден! ЦЕНИ от 20лв на курс. Фирма ”Услуги Бургас ” с изцяло български екип предлага: преместване на багаж, превоз на мебели, транспорт на мебели + товарене и разтоварване, преместване на бяла техника, товарни превози от и до Бургас на цени от 20лв на курс и цени от 10лв на час за товарене и разтоварване. НИСКИ ЦЕНИ. Дължина 4.4м - височина 1.90м - Товарни превози от и до Бургас и околностите. - Пренасяне на мебели - Пренасяне на багаж - Пренасяне на бяла техника с бус ..

Транспортни услуги Бургас + хамалски услуги, пренасяне, товарно такси, превоз на мебели, преместване top icon

Фирмата ни предлага сигурни и надежни транспортни услуги в Бургас и региона. Цени - 20лв за курс в Бургас. Качествено и бързо преместване на вашите мебели от врата до врата + товарене и разтоварване от нашият екип. Разполагаме с различни въжета за укрепване на вашите мебели, домакински уреди и вещи. Фолиране и предпазване от удари на вашите мебели и др. Предлагаме качествени хамалски услуги на най-ниски цени! Екипа ни е изцяло от българи. Превоз на мебели, превоз на домашно имущество, товарни превози от и до Бургас и Бургаска област. Гаранция за най-ниски цени! Ето и някои от услугите по преме..

Добромир помага при разделени двойки и семейства-089 328 7236, 088 959 6365
Извозване на мебели и отпадъци, почистване на мазета, изхвърляне на покъщнина и др. top icon

Най-ниски цени - български екип! Бургас и региона. Имате нужда от изхвърляне и извозване на мебели, почистване на мазе, мазета, тавани и др? Фирмата ни предлага натоварване и извозване на непотребни вещи, стари мебели, ел уреди, стари дрехи и др. и извозване до сметище. Почистване на общи мази, ХАМАЛСКИ и транспортни услуги в Бургас НА НАЙ-НИСКИ Цени. БЪЛГАРСКИ ЕКИП!!! Извозване на мебели, обзавеждане, ел уреди, стари мебели, легла, строителни отпадъци, ненужни вещи, дрехи и много други и др. Пренасяне на жилищно обзавеждане, доставка и пренасяне на мебели и багаж от - до дома и офиса, пре..

Транспортни услуги, Премествания в дома и за бизнеса, 24/7 top icon

Хамалски услуги за дома и бизнеса. Собствен транспорт в града и страната. Опаковане със собствени материали. Монтаж и демонтаж на мебели, уреди, техника. Изнасяне и изхвърляне на стари мебели, техника и отпадъци. Качване по стълби на мека мебел, едра домашна и промишлена техника, пиана и други. Почистване на апартаменти, мази, тавани, складове и други помещения. Екип от професионалисти. Конкурентни цени Високо качество на предлаганите услуги, култура и хигиена.

ПРЕВОЗ и ХАМАЛИ на най-изгодни цени. top icon

Голям товарен закрит микробус до 1.7 тона. Размери на товарно помещение. Дължина: 4.20 м. Височина: 1.85 м. Ширина: 1.72 м. Възможен е превоз на греди, талпи и тръби до 6 мт. КОЛЕКТИВА Е ОТ БЪЛГАРИ ЮНАЦИ: - )) Цени в гр. Бургас и извън града на километър по договаряне. Хамали заплащане на час по договаряне. Предлагаме следните услуги: Транспорт и преместване на багаж, мебели, бяла техника, строителни матеряли, мотоциклети и други. Почистване на тавани, мазета и гаражи. Извозване на непотребни мебели, строителни отпадъци и други до сметище. БЕЗПЛАТНО ИЗНАСЯНЕ И ИЗВОЗВАНЕ НА..

Транспортни Услуги за Бургас и страната. Товарно Такси - закрит Бус. top icon

Транспортни Услуги за Бургас и страната, превоз на мебели, превоз на багаж и покъщнина, изхвърляне на мебели вещи, товарни превози със закрит микробус до 1, 2 тона и до 13 куб.м. Вътрешно товарно пространство дължина - 3, 70м., широчина 1, 90м., височина - 1, 90м. Цени за Бургас 20 лв., за първият час и 10 лв. за всеки следващ започнат час. За страната на цени от 0,50 лв./км. Извън града цените са в зависимост от разстоянието, обема и тежестта на товара. Без почивен ден.

Товарно Такси - превоз на багаж, мебели, бяла техника. Товарни превози за Бургас и страната. top icon

Товарни превози за Бургас и страната с голям закрит микробус. Превоз на мебели, багаж, бяла техника покъщнина със закрит микробус с тегло до 1,2 тона и до 13 куб.м. Размери на товарното пространство дължина - 3, 70м., широчина 1, 90м., височина - 1, 90м. Цени за Бургас 20 лв., за първият час и 10 лв. за всеки следващ започнат час. За страната на цени от 0,50 лв./км. Извън града цените са в зависимост от разстоянието, обема и тежестта на товара. Допълнително оборудване - количка, въжета за укрепване. Без почивен ден.

Почистване на мазета и тавани извозване на боклуци от маза, изба или таванско помещение Бургас. top icon

Почистване на мазе може да се извършва веднъж на няколко години. Може вече да сте се затрупали с безчет вещи, предмети, техника, мебели, стари бъчви, бурета, рафтове, цистерни и варели от стара битова нафта, бидони и други. Понякога дори строителни материали, останали от минал ремонт и събирани с времето. Предлагаме изнасяне извозване и изхвърляне на боклуци от изба-мазе почистване на мазе и таван Бургас. Ако имате нужда от почистване на тавани или мазета, спокойно можете да ни се доверите. Нашите хамали ще изхвърлят и извозят всичко ненужно от мазето и тавана, в които от много време съхранява..

Извозване на отпадъци Бургас изхвърляне на дограми, каси, прозорци, врати, превоз на мебели багаж. top icon

Хамалски услуги, демонтаж, изнасяне, извозване и изхвърляне на стари мебели, дограма, прозорци, врати, стъкла, багаж, покъщнина, събиране на строителни и битови отпадъци в град Бургас и региона. Разполагаме не само с висококвалифицирани специалисти и необходимия опит в хамалските услуги, но и с всичката необходима техника за да отговорим, ефективно и коректно на вашите нужди. Фирмата ни предлага демонтаж изнасяне и извозване на дограма, прозорци, врати, почистване на апартаменти, къщи, мази, тавански помещения, гаражи, и извозване на отпадъците до специализирано сметище със собствен транспорт ..

Товарно такси Бургас. Пренасяне на багаж. Изхвърляне на стари мебели top icon

Мы говорим по русски. Грузоперевозки, переезды. Транспортни услуги. Товарен превоз, камион за пренасяне на багаж, мебели и техника. Цена за града-20 лева на час. Товарачите работят за 20 лв. на час на човек, като минималната поръчка е за два часа. Момчетата са културни и вежливи. Работи се тихо и на темпо. Изнасяме и извозваме стари мебели и битова техника. Разчистваме мазета и тавани. Карусерията е закрита с бризент. Дължина 5,20метра, ширина-2,40м., височина 1,90м. При пренасянето на нов адрес, отношението към багажа е внимателно. Съблюдава се съхранноста на мебелите. Камионът ..

!!! Предлагам всякакъв вид Транспортни услуги с бус 24/7!!! top icon

Предлагам всякакъв вид транспортни услуги с бус. Бързо и качествено обслужване с чист и спретнат бус. БЕЗ почивен ден! Цени по Договаряне. Товарните му габарити са: / Дължина - 3.30 / Широчина - 1.80 / Височина - 1.85 / гр. Бургас / Петьо Сигурност, точност и надеждност!

Кърти Чисти Извозва Нонстоп По чистване на, домове, Хамалски услуги БургасНай-ниски цени БургасVIP обява

При нас ще намерите всички услуги, от които се нуждаете за вашето почистване на апартамент, къща, двор, таван или мазе. Предлагаме комплексно обслужване, което включва разглобяване, пренасяне, товарен..

Транспортни услуги с бус и платформа 24/7VIP обява

Денонощен превоз с бус и платформа за мотори, леки автомобили, джипове, бусове, земеделска техника, инвентар, бали, нормални и извънгабаритни товари! Транспорт на автомобили нов внос! Размери на п..

Хамалски и транспортни услуги Бургас най ниски цениVIP обява

БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД!!! Транспортни и Хамалски услуги на НАЙ-НИСКИ ЦЕНИ! БЕЗ ПОЧИВЕН ДЕН с чист и обемен микробус за Бургас, цяла България и Европа. Можете да разчитате на нас за бързо обслужване и прекр..

Транспортни и Хамалски услуги. Без почивен ден. Превоз на всякакъв вид товари.VIP обява

Размер на Легена, 3.20 х 2,10 м. Извършваме транспортни услуги за Бургас и страна с бус до 2.5т. Почистване на домове, офиси, дворове и мазета. Транспорт, на покъщина, мебели, бяла техника. Доставка н..

Транспортни услуги, Товарно такси, Превози, Преместване, покъщина, офиси и др

Транспортни услуги, постоянни курсове Бургас-София-Варна, Бургас, цени от 180лв до 350лв, преместване на покъщина, офиси и др. Пътна помощ, превозване на автомобили, микробуси, атв та, джипове с Репат..

Пренасяне на багаж с товарен превоз

Мы говорим по русски. Грузоперевозки, переезды. Грузовое такси. Товарно такси. Транспортни услуги. Организираме пренасяне на покъщнина и обзавеждане от домове, офиси и търговски обекти на нов адрес...

Товарно такси Бургас. Пренасяне на багаж. Изхвърляне на стари мебели

Мы говорим по русски. Грузоперевозки, переезды. Товарен превоз, транспортни услуги. Транспортна фирма предлага камион с бризенти за пренасяне на покъщнина и обзавеждане. Имаме си собствени товарач..

Транспортни услуги

Извършвам превоз на товари, мебели, покъщнина и др. с камион Ивеко фургон с размери 2,05/2,05/4,5м. до 2т, с падащ борд-до 500kg. на приемливи цени.

Ходжа Дилара - Закрилницата на семейния уют-0894055373
Товарене и транспорт на стари мебели

Извозване на мебели или изнасяне на отпадъци от домашен ремонт (вход до сметище), товарене и транспорт на стари мебели - 100 лв. с ДДС в рамките на града!

Транспортни услуги с самосвал

Транспортни услуги с 3 странен самосвал. Превозване на всякакъв вид стоки и товари в България. Превозът се извършва с бордови самосвал - товароносимост 2.5 тона.

Транспортни услуги

Транспортни услуги с Бордови бус. Превозване на всякакъв вид стоки и товари в България. Превозът се извършва с бордови бус- товароносимост 2.5 тона.

Транспортнни услуги с закрит микробус

Транспорт на всякъкъв вид товари товарене и разтоварване до всяка точка на страната

Превоз на малки товари

Извършва превоз на малки и средни товари от 0 - 750 кг и от 800 - 3000 кг цени по договаряне.

Хамалски услуги ”Сговорна дружина”

Здравейте, ние от ”СГОВОРНА ДРУЖИНА” ви предлагаме хамалски услуги на територията на град Бургас и околията (възможен е и транспорт на товар извън рамките на града, при заплащане на транспортните ра..

Транспортни услуги с прицеп

Транспортни услуги с платформа 13.60, в страната и чужбина. Цените се договарят по телефона.

Хладилен Транспорт

Голям бус закрит Хладилен фургон   + палетна количка 21м3 до 3 т. размери 4.50/2.20/2.10. -8ев. пл./и друг хладилен, размери Д-4,50мВ-2,10м Ш-2,10м Цена за гр. извън града по договаряне!!!

Почистване на Апартаменти, Къщти, Офиси, Мазета изхвърляне на покъщнина, Кърти, Чисти, Извозва И др.

Предлагам почистване на къщи, апартаменти, тавани, мазета, гаражи, складове и офисни помещения!! Купили сте нов апартамент и искате да се оттървете от нежеланите мебели и вещи в него? Или пък сте ..

Транспосртни услуги

Предлагам транспортни услуги на територията на гр. Бургас и Областта с бус, бордови, открит, до 1.2 тона