Филтриране 2
Сортиране

Транспортни, Хамалски : обл.Бургас, гр. Бургас

100 обяви
Голям товарен закрит микробус, до 1,7тона. Размери: д 4.20м в1.85 ш1.72По желание има работници. Заплащане по предварителна договорка. ЦЕНИ В Бургас: 10-15лв на курс Извън града: от 0.35лв на километър до 0,60 лв на километър в двете посоки. цената се определя от товара и километрите.
Фирма „СПЕД-07”ЕООД извършва услуга по извозване и депониране на СТРОИТЕЛНИ И БИТОВИ ОТПАДЪЦИ, НА НАЙ-НИСКИ ЦЕНИ В РЕГИОНА С НАЙ-БЪРЗО ОБСЛУЖВАНЕ! Фирмата разполага с 4 камиона и 62 броя контейнери за строителни отпадъци с вместимост 6.5 м3 В състояние сме да обслужваме нашите контейнери в СЪЩИЯ РАБОТЕН ДЕН ПРИ ПОДАДЕНА ЗАЯВКА! Фирмата разполага със следните разрешителни: регистрационен документ от РИОСВ с №02-РД-392-00 за дейности със отпадъци, Лиценз за превоз на товари с № 05719, Регистрация в камарата на строителите № V-TV- 006084 ЦЕНИ: За обекти в гр. БУРГАС - 85 лева; гр. ПОМ..
Пренасяне на багаж, изхвърляне на боклук от тавани и мазета, стр. материали, техника и други до 3.5 т, предлага работници, без почивен ден. В рамките на гр. Бургас - 20 лв/на курс
Транспортни услуги с чист и обемен микробус за Бургас, България и Европа. Цена за Бургас 20 лв. и 10лв. за всеки следващ започнат час. За България и Европа на цени от 0,45 лв./км. Превозваме мебели, имущество, стоки, машини, оборудване, скутери, дрехи, преместване на офиси. Микробусът е с КЛИМАТИК и комфортен за дълъг път, разполага с общо три места, както и GPS навигация. Багажното отделение е с размери 3,70 дълж. -1,80 шир. -1,90 вис. Товароносимост на автомобила до 1200 кг. Допълнително оборудване - количка, въжета за укрепване. Участие на водача при товарене, подреждане и разтоварване. Пре..

Транспортни Услуги

гр. Бургас, обл. Бургас
”Макс Галант” ООД е създадена през 2016 година в град Бургас с основна дейност осъществяване на транспортни услуги в града и региона. Фирмата е специализирана в доставянето на палетизирана стока и нестандартни товари. Автопаркът ни се състои от товарни автомобили с вместимост до 10 палета в различни вариации - бус с падащ борд, брезентова каросерия, макси база, отворен бордови. Разполагаме с открита и закрита складова база и собствен автосервиз. Фирмата предлага и услуги с лицензира пътна помощ на конкурентни цени за превоз и ремонт на леки и лекотоварни автомобили. За преместв..
ПЪТНА ПОМОЩ. Предлагаме транспорт на автомобили, стоки, багаж, мебели, домакински уреди, строителни материали и др. Разполагаме с различна гама от превозни средства ремаркета и платформи. 1. Микробус фургон с размери: 3.25м дължина, 1.25м-1.60м широчина (в зависимост от товара), 1.53м височина при вратата. 2. Микробус бордови с тристранно товарене с размери: 3.34м дължина и 2.10м широчина. 3. Пътна помощ (микробус) с размери 4.79м-4.95м дължина на платформата и 2.05м широчина. 4. Пътна помощ (микробус) с размери: 4.00м дължина и 2.25м широчина. 5. Двойна платформа за авто..
Предлагаме изгодни и сигурни хамалски и транспортни услуги. Работим бързо и стегнато. Не се размотаваме, не почиваме излишно, не се опитваме да ви подвеждаме. Свършваме си работата качествено. Целта ни е и ви оставим доволни, за да ни ползвате пак или да ни препоръчате на ваши близки и познати. Работниците ни са професионалисти, а не случайни хора, хванати от улицата, за да изкарат някой лев. Работниците ни извършват тези дейности всеки ден, което се отразява на тяхната ефективност. С други думи, може да разчитате на стегната и бърза работа на час. В някои случаи наши работници могат да свърша..
Транспортни услуги със закрит бус. Размери на товарната част Дължина-4,50м Височина-1,90 м Ширина-1,70 м, градско - 15 лв. за първия час и 10лв за всеки следващ започнат час, извън града - 0.40 лв./км във всяка посока. За дълги курсове по договаряне. Фактури по ДДС.
Транспортна фирма предлага камион с бризенти за пренасяне на покъщнина и обзавеждане. Мы говорим по русски. Имаме си собствени товарачи-не са цигани. Товарната кола е 20 лева за първият час за града, след което се доплаща по 10 лева на час за престой. Товарачите работят за 15 лева на час на човек с минимална поръчка за два часа. Работи се на темпо-бързо и коректно. Пази се съхранноста на обзавеждането, но все пак е необходимо да се опаковат. Преди опаковането се свалят големите врати на гардеробите и междинните тежки табли с цел олекотяването им. Не се допускат натъпкани ракли и скрино..
Изнасяне на Нужни Мебели Безплатно и Електроуреди с Наш Транспорт.
Транспортни услуги превозване на всякакви видове стоки и товари - мебели, жилища, офис оборудване, техника, строителни материали и други. Съдействие при товарене и разтоварване. Без почивен ден. В удо..

Транспортни услуги

гр. Бургас, обл. Бургас
СУПЕР ПРОМОЦИЯ НА НАЙ-НИСКА ЦЕНА ЗА ГРАД БУРГАС! ВЪЗМОЖНОСТ И ЗА ПОМОЩ ПРИ ТОВАРЕНЕ И РАЗТОВАРВАНЕ! ТОЧНОСТ И ЛОЯЛНОСТ! Транспортни услуги с бус за град Бургас и региона. Извозване на мебели, ел. ур..

транспортни услуги

гр. Бургас, обл. Бургас
транспортни услуги с Мерцедес Спринтер, средна база, до 3.5 т - по договаряне

Почистване на мазета и тавани

гр. Бургас, обл. Бургас
Почистване на мазета и тавански помещения.. извозване на боклук. Цената е по договаряне. Ниски цени. За информация позвъннете
ЦЕНИ ЗА КЪРТАЧНИ УСЛУГИ Къртене на бетон 50 - 100 лв./м3 Къртене на тухла 10 - 15 лв./м3 Къртене на фаянс, теракота 3 лв./кв.м. Къртене на фаянс с мазилка 5 лв./кв.м. Къртене на замазка до 5 см..
транспортни услуги. дължина на каросерията 6,2 метра. Извършва превоз на строителни материали, машини, мебели и други. Извършвам товарни и разтоварни услуги. Пренасяне на стари и нови мебели. Пренасян..

Услуги със самосвал до 3.5 тона

гр. Бургас, обл. Бургас
Самосвал до 3.5 тона размер на коша 3,50 на 2,0

кърти извозва

гр. Бургас, обл. Бургас
Кърти извозва най ниски цени в Бургас и региона обадете се и разберете сами коректни и точни пренасяне на багаж чистене

Транспортни услуги

гр. Бургас, обл. Бургас
Транспортни услуги за Бургас и страната от 15лв. и по договаряне.
Превоз на всички видове товари до 2500кг. със закрит микробус с размери дължина-4.10м. широчина 2.10м. височина-2.20м; съдействие при товарене и разтоварване от страна на водача(говорим РУСКИ и АНГЛИЙ..
Отдава 20 местен климатизиран пътнически бус с шофьор за превоз на туристи, персонал от и до работните им места на конкуретни цени
Транспортни услуги,Drink and Drive, моментални куриерски услуги... Трансфери от точка до точка и доставка на стока с лек автомобил за цялата страна на цени без конкуренция. Също така предлагаме шофьор..
Извършвам транспорт с микробус на : мебелно обзавеждане, строителни материали, техника, и др. в удобно за вас време.ИЗВЪРШВА ПРЕВОЗИ ДО 2.5Т-БЪРЗО, ТОЧНО, КОРЕКТНО, ЕВТИНО.И СЪБОТА, И НЕДЕЛЯ.В БУРГАС ..

ТОВАРЕН ТРАНСПОРТ

гр. Бургас, обл. Бургас
Грузовые перевозки в Бургасе и страны в любое время дня, каждый день на автобусе, микроавтобусе, длинных и высоких baza.Разнь1х видов товаров, материалов, методов, оборудования и т.д.. Е.Г.: Строитель..
транспортни услуги с товарен микробус - изгодно

Търси шофьори

гр. Бургас, обл. Бургас
Търсим таксиметрови шофьори. Много изгодни условия.

транспорт със самосвал

гр. Бургас, обл. Бургас
Опитен екип със свой транспорт и работници ще изнесе, натовари и извози старите и ненужни мебели. Имаме договор с общинско сметище ’Бургас’. Също работим с лицензирана фирма за приемане на стара, нера..
Разчистване на мазета и тавани с камион и работници. Изнасяне, извозване и изхвърляне на стари мебели. Имаме договор със общинското сметище. Ако има вещи в добро състояние, ги подаряваме на църквата..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.