Филтриране 2
Сортиране

Транспортни, Хамалски : обл.Русе, гр. Русе

41 обяви
Почистване и изхвърляне на ненужни вещи, мебели, отпадъци и боклук от апартаменти, мазета, тавани, гаражи. Изпразване на наследствени и новозакупени апартаменти, къщи и гаражи. Изхвърляне на всичко непотребно от дома, офис, склад, двор или друго помещение. Разполагаме с товарен бус и бордови камион. И не сме роми ; ) Ниски цени по договаряне след оглед, в някои случаи напълно безплатно. За гр. Русе и региона.

Транспортни услуги

гр. Русе, обл. Русе
Извършвам превоз с микробус-самосвал на: дървен материал-греди, ламперия, ОСБ... Строителни материали: Пясък, цимент, гипсо картон и арматури. Дърва за огрев, пелети и др. Гр. Русе! Цена на услугата по договаряне. 2,5т.

Транспортни услуги с бус

гр. Русе, обл. Русе
Транспортни услуги с бус до 2000 кг. Обем:7 куб. метра (3.30м/1.7м/2м). Цени: -> 25лв. в рамките на град Русе; -> 0,60лв извънградско При редовни курсове за цялата страна-цени по договаря..

Транспортни услуги

гр. Русе, обл. Русе
Транспортни услуги в гр. Русе и извън града. Превоз на мебели, багаж, палети, насипни товари и много други. Товароносимост до 1.5-2т. Самосвал с тристранно разтоварване с бризент. Размери на товарното..
транспорт в страната и чужбина цени по договаряне

Транспортни услуги самосвал

гр. Русе, обл. Русе
Транспорт до 3.5 тона Самосвал Димитър Димитров Област: Русе

Транспортни услуги с бус

гр. Русе, обл. Русе
Транспортни услуги с бус дълга база.20 лева на територията на град Русе; 0,50ст на изминат километър извън града (при експресна поръчка таксата за град Русе е 35 лева, извън града 0,65ст./км.); 15 лев..
Транспорт с бус 4+1 места и товарен отсек с размери 230х170х175см. до всяка точка в България по договаряне а в рамките на града 17лв
Цялостно преместване и транспорт на жилища, офиси, складове, магазини и други търговски обекти. Пренасяне на багаж опаковане на багаж товаро- разтоварителна дейност. Транспортни услуги в град Русе, ця..

Транспортни услуги

гр. Русе, обл. Русе
Превоз на товари с бус! Извършвам транспорт на всякакъв вид стока до 1,5тона. В Русе и региона и с предварителна уговорка от предния ден- в цяла България! Ниски цени и коректно обслужване!

Транспортни услуги

гр. Русе, обл. Русе
Транспортни услуги до 2 тона. Дължина 3,30м., широчина 2м., височина 2м. Цена за Русе 20 лева. За страната 0,60 ст/км. Извършване на групажен транспорт в страната и чужбина.

Транспортни услуги

гр. Русе, обл. Русе
Транспортни услуги с бус до 2тона в страната
Превоз на товари до 3,5 тона + товаро разтоварване

Transportni uslugi

гр. Русе, обл. Русе
Трансчорт за всякакъв вид деиности
Почистване на тавани мази и апартаменти къщи и разни други извършваме всякакви хамалски услуги при заплащане всякакъв вид услуги поправки и на покриви смяна и на улуци

Опразване на Жилища

гр. Русе, обл. Русе
Почистване на мазета и тавани. Изнасяне до сметище на ненужни битови вещи при покупка на имот. Почистване на общи мазета на жилищни блокове. Почистване и изнасяне на строителен отпадък Гарантираме бър..

Почистване от ненужни вещи

гр. Русе, обл. Русе
Почиствам от ненужни вещи апартаменти, вили, тавански стаи, мази и междуетажни места! Собствен превоз!

транспортни услуги

гр. Русе, обл. Русе
Цялостно пренасяне и транспорт на жилища, офиси, складове, магазини - и други търговски обекти - пренасяне на багаж - опаковане на багаж - товаро - разтоварна дейност - транспортни услуги в Русе, цяла..

транспорт до 2 т.

гр. Русе, обл. Русе
транспорт с фургон до 2 тона. ш2.15 дл.4.30 вс.2.30. Русе и цялата страна.

транспортни услуги

гр. Русе, обл. Русе
Фирма предлага транспортни услуги с бордови камиони 7т с падащ борд и палетна количка, 15т и 22т услуги със кран самосвал превоз на строителна земеделска и транспортна техника. Издава ддс фактури

Товарен микробус

гр. Русе, обл. Русе
Транспортни услуги с товарен микробус за Русе и колността. Цена за Русе 20 лв. За областа по дотговаряне.
Почистване на мази, тавани, апртаменти, гаражи, дворове къщи и д-р изнасянее и извозване на всякакви отпадъци. хамалски услуги.. МНОГО ДОБРИ ЦЕНИ
Транспортни услуги с камион-самосвал с кран за превоз на инертни материали, извозване на строителни отпадъци и други, за град Русе и региона. Товароносимост на самосвала 10 тона, тристранно разтовар..

Превоз с бус

гр. Русе, обл. Русе

Транспортни услуги

гр. Русе, обл. Русе
Фирма Игнатов 69 извършва транспортни услуги до 1,5 т в страната и чужбина .Превоз на мебели , личен багаж , палети , конфекция на закачалки и др.Точност и коректност .

Превоз леки коли

гр. Русе, обл. Русе
Превоз на товари и леки коли в България и Румъния с платформа, цена по договаряне за повече информация на посочения телефон.
Всякакъв вид транспортни услуги, земновлажни бетони, търговия със строителни матеряли!!! ТОП цени на строителни матеряли!!! Опразване на апартаменти, мъзи, тавани. Фирмата разполага с 9 камиона с разл..

транспортни услуги

гр. Русе, обл. Русе
транспортни услуги до 2т. микробус 15/м3
Почиства! -Мази! -Тавани! -Сутерени! -Складови площи! -Извършва хамалски услуги/местене на багаж, разглобява и сглобява мебели/! -Пренасяне на въглища и дърва! -Рязане и цепене на дърва!..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.