Транспортни, Хамалски : обл.Русе, гр. Русе

40 обяви
Почистване и изхвърляне на ненужни вещи, мебели, отпадъци и боклук от апартаменти, мазета, тавани, гаражи. Изпразване на наследствени и новозакупени апартаменти, къщи и гаражи. Изхвърляне на всичко непотребно от дома, офис, склад, двор или друго помещение. Разполагаме с товарен бус и бордови камион. И не сме роми ; ) работим и в почивните дни. Ниски цени по договаряне след оглед, в някои случаи напълно безплатно. За гр. Русе и региона.
Почистване и извозване на стари вещи и боклуци от къщи, мази, тавани, и др. Къртене и пробиване.

Транспортни услуги

гр. Русе, обл. Русе
Транспортни услуги в гр. Русе и извън града. Превоз на мебели, багаж, палети, насипни товари и много други. Товароносимост до 1.5-2т. Самосвал с тристранно разтоварване с бризент. Размери на товарното..
транспорт в страната и чужбина цени по договаряне България-България, България-Румъния индивидуални доставки INTERNATIONAL TRANSPORTS SERVICES AND INDIVIDUAL DELIVERIES

Транспортни услуги Русе

гр. Русе, обл. Русе
Транспорт и цялостно пренасяне на жилища, офиси, складове, магазини - и други търговски обекти - пренасяне на багаж - опаковане на багаж - товаро - разтоварна дейност - хамали, транспортни услуги в Ру..

Транспортни услуги

гр. Русе, обл. Русе
Транспорт с бус в Русе и страната. Цена в рамките на града 18 лева. Извън града е 0,45 лв на километър. При редовни курсове в страната цени по договаряне.

Превоз на товари.

гр. Русе, обл. Русе
Превоз на товари цяла България с бус до 1,5 т. БЕЗ ПОЧИВЕН ДЕН!!!
Опразване на жилища, мази. тавани. и офиси Извозване навсякакъв отпадък Хамалски услуги Къртене и ремонт на покриви Очистване надомове и офиси

Транспортни услуги

гр. Русе, обл. Русе
Транспортни услуги в страната и чужбина. Камион 3500кг+ремарке.
Почистване на всякакви битови отпадаци от къщи, апартаменти, вили, складове, офиси, мази, барзо качествено.
Транспорт в цяла България, размери на тов. пом. д 4.90, ш 2.45, в 2.18, за 12 евро палета, падащ борд и палетна количка
Транспорт в гр. Русе и цялата страна до 1.5 т цена по договаряне. Нямам почивен ден
Почиства! -Мази! -Тавани! -Подпокривни помещения/почистване от гълъби/ и поставяне на мрежа на отворите! -Сутерени! -Складови площи! -Извършва хамалски услуги/местене на багаж, разглобява ..
Транспорт с бус 4+1 места и товарен отсек с размери 230х170х175см. до всяка точка в България за 0.45лв/км а в рамките на града 19лв
Цяла България и Гърция

Транспортни услуги

гр. Русе, обл. Русе
Транспорт на всякакви палетизирани и насипни товари всякаква покъщнина багаж и др. В страната до 2тона цена по договаряне.
Транспорт с бус в Русе, страната и чужбина. Цени по договаряне. Коректност, лоялност и гарантирано добре свършена работа.
Транспорт в страната и чужбина с лицензиран товарен автомобил до 3.5 тона. Мерцедес спринтер. Максиална база. Приимам обаждания по всяко време.

Хамали Студенти

гр. Русе, обл. Русе
Преместване и транспорт на оборудване от банки, офиси, апартаменти, магазини, складове и др. Професионално пренасяне на каси, пиана, машини, специализирана апаратура. Товаро - разтоварна дейност.

Транспортни услуги с бус

гр. Русе, обл. Русе
Транспортни услуги с бус. Обем:11 куб. метра (3.30м/1.7м/2м). Цени по договаряне.

Транспортни услуги с бус

гр. Русе, обл. Русе
Ако имате нужда от почистване на жилище, таванско помещение, скалдово помещение, маза и др. можете да го направите сега! Разходите по транспортирането и депонирането на отпадъка са за наша сметка! Раб..

транспортни услуги

гр. Русе, обл. Русе
транспортни услуги до 2т. микробус 15/м3

Транспортни услуги

гр. Русе, обл. Русе
”ФИРМА ТТ КАПИТАЛ ЕООД” Извършваме транспортни услуги със закрит висок дълъг бус дължина, 2, 80 широк, 2, 00 висок 1.80). Превоз на всякакъв вид товари - мебели, бяла техника, покъщнина. Преместване..

Транспортни услуги

гр. Русе, обл. Русе
Транспортни услуги до 2 тона. Дължина 3,30м., широчина 2м., височина 2м. Цена за Русе 20 лева. За страната 0,60 ст/км. Извършване на групажен транспорт в страната и чужбина.

Изпразва Апартаменти

гр. Русе, обл. Русе
Почистване на мазета, апартаменти, къщи, тавани... Извозване на отпадъци... Кърти пробива извозва... Разполагаме с профилирана техника 10 камиона и НАЙ-ВАЖНОТО - НЕ СМЕ ОТ МАЛЦИНСТВАТА които лъжат мам..
Транспорт в Русе и Бълхария с микробус 3.5 цена по договаряне.
Всякакъв вид транспортни услуги, земновлажни бетони, търговия със строителни матеряли!!! ТОП цени на строителни матеряли!!! Опразване на апартаменти, мъзи, тавани. Фирмата разполага с 9 камиона с разл..

транспорт до 2 т.

гр. Русе, обл. Русе
транспорт с фургон до 2 тона. ш2.15 дл.4.30 вс.2.30. Русе и цялата страна.

Транспортни услуги до 3 тона

гр. Русе, обл. Русе
Превоз на товари с бус! Извършвам транспорт на всякакъв вид стока, строителни материали, отпадъци и др. до 3 тона. В Русе и региона, и с предварителна уговорка от предния ден- в цяла България! Нис..

Опразване на жилища

гр. Русе, обл. Русе
Разполагаме с голям екип от професионалисти във всяка област. Не е нужно да търсите майстори, хамали, общи работници за отделните услуги. Ние разполагаме с такива. Разполагаме със собствен транспорт..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.