Транспортни, Хамалски : обл.Русе

43 обяви
Почистване и изхвърляне на ненужни вещи, мебели, отпадъци и боклук от апартаменти, мазета, тавани, гаражи. Изпразване на наследствени и новозакупени апартаменти, къщи и гаражи. Изхвърляне на всичко непотребно от дома, офис, склад, двор или друго помещение. Разполагаме с товарен бус и бордови камион. И не сме роми ; ) работим и в почивните дни. Ниски цени по договаряне след оглед, в някои случаи напълно безплатно. За гр. Русе и региона.

Почистване на мази и тавани

гр. Русе, обл. Русе
- Почистване на мазета - почистване на тавански помещения - Почистване на гагажи - почистване на апартаменти - и други почистващи услуги почистваме и по селата - строително ремонт..
Почистване и извозване на стари вещи и боклуци от къщи, мази, тавани, и др. Къртене и пробиване.

Транспортни услуги

гр. Русе, обл. Русе
Транспорт с бус в Русе и страната. Цена в рамките на града 18 лева. Извън града е 0,45 лв на километър. При редовни курсове в страната цени по договаряне.

Транспортни услуги

гр. Русе, обл. Русе
Транспортни услуги в гр. Русе и извън града. Превоз на мебели, багаж, палети, насипни товари и много други. Товароносимост до 1.5-2т. Самосвал с тристранно разтоварване с бризент. Размери на товарното..

Транспортни услуги Русе

гр. Русе, обл. Русе
Транспорт и цялостно пренасяне на жилища, офиси, складове, магазини - и други търговски обекти - пренасяне на багаж - опаковане на багаж - товаро - разтоварна дейност - хамали, транспортни услуги в Ру..

Превоз на товари.

гр. Русе, обл. Русе
Превоз на товари цяла България с бус до 1,5 т. БЕЗ ПОЧИВЕН ДЕН!!!

Транспортни услуги с бус

гр. Русе, обл. Русе
Транспортни услуги с бус. Обем:11 куб. метра (3.30м/1.7м/2м). Цени по договаряне.
транспорт в страната и чужбина цени по договаряне България-България, България-Румъния индивидуални доставки INTERNATIONAL TRANSPORTS SERVICES AND INDIVIDUAL DELIVERIES
Почиства! -Мази! -Тавани! -Подпокривни помещения/почистване от гълъби/ и поставяне на мрежа на отворите! -Сутерени! -Складови площи! -Извършва хамалски услуги/местене на багаж, разглобява ..

Хамали Студенти

гр. Русе, обл. Русе
Преместване и транспорт на оборудване от банки, офиси, апартаменти, магазини, складове и др. Професионално пренасяне на каси, пиана, машини, специализирана апаратура. Товаро - разтоварна дейност.

шофйор с личен автомобил

гр. Русе, обл. Русе
транспорт до всяка точка на страната личен шофйор по всяко време 24/7

транспортни услуги

гр. Русе, обл. Русе
транспортни услуги до 2т. микробус 15/м3

Транспортни услуги с бус

гр. Русе, обл. Русе
Ако имате нужда от почистване на жилище, таванско помещение, скалдово помещение, маза и др. можете да го направите сега! Разходите по транспортирането и депонирането на отпадъка са за наша сметка! Раб..

Транспортни услуги

гр. Русе, обл. Русе
Транспортни услуги до 2 тона. Дължина 3,30м., широчина 2м., височина 2м. Цена за Русе 20 лева. За страната 0,60 ст/км. Извършване на групажен транспорт в страната и чужбина.
За Вашето приятно пътуване до желаната дестинация! Удобен пътнически транспорт и багаж от Русе до различни европейски дестинации: Румъния, Унгария, Австрия, Германия, Белгия, Холандия, Словакия, Чехск..

Товарни превози

гр. Русе, обл. Русе
Превоз на стоки и др. в Русе и страната до 700кг. изгодно.

Транспортни услуги

гр. Русе, обл. Русе
Извършвам превоз с микробус-самосвал на: дървен материал-греди, ламперия, ОСБ... Строителни материали: Пясък, цимент, гипсо картон и арматури. Дърва за огрев, пелети и др. Гр. Русе! Цена на услугата п..
Превоз на разнородни материали, чистене на мази и тавани, и къртене.

Услуги с малък багер

гр. Мартен, обл. Русе
Изкопни дейности с мини багер. Изкопи на основи за огради, подравняване на терени, изкопи за ивични основи, Вертикална планировка, изкопи на канали за тръби и кабели. За повече информация и цени се св..
Опразване на жилища, мази. тавани. и офиси Извозване навсякакъв отпадък Хамалски услуги Къртене и ремонт на покриви Очистване надомове и офиси

Транспортни услуги

гр. Русе, обл. Русе
Транспортни услуги в страната и чужбина. Камион 3500кг+ремарке.
Транспорт в цяла България, размери на тов. пом. д 4.90, ш 2.45, в 2.18, за 12 евро палета, падащ борд и палетна количка
Транспорт в гр. Русе и цялата страна до 1.5 т цена по договаряне. Нямам почивен ден
Транспорт с бус 4+1 места и товарен отсек с размери 230х170х175см. до всяка точка в България за 0.45лв/км а в рамките на града 19лв
Цяла България и Гърция

Транспортни услуги

гр. Русе, обл. Русе
Транспорт на всякакви палетизирани и насипни товари всякаква покъщнина багаж и др. В страната до 2тона цена по договаряне.
Транспорт с бус в Русе, страната и чужбина. Цени по договаряне. Коректност, лоялност и гарантирано добре свършена работа.
Транспорт в страната и чужбина с лицензиран товарен автомобил до 3.5 тона. Мерцедес спринтер. Максиална база. Приимам обаждания по всяко време.

Изпразва Апартаменти

гр. Русе, обл. Русе
Почистване на мазета, апартаменти, къщи, тавани... Извозване на отпадъци... Кърти пробива извозва... Разполагаме с профилирана техника 10 камиона и НАЙ-ВАЖНОТО - НЕ СМЕ ОТ МАЛЦИНСТВАТА които лъжат мам..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.