Област: обл. Пловдив
Населено място: гр. Пловдив
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
111 обяви
обл. Пловдив
гр. Пловдив
ТОП оферта
Превоз на мебели и др. Транспортни услуги, Преместванегр. Пловдив, Пловдив,  Подател: Сервизпартнър ЕООД,  преди 45 минутиТранспортни и хамалски услуги за гр. Пловдив на най-добрси цени: -Само 15 лв. от точка до точка. -Безплатен оглед преди приместване на дома или офиса и Оферта за услугата. -Извозване на непотребни вещи. -Почистване на тавани и мазета. -Взимане и транспорт на мека мебел, бяла техника и др. -Монтаж и Демонтаж на мебели. -Извънградски превози на добри цени. -Всеки камион разполага с палетна количка и падащ борд. -Без почивен ден. -Издаване на фактури. Извършване на услуги след 17:00, събота и неделя и в удобно за клиента време!!! Нашият екип е от отговорни и млади момчета с богат опит в преместването и транспорта. Обадете ни се, а ние ще отговорим на очаквани..
ТОП оферта
Атлант ЛТ - товаро-разтоварни услуги и транспортгр. Пловдив, Пловдив,  преди 2 часаФирма Атлант ЛТ предлага пълен набор от товаро-разтоварни услуги и транспорт. Атлант ЛТ EООД - Ние ви местим - Цялостно или частично преместване на жилища и офиси от опитни служители - Опаковане и транспортиране на мебели, изискващи специално отношение или просто превозване на Вашата продукция до крайния клиент - Разтоварване на тирове и контейнери - Специализиран пренос и превоз на метални каси, машини и съоръжения - Лицензиран транспорт в страната и чужбина - Специализиран пренос и превоз на пиана - Всекидневни курсове Пловдив – София – Пловдив – експресни палетни доставки и доставки на едри и дребни пратки - Събиране и изхвърляне на строителни отпадъци - Професионално почи..
ТОП оферта
Транспортни услугигр. Пловдив, Пловдив,  преди 7 часаИздаване на фактури по ДДС Размери-Д. -4,60 Ш. -2 В. -2,20
ТОП оферта
Транспортни услуги с бус и самосвал на ниски ценигр. Пловдив, Пловдив,  Подател: Васил,  преди 7 часаТранспортни услуги превозване на всякакви видове стоки и товари - мебели, жилища, офис оборудване, техника, строителни материали и други. Разполагаме с различни по обем и тонаж бусове оборудвани с колани и палетна количка. Съдеиствие при товарене и разтоварване. По желание на клиента предлагаме демонтаж, опаковане и склад. Без почивен ден.
ТОП оферта
Цени без конкуренция! ПРЕМЕСТВАНЕ ТРАНСПОРТНИ и ХАМАЛСКИ монт/демонт фактуригр. Пловдив, Пловдив,  преди 15 часаПреместване на дома Пловдив. ПРОФЕСИОНАЛНО ПРЕМЕСТВАНЕ НА НИСКИ ЦЕНИ-БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД И КОНСУЛТАЦИИ. ЯСНИ И ТОЧНИ ЦЕНИ-КОРЕКТНО ОТНОШЕНИЕ-КАЧЕСТВЕНО ОБСЛУЖВАНЕ. НАЕМАНЕ НА РАБОТНИЦИ СТУДЕНТИ. Фирма с дългосрочен опит в транспортните и хамалски услуги, преместването на имущество в Пловдив и в цялата страната. Разполагаме с различни по обем превозни средства: ПРЕВОЗ С БУС до 1.5т. - Габарити на товарното помещение. Дължина 3м. Ширина 1.80м Височина 1.90м. ЦЕНАТА от точка до точка за Пловдив е от 15 до 25 лева, изгодни извън градски (по договаряни зависи от товара и времето за товарене/разтоварване) ПРЕВОЗ С КАМИОН С ПАДАЩ БОРД до 3т. - Габарити на товарното помещение. Дължина 4.10м височин..
ТОП оферта
КОРЕКТ МУВЪРС - преместване на дома и бизнеса, хамалски и транспортни услуги за град Пловдивгр. Пловдив, Пловдив,  преди 22 часаНЕ СМЕ ЕВТИНИ. СКЪПИ СМЕ. Ако цепите стотинката на две и ниската цена е най-важното за вас, то ние определено не сме вашите хамали. Но, ако сте склонни да платите малко повече и в замяна да получите качествена и добра услуга и да сте доволни накрая, то обадете ни се, за да ви дадем цена. Ние сме КОРЕКТ Мувърс – професионални хамалски и товарно-транспортни услуги от 20 години. На наша страна са опитът и професионализмът. Това са областите, в които имаме опит и считаме, че представляват интерес за Вас: -хамалски и транспортни услуги на повикване -цялостен пренос на офиси или покъщнина -пренасяне на тежки и нестандартни предмети (тежка техника и машини, терминални устройства, сървъри,комуни..
ТОП оферта
цени без аналог 9-25лв за ПЛОВДИВ. най-опитния и добър собствен екип. безплатни огледи и консултациигр. Пловдив, Пловдив,  преди 1 денТОВАРНО-РАЗТОВАРНА ДЕИНОСТ. ПРЕМЕСТВАНЕ, ТРАНСПОРТНИ И ХАМАЛСКИ УСЛУГИ. БЕЗПЛАТНО СЪДЕЙСТВИЕ ПРИ ТОВАРЕНЕ И РАЗТОВАРВАНЕ Изгодни цени за ПРЕВОЗИ и ПРЕМЕСТВАНЕ от и до всяка една точка на град пловдив и страната. Възможност за ГРУПАЖНИ транспорти. ТРАНСПОРТИРАНЕ и ПРЕМЕСТВАНЕ на офиси, заведения, складове, цехове, апартаменти, багаж, мебели, техника, строителни материали, и др. Демонтаж и монтаж на КЛИМАТИЦИ, боилерии и други електроуреди разполагаме с собствен екип от млади опитни хамали спортисти. бус1,5т 13м3 15-30лв, камион 3т 20м3 20-40лв, 12т 50м3 50-100лв за страната по договаряне. бус 0,60лв/км камион 3т 0,75лв/км, камион 12т 1,50лв/км възможност за ПОЧАСОВО ПРЕДОСТАВЯНЕ на РА..
ТОП оферта
ТРАНСПОРТНИ услуги на ниски ценигр. Пловдив, Пловдив,  Подател: Васил,  преди 1 денПредстои ви преместване на дома или офиса и имате нужда от помощ при опаковането и транспорта на вашите вещи. Вие сте на правилното място, Транспортни услуги превозване на всякакви видове стоки и товари - мебели, жилища, офис оборудване, техника, строителни материали и други. Разполагаме с различни по обем и тонаж бусове оборудвани с колани и палетна количка. . Съдеиствие при товарене и разтоварване. По желание на клиента предлагаме демонтаж, опаковане и склад. Без почивен ден.
ТОП оферта
Най-ниските цени. Бусове и камиони с падащ борд от 1т до 12т. Хамали спортисти. Фактури.гр. Пловдив, Пловдив,  преди 1 денБЕЗ ЩЕТИ ПО МЕБЕЛИ, ТЕХНИКА И СГРАДИ. ПРИЕМЛИВИ ЦЕНИ! ОТ 10лв ДО 25лв! КАЧЕСТВЕНО ИЗВЪРШВАНЕ НА УСЛУГИТЕ, КОРЕКТНОСТ. ПРЕМЕСТВАНЕ, ТРАНСПОРТНИ И ХАМАЛСКИ УСЛУГИ, ТОВАРНО-РАЗТОВАРНА ДЕИНОСТ в град Пловдив и цялата страна. Благодарение на дългогодишния ни опит успяхме да сформираме екип от ПРОФЕСИОНАЛИСТИ с които максимално БЪРЗО и КАЧЕСТВЕНО изпълняваме нуждите на нашите клиенти, по този начин не губим нито нашето, нито времето на клиентите ни. зад гърба ни са преместване на едни от наи големите офиси в града, банкови клонове, архиви на държавни институций, апартаменти на известни булгарски звезди и др. Печелейки все повече партньори, успяваме да постигнем все по-добри цени. : премества..
ТОП оферта
ТИМ ТРАНС ЕООД Пловдив - Вашият партньор в транспорта!гр. Пловдив, Пловдив,  Подател: ТИМ ТРАНС ЕООД,  преди 1 денНие предлагаме широка гама от сигурни и надеждни услуги в сферата автомобилният транспорт, оптимални транспортни схеми и цялостни логистични решения, съобразени със спецификата на товарите и индивидуалните нужди на клиентите. Разполагаме с богат набор транспортни средства, необходимите знания и опит, за да транспортираме вашият товар до всяка точка на страната. Товарните ни автомобили имат сключена застраховка, Отговорност на превозвача”. Услугите, които предлагаме са: Товарен превоз на територията на страната от 1 до 24 тона Доставка от врата до врата Спедиция и транспорт на комплектни и групажни товари Организиране на зареждане на магазини и разносна търговия Временно склад..
ТОП оферта
Ниски цени от 10 до 25 лв транспортни услуги Пловдив Камион с п. борд до 3.5т. п. кол.гр. Пловдив, Пловдив,  Подател: АЛЕГРЕ ЕООД,  преди 1 денAlegretrans ПРЕМЕСТВАНЕ НА ДОМА И ОФИСА НА НИСКИ ЦЕНИ хамалски услуги с транспорт. Нашият персонал е изготвен от здрави и опитни момчета с гаранция без щети по мебелите и стените. Предлагаме преместване на жилища, офиси, складове, магазини, мебели и много други. Професионално отношение, работим бързо, коректно в удобно за Вас време, без почивен ден.
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPСамосвални Превози, Доставка на Пясък, Извозване на Строителни Отпадъци Пловдив | Транспортни, Хамалски | гр. Пловдив
Самосвални Превози, Доставка на Пясък, Извозване на Строителни Отпадъци Пловдив
dimbo
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: dimbo,  преди 2 часа
Самосвални превози от 1 до 7 тона за Пловдив и областта. Доставка до обекта на Пясък, Филц, Хумус, Фракция, Извозване на Строителни Отпадъци, Земни маси и обратен насип.
VIPКамион с кран под наем | Транспортни, Хамалски | гр. Пловдив
Камион с кран под наем
АРХ Сити Транс ЕООД
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: АРХ Сити Транс ЕООД,  преди 2 часа
Компания АРХ Сити Транс ЕООД, извършва услуги с камион с кран Ман 18.232 размер на коша дължина 4,40. м., широчина 2,40м. товароносимост 8 тона. Камиона може да се ползва и като самосвал. Цени по договаряне
VIPтранспорт с бус 1.5 т | Транспортни, Хамалски | гр. Пловдив
транспорт с бус 1.5 т
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 1 ден
за Пловдив и страната, транспорт с бус 1.5 т, без почивен ден
VIPМомчета с опит предлагат качване сваляне товарене разтоварване всичко в хамалските услуги | Транспортни, Хамалски | гр. Пловдив
Момчета с опит предлагат качване сваляне товарене разтоварване всичко в хамалските услуги
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: АЛЕГРЕ ЕООД,  преди 2 дни
Хамалски услуги Пловдив. Здрави и с добра визия момчета предлагат всичко от хамалските услуги, товарене и разтоварване на камиони, качване на мебели, тежки машини, пияна, бяла техника по стълбите през балкона. ПРЕМЕСТВАНЕ НА ДОМА ОФИСА. Камион с падащ борд големи и чисти бусове. Бързо реагиране коректност и точност. Без почивен ден. http://hamalskiuslugiplovdiv.alle.bg ПРИ ЗАЯВКА ОТ ФЕЙСБУК И ХАРЕСВАНЕ НА СТРАНИЦАТА ЦЕНИТЕ СА ПО ЕВТИНИ https://mobile.facebook.com/alegretrans/?ref=bookmarks
VIPПрофесионално качване и сваляне на мебели, техника и др. | Транспортни, Хамалски | гр. Пловдив
Професионално качване и сваляне на мебели, техника и др.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 3 дни
Млади момчета спортисти предлагат всички видове хамалски услуги -качване и сваляне на мебели -качване и сваляне на техника -качване и сваляне на строителни материали - преместване - товаро-разтоварна дейност -при необходимост разполагаме и със собствени транспортни средства от 1т до 12т
VIPПревоз на товари от Пловдив заСофия 30лв | Транспортни, Хамалски | гр. Пловдив
Превоз на товари от Пловдив заСофия 30лв
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Станев,  преди 4 дни
Превози на стоки всеки Четвъртък или Петък Пловдив/София 30лв до 2куб Пловдив/София 50лв до 4куб Пловдив/София 80лв до 10куб Пловдив/София 100лв до 15куб Пловдив/София 120лв до 19куб Цените са без ДДС
Товарни услуги | Транспортни, Хамалски | гр. Пловдив
Товарни услуги
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 2 часа
Почистване на тавани и мазета с извозване на боклука. Превоз на товари до 1 тон. За повече информация позвънете на посочения телефон.
TAXI-TRANSFERS AIRPORT PLOVDIV | Транспортни, Хамалски | гр. Пловдив
TAXI-TRANSFERS AIRPORT PLOVDIV
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 4 часа
Plovdiv-Bansko-140лв./71eu Plovdiv-Pamporovo-90лв./45eu Plovdiv-Velingrad-119лв./61eu Plovdiv-Borovets-95лв./46eu Plovdiv-Narechenski Bani-50лв./25eu Plovdiv-Sofia-90лв./45еu Plovdiv-Burgas-250лв./125еu Plovdiv-Varna-350лв./175еu Plovdiv-Drama-230лв./115еu Plovdiv-Ksanti--200лв./100еu Plovdiv-Seres-230лв/115еu Plovdiv-Komotini-150лв./75еu Plovdiv-Kavala-240лв./195еu Plovdiv-Thessaloniki-390лв./175еu Plovdiv-Оrestiada-150лв./75еu Plovdiv-Alexandroupoli-170лв./85еu Taxi-Transfers is able to offer private transport services in the whole of Bulgaria and especially to, from and a..
Извозване на строителни отпадъци-Доставка на пясък | Транспортни, Хамалски | гр. Пловдив
Извозване на строителни отпадъци-Доставка на пясък
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 4 часа
Транспортни услуги със самосвал с тристранно разтоварване и бордови камион до 5т. Доставка на пясък пресят и промит, доставка филц и чакъл. Извозва строителни отпадъци. транспортни услуги с бус до 1.5т. Цени по договаряне
Транспортни услуги до 1.5 | Транспортни, Хамалски | гр. Пловдив
Транспортни услуги до 1.5
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 4 часа
транспорт с бус до 1.5 т. доставка на стоки и материали Извозва строителни отпадъци
Доставка на Хумус, Почва, Земя за озеленяване | Транспортни, Хамалски | гр. Пловдив
Доставка на Хумус, Почва, Земя за озеленяване
dimbo
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: dimbo,  преди 5 часа
Почвата е много плодородна с наименованието доброто качество за тревни площи декоративни растения и цветя.
Транспортни услуги със самосвали Пловдив. | Транспортни, Хамалски | гр. Пловдив
Транспортни услуги със самосвали Пловдив.
dimbo
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: dimbo,  преди 5 часа
Транспортни услуги със самосвали Пловдив. Доставка на Пясък и др.
Royal - Trans Airport Transfers | Транспортни, Хамалски | гр. Пловдив
Royal - Trans Airport Transfers
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: ROYAL TRANS,  преди 5 часа
Извънградски таксиметров превоз! Ние сме част от ROYAL-TRANS. При нас са най-ниските цени, най-доволните клиенти и най-коректните шофьори!
Транспортни услуги Бургас-Пловдив/Пловдив Бургас 175лв | Транспортни, Хамалски | гр. Пловдив
Транспортни услуги Бургас-Пловдив/Пловдив Бургас 175лв
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 6 часа
Транспортни услуги, бус 2.60 д.1.60 ш, 1.60 в. цени от 0.35ст. км. Извозване на ненужни мебели, бяла техника, изхвърляне на строителни отпадъци, дограми и др. услуги на достъпни цени. ЗА ЧУЖБИНА ПО ДОГОВАРЯНЕ!
Камион с кран транспортни услуги | Транспортни, Хамалски | гр. Пловдив
Камион с кран транспортни услуги
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 6 часа
Транспортни услуги! Топлоизолации, декорации на фасади! ЦИМЕНТ
Товарни превози с падащ борд | Транспортни, Хамалски | гр. Пловдив
Товарни превози с падащ борд
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 6 часа
Транспортни услуги, Товарни превози с падащ борд на ниски цени в ПЛОВДИВ и страната от 1 до 2.5 тона, Транспорт на мебели, багаж, палета, машини, строителни материали Експресно, бързо, удобно.
. Транспортни услуги, големи обемни бусове, достъпни цени | Транспортни, Хамалски | гр. Пловдив
. Транспортни услуги, големи обемни бусове, достъпни цени
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 7 часа
Транспортни услуги с падащ борд от опитен екип цялостно и частично преместване на домове офиси и др. Транспортни услуги, големи обемни бусове Пловдив и страната, достъпни цени
Транспортни услуги и Пътна помощ 10т Пловдив | Транспортни, Хамалски | гр. Пловдив
Транспортни услуги и Пътна помощ 10т Пловдив
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 7 часа
Топ цени за Пловдив и страната.
Транспорт на багаж(покъщнина? | Транспортни, Хамалски | гр. Пловдив
Транспорт на багаж(покъщнина?
Tedi_Transport
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Tedi_Transport,  преди 7 часа
Извършваме Транспорт на всякакъв вид товари (багаж) с Бусове Мерцедеси Спринтери Макси бази. Размери на товарната част-Дължина-4,20м, Широчина-1,70м и Височина-1,90м. Обем на Буса-17куб. Товароносимост до 2500кг.
« Предишна | 1234 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 2017 Ало.бг