Област: обл. Пловдив
Населено място: гр. Пловдив
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
109 обяви
обл. Пловдив
гр. Пловдив
ТОП оферта
Атлант ЛТ - товаро-разтоварни услуги и транспортгр. Пловдив, Пловдив,  преди 2 часаФирма Атлант ЛТ предлага пълен набор от товаро-разтоварни услуги и транспорт. Атлант ЛТ EООД - Ние ви местим - Цялостно или частично преместване на жилища и офиси от опитни служители - Опаковане и транспортиране на мебели, изискващи специално отношение или просто превозване на Вашата продукция до крайния клиент - Разтоварване на тирове и контейнери - Специализиран пренос и превоз на метални каси, машини и съоръжения - Лицензиран транспорт в страната и чужбина - Специализиран пренос и превоз на пиана - Всекидневни курсове Пловдив – София – Пловдив – експресни палетни доставки и доставки на едри и дребни пратки - Събиране и изхвърляне на строителни отпадъци - Професионално почи..
ТОП оферта
Превоз на мебели и др. Транспортни услуги, Преместванегр. Пловдив, Пловдив,  Подател: Сервизпартнър ЕООД,  преди 3 часаТранспортни и хамалски услуги за гр. Пловдив на най-добрси цени: -Само 15 лв. от точка до точка. -Безплатен оглед преди приместване на дома или офиса и Оферта за услугата. -Извозване на непотребни вещи. -Почистване на тавани и мазета. -Взимане и транспорт на мека мебел, бяла техника и др. -Монтаж и Демонтаж на мебели. -Извънградски превози на добри цени. -Всеки камион разполага с палетна количка и падащ борд. -Без почивен ден. -Издаване на фактури. Извършване на услуги след 17:00, събота и неделя и в удобно за клиента време!!! Нашият екип е от отговорни и млади момчета с богат опит в преместването и транспорта. Обадете ни се, а ние ще отговорим на очаквани..
ТОП оферта
Транспортни услугигр. Пловдив, Пловдив,  преди 9 часаИздаване на фактури по ДДС Размери-Д. -4,60 Ш. -2 В. -2,20
ТОП оферта
Транспортни услуги с бус и самосвал на ниски ценигр. Пловдив, Пловдив,  преди 10 часаТранспортни услуги превозване на всякакви видове стоки и товари - мебели, жилища, офис оборудване, техника, строителни материали и други. Разполагаме с различни по обем и тонаж бусове оборудвани с колани и палетна количка. Съдеиствие при товарене и разтоварване. По желание на клиента предлагаме демонтаж, опаковане и склад. Без почивен ден.
ТОП оферта
Цени без конкуренция! ПРЕМЕСТВАНЕ ТРАНСПОРТНИ и ХАМАЛСКИ монт/демонт фактуригр. Пловдив, Пловдив,  преди 17 часаПреместване на дома Пловдив. ПРОФЕСИОНАЛНО ПРЕМЕСТВАНЕ НА НИСКИ ЦЕНИ-БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД И КОНСУЛТАЦИИ. ЯСНИ И ТОЧНИ ЦЕНИ-КОРЕКТНО ОТНОШЕНИЕ-КАЧЕСТВЕНО ОБСЛУЖВАНЕ. НАЕМАНЕ НА РАБОТНИЦИ СТУДЕНТИ. Фирма с дългосрочен опит в транспортните и хамалски услуги, преместването на имущество в Пловдив и в цялата страната. Разполагаме с различни по обем превозни средства: ПРЕВОЗ С БУС до 1.5т. - Габарити на товарното помещение. Дължина 3м. Ширина 1.80м Височина 1.90м. ЦЕНАТА от точка до точка за Пловдив е от 15 до 25 лева, изгодни извън градски (по договаряни зависи от товара и времето за товарене/разтоварване) ПРЕВОЗ С КАМИОН С ПАДАЩ БОРД до 3т. - Габарити на товарното помещение. Дължина 4.10м височин..
ТОП оферта
КОРЕКТ МУВЪРС - преместване на дома и бизнеса, хамалски и транспортни услуги за град Пловдивгр. Пловдив, Пловдив,  преди 1 денНЕ СМЕ ЕВТИНИ. СКЪПИ СМЕ. Ако цепите стотинката на две и ниската цена е най-важното за вас, то ние определено не сме вашите хамали. Но, ако сте склонни да платите малко повече и в замяна да получите качествена и добра услуга и да сте доволни накрая, то обадете ни се, за да ви дадем цена. Ние сме КОРЕКТ Мувърс – професионални хамалски и товарно-транспортни услуги от 20 години. На наша страна са опитът и професионализмът. Това са областите, в които имаме опит и считаме, че представляват интерес за Вас: -хамалски и транспортни услуги на повикване -цялостен пренос на офиси или покъщнина -пренасяне на тежки и нестандартни предмети (тежка техника и машини, терминални устройства, сървъри,комуни..
ТОП оферта
цени без аналог 9-25лв за ПЛОВДИВ. най-опитния и добър собствен екип. безплатни огледи и консултациигр. Пловдив, Пловдив,  преди 1 денТОВАРНО-РАЗТОВАРНА ДЕИНОСТ. ПРЕМЕСТВАНЕ, ТРАНСПОРТНИ И ХАМАЛСКИ УСЛУГИ. БЕЗПЛАТНО СЪДЕЙСТВИЕ ПРИ ТОВАРЕНЕ И РАЗТОВАРВАНЕ Изгодни цени за ПРЕВОЗИ и ПРЕМЕСТВАНЕ от и до всяка една точка на град пловдив и страната. Възможност за ГРУПАЖНИ транспорти. ТРАНСПОРТИРАНЕ и ПРЕМЕСТВАНЕ на офиси, заведения, складове, цехове, апартаменти, багаж, мебели, техника, строителни материали, и др. Демонтаж и монтаж на КЛИМАТИЦИ, боилерии и други електроуреди разполагаме с собствен екип от млади опитни хамали спортисти. бус1,5т 13м3 15-30лв, камион 3т 20м3 20-40лв, 12т 50м3 50-100лв за страната по договаряне. бус 0,60лв/км камион 3т 0,75лв/км, камион 12т 1,50лв/км възможност за ПОЧАСОВО ПРЕДОСТАВЯНЕ на РА..
ТОП оферта
ТРАНСПОРТНИ услуги на ниски ценигр. Пловдив, Пловдив,  Подател: Васил,  преди 1 денПредстои ви преместване на дома или офиса и имате нужда от помощ при опаковането и транспорта на вашите вещи. Вие сте на правилното място, Транспортни услуги превозване на всякакви видове стоки и товари - мебели, жилища, офис оборудване, техника, строителни материали и други. Разполагаме с различни по обем и тонаж бусове оборудвани с колани и палетна количка. . Съдеиствие при товарене и разтоварване. По желание на клиента предлагаме демонтаж, опаковане и склад. Без почивен ден.
ТОП оферта
Най-ниските цени. Бусове и камиони с падащ борд от 1т до 12т. Хамали спортисти. Фактури.гр. Пловдив, Пловдив,  преди 1 денБЕЗ ЩЕТИ ПО МЕБЕЛИ, ТЕХНИКА И СГРАДИ. ПРИЕМЛИВИ ЦЕНИ! ОТ 10лв ДО 25лв! КАЧЕСТВЕНО ИЗВЪРШВАНЕ НА УСЛУГИТЕ, КОРЕКТНОСТ. ПРЕМЕСТВАНЕ, ТРАНСПОРТНИ И ХАМАЛСКИ УСЛУГИ, ТОВАРНО-РАЗТОВАРНА ДЕИНОСТ в град Пловдив и цялата страна. Благодарение на дългогодишния ни опит успяхме да сформираме екип от ПРОФЕСИОНАЛИСТИ с които максимално БЪРЗО и КАЧЕСТВЕНО изпълняваме нуждите на нашите клиенти, по този начин не губим нито нашето, нито времето на клиентите ни. зад гърба ни са преместване на едни от наи големите офиси в града, банкови клонове, архиви на държавни институций, апартаменти на известни булгарски звезди и др. Печелейки все повече партньори, успяваме да постигнем все по-добри цени. : премества..
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPМомчета с опит предлагат качване сваляне товарене разтоварване всичко в хамалските услуги | Транспортни, Хамалски | гр. Пловдив
Момчета с опит предлагат качване сваляне товарене разтоварване всичко в хамалските услуги
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: АЛЕГРЕ ЕООД,  преди 7 часа
Хамалски услуги Пловдив. Здрави и с добра визия момчета предлагат всичко от хамалските услуги, товарене и разтоварване на камиони, качване на мебели, тежки машини, пияна, бяла техника по стълбите през балкона. ПРЕМЕСТВАНЕ НА ДОМА ОФИСА. Камион с падащ борд големи и чисти бусове. Бързо реагиране коректност и точност. Без почивен ден. http://hamalskiuslugiplovdiv.alle.bg ПРИ ЗАЯВКА ОТ ФЕЙСБУК И ХАРЕСВАНЕ НА СТРАНИЦАТА ЦЕНИТЕ СА ПО ЕВТИНИ https://mobile.facebook.com/alegretrans/?ref=bookmarks
VIPИзвозване на строителни отпадъци-Доставка на пясък | Транспортни, Хамалски | гр. Пловдив
Извозване на строителни отпадъци-Доставка на пясък
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 9 часа
Транспортни услуги със самосвал с тристранно разтоварване и бордови камион до 5т. Доставка на пясък пресят и промит, доставка филц и чакъл. Извозва строителни отпадъци. транспортни услуги с бус до 1.5т. Цени по договаряне
VIPПрофесионално качване и сваляне на мебели, техника и др. | Транспортни, Хамалски | гр. Пловдив
Професионално качване и сваляне на мебели, техника и др.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 1 ден
Млади момчета спортисти предлагат всички видове хамалски услуги -качване и сваляне на мебели -качване и сваляне на техника -качване и сваляне на строителни материали - преместване - товаро-разтоварна дейност -при необходимост разполагаме и със собствени транспортни средства от 1т до 12т
VIPПревоз на товари от Пловдив заСофия 30лв | Транспортни, Хамалски | гр. Пловдив
Превоз на товари от Пловдив заСофия 30лв
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Станев,  преди 2 дни
Превози на стоки всеки Четвъртък или Петък Пловдив/София 30лв до 2куб Пловдив/София 50лв до 4куб Пловдив/София 80лв до 10куб Пловдив/София 100лв до 15куб Пловдив/София 120лв до 19куб Цените са без ДДС
VIPСамосвални Превози, Доставка на Пясък, Извозване на Строителни Отпадъци Пловдив | Транспортни, Хамалски | гр. Пловдив
Самосвални Превози, Доставка на Пясък, Извозване на Строителни Отпадъци Пловдив
dimbo
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: dimbo,  преди 3 дни
Самосвални превози от 1 до 7 тона за Пловдив и областта. Доставка до обекта на Пясък, Филц, Хумус, Фракция, Извозване на Строителни Отпадъци, Земни маси и обратен насип.
VIPтранспорт с бус 1.5 т | Транспортни, Хамалски | гр. Пловдив
транспорт с бус 1.5 т
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 4 дни
за Пловдив и страната, транспорт с бус 1.5 т, без почивен ден
Товарни Таксита-Пловдив | Транспортни, Хамалски | гр. Пловдив
Товарни Таксита-Пловдив
skutautotransport
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: skutautotransport,  преди 3 часа
Предлагаме на своите клиенти- Товарни превози с микробуси. Транспортни услуги в страната на товари до 2.5тона със закрити микробуси. Превози на мебели с обемни микробуси до 20кубика. Преместване на офиси, магазини, жилища и др. Транспорт на палетизирани товари, машини. Експресни превози на товари. Групирани превози с микробуси за отделни адреси в страната. Превози на мотори и АТВ. Товарни Таксита за град Пловдив и региона. Микробус под наем. Транспортни услуги с товарни микробуси извън страната до 1300кг. и обем на товараното 4м2м2м 16кубика, 6 евро палета. Услуги с микробуси и временно съхран..
Транспорт от 1 до 3 тона, до 20 куб.м. - 0.50 - 0.65 лв./км. | Транспортни, Хамалски | гр. Пловдив
Транспорт от 1 до 3 тона, до 20 куб.м. - 0.50 - 0.65 лв./км.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: ЕТ ”В. Димитров” - Пловдив,  преди 4 часа
Транспортна фирма, регистрирана в гр. Пловдив извършва товарен транспорт на територията на България и в страните от Европейския съюз. Товарни превози с микробуси и камион с товароносимост от 1 до 3 тона, до 20 куб.м. /8 ЕП/.
Превози на товари Гърция-България | Транспортни, Хамалски | гр. Пловдив
Превози на товари Гърция-България
skutautotransport
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: skutautotransport,  преди 6 часа
Skutautotransport предлага транспортни услуги с товарни микробуси на територията на Гърция и България.
Превози на товари с микробуси | Транспортни, Хамалски | гр. Пловдив
Превози на товари с микробуси
skutautotransport
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: skutautotransport,  преди 6 часа
Предлагаме на своите клиенти- Товарни превози с микробуси. Транспортни услуги в страната на товари до 2.5тона със закрити микробуси. Превози на мебели с обемни микробуси до 20кубика. Преместване на офиси, магазини, жилища и др. Транспорт на палетизирани товари, машини. Експресни превози на товари. Групирани превози с микробуси за отделни адреси в страната. Превози на мотори и АТВ. Товарни Таксита за град Пловдив и региона. Микробус под наем. Транспортни услуги с товарни микробуси извън страната с обем на товарното 4м2м2м 16кубика, 6 евро палета. Услуги с микробуси и временно съхранение на това..
Преместване на дома и офиса | Транспортни, Хамалски | гр. Пловдив
Преместване на дома и офиса
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: minko,  преди 7 часа
Преместване на дома и офиса, товаро-разтоварни услуги на ниски цени.
Хамалски услуги-Пловдив | Транспортни, Хамалски | гр. Пловдив
Хамалски услуги-Пловдив
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: minko,  преди 7 часа
Хамалски и транспортни услуги-преместване на дома и офиса.
Транспорт на багаж(покъщнина? | Транспортни, Хамалски | гр. Пловдив
Транспорт на багаж(покъщнина?
Tedi_Transport
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Tedi_Transport,  преди 10 часа
Извършваме Транспорт на всякакъв вид товари (багаж) с Бусове Мерцедеси Спринтери Макси бази. Размери на товарната част-Дължина-4,20м, Широчина-1,70м и Височина-1,90м. Обем на Буса-17куб. Товароносимост до 2500кг.
Пловдив, транспорт с микробуси, падаш борд, 2.5 т, 4.5/2.5/2.1м д/в/ш | Транспортни, Хамалски | гр. Пловдив
Пловдив, транспорт с микробуси, падаш борд, 2.5 т, 4.5/2.5/2.1м д/в/ш
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 10 часа
Пловдив, транспорт с микробуси, падаш борд, 2.5 т, 4.5/2.5/2.1м д/в/ш съдействие при товарене и разтоварване, без почивен ден (с дължина 4,5 м. височина 2.5м.) с обем до 24 куб.м./8 ЕП/. Хамалски услуги и ТРАНСПОРТ ПАДАЩ БОРД. Пренасяне на апартаменти, офиси, мебели, демонтира и монтира. Професионалисти при преместване на пиана рояли, каси и машини.
Товарни превози с падащ борд | Транспортни, Хамалски | гр. Пловдив
Товарни превози с падащ борд
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 10 часа
Транспортни услуги, Товарни превози с падащ борд на ниски цени в ПЛОВДИВ и страната от 1 до 2.5 тона, Транспорт на мебели, багаж, палета, машини, строителни материали Експресно, бързо, удобно.
Превози с микробуси на товари от 1 до 3 тона, до 20 куб.м. Цени: 0,50-0,65 лв./км. | Транспортни, Хамалски | гр. Пловдив
Превози с микробуси на товари от 1 до 3 тона, до 20 куб.м. Цени: 0,50-0,65 лв./км.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: ЕТ ”В. Димитров” - Пловдив,  преди 19 часа
Товарен транспорт в Пловдив, България и ЕС. Товарни превози до всяко населено място, търговски, складов или производствен обект. За наши клиенти осъществяваме транспорт на суровини и продукти от леката промишленост, хранителни стоки, битова и промишлена електроника, медикаменти, козметика, индустриални химически продукти, мебели, електродомакински уреди, лични вещи при преместване и др.; транспорт на стоки на палет.
Товарни превози в БГ и Гърция до 20 куб.м. Цена: 0,50 - 0,65 лв./км. | Транспортни, Хамалски | гр. Пловдив
Товарни превози в БГ и Гърция до 20 куб.м. Цена: 0,50 - 0,65 лв./км.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: ЕТ ”В. Димитров” - Пловдив,  преди 19 часа
Товарни превози в страната и ЕС с микробуси до 3 тона, до 20 куб.м. /8 ЕП/.
Камион с кран транспортни услуги | Транспортни, Хамалски | гр. Пловдив
Камион с кран транспортни услуги
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 1 ден
Транспортни услуги! Топлоизолации, декорации на фасади! ЦИМЕНТ
кърти, чисти и извозва | Транспортни, Хамалски | гр. Пловдив
кърти, чисти и извозва
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 1 ден
Къртя, чистя и извозвам строителни отпадъци
TAXI-TRANSFERS AIRPORT PLOVDIV | Транспортни, Хамалски | гр. Пловдив
TAXI-TRANSFERS AIRPORT PLOVDIV
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 1 ден
Plovdiv-Bansko-140лв./71eu Plovdiv-Pamporovo-90лв./45eu Plovdiv-Velingrad-119лв./61eu Plovdiv-Borovets-95лв./46eu Plovdiv-Narechenski Bani-50лв./25eu Plovdiv-Sofia-90лв./45еu Plovdiv-Burgas-250лв./125еu Plovdiv-Varna-350лв./175еu Plovdiv-Drama-230лв./115еu Plovdiv-Ksanti--200лв./100еu Plovdiv-Seres-230лв/115еu Plovdiv-Komotini-150лв./75еu Plovdiv-Kavala-240лв./195еu Plovdiv-Thessaloniki-390лв./175еu Plovdiv-Оrestiada-150лв./75еu Plovdiv-Alexandroupoli-170лв./85еu Taxi-Transfers is able to offer private transport services in the whole of Bulgaria and especially to, from and a..
ТИМ ТРАНС ЕООД Пловдив - Вашият партньор в транспорта! | Транспортни, Хамалски | гр. Пловдив
ТИМ ТРАНС ЕООД Пловдив - Вашият партньор в транспорта!
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: ТИМ ТРАНС ЕООД,  преди 1 ден
Ние предлагаме широка гама от сигурни и надеждни услуги в сферата автомобилният транспорт, оптимални транспортни схеми и цялостни логистични решения, съобразени със спецификата на товарите и индивидуалните нужди на клиентите. Разполагаме с богат набор транспортни средства, необходимите знания и опит, за да транспортираме вашият товар до всяка точка на страната. Товарните ни автомобили имат сключена застраховка, Отговорност на превозвача”. Услугите, които предлагаме са: Товарен превоз на територията на страната от 1 до 24 тона Доставка от врата до врата Спедиция и транспорт на ком..
« Предишна | 1234 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 2017 Ало.бг