Филтриране 1
Сортиране

Транспортни, Хамалски : обл.Пловдив

104 обяви
БЕЗ ЩЕТИ ПО МЕБЕЛИ, ТЕХНИКА И СГРАДИ. ПРИЕМЛИВИ ЦЕНИ! ОТ 10лв ДО 25лв! КАЧЕСТВЕНО ИЗВЪРШВАНЕ НА УСЛУГИТЕ, КОРЕКТНОСТ. ПРЕМЕСТВАНЕ, ТРАНСПОРТНИ И ХАМАЛСКИ УСЛУГИ, ТОВАРНО-РАЗТОВАРНА ДЕИНОСТ в град Пловдив и цялата страна. Благодарение на дългогодишния ни опит успяхме да сформираме екип от ПРОФЕСИОНАЛИСТИ с които максимално БЪРЗО и КАЧЕСТВЕНО изпълняваме нуждите на нашите клиенти, по този начин не губим нито нашето, нито времето на клиентите ни. зад гърба ни са преместване на едни от наи големите офиси в града, банкови клонове, архиви на държавни институций, апартаменти на известни булгарски..

ТРАНСПОРТНИ услуги на ниски цени

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Предстои ви преместване на дома или офиса и имате нужда от помощ при опаковането и транспорта на вашите вещи. Вие сте на правилното място, Транспортни услуги превозване на всякакви видове стоки и товари - мебели, жилища, офис оборудване, техника, строителни материали и други. Разполагаме с различни по обем и тонаж бусове оборудвани с колани и палетна количка. . Съдеиствие при товарене и разтоварване. По желание на клиента предлагаме демонтаж, опаковане и склад. Без почивен ден.
Предлагаме изгодни и сигурни хамалски и транспортни услуги. Работим бързо и стегнато. Не се размотаваме, не почиваме излишно, не се опитваме да ви подвеждаме. Свършваме си работата качествено. Целта ни е и ви оставим доволни, за да ни ползвате пак или да ни препоръчате на ваши близки и познати. Работниците ни са професионалисти, а не случайни хора, хванати от улицата, за да изкарат някой лев. Работниците ни извършват тези дейности всеки ден, което се отразява на тяхната ефективност. С други думи, може да разчитате на стегната и бърза работа на час. В някои случаи наши работници могат да свърша..
АЛЕГРЕ-ТРАНС Преместване на дома Пловдив. ПРОФЕСИОНАЛНО ПРЕМЕСТВАНЕ НА НИСКИ ЦЕНИ-БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД И КОНСУЛТАЦИИ. ЯСНИ И ТОЧНИ ЦЕНИ-КОРЕКТНО ОТНОШЕНИЕ-КАЧЕСТВЕНО ОБСЛУЖВАНЕ. НАЕМАНЕ НА РАБОТНИЦИ СТУДЕНТИ. Фирма с дългосрочен опит в транспортните и хамалски услуги, преместването на имущество в Пловдив и в цялата страната. Разполагаме с различни по обем превозни средства: ПРЕВОЗ С БУС до 1.5т. - Габарити на товарното помещение. Дължина 3м. Ширина 1.80м Височина 1.90м. ЦЕНАТА от точка до точка за Пловдив е от 15 до 25 лева, изгодни извън градски (по договаряни зависи от товара и времето за тов..

Транспортни услуги

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Издаване на фактури по ДДС Размери-Д. -4,60 Ш. -2 В. -2,20
Фирма Атлант ЛТ предлага пълен набор от товаро-разтоварни услуги и транспорт. Атлант ЛТ EООД - Ние ви местим - Цялостно или частично преместване на жилища и офиси от опитни служители - Опаковане и транспортиране на мебели, изискващи специално отношение или просто превозване на Вашата продукция до крайния клиент - Разтоварване на тирове и контейнери - Специализиран пренос и превоз на метални каси, машини и съоръжения - Лицензиран транспорт в страната и чужбина - Специализиран пренос и превоз на пиана - Всекидневни курсове Пловдив – София – Пловдив – експресни палетни доставки и дос..
Транспортни услуги превозване на всякакви видове стоки и товари - мебели, жилища, офис оборудване, техника, строителни материали и други. Разполагаме с различни по обем и тонаж бусове оборудвани с колани и палетна количка. Съдеиствие при товарене и разтоварване. По желание на клиента предлагаме демонтаж, опаковане и склад. Без почивен ден.
Хамалски услуги Пловдив. Здрави и с добра визия момчета предлагат всичко от хамалските услуги, товарене и разтоварване на камиони, качване на мебели, тежки машини, пияна, бяла техника по стълбите през..
АЛЕГРЕТРАНС.com До 2.5т. ЦЕНИТЕ СА: от 10 до 25 лева за Пловдив на курс и НАЙ НИСКАТА ЦЕНА за извън градско в цената се включва пълно съдействие при товарене и разтоварване. НАЕМАНЕ НА МОМЧЕТА ЗА ВСЯК..

Превози на товари с микробуси

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Предлагаме на своите клиенти- Товарни превози с микробуси. Транспортни услуги в страната на товари до 2.5тона със закрити микробуси. Превози на мебели с обемни микробуси до 20кубика. Преместване на оф..

Превози на товари Гърция-България

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Skutautotransport предлага транспортни услуги с товарни микробуси на територията на Гърция и България.
Транспортна фирма, регистрирана в гр. Пловдив извършва товарен транспорт на територията на България и в страните от Европейския съюз. Товарни превози с микробуси и камион с товароносимост от 1 до 3 то..

Товарни услуги

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Почистване на тавани и мазета с извозване на боклука. Превоз на товари до 1 тон. За повече информация позвънете на посочения телефон.

Хамалски услуги

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Хамалски и транспортни услуги-преместване на дома и офиса.

Преместване на дома и офиса

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Преместване на дома и офиса, товаро-разтоварни услуги на ниски цени.

Товарни Таксита-Пловдив

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Предлагаме на своите клиенти- Товарни превози с микробуси. Транспортни услуги в страната на товари до 2.5тона със закрити микробуси. Превози на мебели с обемни микробуси до 20кубика. Преместване на оф..
Транспортни услуги със самосвал с тристранно разтоварване и бордови камион до 5т. Доставка на пясък пресят и промит, доставка филц и чакъл. Извозва строителни отпадъци. транспортни услуги с бус до 1.5..
Пловдив, транспорт с микробуси, падаш борд, 2.5 т, 4.5/2.5/2.1м д/в/ш съдействие при товарене и разтоварване, без почивен ден (с дължина 4,5 м. височина 2.5м.) с обем до 24 куб.м./8 ЕП/. Хамалски ус..

Транспорт на багаж(покъщнина?

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Извършваме Транспорт на всякакъв вид товари (багаж) с Бусове Мерцедеси Спринтери Макси бази. Размери на товарната част-Дължина-4,20м, Широчина-1,70м и Височина-1,90м. Обем на Буса-17куб. Товароносимос..

Камион с кран транспортни услуги

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Транспортни услуги! Топлоизолации, декорации на фасади! ЦИМЕНТ
Топ цени за Пловдив и страната.
Транспортни услуги със самосвали Пловдив. Доставка на Пясък и др.
Почвата е много плодородна с наименованието доброто качество за тревни площи декоративни растения и цветя.
Транспортни услуги със самосвали. Доставка на Пясък, Филц, Хумусна почва за градинки, Фракция, Извозване на строителни отпадъци. Събаряне на стари къщи и огради.

Транспортни услуги със самосвал

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Превоз на строителни отпадъци, пясък, филц, замаска, бетон и други.
Товарен транспорт в България и ЕС. Товарни превози до всяко населено място, търговски, складов или производствен обект. За наши клиенти осъществяваме транспорт на суровини и продукти от леката промишл..
Товарни превози в страната и ЕС с микробуси до 3 тона, до 20 куб.м. /8 ЕП/.

Търсим под наем ремарке, фургон, 100м3

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Фирма търси да наеме полуремарке, тип дрехарка, 100м3, което да стои на охраняем паркинг в София и през 5 дни да бъде извозвано до адрес в Пловдив или Варна, т.е., в дните които не е в движение, ще ст..

TAXI-TRANSFERS AIRPORT PLOVDIV

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Plovdiv-Bansko-140лв./71eu Plovdiv-Pamporovo-90лв./45eu Plovdiv-Velingrad-119лв./61eu Plovdiv-Borovets-95лв./46eu Plovdiv-Narechenski Bani-50лв./25eu Plovdiv-Sofia-90лв./45еu Plovdiv-Burgas-250л..
Професионално преместване от А доЯ. Най-ниските цени. Бързо реагиране. Коректност и прецизност. Цялостни и частични премествания на домове, офиси, цехове, заведения, медицински кабинети и др. Прем..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.