Област: обл. Пловдив
Населено място
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
110 обяви
обл. Пловдив
ТОП оферта
ТРАНСПОРТНИ услуги на ниски ценигр. Пловдив, Пловдив,  Подател: Васил,  преди 34 минутиПредстои ви преместване на дома или офиса и имате нужда от помощ при опаковането и транспорта на вашите вещи. Вие сте на правилното място, Транспортни услуги превозване на всякакви видове стоки и товари - мебели, жилища, офис оборудване, техника, строителни материали и други. Разполагаме с различни по обем и тонаж бусове оборудвани с колани и палетна количка. . Съдеиствие при товарене и разтоварване. По желание на клиента предлагаме демонтаж, опаковане и склад. Без почивен ден.
ТОП оферта
Най-ниските цени. Бусове и камиони с падащ борд от 1т до 12т. Хамали спортисти. Фактури.гр. Пловдив, Пловдив,  преди 1 часБЕЗ ЩЕТИ ПО МЕБЕЛИ, ТЕХНИКА И СГРАДИ. ПРИЕМЛИВИ ЦЕНИ! ОТ 10лв ДО 25лв! КАЧЕСТВЕНО ИЗВЪРШВАНЕ НА УСЛУГИТЕ, КОРЕКТНОСТ. ПРЕМЕСТВАНЕ, ТРАНСПОРТНИ И ХАМАЛСКИ УСЛУГИ, ТОВАРНО-РАЗТОВАРНА ДЕИНОСТ в град Пловдив и цялата страна. Благодарение на дългогодишния ни опит успяхме да сформираме екип от ПРОФЕСИОНАЛИСТИ с които максимално БЪРЗО и КАЧЕСТВЕНО изпълняваме нуждите на нашите клиенти, по този начин не губим нито нашето, нито времето на клиентите ни. зад гърба ни са преместване на едни от наи големите офиси в града, банкови клонове, архиви на държавни институций, апартаменти на известни булгарски звезди и др. Печелейки все повече партньори, успяваме да постигнем все по-добри цени. : премества..
ТОП оферта
Превоз на мебели и др. Транспортни услуги, Преместванегр. Пловдив, Пловдив,  Подател: Сервизпартнър ЕООД,  преди 18 часаТранспортни и хамалски услуги за гр. Пловдив на най-добрси цени: -Само 15 лв. от точка до точка. -Безплатен оглед преди приместване на дома или офиса и Оферта за услугата. -Извозване на непотребни вещи. -Почистване на тавани и мазета. -Взимане и транспорт на мека мебел, бяла техника и др. -Монтаж и Демонтаж на мебели. -Извънградски превози на добри цени. -Всеки камион разполага с палетна количка и падащ борд. -Без почивен ден. -Издаване на фактури. Извършване на услуги след 17:00, събота и неделя и в удобно за клиента време!!! Нашият екип е от отговорни и млади момчета с богат опит в преместването и транспорта. Обадете ни се, а ние ще отговорим на очаквани..
ТОП оферта
Атлант ЛТ - товаро-разтоварни услуги и транспортгр. Пловдив, Пловдив,  преди 18 часаФирма Атлант ЛТ предлага пълен набор от товаро-разтоварни услуги и транспорт. Атлант ЛТ EООД - Ние ви местим - Цялостно или частично преместване на жилища и офиси от опитни служители - Опаковане и транспортиране на мебели, изискващи специално отношение или просто превозване на Вашата продукция до крайния клиент - Разтоварване на тирове и контейнери - Специализиран пренос и превоз на метални каси, машини и съоръжения - Лицензиран транспорт в страната и чужбина - Специализиран пренос и превоз на пиана - Всекидневни курсове Пловдив – София – Пловдив – експресни палетни доставки и доставки на едри и дребни пратки - Събиране и изхвърляне на строителни отпадъци - Професионално почи..
ТОП оферта
Транспортни услугигр. Пловдив, Пловдив,  преди 19 часаИздаване на фактури по ДДС Размери-Д. -4,60 Ш. -2 В. -2,20
ТОП оферта
Ниски цени от 10 до 25 лв транспортни услуги Пловдив Камион с п. борд до 3.5т. п. кол.гр. Пловдив, Пловдив,  Подател: АЛЕГРЕ ЕООД,  преди 22 часаAlegretrans ПРЕМЕСТВАНЕ НА ДОМА И ОФИСА НА НИСКИ ЦЕНИ хамалски услуги с транспорт. Нашият персонал е изготвен от здрави и опитни момчета с гаранция без щети по мебелите и стените. Предлагаме преместване на жилища, офиси, складове, магазини, мебели и много други. Професионално отношение, работим бързо, коректно в удобно за Вас време, без почивен ден.
ТОП оферта
10-25лв. Бързо реагиране. Транспортни услуги от 1до12т.Mлади опитни и мислещи хамалигр. Пловдив, Пловдив,  преди 1 денПрофесионално преместване от А доЯ. Най-ниските цени. Бързо реагиране. Коректност и прецизност. Цялостни и частични премествания на домове, офиси, цехове, заведения, медицински кабинети и др. Преместване на машини, тежка техника и предмети, както и стандартно обзавеждане и багаж. Опаковачни материали, опаковане, монтаж-демонтаж, сглабяне и разглобяване на мебили, техника и апаратура, климатици и др. при необходимост и желание на клиента. Собствен автопарк с различни по обем (от10м3 до 60м3) и товароподемност ( от1т до 10т) бусове и камиони оборудвани с палетни, ръчни и хамалски колички 3,5,8 и 18 европалетни Собствен екип от професионални хамали Почасово предоставяне на хамали ..
ТОП оферта
Транспортни услуги с бус и самосвал на ниски ценигр. Пловдив, Пловдив,  преди 1 денТранспортни услуги превозване на всякакви видове стоки и товари - мебели, жилища, офис оборудване, техника, строителни материали и други. Разполагаме с различни по обем и тонаж бусове оборудвани с колани и палетна количка. Съдеиствие при товарене и разтоварване. По желание на клиента предлагаме демонтаж, опаковане и склад. Без почивен ден.
ТОП оферта
Цени без конкуренция! ПРЕМЕСТВАНЕ ТРАНСПОРТНИ и ХАМАЛСКИ монт/демонт фактуригр. Пловдив, Пловдив,  преди 1 денПреместване на дома Пловдив. ПРОФЕСИОНАЛНО ПРЕМЕСТВАНЕ НА НИСКИ ЦЕНИ-БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД И КОНСУЛТАЦИИ. ЯСНИ И ТОЧНИ ЦЕНИ-КОРЕКТНО ОТНОШЕНИЕ-КАЧЕСТВЕНО ОБСЛУЖВАНЕ. НАЕМАНЕ НА РАБОТНИЦИ СТУДЕНТИ. Фирма с дългосрочен опит в транспортните и хамалски услуги, преместването на имущество в Пловдив и в цялата страната. Разполагаме с различни по обем превозни средства: ПРЕВОЗ С БУС до 1.5т. - Габарити на товарното помещение. Дължина 3м. Ширина 1.80м Височина 1.90м. ЦЕНАТА от точка до точка за Пловдив е от 15 до 25 лева, изгодни извън градски (по договаряни зависи от товара и времето за товарене/разтоварване) ПРЕВОЗ С КАМИОН С ПАДАЩ БОРД до 3т. - Габарити на товарното помещение. Дължина 4.10м височин..
ТОП оферта
КОРЕКТ МУВЪРС - преместване на дома и бизнеса, хамалски и транспортни услуги за град Пловдивгр. Пловдив, Пловдив,  преди 1 денНЕ СМЕ ЕВТИНИ. СКЪПИ СМЕ. Ако цепите стотинката на две и ниската цена е най-важното за вас, то ние определено не сме вашите хамали. Но, ако сте склонни да платите малко повече и в замяна да получите качествена и добра услуга и да сте доволни накрая, то обадете ни се, за да ви дадем цена. Ние сме КОРЕКТ Мувърс – професионални хамалски и товарно-транспортни услуги от 20 години. На наша страна са опитът и професионализмът. Това са областите, в които имаме опит и считаме, че представляват интерес за Вас: -хамалски и транспортни услуги на повикване -цялостен пренос на офиси или покъщнина -пренасяне на тежки и нестандартни предмети (тежка техника и машини, терминални устройства, сървъри,комуни..
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPИзвозване на строителни отпадъци-Доставка на пясък | Транспортни, Хамалски | гр. Пловдив
Извозване на строителни отпадъци-Доставка на пясък
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 47 минути
Транспортни услуги със самосвал с тристранно разтоварване и бордови камион до 5т. Доставка на пясък пресят и промит, доставка филц и чакъл. Извозва строителни отпадъци. транспортни услуги с бус до 1.5т. Цени по договаряне
VIPПрофесионално качване и сваляне на мебели, техника и др. | Транспортни, Хамалски | гр. Пловдив
Професионално качване и сваляне на мебели, техника и др.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 2 дни
Млади момчета спортисти предлагат всички видове хамалски услуги -качване и сваляне на мебели -качване и сваляне на техника -качване и сваляне на строителни материали - преместване - товаро-разтоварна дейност -при необходимост разполагаме и със собствени транспортни средства от 1т до 12т
VIPСамосвални Превози, Доставка на Пясък, Извозване на Строителни Отпадъци Пловдив | Транспортни, Хамалски | гр. Пловдив
Самосвални Превози, Доставка на Пясък, Извозване на Строителни Отпадъци Пловдив
dimbo
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: dimbo,  преди 2 дни
Самосвални превози от 1 до 7 тона за Пловдив и областта. Доставка до обекта на Пясък, Филц, Хумус, Фракция, Извозване на Строителни Отпадъци, Земни маси и обратен насип.
VIPТранспортни услуги | Транспортни, Хамалски | гр. Пловдив
Транспортни услуги
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Амато мебели,  преди 3 дни
Транспортни услуги с микробус и пикап Цена за страната - 0.40 ст на километър в двете посоки Цена за Пловдив - 15 лв на час Максимална товароподемност 1.5 тона Габарити Д3.9 м/Ш 1.90 м/В 1.90 м Услугата не включва товаро-разтоварна деност Издаване на ДДС фактури
VIPтранспорт с бус 1.5 т | Транспортни, Хамалски | гр. Пловдив
транспорт с бус 1.5 т
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 3 дни
за Пловдив и страната, транспорт с бус 1.5 т, без почивен ден
VIPМомчета с опит предлагат качване сваляне товарене разтоварване всичко в хамалските услуги | Транспортни, Хамалски | гр. Пловдив
Момчета с опит предлагат качване сваляне товарене разтоварване всичко в хамалските услуги
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: АЛЕГРЕ ЕООД,  преди 4 дни
Хамалски услуги Пловдив. Здрави и с добра визия момчета предлагат всичко от хамалските услуги, товарене и разтоварване на камиони, качване на мебели, тежки машини, пияна, бяла техника по стълбите през балкона. ПРЕМЕСТВАНЕ НА ДОМА ОФИСА. Камион с падащ борд големи и чисти бусове. Бързо реагиране коректност и точност. Без почивен ден. http://hamalskiuslugiplovdiv.alle.bg ПРИ ЗАЯВКА ОТ ФЕЙСБУК И ХАРЕСВАНЕ НА СТРАНИЦАТА ЦЕНИТЕ СА ПО ЕВТИНИ https://mobile.facebook.com/alegretrans/?ref=bookmarks
Доставка на Хумус, Почва, Земя за озеленяване | Транспортни, Хамалски | гр. Пловдив
Доставка на Хумус, Почва, Земя за озеленяване
dimbo
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: dimbo,  преди 46 минути
Почвата е много плодородна с наименованието доброто качество за тревни площи декоративни растения и цветя.
Транспортни услуги със самосвали Пловдив. | Транспортни, Хамалски | гр. Пловдив
Транспортни услуги със самосвали Пловдив.
dimbo
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: dimbo,  преди 46 минути
Транспортни услуги със самосвали Пловдив. Доставка на Пясък и др.
Транспортни услуги със самосвал | Транспортни, Хамалски | гр. Пловдив
Транспортни услуги със самосвал
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Васил,  преди 48 минути
Превоз на пясък, замаска, строителни отпадаци, строителни материали и други.
Превози с микробуси на товари от 1 до 3 тона, до 20 куб.м. Цени: 0,50-0,65 лв./км. | Транспортни, Хамалски | гр. Пловдив
Превози с микробуси на товари от 1 до 3 тона, до 20 куб.м. Цени: 0,50-0,65 лв./км.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: ЕТ ”В. Димитров” - Пловдив,  преди 48 минути
Товарен транспорт в Пловдив, България и ЕС. Товарни превози до всяко населено място, търговски, складов или производствен обект. За наши клиенти осъществяваме транспорт на суровини и продукти от леката промишленост, хранителни стоки, битова и промишлена електроника, медикаменти, козметика, индустриални химически продукти, мебели, електродомакински уреди, лични вещи при преместване и др.; транспорт на стоки на палет.
Преместване на дома и офиса | Транспортни, Хамалски | гр. Пловдив
Преместване на дома и офиса
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: minko,  преди 1 час
Преместване на дома и офиса, товаро-разтоварни услуги на ниски цени.
Транспортни услуги и Пътна помощ 10т Пловдив | Транспортни, Хамалски | гр. Пловдив
Транспортни услуги и Пътна помощ 10т Пловдив
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 1 час
Топ цени за Пловдив и страната.
Хамалски услуги-Пловдив | Транспортни, Хамалски | гр. Пловдив
Хамалски услуги-Пловдив
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: minko,  преди 1 час
Хамалски и транспортни услуги-преместване на дома и офиса.
Товарни Таксита-Пловдив | Транспортни, Хамалски | гр. Пловдив
Товарни Таксита-Пловдив
skutautotransport
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: skutautotransport,  преди 1 час
Предлагаме на своите клиенти- Товарни превози с микробуси. Транспортни услуги в страната на товари до 2.5тона със закрити микробуси. Превози на мебели с обемни микробуси до 20кубика. Преместване на офиси, магазини, жилища и др. Транспорт на палетизирани товари, машини. Експресни превози на товари. Групирани превози с микробуси за отделни адреси в страната. Превози на мотори и АТВ. Товарни Таксита за град Пловдив и региона. Микробус под наем. Транспортни услуги с товарни микробуси извън страната до 1300кг. и обем на товараното 4м2м2м 16кубика, 6 евро палета. Услуги с микробуси и временно съхран..
Превози на товари Гърция-България | Транспортни, Хамалски | гр. Пловдив
Превози на товари Гърция-България
skutautotransport
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: skutautotransport,  преди 1 час
Skutautotransport предлага транспортни услуги с товарни микробуси на територията на Гърция и България.
Превози на товари с микробуси | Транспортни, Хамалски | гр. Пловдив
Превози на товари с микробуси
skutautotransport
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: skutautotransport,  преди 1 час
Предлагаме на своите клиенти- Товарни превози с микробуси. Транспортни услуги в страната на товари до 2.5тона със закрити микробуси. Превози на мебели с обемни микробуси до 20кубика. Преместване на офиси, магазини, жилища и др. Транспорт на палетизирани товари, машини. Експресни превози на товари. Групирани превози с микробуси за отделни адреси в страната. Превози на мотори и АТВ. Товарни Таксита за град Пловдив и региона. Микробус под наем. Транспортни услуги с товарни микробуси извън страната с обем на товарното 4м2м2м 16кубика, 6 евро палета. Услуги с микробуси и временно съхранение на това..
Транспорт на багаж(покъщнина? | Транспортни, Хамалски | гр. Пловдив
Транспорт на багаж(покъщнина?
Tedi_Transport
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Tedi_Transport,  преди 2 часа
Извършваме Транспорт на всякакъв вид товари (багаж) с Бусове Мерцедеси Спринтери Макси бази. Размери на товарната част-Дължина-4,20м, Широчина-1,70м и Височина-1,90м. Обем на Буса-17куб. Товароносимост до 2500кг.
Пловдив, транспорт с микробуси, падаш борд, 2.5 т, 4.5/2.5/2.1м д/в/ш | Транспортни, Хамалски | гр. Пловдив
Пловдив, транспорт с микробуси, падаш борд, 2.5 т, 4.5/2.5/2.1м д/в/ш
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 2 часа
Пловдив, транспорт с микробуси, падаш борд, 2.5 т, 4.5/2.5/2.1м д/в/ш съдействие при товарене и разтоварване, без почивен ден (с дължина 4,5 м. височина 2.5м.) с обем до 24 куб.м./8 ЕП/. Хамалски услуги и ТРАНСПОРТ ПАДАЩ БОРД. Пренасяне на апартаменти, офиси, мебели, демонтира и монтира. Професионалисти при преместване на пиана рояли, каси и машини.
Товарни превози с падащ борд | Транспортни, Хамалски | гр. Пловдив
Товарни превози с падащ борд
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 2 часа
Транспортни услуги, Товарни превози с падащ борд на ниски цени в ПЛОВДИВ и страната от 1 до 2.5 тона, Транспорт на мебели, багаж, палета, машини, строителни материали Експресно, бързо, удобно.
. Транспортни услуги, големи обемни бусове, достъпни цени | Транспортни, Хамалски | гр. Пловдив
. Транспортни услуги, големи обемни бусове, достъпни цени
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 3 часа
Транспортни услуги с падащ борд от опитен екип цялостно и частично преместване на домове офиси и др. Транспортни услуги, големи обемни бусове Пловдив и страната, достъпни цени
« Предишна | 1234 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 2017 Ало.бг