Област: обл. Пловдив
Населено място
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
115 обяви
обл. Пловдив
ТОП оферта
Цени без конкуренция! ПРЕМЕСТВАНЕ ТРАНСПОРТНИ и ХАМАЛСКИ монт/демонт фактуригр. Пловдив, Пловдив,  преди 7 часаПреместване на дома Пловдив. ПРОФЕСИОНАЛНО ПРЕМЕСТВАНЕ НА НИСКИ ЦЕНИ-БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД И КОНСУЛТАЦИИ. ЯСНИ И ТОЧНИ ЦЕНИ-КОРЕКТНО ОТНОШЕНИЕ-КАЧЕСТВЕНО ОБСЛУЖВАНЕ. НАЕМАНЕ НА РАБОТНИЦИ СТУДЕНТИ. Фирма с дългосрочен опит в транспортните и хамалски услуги, преместването на имущество в Пловдив и в цялата страната. Разполагаме с различни по обем превозни средства: ПРЕВОЗ С БУС до 1.5т. - Габарити на товарното помещение. Дължина 3м. Ширина 1.80м Височина 1.90м. ЦЕНАТА от точка до точка за Пловдив е от 15 до 25 лева, изгодни извън градски (по договаряни зависи от товара и времето за товарене/разтоварване) ПРЕВОЗ С КАМИОН С ПАДАЩ БОРД до 3т. - Габарити на товарното помещение. Дължина 4.10м височин..
ТОП оферта
КОРЕКТ МУВЪРС - преместване на дома и бизнеса, хамалски и транспортни услуги за град Пловдивгр. Пловдив, Пловдив,  преди 14 часаНЕ СМЕ ЕВТИНИ. СКЪПИ СМЕ. Ако цепите стотинката на две и ниската цена е най-важното за вас, то ние определено не сме вашите хамали. Но, ако сте склонни да платите малко повече и в замяна да получите качествена и добра услуга и да сте доволни накрая, то обадете ни се, за да ви дадем цена. Ние сме КОРЕКТ Мувърс – професионални хамалски и товарно-транспортни услуги от 20 години. На наша страна са опитът и професионализмът. Това са областите, в които имаме опит и считаме, че представляват интерес за Вас: -хамалски и транспортни услуги на повикване -цялостен пренос на офиси или покъщнина -пренасяне на тежки и нестандартни предмети (тежка техника и машини, терминални устройства, сървъри,комуни..
ТОП оферта
Атлант ЛТ - товаро-разтоварни услуги и транспортгр. Пловдив, Пловдив,  преди 16 часаФирма Атлант ЛТ предлага пълен набор от товаро-разтоварни услуги и транспорт. Атлант ЛТ EООД - Ние ви местим - Цялостно или частично преместване на жилища и офиси от опитни служители - Опаковане и транспортиране на мебели, изискващи специално отношение или просто превозване на Вашата продукция до крайния клиент - Разтоварване на тирове и контейнери - Специализиран пренос и превоз на метални каси, машини и съоръжения - Лицензиран транспорт в страната и чужбина - Специализиран пренос и превоз на пиана - Всекидневни курсове Пловдив – София – Пловдив – експресни палетни доставки и доставки на едри и дребни пратки - Събиране и изхвърляне на строителни отпадъци - Професионално почи..
ТОП оферта
ТИМ ТРАНС ЕООД Пловдив - Вашият партньор в транспорта!гр. Пловдив, Пловдив,  Подател: ТИМ ТРАНС ЕООД,  преди 22 часаНие предлагаме широка гама от сигурни и надеждни услуги в сферата автомобилният транспорт, оптимални транспортни схеми и цялостни логистични решения, съобразени със спецификата на товарите и индивидуалните нужди на клиентите. Разполагаме с богат набор транспортни средства, необходимите знания и опит, за да транспортираме вашият товар до всяка точка на страната. Товарните ни автомобили имат сключена застраховка, Отговорност на превозвача”. Услугите, които предлагаме са: Товарен превоз на територията на страната от 1 до 24 тона Доставка от врата до врата Спедиция и транспорт на комплектни и групажни товари Организиране на зареждане на магазини и разносна търговия Временно склад..
ТОП оферта
ТРАНСПОРТНИ услуги на ниски ценигр. Пловдив, Пловдив,  Подател: Васил,  преди 22 часаПредстои ви преместване на дома или офиса и имате нужда от помощ при опаковането и транспорта на вашите вещи. Вие сте на правилното място, Транспортни услуги превозване на всякакви видове стоки и товари - мебели, жилища, офис оборудване, техника, строителни материали и други. Разполагаме с различни по обем и тонаж бусове оборудвани с колани и палетна количка. . Съдеиствие при товарене и разтоварване. По желание на клиента предлагаме демонтаж, опаковане и склад. Без почивен ден.
ТОП оферта
Най-ниските цени. Бусове и камиони с падащ борд от 1т до 12т. Хамали спортисти. Фактури.гр. Пловдив, Пловдив,  преди 23 часаБЕЗ ЩЕТИ ПО МЕБЕЛИ, ТЕХНИКА И СГРАДИ. ПРИЕМЛИВИ ЦЕНИ! ОТ 10лв ДО 25лв! КАЧЕСТВЕНО ИЗВЪРШВАНЕ НА УСЛУГИТЕ, КОРЕКТНОСТ. ПРЕМЕСТВАНЕ, ТРАНСПОРТНИ И ХАМАЛСКИ УСЛУГИ, ТОВАРНО-РАЗТОВАРНА ДЕИНОСТ в град Пловдив и цялата страна. Благодарение на дългогодишния ни опит успяхме да сформираме екип от ПРОФЕСИОНАЛИСТИ с които максимално БЪРЗО и КАЧЕСТВЕНО изпълняваме нуждите на нашите клиенти, по този начин не губим нито нашето, нито времето на клиентите ни. зад гърба ни са преместване на едни от наи големите офиси в града, банкови клонове, архиви на държавни институций, апартаменти на известни булгарски звезди и др. Печелейки все повече партньори, успяваме да постигнем все по-добри цени. : премества..
ТОП оферта
Превоз на мебели и др. Транспортни услуги, Преместванегр. Пловдив, Пловдив,  Подател: Сервизпартнър ЕООД,  преди 1 денТранспортни и хамалски услуги за гр. Пловдив на най-добрси цени: -Само 15 лв. от точка до точка. -Безплатен оглед преди приместване на дома или офиса и Оферта за услугата. -Извозване на непотребни вещи. -Почистване на тавани и мазета. -Взимане и транспорт на мека мебел, бяла техника и др. -Монтаж и Демонтаж на мебели. -Извънградски превози на добри цени. -Всеки камион разполага с палетна количка и падащ борд. -Без почивен ден. -Издаване на фактури. Извършване на услуги след 17:00, събота и неделя и в удобно за клиента време!!! Нашият екип е от отговорни и млади момчета с богат опит в преместването и транспорта. Обадете ни се, а ние ще отговорим на очаквани..
ТОП оферта
Транспортни услугигр. Пловдив, Пловдив,  преди 1 денИздаване на фактури по ДДС Размери-Д. -4,60 Ш. -2 В. -2,20
ТОП оферта
Ниски цени от 10 до 25 лв транспортни услуги Пловдив Камион с п. борд до 3.5т. п. кол.гр. Пловдив, Пловдив,  Подател: АЛЕГРЕ ЕООД,  преди 1 денAlegretrans ПРЕМЕСТВАНЕ НА ДОМА И ОФИСА НА НИСКИ ЦЕНИ хамалски услуги с транспорт. Нашият персонал е изготвен от здрави и опитни момчета с гаранция без щети по мебелите и стените. Предлагаме преместване на жилища, офиси, складове, магазини, мебели и много други. Професионално отношение, работим бързо, коректно в удобно за Вас време, без почивен ден.
ТОП оферта
Транспортни услуги с бус и самосвал на ниски ценигр. Пловдив, Пловдив,  преди 1 денТранспортни услуги превозване на всякакви видове стоки и товари - мебели, жилища, офис оборудване, техника, строителни материали и други. Разполагаме с различни по обем и тонаж бусове оборудвани с колани и палетна количка. Съдеиствие при товарене и разтоварване. По желание на клиента предлагаме демонтаж, опаковане и склад. Без почивен ден.
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPПревоз на товари от Пловдив заСофия 30лв | Транспортни, Хамалски | гр. Пловдив
Превоз на товари от Пловдив заСофия 30лв
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Станев,  преди 10 часа
Превози на стоки всеки Четвъртък или Петък Пловдив/София 30лв до 2куб Пловдив/София 50лв до 4куб Пловдив/София 80лв до 10куб Пловдив/София 100лв до 15куб Пловдив/София 120лв до 19куб Цените са без ДДС
VIPСамосвални Превози, Доставка на Пясък, Извозване на Строителни Отпадъци Пловдив | Транспортни, Хамалски | гр. Пловдив
Самосвални Превози, Доставка на Пясък, Извозване на Строителни Отпадъци Пловдив
dimbo
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: dimbo,  преди 18 часа
Самосвални превози от 1 до 7 тона за Пловдив и областта. Доставка до обекта на Пясък, Филц, Хумус, Фракция, Извозване на Строителни Отпадъци, Земни маси и обратен насип.
VIPтранспорт с бус 1.5 т | Транспортни, Хамалски | гр. Пловдив
транспорт с бус 1.5 т
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 1 ден
за Пловдив и страната, транспорт с бус 1.5 т, без почивен ден
VIPМомчета с опит предлагат качване сваляне товарене разтоварване всичко в хамалските услуги | Транспортни, Хамалски | гр. Пловдив
Момчета с опит предлагат качване сваляне товарене разтоварване всичко в хамалските услуги
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: АЛЕГРЕ ЕООД,  преди 2 дни
Хамалски услуги Пловдив. Здрави и с добра визия момчета предлагат всичко от хамалските услуги, товарене и разтоварване на камиони, качване на мебели, тежки машини, пияна, бяла техника по стълбите през балкона. ПРЕМЕСТВАНЕ НА ДОМА ОФИСА. Камион с падащ борд големи и чисти бусове. Бързо реагиране коректност и точност. Без почивен ден. http://hamalskiuslugiplovdiv.alle.bg ПРИ ЗАЯВКА ОТ ФЕЙСБУК И ХАРЕСВАНЕ НА СТРАНИЦАТА ЦЕНИТЕ СА ПО ЕВТИНИ https://mobile.facebook.com/alegretrans/?ref=bookmarks
VIPИзвозване на строителни отпадъци-Доставка на пясък | Транспортни, Хамалски | гр. Пловдив
Извозване на строителни отпадъци-Доставка на пясък
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 2 дни
Транспортни услуги със самосвал с тристранно разтоварване и бордови камион до 5т. Доставка на пясък пресят и промит, доставка филц и чакъл. Извозва строителни отпадъци. транспортни услуги с бус до 1.5т. Цени по договаряне
Транспорт на багаж(покъщнина? | Транспортни, Хамалски | гр. Пловдив
Транспорт на багаж(покъщнина?
Tedi_Transport
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Tedi_Transport,  преди 6 часа
Извършваме Транспорт на всякакъв вид товари (багаж) с Бусове Мерцедеси Спринтери Макси бази. Размери на товарната част-Дължина-4,20м, Широчина-1,70м и Височина-1,90м. Обем на Буса-17куб. Товароносимост до 2500кг.
Товарни превози в БГ и Гърция до 20 куб.м. Цена: 0,50 - 0,65 лв./км. | Транспортни, Хамалски | гр. Пловдив
Товарни превози в БГ и Гърция до 20 куб.м. Цена: 0,50 - 0,65 лв./км.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: ЕТ ”В. Димитров” - Пловдив,  преди 9 часа
Товарни превози в страната и ЕС с микробуси до 3 тона, до 20 куб.м. /8 ЕП/.
Транспорт с микробус и с пикап | Транспортни, Хамалски | гр. Пловдив
Транспорт с микробус и с пикап
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 9 часа
Транспорт с микробус-1.5т -за ПЛОВДИВ 25лв, извънградско договаряне и с пикап до 700кг- за Пловдив -20лв, извънградско-по 0,40лв/км,
Товарни Таксита-Пловдив | Транспортни, Хамалски | гр. Пловдив
Товарни Таксита-Пловдив
skutautotransport
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: skutautotransport,  преди 11 часа
Предлагаме на своите клиенти- Товарни превози с микробуси. Транспортни услуги в страната на товари до 2.5тона със закрити микробуси. Превози на мебели с обемни микробуси до 20кубика. Преместване на офиси, магазини, жилища и др. Транспорт на палетизирани товари, машини. Експресни превози на товари. Групирани превози с микробуси за отделни адреси в страната. Превози на мотори и АТВ. Товарни Таксита за град Пловдив и региона. Микробус под наем. Транспортни услуги с товарни микробуси извън страната до 1300кг. и обем на товараното 4м2м2м 16кубика, 6 евро палета. Услуги с микробуси и временно съхран..
Превози на товари Гърция-България | Транспортни, Хамалски | гр. Пловдив
Превози на товари Гърция-България
skutautotransport
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: skutautotransport,  преди 11 часа
Skutautotransport предлага транспортни услуги с товарни микробуси на територията на Гърция и България.
Превози с микробуси на товари от 1 до 3 тона, до 20 куб.м. Цени: 0,50-0,65 лв./км. | Транспортни, Хамалски | гр. Пловдив
Превози с микробуси на товари от 1 до 3 тона, до 20 куб.м. Цени: 0,50-0,65 лв./км.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: ЕТ ”В. Димитров” - Пловдив,  преди 16 часа
Товарен транспорт в Пловдив, България и ЕС. Товарни превози до всяко населено място, търговски, складов или производствен обект. За наши клиенти осъществяваме транспорт на суровини и продукти от леката промишленост, хранителни стоки, битова и промишлена електроника, медикаменти, козметика, индустриални химически продукти, мебели, електродомакински уреди, лични вещи при преместване и др.; транспорт на стоки на палет.
Кърти, чисти, извозва. Транспорт с Бус ниски цени | Транспортни, Хамалски | гр. Пловдив
Кърти, чисти, извозва. Транспорт с Бус ниски цени
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: dimitar,  преди 16 часа
Къртене.. Бутане на стени. Почистване на тавани, мазета. Транспорт с Бус ниски цени коректност товарене разтоварване почивните дни също работим. извозване на строителни отпадъци.
Транспортни услуги със самосвали Пловдив. | Транспортни, Хамалски | гр. Пловдив
Транспортни услуги със самосвали Пловдив.
dimbo
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: dimbo,  преди 18 часа
Транспортни услуги със самосвали Пловдив. Доставка на Пясък и др.
Доставка на Хумус, Почва, Земя за озеленяване | Транспортни, Хамалски | гр. Пловдив
Доставка на Хумус, Почва, Земя за озеленяване
dimbo
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: dimbo,  преди 18 часа
Почвата е много плодородна с наименованието доброто качество за тревни площи декоративни растения и цветя.
Транспортни услуги със самосвал | Транспортни, Хамалски | гр. Пловдив
Транспортни услуги със самосвал
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Васил,  преди 19 часа
Превоз на пясък, замаска, строителни отпадаци, строителни материали и други.
Транспортни услуги | Транспортни, Хамалски | гр. Пловдив
Транспортни услуги
Домашен Майстор
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Домашен Майстор,  преди 20 часа
Транспотни услуги в града и извън него. В рамките на града цената е 30 лева/курс/ Извън града цената е по договаряне
Транспорт от 1 до 3 тона, до 20 куб.м. - 0.50 - 0.65 лв./км. | Транспортни, Хамалски | гр. Пловдив
Транспорт от 1 до 3 тона, до 20 куб.м. - 0.50 - 0.65 лв./км.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: ЕТ ”В. Димитров” - Пловдив,  преди 21 часа
Транспортна фирма, регистрирана в гр. Пловдив извършва товарен транспорт на територията на България и в страните от Европейския съюз. Товарни превози с микробуси и камион с товароносимост от 1 до 3 тона, до 20 куб.м. /8 ЕП/.
Превози на товари с микробуси | Транспортни, Хамалски | гр. Пловдив
Превози на товари с микробуси
skutautotransport
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: skutautotransport,  преди 21 часа
Предлагаме на своите клиенти- Товарни превози с микробуси. Транспортни услуги в страната на товари до 2.5тона със закрити микробуси. Превози на мебели с обемни микробуси до 20кубика. Преместване на офиси, магазини, жилища и др. Транспорт на палетизирани товари, машини. Експресни превози на товари. Групирани превози с микробуси за отделни адреси в страната. Превози на мотори и АТВ. Товарни Таксита за град Пловдив и региона. Микробус под наем. Транспортни услуги с товарни микробуси извън страната с обем на товарното 4м2м2м 16кубика, 6 евро палета. Услуги с микробуси и временно съхранение на това..
Кърти, чисти и извозва | Транспортни, Хамалски | гр. Пловдив
Кърти, чисти и извозва
Домашен Майстор
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Домашен Майстор,  преди 21 часа
Предлагаме къртене, чистене и извозване. Осигурен транспорт и сметище за строителните отпадъци.
кърти, чисти и извозва | Транспортни, Хамалски | гр. Пловдив
кърти, чисти и извозва
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 21 часа
Къртя, чистя и извозвам строителни отпадъци
« Предишна | 1234 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 2017 Ало.бг