Област: обл. Плевен
Населено място
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
21 обяви
обл. Плевен
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPТранспортни услуги в страната и чужбина от 0.49лв. км до 0.89лв. км | Транспортни, Хамалски | гр. Плевен
Транспортни услуги в страната и чужбина от 0.49лв. км до 0.89лв. км
гр. Плевен, обл. Плевен,  Подател: Георгиев Георгиев,  преди 2 дни
Транспортни услуги с чист и обемен микробус за Плевен, България и Европа с тегло на товара до 1500 кг. 11 кубика. Превозваме - мебели, имущество, стоки, машини, оборудване и др. Цени за Плевен и всички квартали 25 лв за курс. За България на цени от 0.49лв. км до 0.89лв. км. Забележка при образуването на цената се плащат всичките километри ( в двете посоки!!! )- ДОГОВАРЯНЕ. За Европа на цени от 0.39€-Договаряне. Микробусът е с КЛИМАТИК. Разполага с общо две места, както и GPS навигация. Възможност за прикачване на ремарке до 3500кг. Багажното отделение е с размери 3,30 дълж. -1,70 шир. -1,80 ви..
VIPСЛУЖБА ЗА  ХАМАЛИ И ТОВАРНИ ТАКСИТА | Транспортни, Хамалски | гр. Плевен
СЛУЖБА ЗА ХАМАЛИ И ТОВАРНИ ТАКСИТА
гр. Плевен, обл. Плевен,  преди 3 дни
Здравейте! Ние сме фирма която предлага денонощни хамалски услуги за Плевен и страната. Хамали ПЕТРОВ са професионалисти в сферата на хамалските услуги и са перфектния вариант за преместване на офиси, домове, мазета, ресторанти и други помещения. Опитът, персоналът и техниката с която разполагаме са доказани с многобройните извършени обекти. Нашата фирма разполага със собствен склад и превозни средства . Тяхната вътрешност е добре укрепена с колани, за да може да гарантира целостта на вашите вещи. Хамали ПЕТРОВ са идеалният избор !!! ЦЕНИ транспорт с бус до 2,5тона - 15лв. за П..
VIPПрофесионални Транспортни и Хамалски Услуги ДИС-ТРАНС 2014 | Транспортни, Хамалски | гр. Плевен
Професионални Транспортни и Хамалски Услуги ДИС-ТРАНС 2014
гр. Плевен, обл. Плевен,  преди 3 дни
Хамали Петров ще Ви помогне да пренесете своите спомени към мечтаното настояще. С нашето професионално и качествено преместване ще Ви помогнем да изградите дом, в който да откриете уюта, спокойствието и сигурността. Хамалите на „Петров” ще направят така, че да преместите своя дом без притеснения, без съмнения относно качеството и сигурността при самата дейност. С ясно определени срокове, пълна коректност и съдействие ние ще бъдем Вашата опора в сложния процес по преместването. Ние от „Петров” предлагаме безплатен оглед в удобно за Вас време! ЦЕНИ транспорт с бус до 2.0тона - 15лв./час..
Транспортни услуги за чужбинa от 0,39€ км до 0.59€ км. | Транспортни, Хамалски | гр. Плевен
Транспортни услуги за чужбинa от 0,39€ км до 0.59€ км.
гр. Плевен, обл. Плевен,  Подател: Георгиев Георгиев,  преди 5 часа
Ние предлагаме транспорт с тегло на товара до 1500 кг. Обем 11 м3 Превозваме- мебели, имущество, стоки, машини, оборудване и др. За Европа на цени от 0.39€км до 0.59€ км-Договаряне. Микробусът е с КЛИМАТИК. Разполага с общо две места, както и GPS навигация. Възможност за прикачване на ремарке до 3500кг. Багажното отделение е с размери 3,30 дълж. -1,70 шир. -1,80 вис. 11 м3. При нужда предлагаме работници. Без почивен ден. Говорими езици на водача - Английски, Немски. Възможност за използване на услугата ни (повикване в ЕС) от - до всяка точка на ЕС с предварително авансово плащане!!! Микробусъ..
Транспорт от 0.49лв. км. до 0.89лв. км. | Транспортни, Хамалски | гр. Плевен
Транспорт от 0.49лв. км. до 0.89лв. км.
гр. Плевен, обл. Плевен,  Подател: Георгиев Георгиев,  преди 5 часа
Ние извършваме комплексни транспортни услуги в България и ЕС. Цена за градски курс 25.00лв. За страната от 0.49лв. км. до 0.89лв. км. Издаваме ДДС фактури. Обем 11м3. Размери - Д - 3.30м. В - 1.80м. Ш - 1.70м. За повече информация на посочения телефон.
Транспорт за ЕС от 0.39€. км. до0.59€. км | Транспортни, Хамалски | гр. Плевен
Транспорт за ЕС от 0.39€. км. до0.59€. км
гр. Плевен, обл. Плевен,  Подател: Георгиев Георгиев,  преди 5 часа
Ние предлагаме транспорт с тегло на товара до 1500кг. и обем 11м3. размери - Д - 3.30м. В - 1.80м. Ш - 1.7м. За ЕС на цени от 0.39€. км до 0.59€. км. За повече информация на посочения телефон.
Плевен 2018. Топ цени от 45,00 лв. „Конструкт“ Извозване строителни и битови отпадъци с контейнери | Транспортни, Хамалски | гр. Плевен
Плевен 2018. Топ цени от 45,00 лв. „Конструкт“ Извозване строителни и битови отпадъци с контейнери
Конструкт
гр. Плевен, обл. Плевен,  Подател: Конструкт,  преди 6 часа
„КОНСТРУКТ“ предлага комплексни услуги на разумни цени, както за индивидуални потребители, така и за корпоративни клиенти. ЦЕНИ НА КОНТЕЙНЕРИ ЗА СТРОИТЕЛНИ, БИТОВИ, ПРОМИШЛЕНИ ОТПАДЪЦИ ПОД НАЕМ - ГР. ПЛЕВЕН 3,0 куб. метра - 40,00 лв. с престой за пълнене на контейнера до 1 час - за всички квартали, с изключение на Дружба, Мара Денчева, Кайлъка и 9-ти квартал (с такса сметище крайна цена от 50 лв. до 75 лв.) 3,0 куб. метра - 45,00 лв. (с такса сметище крайна цена от 55 лв. до 80 лв.) 4,0 куб. метра - 55,00 лв. (с такса сметище крайна цена от 70 лв. до 110 лв.) 5,5 куб. метра - 65,00 л..
2018 Плевен. Транспортни услуги, Контейнери под наем Плевен + Хамали/Монтаж/Демонтаж | Транспортни, Хамалски | гр. Плевен
2018 Плевен. Транспортни услуги, Контейнери под наем Плевен + Хамали/Монтаж/Демонтаж
Конструкт
гр. Плевен, обл. Плевен,  Подател: Конструкт,  преди 6 часа
„КОНСТРУКТ” предлага комплексни услуги за жилищни и работни помощения. Ние предлагаме адекватни ценови решения, отговарящи на пазарната конюнктура, както за индивидуални потребители, така и за корпоративни клиенти. УСЛУГИ: -Монтаж и демонтаж на мебели и аксесоари /Дърводелски услуги/; -Транспортни услуги; -Контейнери за отпадъци под наем - до 7 куб.м; -Товаро-разтоварни хамалски услуги; -Услуги по опаковане, окомплектовани, подреждане на стоки; -Електрически услуги; -Водоснабдителни услуги; -Цялостно преместване на дома/офиса; -Други СМР - боядисване, шпакловане, почиства..
Транспортни услуги | Транспортни, Хамалски | гр. Плевен
Транспортни услуги
гр. Плевен, обл. Плевен,  Подател: Стефан,  преди 2 дни
Предлагам транспортни услуги за гр. Плевен, Ловеч, Троян и околните населени места. Цена 30лв за по дълги разтояния цена по договаряне предлагам също и помощ при товаряне и разтоваряне всичко влиза в цената.
ПРОФЕСИОНАЛНИ ТРАНСПОРТНИ И ХАМАЛСКИ УСЛУГИ | Транспортни, Хамалски | гр. Плевен
ПРОФЕСИОНАЛНИ ТРАНСПОРТНИ И ХАМАЛСКИ УСЛУГИ
гр. Плевен, обл. Плевен,  преди 4 дни
Хамали Петров ще Ви помогне да пренесете своите спомени към мечтаното настояще. С нашето професионално и качествено преместване ще Ви помогнем да изградите дом, в който да откриете уюта, спокойствието и сигурността. Хамалите на „Петров” ще направят така, че да преместите своя дом без притеснения, без съмнения относно качеството и сигурността при самата дейност. С ясно определени срокове, пълна коректност и съдействие ние ще бъдем Вашата опора в сложния процес по преместването. ПРЕМЕСТВАНЕ И ТРАНСПОРТ, ЦЕНИ ЗА СТАНДАРТНА ПОРЪЧКА Цена за хамали и хамалски услуги: 10 - 12 лв/час на човек ..
Самосвали от 5 до 13-тона. Услуги с кран до 3-тона. | Транспортни, Хамалски | гр. Плевен
Самосвали от 5 до 13-тона. Услуги с кран до 3-тона.
гр. Плевен, обл. Плевен,  преди 6 дни
Самосвал 14-тона. Услуги с кран до 3-тона..
Предлагам транспортни и хамалски услуги с камиони и бусове до 24-тона. Услуги с кран до 3-тона.. | Транспортни, Хамалски | гр. Плевен
Предлагам транспортни и хамалски услуги с камиони и бусове до 24-тона. Услуги с кран до 3-тона..
гр. Плевен, обл. Плевен,  преди 6 дни
Професионално преместване на мебели, багаж от Жилища. Ние сме с дългогодишен стаж в сферата на хамалските услуги, за нас не съществуват трудни, неизпълними задачи и благодарение на опита който имаме правим преместването на вашият дом, лесно и бързо. Гарантирано качество, спокойствие и точност. По желание на клиента извършваме де/монтаж, доставка на опаковъчни материали и опаковане. Така също при нас може да ползвате само хамалски услуги или транспорт. Извършваме безплатни огледи. При наемане на нашата фирма вие ще се почувствате в сигурни и надеждни ръце. Транспортни и хамалски услуги с камион..
Транспортни и Хамалски услуги | Транспортни, Хамалски | гр. Плевен
Транспортни и Хамалски услуги
гр. Плевен, обл. Плевен,  преди 6 дни
Предлагам всякакъв вид транспортни и хамалски услуги, преместване на апартаменти офиси и др., монтаж демонтаж на мебели. Почистване на тавани, мазета, дворове. Цени по договаряне след оглед. Безплатен оглед.
Хамалски услуги | Транспортни, Хамалски | гр. Плевен
Хамалски услуги
гр. Плевен, обл. Плевен,  преди 12 дни
Хамалски услуги със собствен транспорт
Евтин транспорт | Транспортни, Хамалски | гр. Плевен
Евтин транспорт
гр. Плевен, обл. Плевен,  преди 21 дни
Извършвам транспорт с бус до 1500 кг в страната и чужбина
Хамали Плевен | Транспортни, Хамалски | гр. Плевен
Хамали Плевен
гр. Плевен, обл. Плевен,  преди 43 дни
транспорт с камион до 2,5 t и бус 9 места | Транспортни, Хамалски | гр. Плевен
транспорт с камион до 2,5 t и бус 9 места
гр. Плевен, обл. Плевен,  преди 74 дни
Евтин превоз | Транспортни, Хамалски | гр. Плевен
Евтин превоз
гр. Плевен, обл. Плевен,  преди 111 дни
Извършвам превоз с товарен бус до 1500 кг в цялата страна и чужбина
Кола с шофьор- ПЛЕВЕН | Транспортни, Хамалски | гр. Плевен
Кола с шофьор- ПЛЕВЕН
гр. Плевен, обл. Плевен,  Подател: Георги Христов,  преди 126 дни
Професионален водач ( с регистрация в CITI-CAR )извършва транспортни услуги в страната с личния си автомобил./0.75лв на километър/до трима възрастни с 1 дете. Автомобила е с 4 въздушни възглавници и климатроник. Багажа в сакове, до 3 сака. ЦЕНИ- ПЛЕВЕН-СОФИЯ 100ЛВ. (2 часа времепътуване) ПЛЕВЕН-РУСЕ 120лв. ( 3 часа) Плевен - Варна 200лв. (4 часа) Плевен-Бургас 300лв. (5 часа) Плевен - Пловдив 200лв. (3 часа)
Транспорт в цялата страна | Транспортни, Хамалски | гр. Плевен
Транспорт в цялата страна
гр. Плевен, обл. Плевен,  преди 183 дни
Предлагам транспорт с бус до 3,5т в цялата страна. Дължина на товарното помещение-4,25м.
транспортни услуги с бусове | Транспортни, Хамалски | гр. Плевен
транспортни услуги с бусове
гр. Плевен, обл. Плевен,  Подател: еф пенев,  преди 614 дни
050лв на км
« Предишна | 1 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 2017 Ало.бг