Филтриране 2
Сортиране

Транспортни, Хамалски : обл.Перник, гр. Перник

16 обяви
Бързо, качествено и евтино обслужване, независимо от вида и обема на работата. Преместване на офиси, преместване на домове, преместване на складове. Превоз, пренос и транспорт на изгодни цени. Хам..

Събаряне, почистване, извозване

гр. Перник, обл. Перник
Почистване на дворове, мазета, тавани, гаражи, складове. - изнасяне на стари мебели, електроуреди, дограми, буркани, шишета и др. - събаряне на стари (ненужни) постройки. Извозване на отпадъците..
Транспортни услуги със самосвал до 3 тона и бордови камион с дължина 4,35 и обем 16 куб. метра за Перник, София и страната. Извършва всякакъв вид товарни превози. Превоз на мебели от старото в нов..

Извозване и събиране на отпадъци

гр. Перник, обл. Перник
Основна цел на нашата фирма е максимално да улесним вашето ежедневие. Затова предлагаме: Почистване на дворове, тавани, мазета, събиране и изхвърляне на боклуци. Освен това предлагаме и транспортни ус..

Транспортни услуги

гр. Перник, обл. Перник
Предлага транспортни услуги на всякакъв вид товари-строителни и други отпадъци, мебели, дърва, въглища и т.н. с тристранни самосвали до 3 тона, до 8 тона и закрит миниван с товароносимост 800 кг и обе..
Почистваме дворове, градинарски услуги, извозваме със собствен превоз. Предлагаме и превози на товари с самосвал до 3т. Тристранно изсипване. Работим Коректно и Бързо. Търсете ни и във Фейсбук на прев..

Почистване на тавани и мазета

гр. Перник, обл. Перник
Почистване на тавани и мазета, дворове и къщи. Всякакъв вид хамалски услуги. Разполагам със собствен транспорт.
Почистване на тавани и мазета по споразумение, в зависимост от металните отпадъци може и безплатнно. Извозване от място
Транспорт с камион до 3.5т. самасвал камион самосвал с кран до пътна помощ до 4т. -услуги с мини челен товарач ( бобкат ) -услуги с мини багер разполагаме и с трамбовка тип ( пачи крак ) Доставяме стр..
Предлагаме всякакъв вид хамалски услуги-почистване на дворове, мазета, тавани; всякакъв вид товаро-разтоварителни дейности; събаряне на къщи и постройки; извозване на всякакви отпадъци. Разполагаме съ..
имаме бобкат камиони с кранове фадрома комбиниран багер мотокар извършваме различни услуги
извършваме услуги по ваш избор. разполагаме с фадрома, четириосни камиони и камиони тип самосвал с кран имаме и щипка. за повече информация ни се обадете.

Транспорт Експрес

гр. Перник, обл. Перник
Транспорт в страната и чужбина

Услуги с автокран

гр. Перник, обл. Перник
Предлагам услуги със самосвал 3500кг с кран 1000кг
Транспортни услуги в цялата страна с бус до 2 т. Превоз на мебели, строителни материали, мотоциклети, атв-та, бяла техника, местене на жилища, офиси, ателиета и други! При нужда предлагаме и хамал..

Пътна Помощ

гр. Перник, обл. Перник
Денонощна Пътна Помощ
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.