Филтриране 2
Сортиране

Транспортни, Хамалски : обл.Перник, гр. Перник

13 обяви

Транспортни услуги

гр. Перник, обл. Перник
Предлага транспортни услуги на всякакъв вид товари-строителни и други отпадъци, мебели, дърва, въглища и т.н. с тристранни самосвали до 3 тона и до 8 тона. Също така предлага и хамалски услуги като то..
Транспортни услуги със самосвал до 3 тона и бордови камион с дължина 4,35 и обем 16 куб. метра за Перник, София и страната. Извършва всякакъв вид товарни превози. Превоз на мебели от старото в нов..

Събаряне, почистване, извозване

гр. Перник, обл. Перник
Почистване на дворове, мазета, тавани, гаражи, складове. - изнасяне на стари мебели, електроуреди, дограми, буркани, шишета и др. - събаряне на стари (ненужни) постройки. Извозване на отпадъците..
Почистваме дворове, градинарски услуги, извозваме със собствен превоз. Предлагаме и превози на товари с самосвал до 3т. Тристранно изсипване. Работим Коректно и Бързо. Търсете ни и във Фейсбук на прев..
Почистване на тавани и мазета по споразумение, в зависимост от металните отпадъци може и безплатнно. Извозване от място

Почистване на тавани и мазета

гр. Перник, обл. Перник
Почистване на тавани и мазета, дворове и къщи. Всякакъв вид хамалски услуги. Разполагам със собствен транспорт.
Разполагаме с бобкат и камиони с кранове и самосвали имаме различни техники предлагаме заравняване насипване изчистване различни услуги и по ваш избор работим на най добри цени за повече информация ни..
Бързо, качествено и евтино обслужване, независимо от вида и обема на работата. Преместване на офиси, преместване на домове, преместване на складове. Превоз, пренос и транспорт на изгодни цени. Хам..

Транспорт на автомобили

гр. Перник, обл. Перник
Предлагаме транспорт на нови и употребявани автомобили от и за Европа. Транспорт и износ за Гърция.Transport and export to Greece Конкурентни цени. Разполагаме с Автовози за 8-9-10 автомобила, констру..

Транспортни услуги

гр. Перник, обл. Перник
Предлагам транспортни услуги с хладилен бус ФОРД ТРАНЗИТ 2009г., дълъг, висок, -20 +20 градуса С.

Извозване и събиране на отпадъци

гр. Перник, обл. Перник
Основна цел на нашата фирма е максимално да улесним вашето ежедневие. Затова предлагаме: Почистване на дворове, тавани, мазета, събиране и изхвърляне на боклуци. Освен това предлагаме и транспортни ус..
Транспортни услуги в цялата страна с бус до 2 т. Превоз на мебели, строителни материали, мотоциклети, атв-та, бяла техника, местене на жилища, офиси, ателиета и други! При нужда предлагаме и хамал..

Пътна Помощ

гр. Перник, обл. Перник
Денонощна Пътна Помощ
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.