Филтриране 2
Сортиране

Транспортни, Хамалски : обл.Монтана, гр. Монтана

7 обяви
извършваме превоз на коли и транспорт на автомобили с автовоз, доставка на машини, техника от и до всяка точка на  EU, съдействие при покупка на автомобил от чужбина и доставката на превозните средств..
Транспортни услуги със самосвал до 3,5 тона. Цена на километър по договаряне. Транспорт за област Монтана. Транспортни услуги превозване на всякакви видове стоки и товари. Превоз на пясък, чакъл, стро..

Превоз на автомобили ОТ и ЗА EU

гр. Монтана, обл. Монтана
Извършваме транспорт на автомобили, бусове, джипове, земеделска и строителна техника от Австрия, Германия, Швейцария, Словения. Бърза доставка до посочения адрес. ЧМР и Фактури

Транспортни превози Монтана

гр. Монтана, обл. Монтана
Транспортни превози в Монтана, страната и Европа до 1,5т.
Транспортни услуги за Монтана и страната! Превоз на мебели и багаж, преместване на жилища, офиси, обзавеждане, оборудване, транспорт на строителни материали. Със закрит бус с размери на товарното поме..
Транспортни услуги за област Монтана и страната със закрит бус - Пътнически транспортни услуги Брой пътнически места 8 + 1 - Товарни транспортни услуги до 1.5 тона Размери на товарното про..

Транспортни услуги

гр. Монтана, обл. Монтана
Транспортни услуги със закрити товарни микробуси - различни по обем и тонаж. Превоз на мебели, техника, оборудване, палетизирани товари и други. Стабилно укрепване на товарите ( колани с тречотки, в..
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.