Филтриране 1
Сортиране

Транспортни, Хамалски : обл.Кюстендил

6 обяви

АДР Консултант и Ръководител-транспортна дейност

гр. Сапарева баня, обл. Кюстендил
Притежавам удостоверение за ръководител международен транспорт на товари. Предлагам Консултантски услуги по АДР. Класове 2,3,4.1,4.2,4.3,5.1,6.1,6.2,8,9. Предлагам Консултантски услуги по АДР. ..

Транспортни услуги и услуги с мотокар

гр. Кюстендил, обл. Кюстендил
Макс 2015 ЕООД Транспортна фирма Макс 2015 ЕООД извършва транспортни услуги за Кюстендил и страната с товарни автомобили с падащ борд до 4000 кг. Услугите който извършваме са на конкурентни цени. Це..
Транспортни услуги в рамките на Община Кюстендил за 35лв. Цената включва 2 астрономически часа и неограничен пробег километри. Над това време се заплаща по 10лв. за започнат час! ПАДАЩ БОРД ВДИ..

Хамалски и Tранспортни услуги Дупница

гр. Дупница, обл. Кюстендил
Бързо, качествено и евтино обслужване, независимо от вида и обема на работата. Преместване на офиси, преместване на домове, преместване на складове. Превоз, пренос и транспорт на изгодни цени. Хам..

Tранспортни услуги

гр. Кюстендил, обл. Кюстендил
Ивършвам транспортни услуги с бус до 3тона, темоизолиран фургон, размери 4.20/2.20/2.05м. Цена по договаряне. Коректно и професионално обслужване.
Транспортни услуги ”DRIVEBOX” бързо развиваща се компания в сферата на транспортните услуги. Нашата мисия е качество и коректност на услугите ни, и увеличаване на нашите клиенти. Транспортираме в цяла..
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.