Филтриране 1
Сортиране

Шивашки услуги : обл.София

13 обяви
Правя ремонт на шевни машини и оверлози с гаранция 1г. Поставяне на ел мотор и педал на ръчни и крачни машини. Почистване, ремонт смазване и настройка. -30 лв Консултация преди да купите сво..

Джобове и Филетки

гр. София, обл. София
Професионално изработване на джобове и филетки (една насрещна и две насрещни) с прорез. Абсолютна прецизност и координация на изработката, изискваща се при качествени облекла.
Отлично оборудвано шивашко ателие търси всякакъв вид сътрудничество - ишлеме, съвместна дейност и т.н. Приемливи цени. Отлично качество. Ул. Царево село 7-срещу пазара на Красно село.
Извършваме всякакви шивашки услуги. Подкъсяване, свиване, отпускане, преправяне на ново и старо облекло. Рокли, поли, елеци, сака Ушиване на пердета и завеси, възглавници, шалтета, покривки. Корекно и..
Дизайн и ушиване на пердета. Предлагам изготовка и оформяне на вашият интериор с платове. Мога да идвам директно при вас с мостри. Подбирам дизайн, ушивам пердета, шалтета, покривки, калъфи за възглав..

Подгъв на панталон - 5 лв./чифт

гр. София, обл. София
Подгъв на панталон - 5 лв./на чифт Спестете пари и вдъхне те живот на старите си дрехи. За актуална информация посетете сайтът ми: https://te-stil.weebly.com

Шивашки услуги

гр. София, обл. София
Предлагам: - Корекции, както и ушиване на покривки и др. - Ушиване на букви и цифри - Ушиване на пазарски чанти - Ушиване на изделия от тюл - Декорации за детски легла и стаи При въпроси ..

шивачка за корекции

гр. София, обл. София
Да е работила корекции

Сарач! Сарашки услуги!

гр. Банкя, обл. София
Реновиране на английски седла за обездка, конкур ипик, бегови. Изработка на уестърн дисаги, поводи, опаси, нашийници за кучета, гешири за кучета-водачи на слепи хора, гешири за кучета асистенти на..
Дизайнерска изрботка на бутикови облекла по поръчка на клиента и налични в размер. Изработвам чанти от етсествена кожа и бижута.

Изработка на модни облекла

гр. София, обл. София
Изработка на официални и ежедневни дамски и детски облекла по модела на клиента или да дизайнера в ателието. Отстъпки при поръчка на серии

шивашки услуги

гр. София, обл. София
Извършване на всякакви шивашки услуги: ушиване на цялостни облекла по ваш модел или на дизайнера в ателието, корекции, ушиване на пердета и спално бельо.
Ушиване на спално бельо и пердета с наш плат или с плат на клиента. Ниски цени, бързо и качествено изпълнение. На едро и дребно.
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.