Филтриране 1
Сортиране

Шивашки услуги : обл.София

9 обяви

Джобове и Филетки

гр. София, обл. София
Професионално изработване на джобове и филетки (една насрещна и две насрещни) с прорез. Абсолютна прецизност и координация на изработката, изискваща се при качествени облекла.
Дизайн и ушиване на пердета. Предлагам изготовка и оформяне на вашият интериор с платове. Мога да идвам директно при вас с мостри. Подбирам дизайн, ушивам пердета, шалтета, покривки, калъфи за възглав..

шия дрехи

гр. София, обл. София
Конструктор-модельер, имам проф. машина, оверлог, шия по поръчка, по предложена от вас картинка или снимка. Народни цени! Също така взимам и ишлиме.

Сарач. Сарашки и шивашки услуги

гр. Банкя, обл. София

Шия гоблени

гр. София, обл. София
Шия гоблени по поръчка с Ваши материали, определяне на срок за ушиване, сложност на гоблена и договаряне на цена.
Отлично оборудвано шивашко ателие търси всякакъв вид сътрудничество - ишлеме, съвместна дейност и т.н. Приемливи цени. Отлично качество. Ул. Царево село 7-срещу пазара на Красно село.
Дизайнерска изрботка на бутикови облекла по поръчка на клиента и налични в размер. Изработвам чанти от етсествена кожа и бижута.

Изработка на модни облекла

гр. София, обл. София
Изработка на официални и ежедневни дамски и детски облекла по модела на клиента или да дизайнера в ателието. Отстъпки при поръчка на серии
Ушиване на спално бельо и пердета с наш плат или с плат на клиента. Ниски цени, бързо и качествено изпълнение. На едро и дребно.
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.