1. home
  2. »
  3. bcУслуги
  4. »
  5. Селскостопански, Градински
  6. »
  7. обл.Варна

Селскостопански, Градински : обл.Варна

42 обяви
Дробилка, Почистване на буренясали места, косене, рязане на дървета, извозване на клони и треви до регламентирани сметища. дробилка до 20см. Автовишки до 22 метра 3 броя.
РЕЗИТБА на овошки, лозя, декоративни дървета и храсти РЯЗАНЕ на големи и опасни дървета по алпийски способ и с автовишка ПО ДОГОВАРЯНЕ СЛЕД ОГЛЕД (ВАЛИДНО ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА) РЯЗАНЕ и цепене на дърва за огрев ИЗЧИСТВАНЕ на диви, неподдържани и буренясали места и терени от многогодишна тревна и дървесна растителност КОСЕНЕ на райграс АБОНАМЕНТНА ПОДДРЪЖКА НА ГРАДИНКИ, КООПЕРАЦИИ, КОМПЛЕКСИ, ПАРКОВЕ ПРЪСКАНЕ с препарати против плевели и кърлежи ДРОБЕНЕ на клони със специална дробилка ИЗДУХВАНЕ и събиране на шума СЪБАРЯНЕ/КЪРТЕНЕ НА МАЛОГАБАРИТНИ ПОСТРОЙКИ КЪРТЕНЕ н..
Фирма ЮВЕНТА ЕООД разчиства, почиства дворни места и открити площи: - рязане, отрязване на стари ДЪРВЕТА или ненужни ФИДАНКИ, ХРАСТИ, БУРЕНИ, ВИСОКИ ТРЕВИ - премахване, кастрене на КЛОНИ - почист..
 рекламирай сам в
Предлагаме Рязане, отрязване на стари и опасни дървета. Премахване, кастрене на клони. Почистване на дворни места, извозване на храсти и отпадъци. Косене на трева, целогодишна поддръжка на преференциа..
НАРЯЗВАНЕ/ЦЕПЕНЕ НА ДЪРВА /ПОДРЕЖДАНЕ НА ДЪРВА /почистване на буренясали места/ Благодарим Ви, че ни избрахте! Предлагаме ПОЧИСТВАНЕ НА БУРЕНЯСАЛИ ДВОРНИ МЕСТА, ИЗВОЗВАНЕ НА ТРЕВИ ХРАСТИ КЛОНИ. Кос..
Почистване на парцели вили, терени, градини и др. Косене на трева рязане на дървета, РАЗУМНИ ЦЕНИ.
направа на ограда и опъване на мрежа
рязане на метровки /цепене/подреждане 3х10лв
нарязване на дърва /цепене /подреждане
извозваме клони храсти изчистваме буренясали места. Бързи срокове и достъпни за всеки цени. за контакти може и на номер 93944447
Достъпни цени за почистване на буренясали места, извозване на треви клони.
Косене на трева, Рязане на дървета, храсти, кастрене на клони, почистване на парцели, дворове, терени
Почистване на дворове /дворни места/, извозване на храсти и отпадъци.! ДРОБИЛКИТЕ СА 5 БРОЯ И СЕ ОТДАВАТ С РАБОТНИЦИ ГОРИВО И ТРАНСПОРТ!
Почистване на буренясали места, рязане на дървета, услуги с автовишка за варна,
Благодарим Ви, че ни избрахте! Предлагаме ПОЧИСТВАНЕ НА БУРЕНЯСАЛИ ДВОРНИ МЕСТА, ИЗВОЗВАНЕ НА ТРЕВИ ХРАСТИ КЛОНИ. Косене на тревапочистване с храсторез на вашите ВИЛИ, дворове. Опита ние е показал че ..
Рязане цепене и подреждане на дърва за огрев /метровки/

Косене и рязане на дървета

гр. Варна, обл. Варна
Почистване на терени вили, парцели, изоставени места. Косене на трева, рязане на дървета. Предлагам обслужване на професионално ниво. Съчетано с бързина, точност коректност, на базата на взаймното ува..

Чистене на терени

гр. Варна, обл. Варна
Почистване на терени от храсти и дървета изхвърляне на дървесината подготовка за строеж и продажба. Почистване на запостяли дворове от храсти и дървета. Изпълнение на дадени срокове Гаранция за кач..
Косене на трева, поддръжка на зелени площи, разчистване на терени от храсти и дървета. Предлагам услугата, косене на тревни площи, както за малки така и за големи терени. Предлагам както еднократно ..
 рекламирай сам в
Почистване на терени, парцели, вили, дворове. Рязане на дървета. Косене на тревни площи. Цената се определя след оглед на терена и изискванията на клиента, Практиката ми е показала че всеки терен и кл..

Рязане на опасни дървета!

гр. Аксаково, обл. Варна
Рязане на високи опасни дървета с алпинист, кастрене на клони. Подрязване на жив плет. Почистване на треви, парцели, дворове от храсти и храстовидни растителности. Необходио е претварителен оглед - пр..
Имате ли нужда да приведете в нормален вид своето място? Ние можем да помогнем. Почистваме парцели, дворове и градини. Косим трева и храсти, подрязваме и режем дървета. Работим в цяла Варнен..
REZACH.BG е водеща компания във североизточна България и Варна, която предлага професионално Рязане и кастрене на опасни дървета, в градски условия с автовишка и алпийски способ.. Разполагаме с профе..
Извършване на професионални градинарски услуги включващи: - косене, обкантване и аериране на тревни площи - подрязване на храсти и плетове - торене и плевене - засаждане на храсти, цветя и декора..
Почистване на изоставени градини буренясали парцели, рязане и кастряене на високи дървета осигурен транспорт и работници
REZACH.BG предлага на своите клиенти: Услуга с Дробилка за клони с дебелина на клона до 16см. Тя е ефикасен метод за надробяване на излишните клони. Мощността на двигателя е 38 к. Между 12-18 м3 н..
Косене на трева. Почистване на дворни места от храсти, дървета и висока(жилава)растителност. Предлагам и ИЗВОЗВАНЕ на храсти и отпадъци. Косене на трева, висока и ниска. Премахване на храсти, дървета...

Градинарски услуги

гр. Варна, обл. Варна
Дом, градина-градинарски услуги, озеленяване, леки ремонти, цялостна подръжка.
Разполагам с мотофреза и собствен транспорт. Извършвам есенно-зимно фрезоване на терени във Варненска област и съседните области. Цената се определя от площта, вида на терена и отдалечеността по догов..
Въведи страница №