1. home
  2. »
  3. bcУслуги
  4. »
  5. Счетоводни, aдминистративни, консултантс..
  6. »
  7. обл.Бургас

Счетоводни, aдминистративни, консултантски : обл.Бургас

76 обяви
Професионално счетоводно обслужване на Вашия бизнес от А до Я - достъпни цени, регистриране на фирми, консултации за физически и юридически лица, промоции. Ако не желаете да правите компромис с качеството на предлаганите услуги, а същевременно да ползвате счетоводни услуги на достъпни цени, то тогава може да се доверите на Счетоводна къща „Криса Консулт”. Ние сме Вашият счетоводител! Ние Ви гарантираме перфектна, прецизна и законосъобразна работа. Екипът на счетоводната къща се състои от хора с утвърдени професионални умения, които ще се погрижат за високото качество на Вашето счетоводно ..
Счетоводни услуги - базова цена от 60 лв. за нерегестрирани по ДДС и от 120 лв. за регистрирани по ДДС в зависимост от вида дейност- услуги, търговия, производство или други. Оперативно водене на ..
Промоция - 50% намаление на цената на услугите при сключен договор за абонаментно счетоводно обслужване и безплатно изготвяне на Годишните финансови отчети. Предлага абонаментно обслужване и безплат..
Ходжа Азизе - ритуали за събиране на разделени двойки и премахване на магии; 089 275 7204
ИМАМЕ ОФИСИ В БУРГАС, ВАРНА, РУСЕ, ПЛОВДИВ И СОФИЯ! Зад името БИ ЕНД СИ СЪРВИС стоят над 30 години опит в областта на фирменото счетоводство. Ако имате нужда от добър счетоводител, предоставящ Ви ..

Счетоводни и юридически услуги

гр. Бургас, обл. Бургас
БЪЛГАРСКИ ЕКСПЕРТ ООД е фирма обслужваща счетоводно чуждестранни фирми развиващи бизнес на територията на република България. Фирмата прави счетоводни консултации. Изготвя документи и съдейства при ре..
Регистрация на Търговски фирми ЕТ, ЕООД, ООД, АД, Търговски представителства и Юридически лица с нестопанска дейност. Абонаментно счетоводно обслужване от 25 лв.. Прекратяване, ликвидация и обявяв..
Професионално счетоводно обслужване на фирми регистрирани или не по ДДС. Абонамент или еднократни услуги. Взимаме документите на място от вашия офис, ако сте в Бургас. Всичко за Вашия бизнес-ДДС..

Счетоводни услуги

гр. Бургас, обл. Бургас
Предлагам счетоводни услуги: Регистрация и дерегистрация по ЗДДС; Обработване на работни заплати; Подаване декларации в НАП - всички видове; Годишно приключване и др.; Спазване на конфиденци..

Счетоводни Услуги

гр. Бургас, обл. Бургас
- Предлага абонаментно обслужване и еднократни консултации съгласно българското законодателство. - Предлага Счетоводна услуга, която е комбинация от изнесен тип счетводство и посещения от счетоводит..
1. Годишно приключване на дружества и ЕТ за 2020 г. Цени по договаряне- според обема и дейността на фирмата. 2. Подаване на годишни данъчни декларации по чл.50 от ЗДДФЛ на физически лица и свободни ..

Счетоводни и правни услуги

гр. Бургас, обл. Бургас
Счетоводно, данъчно, правно обслужване, ДДС декларации, годишно приключване, подаване на декларации и документи в НАП, НОИ, НСИ

Счетоводни услуги

гр. Бургас, обл. Бургас
Предлагам счетоводно обслужване на малки и средни предприятия на приемливи цени по договаряне.
Регистрирай фирма чрез нас за 249 лв + държавни такси и получи два месеца безплатно счетоводно обслужване.

Онлайн Счетоводство

гр. Бургас, обл. Бургас
Онлайн счетоводство за малкия и средния бизнес - по-малко разходи за счетоводни услуги - бързо, лесно и удобно за вас - разполагате с повече време за вашия бизнес - онлайн връзка с нас 24/7

счетоводно обслужване

гр. Бургас, обл. Бургас
Абонаментно счетоводно обслужване и годишно счетоводно приключване. Един месец безплатно обслужване, при сключване на договор от една година. Изготвяне и подаване на данъчни декларации, декларации по ..

HACCP, Системи за самоконтрол

гр. Бургас, обл. Бургас
Изработване на Система за управление безопасност на храните, ДПП, ДХП за всички видове обекти, необходими при отварянето им. Всички документи: писмена разработка, НАССР планове, инструкции, заповеди..

Счетоводни услуги

гр. Бургас, обл. Бургас
Комплексно счетоводно обслужване на фирми регистрирани или не по ДДС. Предлагаме: Счетоводни услуги и консултации на физически и юридически лица. Всичко за Вашия бизнес-ДДС, осигуровки, ТРЗ и личен съ..

Счетоводни услуги

гр. Бургас, обл. Бургас
Счетоводни услуги, абонаментно счетоводно обслужване, годишно счетоводно приключване, ТРЗ, данъчни декларации.
Експресна регистрация на ЕООД/ООД за 24 часа само за 189лв. В цената са включени безплатна консултация, държавна такса за регистрация на фирмата, държавна такса за удостоверение за регистрация, изго..

Съдебни експертизи

гр. Бургас, обл. Бургас
Изготвяне на съдебно счетоводни експертизи от лицензиран експерт счетоводител Недка Турлакова, регистриран с лиценз в Бургаски Окръжен Съд. Цената се определя от вида и периода на експертизата, съглас..
Частен детектив

Счетоводни услуги

гр. Бургас, обл. Бургас
Зад името ЕКСПЕРТНА КАНТОРА ПО СЧЕТОВОДСТВО ЕООД стоят повече от 30 години професионален опит в областта на счетоводството, данъците и финансите. Извършваме пълната гама счетоводни и административни у..
Експертна Счетоводна Кантора Счетоводни услуги. Регистрация на фирми. Данъчни консултации. Регистрация по ДДС. Годишно приключване на фирми. Обучение по двустранно счетоводство и ТРЗ курс. ДДС и Д..

счетоводство на фирми

гр. Бургас, обл. Бургас
Абонамент двустранно счетоводство без регистрация закон ддс- от 70-140 лева, а с регистрация по законддс- от 150-300 лева. изготвяне документи пенсиониране-50 лева. изготвяне само ведомости за работни..

счетоводни услуги

гр. Бургас, обл. Бургас
Годишно счетоводно приключване на юридически лица еднократно с документи до 100 броя -240 лева, а над 100 броя до 300 броя-350 лева; за физически лица и еднолични търговци и земеделски производители с..

съдебни експертизи

гр. Бургас, обл. Бургас
Изготвяне на съдебно счетоводни експертизи от лицензиран експерт счетоводител Недка Турлакова, регистриран с лиценз в бургаски окръжен съд. Цената се определя от вида и периода на експертизата, съглас..

Професионални счетоводни услуги

гр. Бургас, обл. Бургас
Комплексно счетоводно обслужване на фирми и физически лица: Текущо абонаментно счетоводно обслужване,eднократни услуги и годишно приключване. Всички видове счетоводни услуги, изготвяне на документи, г..

Счетоводни услуги

гр. Бургас, обл. Бургас
Текущо счетоводно обслужване и годишно приключване; изготвяне и подаване на данъчни декларации. Пълно счетоводно обслужване на фирми и физически лица; изготвяне и подаване на осигурителни декларации, ..
Ежемесечно счетоводно обслужване; годишно счетовоно приключване; изготвяне на годишни и месечни осигурителни декларации за самоосигуряващи се лица; абонаментно счетоводно обслужване на малки фирми, ре..
РОИН ЕООД прилага добрите практики при реализацията на инвестиционните намерения, в условията на българските нормативни изисквания и спецификата на тяхното приложение. Многообразието на проучвателни..
Счетоводна къща СД - КОНСУЛТИТИНГ е базирана в град Бургас. Извършваме цялостно счетоводство обслужване, обслужване по отношение на ЗДДС и годишно счетоводно приключване. Предлагаме счетоводни услуги ..
Въведи страница №