1. home
  2. »
  3. bcУслуги
  4. »
  5. Счетоводни, aдминистративни, консултантс..
  6. »
  7. обл.Пловдив

Счетоводни, aдминистративни, консултантски : обл.Пловдив

38 обяви
Промоция - 50% намаление на цената на услугите при сключен договор за абонаментно счетоводно обслужване и безплатно изготвяне на Годишните финансови отчети. Предлага абонаментно обслужване и безплат..
ИМАМЕ ОФИСИ В СОФИЯ, ПЛОВДИВ, ВАРНА, БУРГАС и РУСЕ! Зад името БИ ЕНД СИ СЪРВИС стоят над 30 години опит в областта на фирменото счетоводство. Ако имате нужда от добър счетоводител, предоставящ Ви ..
1. Годишно приключване на дружества и ЕТ за 2020 г. Цени по договаряне- според обема и дейността на фирмата. 2. Подаване на годишни данъчни декларации по чл.50 от ЗДДФЛ на физически лица и свободни ..
Ходжа Азизе - ритуали за събиране на разделени двойки и премахване на магии; 089 275 7204

Консултира бензиностанции

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Откривате бензиностанция! Закривате бензиностанция! Искате да промените нещо! Консултиране, проектиране, доставяне ( от софтуер до оборудване ), обзавеждане, обучаване, сервизно обслужване ( гар..
Защо Ви е нужна консултация от нас? -Имате бизнес, който сте развити до един етап и се чудите, какво да предприемете сега? -Имате сайт, който няма очакваните от Вас приходи и развитие? Тук идв..
Комплексни счетоводни услуги. Супер професионализъм, високо качество и абсолютна дискретност на много ниски цени. Еднократни счетоводни услуги. Консултации. Подаване на декларации с Електронен подпис ..
НЕЗАВИСИМИ ОЦЕНИТЕЛИ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ Независими лицензирани и сертифицирани оценители одобрени за цялата страна от търговски банки и кредитни институции за оценки на обезпечения по потребителски..

Оценки на недвижими имоти

гр. Пловдив, обл. Пловдив
НЕЗАВИСИМИ ОЦЕНКИ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ Ексиор изготвя независими експертни оценки на недвижими имоти, земеделски земи, урегулирани поземлени имоти, право на строеж, право на преминаване, трайни насаж..
ДАЛИЯ ФИНАНС ЕООД предоставя счетоводни услуги. САМО СЕГА ЗА ДОГОВОРИ СКЛЮЧЕНИ ДО 31.12.2020 Месечно счетоводно обслужване на фирма, без ДДС регистрация с персонал до 1 лице и документи до 20бр. з..
Искате да строите? Избегнете проблемите с не спазени проекти и срокове, некачествени материали, завишени количества и т.н. Ние ще се погрижим за Вашето спокоствие. Не хвърляйте пари на вятъра! Ние защ..

Счетоводни услуги и консултации

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Счетоводно обслужване на фирми, общопрактикуващи лекари, стоматолози. ТРЗ, банкиране, регистрация, консултации и съдействие при данъчни проверки.
Помощ за обработка на документи за Германия. Адресна регистрация, банкова сметка, регистрация в бюрото по труда и други. Консултация за необходими документи за наемане на жилище, банкова сметка, з..

Счетоводни услуги - Пловдив

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Счетоводна кантора ”Профактор BG” предлага счетоводно обслужване на микро и малки фирми и регистрация на фирми в Търговския регистър. Цените на абонаментното счетоводно обслужване започват от 40 лева ..

Счетоводни услуги в Пловдив

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Счетоводни услуги за микро и малки фирми. Цени започващи от 40 лева. Абонаментното счетоводно обслужване включва: -Текуща обработка на първичните счетоводни документи, приходни, разходни, банкови ..
Ние сме консултантска фирма, специализирана в подготовката и управлението на проекти. Всяка година, в България, в сферата на икономиката, човешките ресурси, селското стопанство, се разпределят по ..

Счетоводни услуги

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Счетоводни услуги, ТРЗ и годишно приключване. Подготовка на документи за програми. За оферта и въпроси, може да направите вашето запитване на посоченият имейл адрес или телефон. Консултация и по..

Счетоводно обслужване на фирми

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Предлагаме експертно и професионално счетоводно и ТРЗ обслужване на конкурентни цени. Предлагаме консултации по данъчно, трудово и осигурително законодателство. Изготвяне на междинни финансови отчети ..
Промоционални цени от Счетоводна кантора „БГАКАУНТ“ От 70 лева на месец, при сключване на договор със Счетоводна кантора „БГАКАУНТ“  за абонаментно счетоводно обслужване. Фирми с минимален обем на ..
Регистрация за лотария ”Зелена карта” - САЩ. (Живей и работи легално в САЩ! ) DV 2023 Кампания 2021 год. Новото от кампания 2019 година е наличие на международен паспорт. Нови снимки трябват за..

Правен комитет

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Питай ” Пловдивски правен комитет”!,
Частен детектив

Пълно счетоводно обслужване

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Фирмата ни е специализирана в извършването на услуги в областта на счетоводството за физически и юридически лица - ЕТ, ЕООД, ООД, ДЗЗД. Предлагаме пълен набор от счетоводни услуги: абонаментно счетово..

Счетоводно обслужване

с. Труд, обл. Пловдив
Счетоводна кантора ”Корект партнърс” предлага цялостно счетоводно обслужване на малки и средни фирми на достъпни цени. Изнесен тип на счетоводните услуги, с посещение на място и възможност за дистан..

Юридически услуги

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Юридическа консултация и защита по семейно, търговско, данъчно и наказателно право, санкционни производства

Счетоводни услуги

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Счетоводно обслужване на юридически и физически лица-текущо. Годишни отчети, декларации по ЗКПО и ЗДДФЛ. Декларации и администриране по ЗДДС. Представителство пред НАП и НОИ по повод на всички контрол..

Експерти в сферата на околната среда

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Ние предлагаме професионална консултация в сферата на Околната среда и дестващото в ЕС и Р. България екологично законодателство! Изготвяме необходимите документи за безпроблемно стартиране на Ваши..
Ние от ”БГАКАУНТ” ЕООД сме счетоводно предприятие, предлагаме персонализирани услуги и достъпни решения за всеки бизнес. Предлагаме /счетоводни услуги, данъчни консултации, нова фирма, промяна на фи..
Услугата ни колкото е обикновена, толкова е и важна за един бизнес. Ние предлагаме счетоводни услуги за земеделски производители. Вместо да се тревожите за изрядността и качеството на обработка на..

счетоводни услуги Пловдив

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Абонаментно и годишно счетоводно обслужване на фирми и физически лица. Годишни данъчни декларации, регистрации по ЗДДС. ТРЗ и личен състав. Професионално и коректно на разумни цени. Регистрация ..
Извършваме цялостния процес по обслужване на фирма. От регистрация в Търговски регистър до подаване на годишна декларация в НАП и ГФО в Търговски регистър. Ниски цени за услугите. Хубаво е да направит..

Счетоводни услуги. Изгодни цени.

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Счетоводни услуги. Изгодни цени. Пълно счетоводно обслужване на физически и юридически лица.
Въведи страница №