1. home
  2. »
  3. bcУслуги
  4. »
  5. ВиК услуги и ремонти
  6. »
  7. обл.София
back to top
filter icon Филтри 1
sort icon Сортирай по
Област
обл.София
× loader icon
Населено място
Всички
loader icon
Обяви подадени след
Всички
loader icon

ВиК услуги и ремонти : обл.София

99 обяви
отпушване на канали почистване на септични ями top icon
- Почистване на септични ями. - Отпушване на канали и тръби. - Отпушване на кухненски мивки и такива изнесени на балкон. - Отпушване на сифони в бани и сервизни помещения. - Отпушване на тоалетни чинии и клекала. - Работим без почивен ден 24 часа в денонощието. - Независимо в кой район живеете ние ще пристигнем при вас и ще решим проблема бързо и качествено. http://otpushvakanali.com/ - Отпушваме канали от всякакъв тип. При наводнения отводняваме наводнени помещения. - Ако вие сте от София или София окраг до 50км и имате проблем с канализацията обадете ни се. - отпушване н..
Откриване на течове с термокамера, Отопление и ВиК. top icon
Откриване на течове в бани от фуги, подово отопление, покриви, тераси, парно и други видове без разбиване и къртене с професионална термокамера Bosch Проверка на термомостове от под, стени, тавани и лошо уплътнение на врати, дограма, хладилни витрини и камери. Отстраняване на течове, изграждане на ВиК и Отоплителни инсталации, монтаж на Бойлери, Котли и Санитария.
Откриване на течове с термокамера - 50 лв., ВиК услуги & ремонти София top icon
Бързо и ефективно откриване на скрити ВиК течове с термокамера FLIR & Tramex, също така предлагаме и ремонт на теч след диагностика и изпълняването на аварийни ВиК услуги по домовете. Част от изпълняваните от нас услуги в София и района: - Термографска диагностика за откриване на скрити ВиК течове в бани и между съседи от щрангове, фуги и т.н. - Термографска диагностика за откриване на скрити течове от покриви, покривни конструкции, открити тераси и подземни гаражи. - ВиК услуги и ремонти по домовете - Отстраняване на течове след диагностика - Отпушване на канали - тоалетни, с..
Маг Ванеса - Променя съдби - 0892361920
Отпушване на канали, почистване на септични ями vip icon top icon
Евтино, експресно и качествено отпушване на канали. Изграждане на канали. Почистване на септични ями+извозване на отпадни води, мазниноуловители, каломаслоуловители, видеодиагностика на проблемите. ВиК услуги. Отводняване на мазета и помещения.
Отпушване на канали vip icon top icon
top icon

Отпушване на канали

гр. София, обл. София
Професионално отпушване на канали, тоалетни, мивки, сифони, шахти и др. с модерна техника на достъпни цени.
Фекалка - изпомпване, отводняване и профилактика на септични ями, шахти и др. top icon
Предлагаме Ви богат асортимент от качествени услуги и професионално оборудване, с които ще решим всяка грижа свързана с Вашата септична яма, шахта, утаител или пречиствателна станция. Винаги се стараем да работим бързо и максимално чисто. - Отпушване на канали; - Видеодиагностика на канали; - Почистване на септични ями, шахти и други; - Отводняване на строителни обекти, мазета, басейни и други; - Почистване на автомивки, кладенци, утаители и други; - Доставка на вода; - Измиване на улици, плацове и площади; - ВиК профилактика и ремонти; - Абонаментно обслужв..
Аварийно отпушване на канали, видеодиагностика на проблемни канали, В и К ремонти top icon
Т. Д. И 2005 ЕООД разполага със богат асортимент от специализирана техника и квалифициран персонал. От нас ще получите качествено и бързо обслужване по всяко време на денонощието. Независимо от вида на запушването, опитът и уменията на нашите специалисти гарантирано ще Ви спестят време и главоболия. Проблемният участък ще бъде локализиран максимално бързо, а отстраняването на проблема ще се направи по възможно най-ефективния и чист начин.
Монтаж на помпи и хидрофори Ремонт на хидрофор top icon
Ремонт на хидрофори, ремонт на помпи, монтаж на водни помпи, хидрофор, потопяеми помпи за сондажи и кладенци, аварийни ремонти. Помпа за вода, хидрофор
Почистване на септични ями

Почистване на септични ями

гр. София, обл. София
Почистване на септични ями, тоалетни, калоуловители, маслоуловители, мазниноуловители, уталници, автомивки и др. с различни по обем камиони тип фекалка.
Аварийно отпушване на канали.

Аварийно отпушване на канали.

гр. София, обл. София
Отпушва канали, мивки, тоалетни, сифони машинно и под налягане. Ремонт на водопровод и канализация. За повече информация на посочения телефон.
Дренаж и септични ями

Дренаж и септични ями

гр. София, обл. София
Предлагаме изработка на дренажни системи, отводнителни канавки. Монтаж на септични станции. Доставка и монтаж на бетонни пръстени. Работим в София и София окръг. За консултация и безплатен оглед моля ..
Вик, Канализация, Дренаж

Вик, Канализация, Дренаж

гр. София, обл. София
Изработка на дренажи, отводнителни канали, септични ями, външна канализация и водомерни шахти. Доставка на инертни материали, извозване на отпадъци. За безплатна консултация и оглед моля обадете се на..
Отпушване на канали-видео диагностика на канали24/7-люлин
Отпушване на канали, шахти, тоалетни, сифони-машинно. видео диагностика на канали и комини. ремонт и направа на вик инсталация. отводняване и дезинфекция на мазета. почистване на мазета след авария
Oтпушване на канали-почистване и дезинфекция на мазета
Отпушване, канали, шахти, тоалетни, сифони, вани, бидета, писоари. машинно и поД налягане. ремонт и направа на ВиК ИНСТАЛАЦИЯ. ОТВОДНЯВАНЕ НА ПОМЕЩЕНИЯ. ВИДЕО ДИАГНОСТИКА НА КАНАЛИ И КоМИНИ. Почиств..
Доставка и монтаж на ВиК и О и В инсталации
Доставка и монтаж на водомери, бойлери, моноблок и всичко за вашата баня. Монтаж на радиатори, лири и всичко за вашето отопление. На изгодни цени.
Търся обекти ВиК и ОиВ

Търся обекти ВиК и ОиВ

гр. София, обл. София
Бригада ВиК и ОиВ търси обекти. Работим в цялата страна. Доставка и монтаж на водомери бойлери душкабини и всичко за вашата баня. На изгодни цени.
Експресни ВиК услуги, парно. Ремонт и направа на водопровод, канализация, щрангове, радиатори
Експресни ВиК услуги, парно. Ремонт и направа на: - водопровод; - канализация; - щрангове; - радиатори; - лири; - свързване на бойлери
Професионални ВиК и парно-отоплителни услуги на достъпни цени!
Изграждане и ремонт на водопроводни системи. Монтаж и демонтаж на мивки, душове, душкабини, вани, моноблокове, смесители и всичко останало за вашата баня. Изграждане, поддръжка и ремонт на парни и..
Отпушва канали

Отпушва канали

гр. София, обл. София
Отпушване канали мивки тоалетни водосточни тръби
ВиК услуги петров бг еоод

ВиК услуги петров бг еоод

гр. София, обл. София
вьтрешни и вьншни вик услуги изграждане на нови и ремонт на стари водопроводни и канализационни инсталаций монтаж на бойлери санитария и аксесоари за баня. изместване, затапване изводи за парно монтаж..
Ясновидец Христо, човекът докоснат от Бог.
ВиК и Парно, ремонт и монтаж на ВиК и отоплителни инсталации.
Парно, монтаж-де, преместване на радиатори. Изграждане и ремонт на ВиК и отоплителни инсталации. Доставка и монтаж на италиански алуминиеви радиатори и ка4ествени материали. Подмяна и ремонт на ВиК ба..
ВиК и Парно ремонти и монтажи

ВиК и Парно ремонти и монтажи

гр. София, обл. София
Проектиране, изграждане и ремонт на вик и отоплителни инсталации. Монтаж, демонтаж, преместване на радиатори. Ремонт и подмяна на хоризонтални, вертикални водопроводи. Подмяна и ремонт на водопроводи ..
Парно и Вик

Парно и Вик

гр. София, обл. София
Парно, монтаж и преместване на радиатори. Монтаж и ремонт на отоплителни и ВиК инсталации. Монтаж и ремонт на ВиК в бани и щрангове. Подмяна и ремонт на Вик в бани. Преместване на Вик на балкон. Монта..
ВиК ремонти и услуги по домове и офиси
За района на София-град майстор с над 20-годишен стаж предлага следните услуги: - Монтаж и ремонт на бойлери (електро и водопровод); - Монтаж и ремонт на тоалетни казанчета (пластмасови, керамични..
ВиК ремонти

ВиК ремонти

гр. София, обл. София
Доставка, монтаж и ремонт на ВиК и отоплителни инсталации. Смяна на щрангове, радиатори. Демонтаж и монтаж на санитарни прибори-мивки, тоалетни, душкабини. Цялостен ремонт на бани и мокри помещения. Н..
ВиК и Електро услуги

ВиК и Електро услуги

гр. София, обл. София
Здравейте, предлагаме ?ВиК и Електро услуги??? ✅ПОЧИСТВАНЕ ✅Хамалски услуги ✅Кърти чисти извозва ??по домове и офиси. Изграждане на ✅ Водопроводни и Канализационни инсталации ✅Отоплителни инст..
ВиК услуги, Теракот Фаянс!

ВиК услуги, Теракот Фаянс!

гр. София, обл. София
ВиК услуги с полипропилен, монтаж-демонтаж, радиатори, бойлери, санитария, смесители, изграждане инсталации, аварийни ремонти, измазване и облепване с теракот фаянс на компрометираните участници след ..
отпушване на канали отпушване тоалетни отпушване шахти
Дейността ни е свързана с ВиК услуги в района на София и София-област. Ние сме с утвърден опит в предлагането на ВиК услуги. - отпушване на канали - отпушване на шахти - отпушване на сифони - о..
Отпушване на канали София денонощно. НИСКИ ЦЕНИ
Oтпушване на канали, шахти, тоалетни. НИСКИ ЦЕНИ. Отпушване на канали - цена от 80лв до 20м. Отпушване на канали от 135лв. - до 30м/л Отпушване на канали от 150лв. - над 40м/л Отпушване от шахт..
Аварийно отпушване на канали сифони тоалетни, мивки, шахти вик услуги София
Ние сме ВиК Услуги”Торнадо2000” София фирма с утвърден опит в предлагането на ВиК услуги. Професионални услуги във ВиК сферата: - отпушване на канали - отпушване на шахти - отпушване на сифони ..
Въведи страница №