Филтриране 1
Сортиране

ВиК услуги и ремонти : обл.София

113 обяви

Водопроводчик София

гр. София, обл. София
Всички видове ВИК услуги от водопроводчик за град София. Mr VIK предлага качество, разумни цени, отношение с клиента и навреме свършена работа.
Евтино, експресно и качествено отпушване на канали. Изграждане на канали. Почистване на септични ями+извозване на отпадни води, видеодиагностика на проблемите. ВиК услуги. Отводняване на мазета и помещения.

Отпушва канали

гр. София, обл. София
Отпушване канали мивки тоалетни водосточни тръби
Отпушване на канали. 80-120 отпушване на шахти. 80-120 отпушване на тоалетни. 40-60 отпушване на сифони. 40-60 отпушване на мивки-на тераса-балкон 50-60 машинно и поД налягане. ремонт и направа ..
Алфа Водопроводчик е специализирана фирма, която се занимава с изграждане и ремонт на водопроводни и канализационни инсталации и системи за локално парно отопление, поставяне, премахване и преместване..

ВиК услуги

гр. София, обл. София
Извършваме всякакви ВИК услуги качествено и в срок. Отстраняване на спешни течове, подмяна на водопроводни щрангове, монтаж на бойлери, изграждане на ВиК инсталация и др.
ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ, КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ И БЪРЗИНА. Извършване на всякакви ремонти в областта на ВиК и електроуслугите - откриване на течове, отпушване, подмяна на тръби с полипропилен, смяна на водомери..

Монтаж на помпи и хидрофори

гр. София, обл. София
Монтаж на водни помпи, хидрофори, потопяеми помпи за сондажи и кладенци, аварийни ремонти.
Отпушване на канали, отпушване на мивки, отпушване на тоалетни. Видео диагностика на канали. Отводнява помещения Фекалка почистване на ями http://otpushvakanali.com/

Onetime on time - довършителни ремонти

гр. София, обл. София
Всички видове довършителни ремонти - един път и то навреме! Там нещо тропа? Или хлопа? Писнало Ви е от увиснали вратички или криви лайстни, течове и неработещи контакти? Обадете се да ни р..

Вик, Канализация, Дренаж

гр. София, обл. София
Изработка на дренажи, отводнителни канали, септични ями, външна канализация. Доставка на инертни материали, извозване на отпадъци. За безплатна консултация и оглед моля обадете се на посочения телефон..

Дренаж и септични ями

гр. София, обл. София
Предлагаме изработка на дренажни системи, отводнителни канавки. Монтаж на септични станции. Доставка и монтаж на бетонни пръстени. Работим в София и София окръг. За консултация и безплатен оглед моля ..
Аварийно отпушване на канали мивки сифoни шахти тоалетни машинно. Видео диагностика на канали и комини. ремонт и направа на ВиК инсталации.
Добре дошли! Фирма”Синая” е създадена 21.01.1990г. Предлагаме Ви изход от ”НЕРАЗРЕШИМИ” ВиК проблеми Без Нерви и Много пари. ВиК услуги София. Извършваме малки/големи ремонти на Конкурентни Цени. ..

ВиК услуги, бързо и коректно!

гр. София, обл. София
ВиК услуги с полипропилен изграждане на инсталации, ремонти, монтаж демонтаж радиатори, санитарии, лепене теракот, фаянс, гипскартон, обръщане на дограма. Oтлично качество на разумни цени!
Ние сме инженери, работещи с безупречно качество вече 35 години, което е без коментар и доказало се във времето, без тайни в занаята на народни цени. Всички видове измествания на тръби, поставяне на..
Извършвам монтаж и поправки на моноблокове, тоалетни казанчета, мивки, водни батерии, отстраняване на течове, проблеми парно. Електро услуги за дома. Ремонт на бяла техника, хладилници, вентилатори, п..
Експресни ВиК услуги, парно. Ремонт и направа на: - водопровод; - канализация; - щрангове; - радиатори; - лири; - свързване на бойлери

Отпушване на канали

гр. София, обл. София
ВИК услуги отпушване на канали видео диагностика подмяна и ремонт на ВИК и канализационна мрежи ремонт на пробити ППТ без къртене
Професионални В и К ремонти с посещение на място от квалифициран водопроводчик. В и К откриване и отстраняване на течове, монтаж на душ батерии, смесители, водомери, мивки, бидета, моноблокове, аксесо..

ВиК услуги петров бг еоод

гр. София, обл. София
вьтрешни и вьншни вик услуги изграждане на нови и ремонт на стари водопроводни и канализационни инсталаций монтаж на бойлери санитария и аксесоари за баня. Подмяна на вертикални и хоризонтални щрангов..
Парно, монтаж-де, преместване на радиатори. Изграждане и ремонт на ВиК и отоплителни инсталации. Доставка и монтаж на италиански алуминиеви радиатори и ка4ествени материали. Подмяна и ремонт на ВиК ба..

Парно и Вик

гр. София, обл. София
Парно, монтаж и преместване на радиатори. Монтаж и ремонт на отоплителни и ВиК инсталации. Монтаж и ремонт на ВиК в бани и щрангове. Доставка на качествени материали.

Парно и ВиК

гр. София, обл. София
Проектиране, изграждане и ремонт на вик и отоплителни инсталации. Монтаж, демонтаж, преместване на радиатори. Ремонт и подмяна на хоризонтални, вертикални водопроводи. Подмяна и ремонт на водопроводи ..

ВиК и Парно, услуги и ремонти

гр. София, обл. София
Изграждане и ремонт на ВиК инсталации. Подмяна и ремонт на ВиК в бани с качествени материали. Ремонт и подмяна на хоризонтални и вертикални щрангове и ВиК в мазета. Изнасяне мивка на балкон. Доставка ..
Предлагам водопроводни услуги смяна на водопровод, подмяна на тръби, отстраняване на течове и аварии. Монтаж и демонтаж на водомери, батерии, сифони, моноблок, свързване на пералня, съдомиалня, бойлер..

аварийни ВиК услуги

гр. София, обл. София
аварийни ВиК услуги, всеки ден, по всяко време

Майстор водопровод

гр. София, обл. София
Майстор по водопровод търси работа в София.
Отпушване на Канали/Почистване на Септични Ями/Шахти/Каломаслоуловители. Размери Цистерни -3Куб. м, 8Куб. м, 13Куб. м, 20Куб. м, 30куб.м Ниски Цени! Издаване на фактури по ДДС.
Oтпушване на канали, тоалетни, мивки. Видеодиагностика на канали. Машинно отпушване на канали до 20м. - Цена от 80лв. Машинно отпушване на канали от 20м. до 40м. - Цена от 125лв. Машинно отпушва..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.