1. home
  2. »
  3. bcУслуги
  4. »
  5. ВиК услуги и ремонти
  6. »
  7. обл.София

ВиК услуги и ремонти : обл.София

117 обяви
ВИК Услуги, Отпушване на канали, мивки, тоалетни, сифони и др. 24/7
Изграждане на нови ВиК инсталации, монтаж на всякакви видове батерии, казанчета, хидромасажни вани и душкабини, моноблоци, мивки, мебели за баня, отстраняване на течове, отпушване на канали, монтаж миялни, перални машини, лепене на плочки и др. Работим без почивен ден! Експресно откликване при аварии! Ако имате нужда от майстор за дома Ви? Свържете се с нас! Ние сме малък екип от майстори вече с над 15 годишен опит в сферата на довършителните строително-ремонтни дейности -лепене на плочки, шпакловки, бои, ВиК и ел. услуги, гипсокартон зидане, монтаж на битова техника и др. Изпълняваме и диза..
Евтино, експресно и качествено отпушване на канали. Изграждане на канали. Почистване на септични ями+извозване на отпадни води, мазниноуловители, каломаслоуловители, видеодиагностика на проблемите. ВиК услуги. Отводняване на мазета и помещения.
https://www.youtube.com/watch?v=NtNld72KfNE Здравейте, ние сме сплотен екип от най - високо квалифицирани специалисти, занимаващи се от 10 години с термография и нейното приложение в индустриални и домашни проблеми, възникнали от вик мрежата, електро преносната мрежа, парната инсталация, пропуски в изолацията и замаската. Ние гарантираме отркиването на проблема с точност, до микрон, както и можем да подсигурим неговото незабавно отстраняване и възтановяване на евентуално нарушената повърхност (фаянс, гранитогрес, вик, замаска и др.) Действаме експресно на най - добрите цени в България. ..
Спокоен живот без течове от 30год. с нашите ВиК услуги: Смяна Канализация от Чугунени, Каменинови,PVC тръби, ВиК ремонти, Ремонт на баня, Всякакви отпушвания на всякакви канали, Водопроводни услуги-Бе..
ВиК услуги София като изход от неразрешими ВиК проблеми на Изгодни цени. При ВиК услуги най-ниската цена обикновенно води до течове. Нека не я използваме като оправдание за лошо качество. За качествен..
Отпушване на канали, шахти, тоалетни, сифони-машинно. видео диагностика на канали и комини. ремонт и направа на вик инсталация. отводняване и дезинфекция на мазета. почистване на бунари и кладенци

Монтаж на помпи и хидрофори

гр. София, обл. София
Монтаж на водни помпи, хидрофори, потопяеми помпи за сондажи и кладенци, аварийни ремонти.
Откриване на скрити течове с термокамера. Разполагаме със специализирана апаратура и персонал за откриване на скрити течове в имоти. откриване на течове, вик услуги по домовете, откриване на теч, ..

отпушване на канали

гр. София, обл. София
- Отпушване на канали и тръби. - Отпушване на кухненски мивки и такива изнесени на балкон. - Отпушване на сифони в бани и сервизни помещения. - Отпушване на тоалетни чинии и клекала. - Работим..
Ние сме инженери, работещи с безупречно качество вече над 30 години, което е без коментар и доказало се във времето, без тайни в занаята на ниски цени. Всички видове измествания на тръби, поставяне ..
Oтпушване на канали, тоалетни, мивки. Видеодиагностика на канали. Отпушване на канали до 20м. - Цена от 80лв. Отпушване на канали от 20м. до 40м. - Цена от 125лв. Отпушване на канали над 40м. ..

Аварийно отпушване на канали

гр. София, обл. София
кърти чисти извозва ВиК УСЛУГИ. ПОЧИИСТВАНЕи, дезинфекция на мазета, почистване на бунари-кладенци. отпушване на канали, шахти, тоалетни, сифони, вани, душ кабини машинно. видео диагностика на канали ..

Отпушва канали

гр. София, обл. София
Отпушване канали мивки тоалетни водосточни тръби
Аварийно отпушване на канали, мивки, тоалетни, сифони, душ кабини и др. 24/7 Реагираме светкавично!

ВиК услуги по домове и офиси

гр. София, обл. София
За района на София-град майстор с над 20-годишен стаж предлага следните услуги: - Монтаж (укрепване, електро и водопровод) и ремонт на бойлери; - Монтаж и ремонт на тоалетни казанчета (пластмасови..
Всякакви ВиК услуги, изграждане на нови инсталации, смяна на тръби, щрангове, отпушване на канали, отсраняване на течове, аварии, изваждане на счупени резби. Монтаж на спирателни кранове, смесители, в..
Експресни ВиК услуги, парно. Ремонт и направа на: - водопровод; - канализация; - щрангове; - радиатори; - лири; - свързване на бойлери
Проектиране и изпълнение на ВиК инсталации. Търговия, доставка и монтаж на радиатори. Отоплителни и охлаждащи системи. Соларни панели и др. Фирмата ни, ЕТ ”Виктория 2000” гр. София, е основана през ..

ВиК услуги петров бг еоод

гр. София, обл. София
вьтрешни и вьншни вик услуги изграждане на нови и ремонт на стари водопроводни и канализационни инсталаций монтаж на бойлери санитария и аксесоари за баня. изместване, затапване изводи за парно монтаж..
Парно, монтаж-де, преместване на радиатори. Изграждане и ремонт на ВиК и отоплителни инсталации. Доставка и монтаж на италиански алуминиеви радиатори и ка4ествени материали. Подмяна и ремонт на ВиК ба..

ВиК и Парно ремонти и монтажи

гр. София, обл. София
Проектиране, изграждане и ремонт на вик и отоплителни инсталации. Монтаж, демонтаж, преместване на радиатори. Ремонт и подмяна на хоризонтални, вертикални водопроводи. Подмяна и ремонт на водопроводи ..

Парно и Вик

гр. София, обл. София
Парно, монтаж и преместване на радиатори. Монтаж и ремонт на отоплителни и ВиК инсталации. Монтаж и ремонт на ВиК в бани и щрангове. Доставка на качествени материали.
Доставка и монтаж на водомери, бойлери, моноблок и всичко за вашата баня
Извършвам монтаж и поправки на моноблокове, тоалетни казанчета, мивки, водни батерии, отстраняване на течове, проблеми парно. Електро услуги за дома. Ремонт на бяла техника, хладилници, вентилатори, п..

Дренаж и септични ями

гр. София, обл. София
Предлагаме изработка на дренажни системи, отводнителни канавки. Монтаж на септични станции. Доставка и монтаж на бетонни пръстени. Работим в София и София окръг. За консултация и безплатен оглед моля ..

Вик, Канализация, Дренаж

гр. София, обл. София
Изработка на дренажи, отводнителни канали, септични ями, външна канализация. Доставка на инертни материали, извозване на отпадъци. За безплатна консултация и оглед моля обадете се на посочения телефон..
Отпушване на канали, видео диагностика. Разумни цени. отпушване на мивки, отпушване на тоалетни, отпушване на сифони, отпушване на шахти машинно с модерна техника. Почистване на септични ями. http:/..
Отпушване на канали, отпушване на мивки, отпушване на тоалетни. Видео диагностика на канали. Отводнява помещения Фекалка почистване на ями http://otpushvakanali.com/

Аварийно Отпушване на канали

гр. София, обл. София
Отпушване на канали, отпушване на мивки, отпушване на тоалетни. Видео диагностика на канали. Отводнява помещения Фекалка http://www. отпушване-на-канали.net/
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.