1. home
  2. »
  3. bcУслуги
  4. »
  5. ВиК услуги и ремонти
  6. »
  7. обл.Русе
  8. »
  9. гр. Русе

ВиК услуги и ремонти : обл.Русе, гр. Русе

19 обяви
Бързо и ефективно откриване на скрити ВиК течове с термокамера FLIR & Tramex, също така предлагаме и ремонт на теч след диагностика и изпълняването на аварийни ВиК услуги по домовете. Част от изпълняваните от нас услуги в Русе и района: - Термографска диагностика за откриване на скрити ВиК течове в бани и между съседи от щрангове, фуги и т.н. - Термографска диагностика за откриване на скрити течове от покриви, покривни конструкции, открити тераси и подземни гаражи. - ВиК услуги и ремонти по домовете - Отстраняване на течове след диагностика - Отпушване на канали - тоалетни, си..
Изграждане и ремонт на локално парно, Отпушване на канали, замръзнали тръби, мивки, бани, тоалетни, сифони, гърнета, вани, душ-кабини и др. Откриване на течове. Смяна / подмяна на стари ВиК елементи, ..
Аварийни ВиК Услуги. Спиране на Теч. 1 Отстраняване на Аварии на Водопроводни и Канализационни Инсталации. 2 Смяна на Водопровод в Баня, Тоалетна, Санитарен Възел. 3 Отпушване на Канали, Тръби, ..
Транспортни услуги/Товарен транспорт за София и страната до 2 т. на най добрите Цени са Вас!
РЕМОНТ на перални, бойлери, съдомиялни, сушилни, ел. печки, микровълнови и фурни за вграждане и др. по домовете. С гаранция. Сервиз. Без почивен ден.

Вик услуги русе

гр. Русе, обл. Русе
Професионални водопроводни услуги подмяна на стари инструменти с нови отстраняване на течовете и запушвания
Цялостна подмяна на ВиК инсталации, смяна на захранващи кранове и на захранващи тръби преди водомера, монтаж на бойлери, душ-кабини, подмяна на ПВЦ-тръби за мръсен канал; отстранява течаве и запушвани..

Монтаж бойлери Русе

гр. Русе, обл. Русе
Монтаж на бойлери Русе. От сервизен техник. С гаранция.
-монтаж и ремонт на бойлери; -монтаж на смесители; -смяна на кранове и връзки; -ремонт на ключове и контакти; -смяна на предпазители;
ВиК инсталации - изгражда и ремонтира; Монтаж и ремонт-бойлери, смесителни батерии, перални, съдомиялни, сушилни, моноблокове, казанчета, душ кабини, вани, структури за вграждане, хидромасажен панел..
Фирма Извършва Цялостни Вътрешни Ремонти, ВИК и ЕЛ УСЛУГИ на Достапни ЦЕНИ и направа на нови Ел инсталации. полипропилен - подмяна на стара Вик Инсталация. Монтаж на батерии, бойлери, перални, съдомиа..
ФИРМА Извършва Цялостни Вътрешни Ремонти, ВИК и ЕЛ УСЛУГИ - Направа на нови Ел инсталации. полипропилен - подмяна на стара Вик Инсталация. Монтаж на батерии, бойлери, перални, съдомиялни, Отпушване на..

В и К услуги

гр. Русе, обл. Русе
Водопроводни услуги! Ремонт на стари и изграждане на нови ВиК и отоплителни инсталации! Монтаж на бойлери, смесителни батерии, камини с водна риза, радиатори и др.

Водопроводни услуги

гр. Русе, обл. Русе
Водопроводни услуги. Мотаж на душкабини, подмяна на батерии, кранове, тоалетни казанчета, тоалетни чинии, моноблок. Изграждане подмяна и ремонт на В и К инсталации. Монтаж на бойлери и перални. Корект..

ВиК услуги

гр. Русе, обл. Русе
Извършане на ВиК услуги монтаж демонтаж на мивки, моноблокове, казанчета и тоалетни чинии

ВиК услуги

гр. Русе, обл. Русе
Всичко за Вашето ВиК.

вик услуги ниски цени

гр. Русе, обл. Русе
смяна на тоалетни мивки смесители ремонт бани водопровод канал щрангове вертикални хоризонтални във русе и областа локално парно
Фирма извършва строително ремонтни дейности, изграждане на тераси, ел инсталации, саниране, поставяне на гипсокартон, монтиране на дограми, шпакловане, боядисване, вътрешни и външни ремонти. Цена след..

Отпушване на канали в Русе

гр. Русе, обл. Русе
Машинно отпушване на канали в Русе. Отпушване на канали, мивки, сифони, тоалетни, бани, кухненски помещения. Отводняване, източване, изпомпване, отпушване и почистване на шахти, ями. Измиване с ..

ВИК русе

гр. Русе, обл. Русе
ВИК изграждане и монтаж подмяна на централни щрангове, цялостен ремонт на бани и кухни. изграждане на канализации. отпушване и ремон на сифони, мивки и тоалетни. монтаж на инсталации, водомер..