ВиК услуги и ремонти : обл.Пловдив

69 обяви
ВиК на изгодни цени..!! Отстраняване на течове!! Подмяна на водопровод и канализация!! Вътрешни Ремонти.
Видеодиагностика, и отпушване на канали: Откриване на течове с термографска камера: ВиК услуги. НИЕ ВИЖДАМЕ НЕВИДИМОТО!

ВиК ремонти

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Всички видове ВИК ремонти. Ниски цени бърза реакция и гаранция.

В И К услуги на ниски цени

гр. Пловдив, обл. Пловдив
-Изграждане и ремонт на водопроводни инсталации; -Подмяна на вертикални щрангове права и обратна вода; -Подмяна на метални водопроводни тръби с полипропиленови; -Зареждане на санитария (тоалетни..
Предлагам монтаж на гипсокартон, окачени тавани, преградни стени, предстени стени. Консултацията и оглед са безплатни. Дългогодишен опит във цяла Европа.

ВИК в Пловдив

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Монтаж, подмяна на ВИК инсталация, отстраняване на ВИК проблеми.
Пловдив, предлагам професионални и качествени ВиК услуги, водопроводчик. Работя и в събота и неделя. С дългогодишен опит в чужбина.

В и К услуги гр. Пловдив 24/7

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Подмяна на стара инсталация! монтаж на санитария, монтаж водомери, аксесоари за баня и тоалетна, бойлери. Разумни цени в удобно за клиента време.
Откриване на течове. Отстъпка при отстраняването (ремонта) на проблема. Предимството на термокамерата е откриване на течове и проблемни връзки с 100 процента сигурност в стената. Това позволява частич..

В И К услуги

гр. Пловдив, обл. Пловдив
-Предлагаме изграждане на нови В и К инсталации на ниски цени с високо качество; -Ремонт на стари В и К инсталации; -Смяна на вертикални щрангове права и обратна вода с полипропиленови и пвц тръби..
Вик ремонти-откриване и отстраняване на течове, смяна или изграждане на водопровод или канализация на ново и старо строителство, монтаж на смесители, водомери, мивки, бидета, моноблокове, аксесоари за..

В и К услуги на добри цени

гр. Пловдив, обл. Пловдив
! Всички услуги с гаранция! В и К услуги и ремонти. Изграждане на В и К инсталации. Монтаж на мивки, батерии, тоалетни казанчета и чинии, аксесоари за баня. Демонтаж и монтаж на бойлери. Ремонт на..

ВиК услуги

гр. Асеновград, обл. Пловдив
Извършвам всякакви ВИК услуги - смяна на хоризонтални и вертикални щтрангове, скрити течове, връзване на бойлери, поставяне на водомери, ремонт на бани, тоалетни и всичко свързано с изграждането на но..
Нов водомер с гаранция + труд- 120лв. Подмяна на батерия, Подмяна на душ, Подмяна на тоалетна/моноблок/, Подмяна на бойлер.
ние предлагаме: Отстраняване на течове Демонтаж и монтаж на батерии, казанчета, душове, мивки, моноблок, водомери Монтаж на различни аксесоари Подмяна на старите Ви метални тръби с PVC такива -..

ВиК инсталации

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Изграждане на ВиК инсталации, монтаж на боилери, мивки и всички видове аксесоари за баня.

Отпушване канали град Пловдив

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Отпушване на тоалетни канали, клекала, водосточни тръби, сифони, мивки с машина. Прочиства канала от наслоени мазнини във вашият дом или офис със специална техника. Град Пловдив заснемане с камера.

Отпушване на мивка град Пловдив

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Отпушване на тоалетни канали, клекала, водосточни тръби, сифони, мивки с машина. Прочиства канала от наслоени мазнини във вашият дом или офис със специална техника. Град Пловдив заснемане с камера.

Мивки сифони отпушва с машина

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Професионални услуги-Отпушва тоалетни канали клекала водосточни тръби сифони мивки с машина прочиства канала от наслоени мазнини във вашият дом или офис със специална техника. Град Пловдив

Отпушване на канали - машинно

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Отпушваме вертикални и хоризонтални канали Ф50, Ф110, Ф160, както и стари бетонови или каменинови тръби на канализацията със специализирана за целта машина. Отпушване на мивки, тоалетни и подови соф..
ВиК ремонти в вашия дом или офис без почивен ден. Монтаж водомер, мека връзка, спирателен кран, сифон, мивка, тоалетна. Отстраняване на теч
Всички видове водопроводни услуги при аварийни и планувани ремонти. Достъпни цени

Вик услуги и ремонти

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Извършвам всякакъв вид водопроводни услуги пловдив и по селата ползвате( 10 процента отстъпка на материалите) къртя и бани сменям и камининови тръби с певеце работя събота и неделя бес почивен ден изг..
ВиК услуги, монтаж или смяна на бойлери, инсталиране на перални, миялни. Смяна на меки връзки. Ние предлагаме домашни Професионални Електро услуги в Пловдив по домовете. Екипът ни от ел техници из..

Вик услуги. Вик ремонти. Водопроводчик

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Вик услуги и ремонти от Водопроводчик. Ремонт на стар водопровод и канализация. Ново изграждане на водопровод и канализация/и по проект/. Спешни ВИК ремонти! Монтаж и демонтаж на водомер, смесител, ми..
(Аварийни) Вик услуги и Вик ремонти. Монтаж смесител, мивка, моноблок, вана, душ кабина и др., Отстраняване на течове. Смяна или изграждане на водопровод /канализация. Смяна на щрангове. Смяна спирате..
Водопроводни услуги, отстраняване на повреди, ремонт и подръжка, изграждане на цялостна Водопроводна инсталация и канализация. Монтаж, демонтаж водомер, спирателен кран, мека връзка, смесител, мивка, ..
Водопроводни услуги, вик ремонти, вик услуги, водопроводчик, аварий. Отстраняване на теч! Монтаж/демонтаж водомер, смесител, моноблок, вана, душкабина, спирателен кран, казанче, вградени душ системи, ..

В и К Ремонти и Услуги Пловдив

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Всички ВиК услуги

ВиК услуги и ремонти гр. Пловдив

гр. Пловдив, обл. Пловдив
ВиК Услуги гр. Пловдив Полипропилен Подмяна и изграждане на инсталации Без почивен ден в гр. Пловдив и региона
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.