ВиК услуги и ремонти : обл.Пловдив

62 обяви
Видеодиагностика, и отпушване на канали: Откриване на течове с термографска камера: ВиК услуги. НИЕ ВИЖДАМЕ НЕВИДИМОТО!
ВиК на изгодни цени..!! Отстраняване на течове!! Подмяна на водопровод и канализация!! Вътрешни Ремонти. Къртене.

ВиК ремонти

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Всички видове ВИК ремонти. Ниски цени бърза реакция и гаранция. Без почивни дни.
КАНАЛ - БОЖИНОВ предлага на своите клиенти: - ПОЧИСТВАНЕ НА СЕПТИЧНИ ЯМИ - ОТПУШВАНЕ НА КАНАЛИ - ОТВОДНЯВАНЕ Разполагаме със специализирана техника, с която можем да изтеглим и почистим септични и изгребни ями, шахти, утаители и резервоари с различни обеми и на трудно достъпни места. Изпомпваме басейни и извозваме отпадни води! Водно отпушване на канали, шахти, сифони, мивки и др.! Почиства и измива ями и канализация. Изрязва корени и премахва твърди отлагания от тръбите. ВИДЕО-ДИАГНОСТИКА на канали! ВИСОКО КАЧЕСТВО СРЕЩУ НИСКА ЦЕНА! ФИРМАТА ПРЕДЛАГА АБОНАМЕНТНО ОБСЛУЖВАНЕ..

Аварийно отпушване на канали

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Бърза и качествена услуга

ВиК услуги Пловдив

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Изграждане на ВиК, поставяне на мивки, душове, тоалетни, бойлери и батерии. Къртене на плочки.

Отпушване канали град Пловдив

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Отпушване на тоалетни канали, клекала, водосточни тръби, сифони, мивки с машина. Прочиства канала от наслоени мазнини във вашият дом или офис със специална техника. Град Пловдив заснемане с камера.

Мивки сифони отпушва с машина

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Професионални услуги-Отпушва тоалетни канали клекала водосточни тръби сифони мивки с машина прочиства канала от наслоени мазнини във вашият дом или офис със специална техника. Град Пловдив

Отпушване на мивка град Пловдив

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Отпушване на тоалетни канали, клекала, водосточни тръби, сифони, мивки с машина. Прочиства канала от наслоени мазнини във вашият дом или офис със специална техника. Град Пловдив заснемане с камера.
Подмяна на тръбопровод и изграждане на нови инсталации с полипропилен, Алпекс и мед. Подмяна на каменинови тръби изграждане на канализация с ПВЦ. Смяна на щрангове за чиста вода и парно. Смяна н..

Вик услуги и ремонти

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Търсите добрия майстор ще останете доволни безплатен оглед и консултация извършвам всякакъв вид водопроводни услуги по желание на клиента кадетo изка както изка имам приятел за фаянс гипс картон шпакл..

ВиК услуги

гр. Асеновград, обл. Пловдив
Извършвам всякакви ВИК услуги - смяна на хоризонтални и вертикални щтрангове, скрити течове, връзване на бойлери, поставяне на водомери, ремонт на бани, тоалетни и всичко свързано с изграждането на но..
Опитен майстор предлага всякакви В и К услуги в гр. Пловдив и в радиус до 30 км около Пловдив. Изграждане на В и К мрежи, почистване на канали, поставяне на санитария и др. Коректно отношение, паз..

В и К услуги на добри цени

гр. Пловдив, обл. Пловдив
! Всички услуги с гаранция! В и К услуги и ремонти. Изграждане на В и К инсталации. Монтаж на мивки, батерии, тоалетни казанчета и чинии, аксесоари за баня. Демонтаж и монтаж на бойлери. Ремонт на..

Отпушване на канали - машинно

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Отпушваме вертикални и хоризонтални канали Ф50, Ф110, Ф160, както и стари бетонови или каменинови тръби на канализацията със специализирана за целта машина. Отпушване на мивки, тоалетни и подови соф..

Домашни ремонти

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Домашни ремонти в гр. Пловдив. Безплатни оглед и консултация. -направа и ремонт на В и К инсталации, цялостен ремонт на бани, отстраняване на течове -монтаж и подмяна на водомери -монтаж и ремонт ..
(Аварийни) Вик услуги и Вик ремонти. Монтаж смесител, мивка, моноблок, вана, душ кабина и др., Отстраняване на течове. Смяна или изграждане на водопровод /канализация. Смяна на щрангове. Смяна спирате..

Отопление и ВиК

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Изграждане и ремонт на отоплителни инсталации и ВиК / Пловдив и Асеновград
Отпушване и видео диагностика на канали, мивки, тоалетни, сифони град Първомай.
ОТПУШВАНЕ НА КАНАЛИ, МИВКИ, ТОАЛЕТНИ, СИФОНИ В ГРАД ПЛОВДИВ Отпушване на канали със специализирана техника Без нужда от къртене Бързо и дългосрочно решаване на проблеми Гаранция за извършена раб..
Вик ремонти-откриване и отстраняване на течове, смяна или изграждане на водопровод или канализация на ново и старо строителство, монтаж на смесители, водомери, мивки, бидета, моноблокове, аксесоари за..
ВиК услуги, монтаж или смяна на бойлери, инсталиране на перални, миялни. Смяна на меки връзки. Ние предлагаме домашни Професионални Електро услуги в Пловдив по домовете. Екипът ни от ел техници из..
Нов водомер с гаранция + труд- 120лв. Подмяна на батерия, Подмяна на душ, Подмяна на тоалетна/моноблок/, Подмяна на бойлер.
ПРЕДЛАГАМ И ИЗВЪРШВАМ СЛЕДНИТЕ ВиК УСЛУГИ: Проектиране и изработване на ВиК инсталации според изискванията на клиента; Вкопаване на ВиК инсталации в бетон и тухла; Подмяна на водомери, спирате..
ВиК ремонти в вашия дом или офис без почивен ден. Монтаж водомер, мека връзка, спирателен кран, сифон, мивка, тоалетна. Отстраняване на теч
Всички видове водопроводни услуги при аварийни и планувани ремонти. Достъпни цени

ВиК услуги

гр. Пловдив, обл. Пловдив
ВиК услуги отстраняване на всички видове течове -подмяна Каменинови тръби. Изграждане на нова инсталация. Монтаж, ремонт и подмяна на душ батерии, смесители, кранове, меки връзки, водомери, аксесоари ..
Водопроводни услуги, вик ремонти, вик услуги, водопроводчик, аварий. Отстраняване на теч! Монтаж/демонтаж водомер, смесител, моноблок, вана, душкабина, спирателен кран, казанче, вградени душ системи, ..
ние предлагаме: Отстраняване на течове Демонтаж и монтаж на батерии, казанчета, душове, мивки, моноблок, водомери Монтаж на различни аксесоари Подмяна на старите Ви метални тръби с PVC такива -..

Вик услуги. Вик ремонти. Водопроводчик

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Вик услуги и ремонти от Водопроводчик. Ремонт на стар водопровод и канализация. Ново изграждане на водопровод и канализация/и по проект/. Спешни ВИК ремонти! Монтаж и демонтаж на водомер, смесител, ми..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.