1. home
  2. »
  3. bcУслуги
  4. »
  5. Реклама, набор, печат

Реклама, набор, печат

163 обяви

CNC Лазерно рязане

гр. София, обл. София
CNC ЛАЗЕРНО РЯЗАНЕ Машината с която разполагаме се използва за прецизно рязане и гравиране на различни материали . плексиглас до 20 мм . дърво до 15 мм . MDF до 10 мм . шперплат до 10 мм . A..

Изработка и Монтаж на фолио

гр. София, обл. София
Извършаване на монтажи, брандиране на всякакви повърхности. Монтаж и демонтаж на фолио и фототапети, изработка на всякакви видове светещи реклами, табели, вътрешна и външна реклама. Брандиране на авто..

Брандиране на автомобили

гр. София, обл. София
Брандирането на автомобили може да бъде цялостно или частично в зависимост от Вашите предпочитания. В зависимост от използваните материали може да се отпечата желаната визия върху ПВЦ фолио на фирмени..
Печат и изработка на ленти All inclusive. Възможност за нискобюджетен вариант, както и за качествено изпълнение. Предлагаме качествени, хипоалергични (със сертификат) ленти/гривни за ръка. Осигуря..

Късметчета към кафето ПАТЕНТ

гр. София, обл. София
0.01лв. за КЪСМЕТЧЕ ЗА КАФЕ за Коледа, Баба Марта и др. С ВАШЕ ЛОГО и НА 2 ЕЗИКА ЕДНОВРЕМЕННО+GSM+Сайт+FB и др. ЦЕНА 2.10лв. за 1пак. (състоящ се от 168бр. късметчета. Може да са и по 112бр. в пакет(1..
КЪСМЕТЧЕТАКЪСМЕТИ ЗА КАФЕ, Коледни, Мартенски и др, с пожелания и сентенции. ЦЕНА ЗА ПАКЕТ С ВАШЕ ЛОГО И НА ДВА ЕЗИКА едновременно GSM САЙТ FB и др. Цена 2.10лв. за България и 2.45лв. за Чужбина. Мин...
Изработване на различни видове табели: метални за земя метални за стълб на основа от разпенено ПВЦ с различни дебелини /4, 5, 6, 8, 10 мм/ на основа от 2 мм еталбонд /алуминий За повече инфо..
ДОСТАВКА на следващия ден след поръчка. табела ”Превоз за собствена сметка” размери по стандарт от НАРЕДБА № Н-8 ОТ 27 ЮНИ 2008 Г. 170 мм х 625 мм основа - 2 мм твърдо ПВЦ цена - 10 лв. ..
Рекламна агенция Бранд Вижън предлага изработка,доставка и монтаж на надписи и графики от пвц фолио плотерно рязано или печат.Рекламно оформление на магазини,търговски обекти и офиси.Брандиране на авт..
Изработка на стикери от пвц фолио ,голямо разнообразие от цветове.Приложение за облепяне на витрини,облепяне на автомобили,рекламно оформление на магазини,офиси и търговски обекти,облепяне на мебели,в..
Рекламно студио предлага декорации от фолио за интериора. Стикери за стена на различна тематика и с богата гама цветове. Рамки с лесно сменяне на изображението. Тротоарни табели с надписи и изображени..
Брандиране на автомобили и други превозни средства с фолио за коли. Вашата подвижна реклама където и да сте! Студиото ни предлага за вас брандиране на всякакъв вид мпс с фолио по ваш избор, според о..
Изработка на рекламни табели, според особеностите на вашия бизнес и имидж. Разнообразни рекламни услуги за нуждите на бизнеса ви. Външна реклама за заведения, офиси или магазини. Вътрешна реклам..
Бланки за отпечатване на текст - двустранно. Подходящи за менюта, оферти, специални предложения, подложки, малки афиши. Цената за лист варира от 0,18 до 0,50 лв. без ДДС / лист според количеството. ..

Изработка на визитки

гр. Варна, обл. Варна
Визитната картичка създава първото впечатление, а то трябва да е впечатляващо и внушително! Визитката е първият контакт, който осъществявате с Вашите клиенти и бизнес партньори. Поради тази причин..

журналист и редактор

гр. София, обл. София
Журналист, коректор и редактор на свободна практика предлага услугите си за писане, коригиране и редактиране на текстове, писане на рекламни текстове, продуктови описания, ревюта, сценарии, поддръжка,..
Визитката е едно от най-отличаващите неща в една фирма. Докато давате визитката на потенциален клиент, знайте яе тя трябва да е достатъчно открояваща, че с един бърз поглед да бъде разпозната услугата..
Предлагам бързо и професионално набиране, редактиране, форматиране и печат на текстове от всякакво естество: лекции, документи, реферати, дипломни и курсови работи, мотивационни писма, договори и ..
ИТС ООД предлага ПРОЕКТИРАНЕ, ИЗРАБОТВАНЕ и МОНТАЖ на: = НАДПИСИ ОТ ФОЛИО с ГАРАНТИРАНО НАЙ-ВИСОКО КАЧЕСТВО И НАЙ-НИСКИ ЦЕНИ = ТАБЕЛИ - рекламни, информационни, указателни, обезопасителни, фирмени,..
ИТС ООД предлага ПРОЕКТИРАНЕ, ИЗРАБОТВАНЕ и МОНТАЖ на: = НАДПИСИ ОТ ФОЛИО с ГАРАНТИРАНО НАЙ-ВИСОКО КАЧЕСТВО И НАЙ-НИСКИ ЦЕНИ = ТАБЕЛИ - рекламни, информационни, указателни, обезопасителни, фирмени,..
АТЕЛИЕ ЗА ВЪНШНА РЕКЛАМА И НЕСТАНДАРТНИ УСЛУГИ ИТС ООД предлага ПРОЕКТИРАНЕ, ИЗРАБОТВАНЕ и МОНТАЖ на: = НАДПИСИ ОТ ФОЛИО с ГАРАНТИРАНО НАЙ-ВИСОКО КАЧЕСТВО И НАЙ-НИСКИ ЦЕНИ = ТАБЕЛИ - рекламни, инф..
”НИМБ-Иванка Стоянова”ЕООД предлага- копирни услуги, принтиране, сканиране, ламиниране, подвързване, рязане на гилотина, изработка на некролози, набор на текст. За нашите клиенти предлагаме още и бо..
Журналист, копирайтър, коректор и редактор на свободна практика предлага услугите си за писане, коригиране и редактиране на текстове, писане на рекламни текстове, продуктови описания, ревюта, сценарии..

Визитки, стикери, реклама

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Изработка на самозалепващи етикети и стикери по поръчка на клиента. Самозалепващи стикери и етикети на лист - различни видове самозалепващи етикети и стикери с различни атрибути на стоките, като: име ..
Набор на текст от 0,5лв. до 1,00лв. за набрана страница, в зависимост от четливостта на предоставения от Вас материал. Оформям, форматирам, редактирам и комплектовам документи от различно естество, съ..
Изработка на уеб сайт с Индивидуален дизайн, изграден спрямо актуалните тенденции в областа на уеб дизайна. Адаптивен към всички устройства, съобразен с потребителското поведение и насърчаващ реализац..
Професионално заснемане и изработка на 360⁰ панорамни снимки (фотосфери)и публикуването им в най - популярните Интернет медии - www.alo.bg, Street View, Google, Google Maps, Facebook и потребителски с..
Печатни рекламни материали за механи, кръчми, бирарии и други битови / ретро заведения. Професионална изработка на добра цена. На примерните снимки са показани малка част от многобройните ни проекти..

Консултант Онлайн Продажби

гр. Варна, обл. Варна
Мартин Стоянов ”Консултант онлайн продажби” - Амбициозен, млад, успешен, анализатор на пазара, специалист в рекламата и напълно обективен... това е малка част от способностите на този млад талант. За ..
- Надписи, стикери, лога и табели от ПВЦ материали по поръчка чрез доставка по куриер (Еконт, Спиди, Лео експрес и др.) - Надписи подходящи за облепване на автомобили, камиони, бусове, автобуси, мо..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.