1. home
  2. »
  3. bcУслуги
  4. »
  5. Реклама, набор, печат

Реклама, набор, печат

163 обяви
Рекламна агенция Бранд Вижън е специализирана в проектиране,производство,доставка и монтаж на вътрешна и външна реклама.Основната ни дейност е изработка и монтаж на надписи и графики от пвц фолио,визи..
Рекламна агенция Бранд Вижън предлага изработка,доставка и монтаж на надписи и графики от пвц фолио плотерно рязано или печат.Рекламно оформление на магазини,търговски обекти и офиси.Брандиране на авт..
Изработка на стикери от пвц фолио ,голямо разнообразие от цветове.Приложение за облепяне на витрини,облепяне на автомобили,рекламно оформление на магазини,офиси и търговски обекти,облепяне на мебели,в..
20% ОТСТЪПКА от цените в сайта ПРЕЗ АПРИЛ: Разгледайте тук: https://fonove.blogspot.com/ Над 20 вида бланки за отпечатване на текст - двустранно. Подходящи за менюта, оферти, специални предложен..

Брандиране на автомобили

гр. София, обл. София
Брандирането на автомобили може да бъде цялостно или частично в зависимост от Вашите предпочитания. В зависимост от използваните материали може да се отпечата желаната визия върху ПВЦ фолио на фирмени..

Изработка и Монтаж на фолио

гр. София, обл. София
Извършаване на монтажи, брандиране на всякакви повърхности. Монтаж и демонтаж на фолио и фототапети, изработка на всякакви видове светещи реклами, табели, вътрешна и външна реклама. Брандиране на авто..

Късметчета към кафето ПАТЕНТ

гр. София, обл. София
0.01лв. за КЪСМЕТЧЕ ЗА КАФЕ за Коледа, Баба Марта и др. С ВАШЕ ЛОГО и НА 2 ЕЗИКА ЕДНОВРЕМЕННО+GSM+Сайт+FB и др. ЦЕНА 2.10лв. за 1пак. (състоящ се от 168бр. късметчета. Може да са и по 112бр. в пакет(1..

Неонови надписи за стена

гр. София, обл. София
Неонови надписи - изработка в размери и цветове по Ваше желание! Неонови надписи за стена в стая, за заведение, магазин, лоби бар. Неонови надписи за витрина на магазин или заведение С неоновите ..
Вие сте експерт в своята област и искате да представите опита, способностите, мотивацията си? Нищо не е по-подходящо за това от една анимирана онлайн визитка с кратка информация за контакт с Вас, ..
Имам висше образование в сферата на връзките с обществеността и визуалния брандинг. Занимавам се професионално с изготвяне на презентации за различни компании. Предлагам професионално изготвяне на..
Имам висше образование в сферата на връзките с обществеността. Занимавам се професионално с писане на прессъобщения, рекламни текстове и набор на текстове за различни компании и медии. Сертифицирана с..

Дигитален маркетинг - Facebook & Instagram

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Предлагам пълна гама услуги за изграждане и развитие на Вашия бранд във Facebook и/или Instagram. Завършила съм бакалавърска степен ”Връзки с обществеността със специализация ”Корпоративни комуник..
Копирен център предлага набор на готов текст за курсови работи, реферати, есета и други проекти и документи. За допълнителна информация моля използвайте формата за контакт. Работно време от Понеде..

Компютърен набор на текст

гр. София, обл. София
Предлагам бързо и професионално набиране, редактиране, форматиране и печат на текстове от всякакво естество: лекции, документи, реферати, дипломни и курсови работи, мотивационни писма, договори и д..
Рекламно студио предлага декорации от фолио за интериора. Стикери за стена на различна тематика и с богата гама цветове. Рамки с лесно сменяне на изображението. Тротоарни табели с надписи и изображени..
Брандиране на автомобили и други превозни средства с фолио за коли. Вашата подвижна реклама където и да сте! Студиото ни предлага за вас брандиране на всякакъв вид мпс с фолио по ваш избор, според о..
Изработка на рекламни табели, според особеностите на вашия бизнес и имидж. Разнообразни рекламни услуги за нуждите на бизнеса ви. Външна реклама за заведения, офиси или магазини. Вътрешна реклам..
Професионално заснемане и изработка на 360⁰ панорамни снимки (фотосфери)и публикуването им в най - популярните Интернет медии - www.alo.bg, Street View, Google, Google Maps, Facebook и потребителски с..
ИТС ООД предлага ПРОЕКТИРАНЕ, ИЗРАБОТВАНЕ и МОНТАЖ на: = НАДПИСИ ОТ ФОЛИО с ГАРАНТИРАНО НАЙ-ВИСОКО КАЧЕСТВО И НАЙ-НИСКИ ЦЕНИ = ТАБЕЛИ - рекламни, информационни, указателни, обезопасителни, фирмени,..
АТЕЛИЕ ЗА ВЪНШНА РЕКЛАМА И НЕСТАНДАРТНИ УСЛУГИ ИТС ООД предлага ПРОЕКТИРАНЕ, ИЗРАБОТВАНЕ и МОНТАЖ на: = НАДПИСИ ОТ ФОЛИО с ГАРАНТИРАНО НАЙ-ВИСОКО КАЧЕСТВО И НАЙ-НИСКИ ЦЕНИ = ТАБЕЛИ - рекламни, инф..
ИТС ООД предлага ПРОЕКТИРАНЕ, ИЗРАБОТВАНЕ и МОНТАЖ на: = НАДПИСИ ОТ ФОЛИО с ГАРАНТИРАНО НАЙ-ВИСОКО КАЧЕСТВО И НАЙ-НИСКИ ЦЕНИ = ТАБЕЛИ - рекламни, информационни, указателни, обезопасителни, фирмени,..
”НИМБ-Иванка Стоянова”ЕООД предлага- копирни услуги, принтиране, сканиране, ламиниране, подвързване, рязане на гилотина, изработка на некролози, набор на текст. За нашите клиенти предлагаме още и бо..

Рекламни решения

гр. Бургас, обл. Бургас
Рекламни решения от широк спектър: видове, форма, материали. Дизайн. Изработка. Монтаж. fb: Актуал Експерт
ПРЕЗ АПРИЛ - 10% ОТСТЪПКА ОТ ЦЕНИТЕ, дадени по-долу. Печатни рекламни материали за механи, кръчми, бирарии и други битови / ретро заведения. Професионална изработка на добра цена. На примернит..
Набирам текстове и пиша статии по поръчка - на български и на английски. Гарантирам перфектни правопис, граматика и стил! Цени: по договаряне.
Изрязване на букви и картинки от висококачествено пвц фолио издържащо на всякакви атмосферни условия. Изключително практично евтино и лесно за употреба с голямо приложение: Табели Отстъпки Промо..
ВипРеклама може да ви даде решение за матиране на стъкла, витрини и конферентна зала. Най-лесния начин за постигане на ефект е чрез пясъкоструйно(пясъчно) фолио. То е предназначено предимно за брандир..
Набор на текст от 0,5лв. до 1,00лв. за набрана страница, в зависимост от четливостта на предоставения от Вас материал. Оформям, форматирам, редактирам и комплектовам документи от различно естество, съ..
Рекламни и указателни табели и табла; Светещи и несветещи табели; Светлоотразителни табели и знаци; Обемни светещи (LED) и несветещи букви, емблеми и елементи; Билбордове на твърда основа с на..
Журналист, копирайтър, коректор и редактор на свободна практика предлага услугите си за писане, коригиране и редактиране на текстове, писане на рекламни текстове, продуктови описания, ревюта, сценарии..
Въведи страница №
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.