Филтриране
Сортиране

Реклама, набор, печат

156 обяви

Печат на тениски!

гр. София, обл. София
Изпълняваме поръчки за големи и малки количества тениски с печат по поръчка - лого, текст, изображение или каквото и да било. - Печатаме тениски, блузи, потници, шапки, суичъри, чаши, престилки, анц..

Обработка на снимки с Photoshop

гр. Варна, обл. Варна
Извършвам професионална обработка на снимки, което включва: премахване на всякакви недостатъци по кожата, подобряване основните характеристики като острота, контраст, яркост, баланс, цветове и тн. Същ..
Професионално заснемане и изработка на 360⁰ панорамни снимки (фотосфери)и публикуването им в най - популярните Интернет медии - www.alo.bg, Google, Google Maps, Facebook и потребителски сайтове (вашия..

Графичен дизайн

с. Черниче, обл. Благоевград
Ние (моя екип от графични дизайнери) предлагаме следните услуги: 1. Изработване на лога; 2. Изработване на флаери, каталози, визитки (черно-бели/цветни, едностранни/двустранни), календари (джобни,..
Изгонване на проекто- визия на обекта; Трансперанти, pvc надписи от фолио и пластмаси, обемни букви и лога, фирмени знаци. Брандиране на автомобили, затъмняване на стопове и фарове. Текстилно фо..

Късметчета към кафето

гр. София, обл. София
0.01ст. за КЪСМЕТЧЕ ЗА КАФЕ С ВАШЕ ЛОГО и НА 2 ЕЗИКА ЕДНОВРЕМЕННО+GSM+Сайт+FB и др. ЦЕНА 2.10лв. за 1пак. (състоящ се от 168бр. късметчета)За България. От печат излизат 170пак. Предлагаме и късметчета..

Професионални копирни услуги

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Копирен център и Книжарница ”НИМБ” предлага за Вас пълната гама услуги-ксерокс, принтиране, сканиране, ламиниране, подвързване, набор на текст, попълване на документи, изработка на некролози. Предла..
Набор на текст от 0,4лв. до 0,8лв. за набрана страница, в зависимост от четливостта на предоставения от Вас материал. Времето за изработка зависи от обема. Също така оформям документи от различно ..
Изработка на фирмени и лични Печати. Автоматични Печати Trodat. Печата включва Автомат Trodat, тампон и лазерно гравирано клише. Цени: Кръгъл Ф 30 - Цена с ДДС 19,50 лв./бр. Кръгъл Ф 3..
Рекламна агенция Бранд Вижън е специализирана в проектиране,производство,доставка и монтаж на вътрешна и външна реклама.Основната ни дейност е изработка и монтаж на надписи и графики от пвц фолио,визи..
Рекламна агенция Бранд Вижън предлага изработка,доставка и монтаж на надписи и графики от пвц фолио плотерно рязано или печат.Рекламно оформление на магазини,търговски обекти и офиси.Брандиране на авт..
Изработка на стикери от пвц фолио ,голямо разнообразие от цветове.Приложение за облепяне на витрини,облепяне на автомобили,рекламно оформление на магазини,офиси и търговски обекти,облепяне на мебели,в..

рекламирайте в интернет

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Ако искате да увеличите,подобрите,популяризирате своята дейност ,продукт,услуга и да бъдете известни по света в условията на пазарната икономика,можете да рекламирате тук.Ако имате желание ,ще ви запо..

Набор на текстове

гр. Варна, обл. Варна
Предлагам набор на текстове на компютър. Заплащане на страница 1,00лв. за стандартна страница.
Широкоформатен печат на PVC фолио, перфофолио, винил, канава и др. с отлично качество. Изготвяне на всякакъв вид рекламни материали и предпечатна подготовка. Изпращаме с Еконт в цялата страна.
Предлагаме изработка на светещи или несветещи обемни букви. Фирмата предлага още - лепене на фолио, брандиране на автомобили и витрини, широкоформатен печат, дизайн и други.

Дървени табелки

гр. София, обл. София
Дървени табелки по ваш или наш дизайн. Цената за табелка за врата с размери 10х5см е 10.00лв. За други размери може да изпратите запитване на посочения e-mail. *Предлагаме цифрово рязане и гра..
Културен център ”Струни” предлага компютърен набор на текст на кирилица и латиница от копие, четлив ръкопис, аудио запис и др. за 2,50 лв. на страница. Това включва бързина на изготвянето, професион..
Бланки за отпечатване на текст - двустранно. Подходящи за менюта, оферти, специални предложения, подложки, малки афиши. Цената за лист варира от 0,18 до 0,50 лв. без ДДС / лист според количеството. ..
Копирен център предлага набор на готов текст за курсови работи, реферати, есета и други проекти и документи. За допълнителна информация моля използвайте формата за контакт.

Вашата Реклама

гр. София, обл. София
Изработка и монтаж на табели, светеща реклама, рекламен надпис, светещи букви, зветещ знак, рекламни надписи на витрина. Надписи от дърво, „МДФ, шперплат -табели за ресторант магазини хотели-домашна..
Компютърен набор на текстове на кирилица или на латиница (дипломни, курсови работи, дисертации, доклади, книги и др.) - 1,00 лв./стандартна страница от 1800 знака за текст на български език/. За ръкоп..
”НИМБ-Иванка Стоянова”ЕООД предлага- копирни услуги, принтиране, сканиране, ламиниране, подвързване, рязане на гилотина, изработка на некролози, набор на текст. За нашите клиенти предлагаме още и бо..
Ксерокопиране на учебници и книги до формат А3 Цена за едностранно ксерокопиране САМО 0.6ст. Цена за двустранно ксерокопиране 0.11ст. Цена за принтиране от готов сканиран текст- 0.20ст. Цена з..

Монтаж на фолио

гр. София, обл. София
Извършаване на монтажи, брандиране на всякакви повърхности. Монтаж и демонтаж на фолио и фототапети, изработка на всякакви видове светещи реклами, табели, вътрешна и външна реклама. Брандиране на авто..

Брандиране на автомобили

гр. София, обл. София
Брандирането на автомобили може да бъде цялостно или частично в зависимост от Вашите предпочитания. В зависимост от използваните материали може да се отпечата желаната визия върху ПВЦ фолио на фирмени..
Печатни рекламни материали за механи, кръчми, бирарии и други битови / ретро заведения. Професионална изработка на добра цена. На примерните снимки са показани малка част от многобройните ни проекти..
Брандиране на автомобили и други превозни средства с фолио за коли. Вашата подвижна реклама където и да сте! Студиото ни предлага за вас брандиране на всякакъв вид мпс с фолио по ваш избор, според о..
Рекламно студио предлага декорации от фолио за интериора. Стикери за стена на различна тематика и с богата гама цветове. Рамки с лесно сменяне на изображението. Тротоарни табели с надписи и изображени..
Изработка на рекламни табели, според особеностите на вашия бизнес и имидж. Разнообразни рекламни услуги за нуждите на бизнеса ви. Външна реклама за заведения, офиси или магазини. Вътрешна реклам..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.