1. home
  2. »
  3. bcУслуги
  4. »
  5. Реклама, набор, печат

Реклама, набор, печат

162 обяви
Виртуална обиколка от новото поколение улеснява продажба на имот или отдаване под наем. Срок за изработка до 24 часа, цени са от 80 лева. В цената включени: виртуална обиколка, фото с качество от 4К, ..
Набор на текст от 0,5лв. до 1,00лв. за набрана страница, в зависимост от четливостта на предоставения от Вас материал. Оформям, форматирам, редактирам и комплектовам документи от различно естество, съ..
Бланки за отпечатване на текст - двустранно. Подходящи за менюта, оферти, специални предложения, подложки, малки афиши. Цената за лист варира от 0,18 до 0,50 лв. без ДДС / лист според количеството. ..

Графичен дизайн и Реклама

гр. София, обл. София
Изготвяне на всякакви рекламни материали - визитки, брошури, листовки, покани. Обработка на снимки. Изготвяне на лого. Богат избор от ефектни картони и хартии.
ИТС ООД предлага ПРОЕКТИРАНЕ, ИЗРАБОТВАНЕ и МОНТАЖ на: = НАДПИСИ ОТ ФОЛИО с ГАРАНТИРАНО НАЙ-ВИСОКО КАЧЕСТВО И НАЙ-НИСКИ ЦЕНИ = ТАБЕЛИ - рекламни, информационни, указателни, обезопасителни, фирмени,..
ИТС ООД предлага ПРОЕКТИРАНЕ, ИЗРАБОТВАНЕ и МОНТАЖ на: = НАДПИСИ ОТ ФОЛИО с ГАРАНТИРАНО НАЙ-ВИСОКО КАЧЕСТВО И НАЙ-НИСКИ ЦЕНИ = ТАБЕЛИ - рекламни, информационни, указателни, обезопасителни, фирмени,..
АТЕЛИЕ ЗА ВЪНШНА РЕКЛАМА И НЕСТАНДАРТНИ УСЛУГИ ИТС ООД предлага ПРОЕКТИРАНЕ, ИЗРАБОТВАНЕ и МОНТАЖ на: = НАДПИСИ ОТ ФОЛИО с ГАРАНТИРАНО НАЙ-ВИСОКО КАЧЕСТВО И НАЙ-НИСКИ ЦЕНИ = ТАБЕЛИ - рекламни, инф..
Приемаме поръчки за 2020 година 1000 броя джобни двустранни визитки календарче за 50 лева, с включен дизайн, изработка и печат! Химикали с лого печат по поръчки минимална бройка 250 броя по 0.65/ бр..

Професионални копирни услуги

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Копирен център и Книжарница ”НИМБ” предлага за Вас пълната гама услуги-ксерокс, принтиране, сканиране, ламиниране, подвързване, набор на текст, попълване на документи, изработка на некролози. Предла..

Рекламни и бизнес услуги

гр. Нови Искър, обл. София
Информация за всичко случващо се на територията на Община Нови Искър, Пловдив, Варна, Бургас, София. Нашите цели са да Ви предоставим бърз и лесен начин и да откриете фирмата, която ще отговори на ваш..
Журналист, копирайтър, коректор и редактор на свободна практика предлага услугите си за писане, коригиране и редактиране на текстове, писане на рекламни текстове, продуктови описания, ревюта, сценарии..
Всеки ден нови безплатни обяви във всички категории в Сайт за обяви в интернет Nipromo.com Нови искър, София, Пловдив, Варна, Бургас. Реклами в интернет

Агенция за; БТЛ; реклама

гр. Бургас, обл. Бургас
Gl ltd е Агенция за промоции. Създадена през 2007г, специализирана в провеждането на BTL, работи с помощта на жива, директна комуникация с клиентите. Предлагаме на клиентите ни маркетинг решения, ко..
Рекламна агенция Бранд Вижън предлага изработка,доставка и монтаж на надписи и графики от пвц фолио плотерно рязано или печат.Рекламно оформление на магазини,търговски обекти и офиси.Брандиране на авт..
Изработка на стикери от пвц фолио ,голямо разнообразие от цветове.Приложение за облепяне на витрини,облепяне на автомобили,рекламно оформление на магазини,офиси и търговски обекти,облепяне на мебели,в..

Набор на текст

гр. София, обл. София
Набор на текст на български, английски, немски, гръцки (документи, курсови работи, графики, таблици и др.) Цена за набор на текст: 1 лв./стр. Цена за набор на чужд език: 1.50 лв./стр. Разпе..
Изработка на рекламни табели, според особеностите на вашия бизнес и имидж. Разнообразни рекламни услуги за нуждите на бизнеса ви. Външна реклама за заведения, офиси или магазини. Вътрешна реклам..
Рекламно студио предлага декорации от фолио за интериора. Стикери за стена на различна тематика и с богата гама цветове. Рамки с лесно сменяне на изображението. Тротоарни табели с надписи и изображени..
Брандиране на автомобили и други превозни средства с фолио за коли. Вашата подвижна реклама където и да сте! Студиото ни предлага за вас брандиране на всякакъв вид мпс с фолио по ваш избор, според о..

Изработка и Монтаж на фолио

гр. София, обл. София
Извършаване на монтажи, брандиране на всякакви повърхности. Монтаж и демонтаж на фолио и фототапети, изработка на всякакви видове светещи реклами, табели, вътрешна и външна реклама. Брандиране на авто..

Брандиране на автомобили

гр. София, обл. София
Брандирането на автомобили може да бъде цялостно или частично в зависимост от Вашите предпочитания. В зависимост от използваните материали може да се отпечата желаната визия върху ПВЦ фолио на фирмени..

Късметчета към кафето ПАТЕНТ

гр. София, обл. София
0.01лв. за КЪСМЕТЧЕ ЗА КАФЕ за Коледа, Баба Марта и др. С ВАШЕ ЛОГО и НА 2 ЕЗИКА ЕДНОВРЕМЕННО+GSM+Сайт+FB и др. ЦЕНА 2.05лв. за 1пак. (състоящ се от 168бр. късметчета. Може да са и по 112бр. в пакет(1..
КЪСМЕТЧЕТАКЪСМЕТИ ЗА КАФЕ, Коледни, Мартенски и др, с пожелания и сентенции. ЦЕНА ЗА ПАКЕТ С ВАШЕ ЛОГО И НА ДВА ЕЗИКА едновременно GSM САЙТ FB и др. Цена 2.05лв. за България и 2.40лв. за Чужбина. Мин...
Изработка на късметчета за кафе. Късметчета с готов дизайн Късметчета по индивидуален дизайн. Рекламни късметчета за Вашия бизнес. Заявете Вашата оферта. http://www.coffeetickets.com

Магнитни стикери

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Изработка, дизайн и печат на магнитни стикери и рекламни материали поръчайте на едро и продайте на дребно с гарантирана печалба, търсим дистрибутори за поръчки! Поръчайте на едро 950-1000 бройки по ..

рекламни костюми

гр. София, обл. София
Изработка на рекламни костюми за промоции на фирми и парти събития
”НИМБ-Иванка Стоянова”ЕООД предлага- копирни услуги, принтиране, сканиране, ламиниране, подвързване, рязане на гилотина, изработка на некролози, набор на текст. За нашите клиенти предлагаме още и бо..
Можем да изработваме Персонализирани сладки подаръци за клиенти и колеги, за сватби и рождени дни, за корпоративни събития и фирмени партира. Този иновативен метод ще отговори на нуждите ви. Лого, з..
СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА ЗА ЦВЕТЕН ЛАЗЕРЕН ПЕЧАТ - лист А4 - 30 стотинки. Качество без компромис и на ниска цена. ТВЪРДА ЦЕНА без значение на плътност на копието. Цветен и чернобял лазерен печат и копир..
Предлагам бързо и професионално набиране, редактиране, форматиране и печат на текстове от всякакво естество: лекции, документи, реферати, дипломни и курсови работи, мотивационни писма, договори и ..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.