back to top

Реклама, набор, печат

326 обяви
Дизайн и печат на визитки, каталози, флаери, винили, перфо фолио и др.VIP обява

Здравей, Аз съм Кристин Янчева и се занимавам с изработването на дизайн от над 5 години на всичко, което може човек да си представи. Работя изцяло на свободна практика, както за частни лица, т..

Произвеждаме щайги и всичко от дърво за бизнес подарък и рекламаVIP обява

Произвеждаме почти всичко от дърво. Брандираме по много начини: - Гравиране - Ситопечат - Жигосване - Пълноцветно принтиране Наши продукти може да видите във филмови продукции на Ню Бояна Филм..

Неон и неонови реклами и надписиVIP обява

Новият продукт НЕОН КОСЕ БОСЕ на Косе Босе 2000 се отличава с невероятна здравина, издръжливост, водоустойчивост, бърз и лесен начин за монтаж. Разнообразие от едноцветни диодни LED силиконови неони..

 рекламирай сам в favicon
Стикери за витрини. Рекламни надписи за витрини. Облепване на витрини с фолио.VIP обява

БЪРЗ, ЛЕСЕН и ЕВТИН вариант за привличане на нови клиенти чрез облепване на витрини със стикери с рекламни или информационни надписи! СРОК за изработка след одобрен проект: 1 до 3 работни дни ЦЕНА:..

днешна обява
Бизнеса Ви представен в StreetView, Google, Facebook, Booking, Alo.bg и др. с 360⁰ снимки-фотосфери

Професионално заснемане и изработка на 360⁰ панорамни снимки (фотосфери)и публикуването им в най - популярните Интернет медии - www.alo.bg, Street View, Google, Google Maps, Facebook, Booking, Airbnb ..

#Късметчета_За_Кафе #ИЗРАБОТКА на РЕКЛАМНИ ТЕМАТИЧНИ, Коледни, за Мартеници и др.

КЪСМЕТЧЕТА КЪСМЕТИ ЗА КАФЕ, Коледни, Мартенски и др, с пожелания и сентенции. ЦЕНА ЗА ПАКЕТ С ВАШЕ ЛОГО И НА ДВА ЕЗИКА едновременно GSM САЙТ FB и др. Цена 2.85лв. за България и 3.15лв. за Чужбина. Мин..

Късметчета към кафето ПАТЕНТ

0.01лв. за КЪСМЕТЧЕ ЗА КАФЕ за Коледа, Баба Марта и др. С ВАШЕ ЛОГО и НА 2 ЕЗИКА ЕДНОВРЕМЕННО+GSM+Сайт+FB и др. ЦЕНА 2.85лв. за 1пак. състоящ се от 168бр. късметчета. (Може да са и по 112бр. в пакет н..

Професионални уеб обяви - изгодно и коректно

Защо да изберете нас? Рекламна агенция „JM” е специализирана в професионалното изготвяне и публикуване на фирмена интернет реклама за всеки бизнес. Вече 10 години успешно съдействаме на фирми с разл..

Набор на текст, оформяне на проекти, схеми, графики, изображения, чертежи - ръчно и на AutoCAD

Набор на текст от 0,8лв. до 1,20лв. за набрана страница, в зависимост от четливостта на предоставения от Вас материал. Формули и по-специфична обработка се договарят допълнително. Оформям, форматирам,..

Професионално 3D принтиране от Makeseum

Makeseum работи с производители и инженери, за да създава здрави и функционални прототипи. Даваме Ви възможността да създавате, итерирате и прототипирате по-бързо. Услуги: FDM и SLA 3D принтир..

Плотерно рязане на стикери от PVC фолио

Предлагаме плотерно рязане на стикери от PVC фолио (винил) За оферта е необходимо: Дизайн (по възможност във векторен формат) Размер на стикер Брой Предназначение (вътрешна, външна употреба) ..

Копирни услуги

Принтиране; Копиране; Печат върху цветна или самозапепваща хартия; Сканиране; Набор на текст; Изработка на некролози; Ламиниране до формат А3; Попълване на документи; Подвързване.

Промо цена на Тениски със снимка

Изработка на тениски с индивидуални пълноцветни снимки в единични бройки. Промо цена 19 лева на брой. Може да се поръчат и серийно с лого или снимка. Гарантирано качество при пране. Надписите могат да..

Поддръжка на ФЕЙСБУК СТРАНИЦИ / Рекламни кампании

Предлагаме създаване, настройка и поддръжка на вашата Фейсбук страница. Осъществяваме и рекламни кампании във Фейсбук, Google Ads, Youtube, Instagram и др. За контакт - обаждайте се на мобилния тел...

Набиране на текст от снимки, ръкописни лекции и бележки и др. на книги, лекции, дисертации, курсови

Цена - 2 лв. на страница без формули, диаграми, таблици. При по-голям брои страници има отстъпка. Заплащане - след предаване на работата. Извършвам набиране на текст на книги, дипломни, курсови рабо..

Попълване на таблици, набиране на формули, създаване на графики и таблици

Попълвам таблици, набирам формули, създавам графики и таблици, презентации, постери и др. Набирам текст и от ръкописни източници. Цените са според обема, срока за набиране и вида на задачата. Плащане ..

Печат на дрехи

Здравейте, предлагаме печат върху дрехи -технология: ситопечат -изработка: по ваш дизайн -услуга: бърза изработка и конкурентни цени Ако имате въпроси и запитвания звъннете на телефона и..

Спринт Реклама-брандиране и облепяне с фолио на магазини и офиси. Интериорни решения за дома

Спринт Реклама брандира и облепя с фолио витрини, магазини, офиси и търговски обекти. Спринт Реклама много успешно през годините изпълнява всички изисквания на своите клиенти по отношение на реали..

Фирма за реклама Monbrand-брандиране и облепяне на магазини, офиси и витрини

www.monbrand-bg.com Фирма за реклама Monbrand брандира, облепва с рекламно фолио магазини, офиси, витрини и търговски обекти. Предлагаме матиране на витрини и прозорци с пясъкоструйно фолио с fro..

Фирма за реклама MONbrand- Брандиране на автомобили и коли. Автомобилна реклама на ниски цени.

www.monbrand-bg.com Фирма за реклама MONBRAND. Предлага професионално брандиране и облепване на автомобили и коли. Предлагаме цялостно облепване на автомобили с рекламно каст фолио по одобрен дизай..

Рязане на дървета, чистене на дворове
Рязане на дървета, чистене на дворовеРязане на дървета, чистене на дворовеРязане на дървета, чистене на дворовеРязане на дървета, чистене на дворове
Набор на текст

Професионално набиране, редактиране, форматиране на текстове: · Курсови работи · Дипломни работи · Реферати · План - конспекти · Есета · Книги · Доклади · Лекции · Други ..

Коледни етикети - тагове

Коледни етикети - тагове за подаръци. Етикетите са в комплект от по 10 бр.

Графичен Дизайн и печат

- Дизайн и печат на рекламни материали - визитки, покани, листовки, брошури, надписи за бебешка погача и др. - Коледни етикети - тагове - комплект от по 10 бр. - Арка за балони с диаметър - 18..

Писане на статии, блог постове, курсови и дипломни работи на български и английски език

Предлагам писане на: статии курсови работи проекти постове за блогове или сайтове други материали Имам голям опит в писането на научни статии, участвал съм в над 15 научни конференции в национа..

Реклама във Фейсбук група 80 Хиляди членове

Здравейте, предлагам реклама във Фейсбук група с 80 хиляди членове. Темата на групата е покупко-продажба на автомобили, авточасти, консумативи, онлайн магазини за авточасти, реклама на сервизи, технич..

Изработка на стикери от пвц фолио

Фирма Бранд Вижън ЕООД предлага изработка на стикери от пвц фолио, голямо разнообразие от цветове. Качествени и трайни фолиа на известни производители. Приложение за облепяне на витрини, реклама на ..

Надписи от фолио, печат върху фолио, брандиране на автомобили и търговски обекти

Рекламна агенция Бранд Вижън предлага изработка, доставка и монтаж на надписи и графики от пвц фолио плотерно рязано или печат. Рекламно оформление на магазини, търговски обекти и офиси. Брандиране на..

Витринни надписи от фолио, табели и др. за външна реклама на цени без конкуренция!!!

ИТС ООД предлага ПРОЕКТИРАНЕ, ИЗРАБОТВАНЕ и МОНТАЖ на: = НАДПИСИ ОТ ФОЛИО с ГАРАНТИРАНО НАЙ-ВИСОКО КАЧЕСТВО И НАЙ-НИСКИ ЦЕНИ = ТАБЕЛИ - рекламни, информационни, указателни, обезопасителни, фирмени,..

Облепване на автомобили с фолио. Брандиране на автомобили. Надписи върху коли. Фолио за коли.

Брандиране на автомобили и други превозни средства с фолио за коли. Вашата подвижна реклама където и да сте! Студиото ни предлага за вас брандиране на всякакъв вид мпс с фолио по ваш избор, според о..

Рекламни табели. Облепване на коли с фолио. Брандиране на витрини. Рекламни решения.

Изработка на рекламни табели, според особеностите на вашия бизнес и имидж. Разнообразни рекламни услуги за нуждите на бизнеса ви. Външна реклама за заведения, офиси или магазини. Вътрешна реклам..