Филтриране
Сортиране
    Филтър
  • Област
  • Населено място
  • Обяви подадени след
  •  Разширено търсене
  • реклама

Реклама, набор, печат

159 обяви
Професионално заснемане и изработка на 360⁰ панорамни снимки (фотосфери)и публикуването им в най - популярните Интернет медии - www.alo.bg, Google, Google Maps, Google+, Facebook и потребителски сайто..

Журналист и редактор

гр. Варна, обл. Варна
Журналист, копирайтър и редактор на свободна практика предлага услугите си за писане, коригиране и редактиране на текстове, писане на рекламни текстове, продуктови описания, ревюта, сценарии, поддръжк..
Менажиране на фирмени страници във Facebook • Обновяване на съдържанието (съобразно дейността на фирмата и потенциалния таргет); • Създаване и менажиране на рекламни/платени постове (през Facebook ..

рекламирайте в интернет

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Ако искате да увеличите,подобрите,популяризирате своята дейност ,продукт,услуга и да бъдете известни по света в условията на пазарната икономика,можете да рекламирате тук.Ако имате желание ,ще ви запо..

Късметчета към кафето

гр. София, обл. София
0.01ст. за КЪСМЕТЧЕ ЗА КАФЕ С ВАШЕ ЛОГО и НА 2 ЕЗИКА ЕДНОВРЕМЕННО+GSM+Сайт+FB и др. ЦЕНА 2.10лв. за 1пак. (състоящ се от 168бр. късметчета)За България. От печат излизат 170пак. Предлагаме и късметчета..
Това е реално... ВЕЧЕ И В БЪЛГАРИЯ!!! Персонализирани сладки подаръци за клиенти и колеги, този иновативен метод ще отговори на нуждите ви. Лого, знак, фигурка или друг малък обект и репликирането..
Рекламно студио предлага декорации от фолио за интериора. Стикери за стена на различна тематика и с богата гама цветове. Рамки с лесно сменяне на изображението. Тротоарни табели с надписи и изображени..
Изработка на рекламни табели, според особеностите на вашия бизнес и имидж. Разнообразни рекламни услуги за нуждите на бизнеса ви. Външна реклама за заведения, офиси или магазини. Вътрешна реклам..
Брандиране на автомобили и други превозни средства с фолио за коли. Вашата подвижна реклама където и да сте! Студиото ни предлага за вас брандиране на всякакъв вид мпс с фолио по ваш избор, според о..

Специализирана реклама за АДВОКАТИ

гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Вие сте адвокат? Желаете ли повече клиенти? Ние ще ви ги осигурим! Предлагаме Ви реклама НЕ противоречаща на Закона за Адвокатурата. Един път създадена, тази реклама остава завинаги и Ви носи постояне..

Скрита реклама в Интернет. Супер ефективна!

гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Забравете за постоянните разходи и незадоволителни резултати. Има много по-добър начин за привличане на клиенти. Много по-ефективен. Това, което ще направим за Вас не е просто рекламна кампания, к..

Визитки, стикери, реклама

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Изработка на самозалепващи етикети и стикери по поръчка на клиента. Самозалепващи стикери и етикети на лист - различни видове самозалепващи етикети и стикери с различни атрибути на стоките, като: име ..
Копирен център предлага набор на готов текст за курсови работи, реферати, есета и други проекти и документи. Предлагаме и индивидуална разработка на курсови работи, реферати есета, презентации и дру..
Набор на текст от 0,4лв. до 0,8лв. за набрана страница, в зависимост от четливостта на предоставения от Вас материал. Времето за изработка зависи от обема. Също така оформям документи от различно ..
Предлагаме компютърен набор на нотни материали от ръкопис или лоши копия. Услугата включва набиране, най-подходящо за четене оформление, обособяване на щимове от партитура или създаване на партитура о..
Културен център ”Струни” предлага компютърен набор на текст на кирилица и латиница от копие, четлив ръкопис, аудио запис и др. за 2,50 лв. на страница. Това включва професионално графично оформление..
Бланки за отпечатване на текст - двустранно. Подходящи за менюта, оферти, специални предложения, подложки, малки афиши. Цената за лист варира от 0,18 до 0,50 лв. без ДДС / лист според количеството. ..
Рекламни и указателни табели и табла; Светещи и несветещи табели; Светлоотразителни табели и знаци; Обемни светещи (LED) и несветещи букви, емблеми и елементи; Билбордове на твърда основа с на..

Професионални копирни услуги

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Копирен център и Книжарница ”НИМБ” предлага за Вас пълната гама услуги-ксерокс, принтиране, сканиране, ламиниране, подвързване, набор на текст, попълване на документи, изработка на некролози. Предла..

Компютърен набор

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Предлагам компютърен набор на дипломни и курсови проекти, дисертации, доклади, таблици, резюмета, есета, реферати и други материали. Цялостно изготвяне и форматиране на документи с безупречно качество..
Компютърен набор на текст на кирилица/латиница (дипломни, курсови работи, дисертации, доклади, книги и др.) - 1,00 лв./стандартна страница от 1800 знака за текст на български език. За ръкописи - допъл..
Plovdiv Print Design предлага директен печат върху светъл памук, тениски, потници, бельо, суичъри, чаршафи, калъфки, кройки, работно облекло и др. Цените започват от 0,60лв Можем да печатаме върху ..
Копирен център DIZMA PRINT изработва визитки, етикети, покани, мента и всякакъв вид рекламни материали. Ние ви предлагаме: Много добри цени Постоянен контрол на качеството за целият тираж. Крат..
Рекламно студи DIZMA PRINT предлага широкоформатен печат с отлично качество, печатаме върху винил, пвц фолиа, перфо фолио, канаваца и други материали. Предлагаме дизнай на своите клиенти, монтаж н..

Вашата Реклама

гр. София, обл. София
Изработка и монтаж на табели, светеща реклама, рекламен надпис, светещи букви, зветещ знак, рекламни надписи на витрина. Надписи от дърво, „МДФ, шперплат -табели за ресторант магазини хотели-домашна..
За повече ифнормация посетете нашата facebook страница https://www.facebook.com/qkipodaraci/ Колаж от снимки, изработка на колаж от снимки, дизайн на колаж от снимки, печат на колаж от снимки. Иде..
Флуорисциращ /светещ при облъчване с ултравиолетови лъчи в лимонено жълто/ пигмент микронизиран - Lumogen /BASF/. Цена 1 лв./гр. и куриерски. Приложение - смесва се до 2 % с прозрачен лак за нана..

Изработка на чаши със снимка

гр. Бургас, обл. Бургас
Изработка на чаши със снимка и надпис по ваш избор. ПРИ ПОРЪЧКА НА 2БР ПОЛУЧАВАТЕ ВТОРА - 50%
Здравейте, предлагам широк набор от услуги, свързани с Графичен дизайн и изкуство. Сред тях са изработка на: - Лого - Банери - Флайери - Менюта - Стикери - Визитки - Брандиране - Илюстрац..
”НИМБ-Иванка Стоянова”ЕООД предлага- копирни услуги, принтиране, сканиране, ламиниране, подвързване, рязане на гилотина, изработка на некролози, набор на текст, попълване на документи и други услуги. ..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.