Филтриране
Сортиране

Реклама, набор, печат

165 обяви
Търсите силни и въздействащи рекламни материали? Решението е графичен дизайн и предпечат от Диагал принт. Съвременният и модерен дизайн предлаган от нашите дизайнери е в основата на най-добрите резултати, които гарантират въздействие върху потенциалните Ви клиенти. Диагал принт залага на качествената изработка и с цел да се получат материали с най-луксозен външен вид. Печатница Диагал принт предлага - графичен дизайн и предпечат - офсетов печат: плакати, каталози, етикети, дипляни, флаери, опаковки, подложки за хранене, хартиени торби - външна реклама: интериорни реклами, обемни букви..

Визитки, стикери, реклама

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Изработка на самозалепващи етикети и стикери по поръчка на клиента. Самозалепващи стикери и етикети на лист - различни видове самозалепващи етикети и стикери с различни атрибути на стоките, като: име на продукта, цена, каталожен номер, баркод, мерна единица, годно до…, произведено на …, информация за вносител/производител, съдържание, изображение - фирмено лого, адрес, телефон, стандартни знаци за маркировка - CE, E, CO, символи за рециклиране, транспорт и др. Таблици, схеми
Рекламна агенция Бранд Вижън предлага изработка,доставка и монтаж на надписи и графики от пвц фолио плотерно рязано или печат.Рекламно оформление на магазини,търговски обекти и офиси.Брандиране на авт..
Рекламна агенция Бранд Вижън е специализирана в проектиране,производство,доставка и монтаж на вътрешна и външна реклама.Основната ни дейност е изработка и монтаж на надписи и графики от пвц фолио,визи..
Изработка на стикери от пвц фолио ,голямо разнообразие от цветове.Приложение за облепяне на витрини,облепяне на автомобили,рекламно оформление на магазини,офиси и търговски обекти,облепяне на мебели,в..
Рекламно студио предлага декорации от фолио за интериора. Стикери за стена на различна тематика и с богата гама цветове. Рамки с лесно сменяне на изображението. Тротоарни табели с надписи и изображени..
Изработка на рекламни табели, според особеностите на вашия бизнес и имидж. Разнообразни рекламни услуги за нуждите на бизнеса ви. Външна реклама за заведения, офиси или магазини. Вътрешна реклам..
Брандиране на автомобили и други превозни средства с фолио за коли. Вашата подвижна реклама където и да сте! Студиото ни предлага за вас брандиране на всякакъв вид мпс с фолио по ваш избор, според о..

Професионални копирни услуги

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Копирен център и Книжарница ”НИМБ” предлага за Вас пълната гама услуги-ксерокс, принтиране, сканиране, ламиниране, подвързване, набор на текст, попълване на документи, изработка на некролози. Предла..

Компютърен набор на текс

гр. София, обл. София
Предлагам бързо и професионално набиране, редактиране, форматиране и печат на текстове от всякакво естество: лекции, документи, реферати, дипломни и курсови работи, мотивационни писма, договори и д..

Компютърен набор

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Предлагам компютърен набор на дипломни и курсови проекти, дисертации, доклади, таблици, резюмета, есета, реферати и други материали. Цялостно изготвяне и форматиране на документи с безупречно качество..
Фирма Вайпърс БГ (Vipers.bg) изработва вътрешна несветеща реклама. Част от нашите продукти са: Указателни табели, рамки с винил, изделия от плексиглас, алуминиева реклама и от метал и дърво. Работим к..

Късметчета към кафето

гр. София, обл. София
0.01ст. за КЪСМЕТЧЕ ЗА КАФЕ С ВАШЕ ЛОГО и НА 2 ЕЗИКА ЕДНОВРЕМЕННО+GSM+Сайт+FB и др. ЦЕНА 2.10лв. за 1пак. (състоящ се от 168бр. късметчета)За България. От печат излизат 170пак. Предлагаме и късметчета..
Бланки за отпечатване на текст - двустранно. Подходящи за менюта, оферти, специални предложения, подложки, малки афиши. Цената за лист варира от 0,18 до 0,50 лв. без ДДС / лист според количеството. ..
Набор на текст от 0,4лв. до 0,8лв. за набрана страница, в зависимост от четливостта на предоставения от Вас материал. Времето за изработка зависи от обема. Също така оформям документи от различно ..
”НИМБ-Иванка Стоянова”ЕООД предлага- копирни услуги, принтиране, сканиране, ламиниране, подвързване, рязане на гилотина, изработка на некролози, набор на текст, попълване на документи и други услуги. ..
Флуорисциращ /светещ при облъчване с ултравиолетови лъчи в лимонено жълто/ пигмент микронизиран - Lumogen /BASF/. Цена 1 лв./гр. и куриерски. Приложение - смесва се до 2 % с прозрачен лак за нана..
Можем да изработваме Персонализирани сладки подаръци за клиенти и колеги, за сватби и рождени дни, за корпоративни събития и фирмени партира. Този иновативен метод ще отговори на нуждите ви. Лого, з..
Копирен център предлага набор на готов текст за курсови работи, реферати, есета и други проекти и документи. Предлагаме и индивидуална разработка на курсови работи, реферати есета, презентации и дру..

Рекламирайте при нас!!!

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Публикуваме вашата реклама, обява или оферта на много изгодни цени!!! Цени: - Реклама, Обява в страницата - 10 лв./мес. - 20 лв./3 мес. - 30 лв./6 мес. - Публикуване на Оферта - 20 лв./мес..
МАГНИТНИ СТИКЕРИ НА ЕДРО, ИЗРАБОТКА, ДИЗАЙН И ПЕЧАТ, ИНДИВИДУАЛНИ ПОРЪЧКИ Оферта за магнитни стикери с размер 5/7 правоъгълни със заоблени краища стандартни, елипса за 950-1000 броя с едно изображени..
Рекламни и указателни табели и табла; Светещи и несветещи табели; Светлоотразителни табели и знаци; Обемни светещи (LED) и несветещи букви, емблеми и елементи; Билбордове на твърда основа с на..
Културен център ”Струни” предлага компютърен набор на текст на кирилица и латиница от копие, четлив ръкопис, аудио запис и др. за 2,50 лв. на страница. Това включва бързина на изготвянето, професион..
Печатни рекламни материали за механи, кръчми, бирарии и други битови / ретро заведения. Професионална изработка на добра цена. На примерните снимки са показани малка част от многобройните ни проекти..
Предлагаме: ▶Инстаграм Последователи & Харесвания & Гледания ➤Фейсбук Български Харесвания + Позитивни Отзиви за Бизнес Страници!. ➤Youtube Гледания, харесвания, НЕ харесвания и др. Усл..

Детски Арт Календари Коледа 2019

гр. Бургас, обл. Бургас
Календари с Твърда Фото Гланц Корица, безплатен дизайн и обработка на снимката. Изберете Коледен Дизайн 2019 или колаж Мулти Снимки. За фотосесийните снимки са подготвени и Магнитни Календари и Фото К..
Рекламни и указателни табели и табла; Светещи и несветещи табели; Светлоотразителни табели и знаци; Обемни светещи (LED) и несветещи букви, емблеми и елементи; Билбордове на твърда основа с на..

Агенция за; БТЛ; реклама

гр. Бургас, обл. Бургас
Gl ltd е Агенция за промоции. Създадена през 2007г, специализирана в провеждането на BTL, работи с помощта на жива, директна комуникация с клиентите. Предлагаме на клиентите ни маркетинг решения, ко..
Изработка на фирмени и лични Печати. Автоматични Печати на Австрийската фирма Trodat създадени от качествени материали за голямо натоварване. Това са едни от най-добрите механизми в света. Печ..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.