Област
Населено място
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
148 обяви
СнимкиЗаглавие на обявата
Компютърен набор | Реклама, набор, печат | гр. Пловдив
Компютърен набор
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 1 час
Предлагам компютърен набор на дипломни и курсови проекти, дисертации, доклади, таблици, резюмета, есета, реферати и други материали. Цялостно изготвяне и форматиране на документи с безупречно качество. Професионално изготвяне и оформяне на презентации в PowerPoint формат. Разработките се получават на електронен или хартиен носител по ваше желание.
набор на текст /машинопис/ | Реклама, набор, печат | гр. София
набор на текст /машинопис/
гр. София, обл. София,  Подател: Десислава Илиева,  преди 1 час
Извършвам компютърен набор /машинопис/ на текстове на български език - лекции, дипломни работи и др. Цени на готов текст за стандартна машинописна страница - 1,00лв от печатен носител и 1,50 до 2,00лв от ръкописен носител. Прехвърляне на аудиофайл в печатен текст - 3,00лв за страница. За текст на руски език - 2,00лв от печатен носител, 2,50 до 3,00лв от ръкописен носител. За текст на английски език и испански език - 3,00лв от печатен носител и 3,50 до 4,00лв от ръкописен носител По желание печат на готовия текст - 0,05лв на страница
Витрини с фолио. Декорации от фолио за стени. Печат на стикери. | Реклама, набор, печат | гр. София
Витрини с фолио. Декорации от фолио за стени. Печат на стикери.
гр. София, обл. София,  преди 2 часа
Рекламно студио предлага декорации от фолио за интериора. Стикери за стена на различна тематика и с богата гама цветове. Рамки с лесно сменяне на изображението. Тротоарни табели с надписи и изображения от фолио. Рекламни табели за вашия магазин, студио или офис. Изработваме различни видове табели от винил, пвц или еталбонд. Указателни табели за строителни обекти. Брандиране на витрини с различни видове фолио - прозрачно фолио с матов ефект, пясъкоструйно фолио, което придава стил на вашата декорация. Цветно фолио за плотерно рязане. Печат на различни материали и фолиа. Затъмняване или матира..
Рекламни табели. Облепване на коли с фолио. Брандиране на витрини. Рекламни решения. | Реклама, набор, печат | гр. София
Рекламни табели. Облепване на коли с фолио. Брандиране на витрини. Рекламни решения.
гр. София, обл. София,  преди 2 часа
Изработка на рекламни табели, според особеностите на вашия бизнес и имидж. Разнообразни рекламни услуги за нуждите на бизнеса ви. Външна реклама за заведения, офиси или магазини. Вътрешна реклама за офиса или студиен интериор. Брандиране на щандове за изложения или промоции. Табели за строителни обекти от винил или пвц плоскост според съответния обект или изискване. Варианти на табели за пощенски кутии. Табели от еталбонд или олекотено пвц. Тротоарни табели за директна реклама към клиентите. Щирокоформатен печат за вашата реклама била тя външна или интериорна. Печат на канаваца..
всичко за вашата реклама | Реклама, набор, печат | гр. Пловдив
всичко за вашата реклама
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Nikolaj,  преди 2 часа
Външна реклама Широкоформатен печат на рекламни винили за билбордове, транспаранти и пана Изработка и монтаж на светещи рекламни табели, обемни букви Изработка и монтаж на информационни табели, реклама за витрини и прозорци Печатна реклама Информационни и промоционални печатни рекламни материали – брошури, дипляни, флаери, листовки, фирмени каталози, рекламни плакати, постери Фирмена идентичност - визитни картички, фирмени бланки, пликове, фирмени папки Рекламни материали за хотели и ресторанти - менюта и сметки за ресторанти, разнообразие от папки за менюта от естествена и изкуств..
Компютърен набор на текст | Реклама, набор, печат | гр. Бургас
Компютърен набор на текст
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 3 часа
Професионален машинопис. Набор на дипломни, курсови работи, реферати, дисертации, доклади, лекции, договори, книги и др. от различни източници (хартиен носител, ръкопис, сканирано копие или аудиозапис). Гарантирани бързина и качество, граматически и пунктуационно издържани текстове. Цената се определя в зависимост от броя на страниците, вида на текста, срока на изпълнение и четливостта на източника. Стандартно: за гладък текст, обикновена поръчка до 50 стр. - 1,80 лв. на страница; от 50-100 стр. - 1,70 лв.; над 100 стр. - 1,60 лв. на страница. За по-голям обем цената се договаря допълнително..
Късметчета към кафето | Реклама, набор, печат | гр. София
Късметчета към кафето
гр. София, обл. София,  преди 3 часа
0.01ст. за КЪСМЕТЧЕ ЗА КАФЕ С ВАШЕ ЛОГО и НА 2 ЕЗИКА ЕДНОВРЕМЕННО+GSM+Сайт+FB и др. ЦЕНА 2.15лв. за 1пак. (състоящ се от 168бр. късметчета)За България. От печат излизат 170пак. Предлагаме и късметчета на дребно с пейзажи, мин. количество 5пак. на цена 2.60 за пакет. ( ПРОДУКТА Е ПАТЕНТОВАН).
Продуктова фотография за Вашия онлайн магазини. | Реклама, набор, печат | гр. Варна
Продуктова фотография за Вашия онлайн магазини.
гр. Варна, обл. Варна,  преди 4 часа
Професионално заснемане, обработка и оптимизация на стоките за Вашият уебсайт, каталог или брошура. Добрите снимки увеличават значително продажбите.
Изработка на релефни букви, надписи, цифри, маркировки, емблеми, пиктограми/Рекламна агенция НИКО | Реклама, набор, печат | гр. Пещера
Изработка на релефни букви, надписи, цифри, маркировки, емблеми, пиктограми/Рекламна агенция НИКО
гр. Пещера, обл. Пазарджик,  Подател: Николай Траянов,  преди 5 часа
Рекламна агенция ”Ни Ко” изработва: Tабели, Изработка на ключодържатели с логото на хотела, изработени от хромникел, подходящи за енергоспестяващи ключове (комбинирани хромникел и месинг със заливка); Информационни указателни табла с текстова информация или с пиктограми; Изработка на релефни букви, надписи, цифри и др., изработени от хромникел /алпака/, месинг, плексиглас - лазерно рязани; Информационни табла с джобове А4 за текуща информация; Оригинално табло с барометър, влагомер, термометър и скàли, показващи температура на морската вода и температура на въздуха; Оригинално ..
Изработка на външна реклама нa хотели, бизнес и медецински центрове, търговски обекти и заведения. | Реклама, набор, печат | гр. Пещера
Изработка на външна реклама нa хотели, бизнес и медецински центрове, търговски обекти и заведения.
гр. Пещера, обл. Пазарджик,  Подател: Николай Траянов,  преди 5 часа
Проектирането и дизайнът на цялостната визуална комуникация се съобра­зяват и изработ­ват в зависимост от интериора и стила на вътрешната архитектура на хотела. Цялостното рекламно и визуално оформление става въз основа на задание и цените се формират на база материалите и технологиите, които се използват за изработка на детайлите. Изработваме уникална визуализация на бутикови хотели.
3D принтиране с шоколад-лого, фигури, надписи... | Реклама, набор, печат | гр. София
3D принтиране с шоколад-лого, фигури, надписи...
easy3D
гр. София, обл. София,  Подател: easy3D,  преди 6 часа
Това е реално... ВЕЧЕ И В БЪЛГАРИЯ!!! 3D принтерът е ценен когато искате някакъв образ да бъде възпроизведен 100 пъти съвсем еднакъв или когато искате да получите лика на любим герой от филм или компютърна игра, съчетан с лично послание за рожден ден или друг празник. Преди да попадне в 3D принтера, висококачественият шоколад се стопява в специален апарат по всички правила на шоколадовото изкуство: темперира се, така, че да излезе шоколадовото творение красиво, лъскаво и най-важното вкусно. След това 3D принтерът осигурява кодирано движение по 3-те оси - x, y, z, за да се получи точна ри..
промотърска агенция | Реклама, набор, печат | гр. Бургас
промотърска агенция
gl estate ltd
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: gl estate ltd,  преди 6 часа
Gl ltd е Аганция за промоции. Създадена през 2007г, специализирана в провеждането на BTL, работи с помощта на жива, директна комуникация с клиентите. Предлагаме на клиентите ни маркетинг решения, концепции, дизайн и изработка на рекламни материали. Лицето на промоциите са нашите опитни промо-екипи. Благодарение на нашата ценова политика, дори малки компании с ограничени бюджети ползват с изключителен успех нашите услуги. Ние ще направим Вашата рекламна кампания по-евтина, много по-ефективна, и ще Ви спестим ценно време и труд, за да можете да ги вложите в обслужването на нарастващия пото..
Копирайт услуги и преводи | Реклама, набор, печат | гр. София
Копирайт услуги и преводи
Валентин
гр. София, обл. София,  Подател: Валентин,  преди 16 часа
Предлагам писане и готови уникални (SEO) текстове / статии на BG и EN езици, за всякакви сайтове. Коректност и работа в срок. Перифразиране на текстове по желание на клиента. Преводи: BG EN Цени - народни! Промоция: От 02 - 31.12.2017г - Уникални (SEO) статии, категория ”Тя и той”, само 1.00 лв / 100 думи. Промоцията важи до привършване на наличностите! Заплащане: PayPal, ePay.bg, Банкова сметка, ЕКОНТ, Skrill, Яндекс Деньги и Биткойн. (след извършване на услугата) ВАЖНО: 1. С порнографски сайтове, материали или друго некоректно съдържание НЕ работим! 2. За поръчка на..
Реклама и оптимизиране на сайтове за търсачки на български, руски и английски език. | Реклама, набор, печат | гр. Бургас
Реклама и оптимизиране на сайтове за търсачки на български, руски и английски език.
Ivan Sergeev Modev
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Ivan Sergeev Modev,  преди 18 часа
Предлагам реклама и оптимизиране на сайтове за търсачки на български, руски и английски език. SEO услуга( Оптимизация ) Тя ще изкачи вашия сайт на желана от вас позиция в търсените резултати по ключови и неключови думи в търсачките. Това, което ще получите от тази услуга е увеличаване на капацитета на работа на вашата фирма, разрастване на бизнеса и персонала, а от там ще се покачат и финансовите ви показатели. Това, което аз ви предлагам е моята помощ за вас с цел развитието на вашия бизнес и по-високи доходи и печалби. Цена по договаряне.
Облепване на автомобили с фолио. Брандиране на автомобили. Надписи върху коли. Фолио за коли. | Реклама, набор, печат | гр. София
Облепване на автомобили с фолио. Брандиране на автомобили. Надписи върху коли. Фолио за коли.
гр. София, обл. София,  преди 21 часа
Брандиране на автомобили и други превозни средства с фолио за коли. Вашата подвижна реклама където и да сте! Студиото ни предлага за вас брандиране на всякакъв вид мпс с фолио по ваш избор, според особеностите на дизайна. Заснемаме на място мпс-то, извършваме визуално проектиране на автомобила, който ще се облепва с фолио и уточняваме варианта на монтажа. Цялостно или частично облепване на кола. Проектиране на рекламни елементи и лого дизайн за вашата фирмена кола, камион или микробус. Облепването на колата с фолио или перфо фолио има няколко варианта: частично облепване на автомобила с ре..
Бизнеса Ви представен в Google, Facebook и други... с 360⁰ панорамни снимки (фотосфери) | Реклама, набор, печат | гр. Пловдив
Бизнеса Ви представен в Google, Facebook и други... с 360⁰ панорамни снимки (фотосфери)
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Dimitar Voychev,  преди 22 часа
Професионално заснемане и изработка на 360⁰ панорамни снимки (фотосфери)и публикуването им в най - популярните Интернет медии - www.alo.bg, Google, Google Maps, Google+, Facebook и потребителски сайтове (вашия сайт). Така направените 360⁰ панорамни фотосфери са подходящи за презентация на Вашия хотел, къща за гости, ресторант, магазин, студио за красота, сладкарница, сервиз, СПА център, офис и всичко което може да се снима. За подробности и повече информация погледнете на сайта: www.360.0.bg
Набор на текст за курсови работи, реферати, есета, други | Реклама, набор, печат | гр. Стара Загора
Набор на текст за курсови работи, реферати, есета, други
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора,  Подател: ”НИМБ-Иванка Стоянова”ЕООД,  преди 1 ден
Предлагаме набор на готов текст за курсови работи, реферати, есета и други проекти и документи. Предлагаме и разработка на курсови работи, реферати есета, презентации и други.
Набиране на текстове и писане на статии | Реклама, набор, печат | гр. Бургас
Набиране на текстове и писане на статии
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 1 ден
Набирам текстове и пиша статии по поръчка - на български и на английски. Гарантирам перфектни правопис, граматика и стил! Цени: по договаряне.
Рекламни и бизнес услуги | Реклама, набор, печат | гр. Нови Искър
Рекламни и бизнес услуги
Nipromo.com
гр. Нови Искър, обл. София,  Подател: Nipromo.com,  преди 1 ден
Информация за всичко случващо се на територията на Община Нови Искър, Пловдив, Варна, Бургас, София. Нашите цели са да Ви предоставим бърз и лесен начин и да откриете фирмата, която ще отговори на вашите нужди. Nipromo.com е създаден с цел подпомагане на малкия и среден бизнес, чрез предоставяне на информация и съдействие за осъществяване на делови контакти. Тук ще намерите фирми, работещи в областта на хранително-вкусовата промишленост, производството на строителни материали, както и фирми, които се занимават с търговия или работят в сферата на услугите. Рекламирайте бизнеса си и публикувайте..
Сайт за безплатни обяви. Реклама в интернет. | Реклама, набор, печат | гр. Нови Искър
Сайт за безплатни обяви. Реклама в интернет.
Nipromo.com
гр. Нови Искър, обл. София,  Подател: Nipromo.com,  преди 1 ден
Всеки ден нови безплатни обяви във всички категории в Сайт за обяви в интернет Nipromo.com Нови искър, София, Пловдив, Варна, Бургас. Реклами в интернет
Визитки, стикери, реклама | Реклама, набор, печат | гр. Стара Загора
Визитки, стикери, реклама
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора,  преди 1 ден
Изработка на самозалепващи етикети и стикери по поръчка на клиента. Самозалепващи стикери и етикети на лист - различни видове самозалепващи етикети и стикери с различни атрибути на стоките, като: име на продукта, цена, каталожен номер, баркод, мерна единица, годно до…, произведено на …, информация за вносител/производител, съдържание, изображение - фирмено лого, адрес, телефон, стандартни знаци за маркировка - CE, E, CO, символи за рециклиране, транспорт и др. Дизайн и печат на баркод стикери. Стикери за опаковки, обозначителни стикери, информационни стикери и етикет.
Изработка на стикери от пвц фолио | Реклама, набор, печат | гр. София
Изработка на стикери от пвц фолио
Бранд Вижън
гр. София, обл. София,  Подател: Бранд Вижън,  преди 1 ден
Изработка на стикери от пвц фолио ,голямо разнообразие от цветове.Приложение за облепяне на витрини,облепяне на автомобили,рекламно оформление на магазини,офиси и търговски обекти,облепяне на мебели,врати и др.
Вътрешна и външна реклама,табели,надписи от фолио,печат,рекламни надписи,обемни букви | Реклама, набор, печат | гр. София
Вътрешна и външна реклама,табели,надписи от фолио,печат,рекламни надписи,обемни букви
Бранд Вижън
гр. София, обл. София,  Подател: Бранд Вижън,  преди 1 ден
Рекламна агенция Бранд Вижън е специализирана в проектиране,производство,доставка и монтаж на вътрешна и външна реклама.Основната ни дейност е изработка и монтаж на надписи и графики от пвц фолио,визии с широкоформатен печат на различни видове медии,като пвц фолио,винил,хартия,беклит филм,канаваца,перфо фолио,каст фолио,винилна мрежа и др.Доставка и монтаж на сградно фолио за стъкло LLUMAR.Предлагаме също рекламни табели светещи и несветещи,обемни букви,рекламни надписи,информационни табели и др.Ако искате да направите рекламно оформление на вашият магазин,офис,търговски обект да брандирате фи..
Рекламни табели,печат върху фолио,брандиране на автомобили и търговски обекти | Реклама, набор, печат | гр. София
Рекламни табели,печат върху фолио,брандиране на автомобили и търговски обекти
Бранд Вижън
гр. София, обл. София,  Подател: Бранд Вижън,  преди 1 ден
Рекламна агенция Бранд Вижън предлага изработка,доставка и монтаж на надписи и графики от пвц фолио плотерно рязано или печат.Рекламно оформление на магазини,търговски обекти и офиси.Брандиране на автомобили,витрини,стени и др.Рекламни табели,широкоформатен печат на различни видове фолио,текстил,винил,плоскости,монтаж на фолио за стъкла и др. www.brandvisionbg.com
Набор на текст | Реклама, набор, печат | гр. Пловдив
Набор на текст
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Zlatomira Tsocheva,  преди 1 ден
Набор на текстове, от различни източници (ръкопис, сканирано копие или аудио запис). Цената се определя, в зависимост от броя на страниците: до 30 стр. - 1,10 лв.; от 30-100 стр. - 1,00 лв.; над 100 стр. - 0,90 лв. на страница.
Набор и Печат на текст - 1лв / стр. | Реклама, набор, печат | гр. Бургас
Набор и Печат на текст - 1лв / стр.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: potrebitel,  преди 1 ден
Компютърен набор и печат на текстове или съхраняване на флашка - 1лв / стр.
Набор на текст и текстообработка | Реклама, набор, печат | гр. Дупница
Набор на текст и текстообработка
гр. Дупница, обл. Кюстендил,  преди 2 дни
Предлагам редактиране и набор на текстове с различна тематика. Срочно и качествено изпълнение на работата. Цената се определя от броя на страниците, вида на текста, срока, четливостта на източника. За стандартна машинописна страница, за гладък текст, обикновена поръчка до 30 стр. - 1.00 лв. на страница. От 30 до 100 стр. - 0.90 лв. За по-голям обем цената е по договаряне.
Изработка на светещи в тъмното визитки | Реклама, набор, печат | гр. София
Изработка на светещи в тъмното визитки
гр. София, обл. София,  Подател: Lux Nox,  преди 2 дни
Вашата Реклама | Реклама, набор, печат | гр. София
Вашата Реклама
гр. София, обл. София,  преди 2 дни
Изработка и монтаж на табели, светеща реклама, рекламен надпис, светещи букви, зветещ знак, рекламни надписи на витрина. Надписи от дърво, „МДФ, шперплат -табели за ресторант магазини хотели-домашна декорация Услуги с cnc рутер фреза-рязане на дърво, шперплат, ламарина, еталбонд, плексиглас симона и др. reklama artzona.bg
Флуорисциращ /светещ при облъчване с ултра виолетови лъчи в лимонено жълто/ пигмент Lumogen /Basf/. | Реклама, набор, печат | гр. София
Флуорисциращ /светещ при облъчване с ултра виолетови лъчи в лимонено жълто/ пигмент Lumogen /Basf/.
гр. София, обл. София,  преди 2 дни
Флуорисциращ /светещ при облъчване с ултравиолетови лъчи в лимонено жълто/ пигмент микронизиран - Lumogen /BASF/. Цена 1 лв./гр. и куриерски. Приложение - смесва се до 2 % с прозрачен лак за нанасяне на флуорисциращи надписи и фигури върху рекламни и указателни табели. Фотос на пигмента може да се види на www.lumogen.alle.bg
« Предишна | 12345 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 2017 Ало.бг