Филтриране
Сортиране
  Филтър
 • Област
  Всички
 • Населено място
  Всички
 • Обяви подадени след
  Всички
 •  Разширено търсене
 • реклама

Реклама, набор, печат

174 обяви
Уеб дизайн и изработка, лого дизайн, графичен дизайн на флаери, визитки, плакати. Web design, web site building, logo design, graphic design of flyers and others. Офис: ул. Златю Бояджиев 27 - сре..

Компютърен набор на текст

гр. Бургас, обл. Бургас
Професионален машинопис. Набор на дипломни, курсови работи, реферати, дисертации, доклади, лекции, договори, книги и др. от различни източници (хартиен носител, ръкопис, сканирано копие или аудиозапис..
Брандиране на автомобили и други превозни средства с фолио за коли. Вашата подвижна реклама където и да сте! Студиото ни предлага за вас брандиране на всякакъв вид мпс с фолио по ваш избор, според о..
Изработка на рекламни табели, според особеностите на вашия бизнес и имидж. Разнообразни рекламни услуги за нуждите на бизнеса ви. Външна реклама за заведения, офиси или магазини. Вътрешна реклам..
Рекламно студио предлага декорации от фолио за интериора. Стикери за стена на различна тематика и с богата гама цветове. Рамки с лесно сменяне на изображението. Тротоарни табели с надписи и изображени..
Предлагаме компютърен набор на нотни материали от ръкопис или лоши копия. Услугата включва набиране, най-подходящо за четене оформление, обособяване на щимове от партитура или създаване на партитура о..
Културен център ”Струни” предлага компютърен набор на текст на кирилица и латиница от копие, четлив ръкопис, аудио запис и др. за 2,50 лв. на страница. Това включва бързина на изготвянето, професион..

Визитки, стикери, реклама

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Изработка на самозалепващи етикети и стикери по поръчка на клиента. Самозалепващи стикери и етикети на лист - различни видове самозалепващи етикети и стикери с различни атрибути на стоките, като: име ..
Изгодно! Изработка на дизайн за: - лого - плакати - постове в (фейсбук, инстаграм, туитър, пинтерест) - банери - сертификати - резюмета - корици - менюта - флаери - брошури - визитки П..
Широкоформатен печат на PVC фолио, перфофолио, винил, канава и др. с отлично качество. Изготвяне на всякакъв вид рекламни материали и предпечатна подготовка. Изпращаме с Еконт в цялата страна.
Предлагаме изработка на светещи или несветещи обемни букви. Фирмата предлага още - лепене на фолио, брандиране на автомобили и витрини, широкоформатен печат, дизайн и други.

Лазерно рязане и гравиране

гр. София, обл. София
Предлагаме цифрово рязане и гравиране на различни по вид материали. PVC, плексиглас, еталбонд, шперплат, дърво и др.

Компютърен набор

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Предлагам компютърен набор на дипломни и курсови проекти, дисертации, доклади, таблици, резюмета, есета, реферати и други материали. Цялостно изготвяне и форматиране на документи с безупречно качество..
Рекламни и указателни табели и табла; Светещи и несветещи табели; Светлоотразителни табели и знаци; Обемни светещи (LED) и несветещи букви, емблеми и елементи; Билбордове на твърда основа с на..

Професионални копирни услуги

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Копирен център и Книжарница ”НИМБ” предлага за Вас пълната гама услуги-ксерокс, принтиране, сканиране, ламиниране, подвързване, набор на текст, попълване на документи, изработка на некролози. Предла..
Печатни рекламни материали за механи, кръчми, бирарии и други битови / ретро заведения. Професионална изработка на добра цена. На примерните снимки са показани малка част от многобройните ни проекти..
Бланки за отпечатване на текст - двустранно. Подходящи за менюта, оферти, специални предложения, подложки, малки афиши. Цената за лист варира от 0,18 до 0,50 лв. без ДДС / лист според количеството. ..

Изработка на портфолио

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Портфолиото е по-различен и интерактивен начин да представите както Вас, така и Вашата уникална и неповторима работа върху която някога сте работили. Електронното портфолио демонстрира професионалните..
”НИМБ-Иванка Стоянова”ЕООД предлага- копирни услуги, принтиране, сканиране, ламиниране, подвързване, рязане на гилотина, изработка на некролози, набор на текст, попълване на документи и други услуги. ..
Набор на текст от 0,4лв. до 0,8лв. за набрана страница, в зависимост от четливостта на предоставения от Вас материал. Времето за изработка зависи от обема. Също така оформям документи от различно ..
Професионално заснемане и изработка на 360⁰ панорамни снимки (фотосфери)и публикуването им в най - популярните Интернет медии - www.alo.bg, Google, Google Maps, Google+, Facebook и потребителски сайто..
Изработка на фирмен сайт Онлайн магазин Създаване на лого Онлайн маркетинг в социалните мрежи Поддръжка SEO оптимизация

Късметчета към кафето

гр. София, обл. София
0.01ст. за КЪСМЕТЧЕ ЗА КАФЕ С ВАШЕ ЛОГО и НА 2 ЕЗИКА ЕДНОВРЕМЕННО+GSM+Сайт+FB и др. ЦЕНА 2.10лв. за 1пак. (състоящ се от 168бр. късметчета)За България. От печат излизат 170пак. Предлагаме и късметчета..
Това е реално... ВЕЧЕ И В БЪЛГАРИЯ!!! Персонализирани сладки подаръци за клиенти и колеги, този иновативен метод ще отговори на нуждите ви. Лого, знак, фигурка или друг малък обект и репликирането..
Щампа (печат) на фирмени (РЕКЛАМНИ) тениски, шапки и др. Предлагаме различни варианти. Може да ползваме ваши тениски или ние да ги осигурим. Може да се печата и пълноцветно. Възможност за ситопечат,..
Печат и изработка на ленти All inclusive. Възможност за нискобюджетен вариант, както и за качествено изпълнение. Предлагаме качествени, хипоалергични (със сертификат) ленти/гривни за ръка. Осигуря..

Изработка на ЛОГО за вашият бизнес.

гр. Бяла Слатина, обл. Враца
Занимавам се с графичен дизайн и съм доста опитен с професионалните програми за графичен дизайн. Предлагам услугата: изработка на ЛОГО за вашият бизнес или сайт. Цената за тази услуга е: 40лв. (..
Забравете за постоянните разходи и незадоволителни резултати. Има много по-добър начин за привличане на клиенти. Много по-ефективен. Това, което ще направим за Вас не е просто рекламна кампания, к..
Вие сте адвокат? Желаете ли повече клиенти? Ние ще ви ги осигурим! Предлагаме Ви реклама НЕ противоречаща на Закона за Адвокатурата. Един път създадена, тази реклама остава завинаги и Ви носи постояне..
Копирен център предлага набор на готов текст за курсови работи, реферати, есета и други проекти и документи. Предлагаме и индивидуална разработка на курсови работи, реферати есета, презентации и дру..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.