1. home
  2. »
  3. bcУслуги
  4. »
  5. Професионално почистване
  6. »
  7. обл.София
  8. »
  9. гр. София

Професионално почистване : обл.София, гр. София

124 обяви

Почистваща фирма Мак

гр. София, обл. София
Почистваща фирма Мак Всички чистят Ние почистваме 0878 15 20 60 гр. София бул. Цар Борис III, N 56
СЕЙФ КЛИЙНИНГ Ви предлага: почистване на домове, офиси, административни сгради и други. Машинно пране на мека мебел, почистване и измиване на стъкла и дограма, почистване след строителство и ремонт. Абонаментно и еднократно почистване на подземни паркинги и гаражи. Високо качество на разумни цени!
Предлагаме ПОЧИСТВАНЕ на ВХОДОВЕ - от 60лв/месец. Обслужваме абонаментно входове, стълбища, жилищни и обществени сгради на територията на цяла София. Посещенията се извършват веднъж или 2 пъти в сед..
Ходжа Азизе - ритуали за събиране на разделени двойки и премахване на магии; 089 275 7204
Фирма Петя Клийн извършва почистване на прозорци и витрини, на високо качество, на добри цени. Работи се с високо качествени препарати, които позволяват дълготрайно предпазване на стъклото от замърсяв..

Професионално почистване

гр. София, обл. София
Много обичате да ви е чисто в къщи, а не се задържате много. Спестете време и си осигурете мечтания уют. Предлагам професионално почистване, на апартаменти, къщи, офиси. (прахосмучене, обезпрашаване, ..

Професионално почистване

гр. София, обл. София
EasyCleaning надеждно име в почистването! До края на декември предлагаме 20% отстъпка от цената на осново почистване на дома или офиса. Лесно и бързо може да калкулирате цената за вашето почистван..
Машинно тупане, пране и почистване на: * Мека мебел; * Матраци; * Килими; * Обезпрашаване на секций, бюра, маси, столове...
AMICO - най добро съотношение ЦЕНА/КАЧЕСТВО!!! Предлагаме Абонаментно почистване, подръжка на жилищни и обществени сгради и входове/стълбища. ПОЧИСТВАНЕ на ВХОДОВЕ - от 60лв/месец. Посещенията се из..
почистване на входове, офиси-богат опит ниски цени-банкя, надежда, обеля, овча купел
Почистване на общи части, почистване на стълби, складове и други подобни. Фирма за почистване- Калина 2012, предлага голяма гама услуги на ниски цени в сферата на професионалното почистване.
СЕЙФ КЛИЙНИНГ Ви предлага: почистване на домове, офиси, административни сгради и други. Машинно пране на мека мебел, почистване и измиване на стъкла и дограма, почистване след строителство и ремонт. ..
Обработка на мозайка: възстановяване целостта на компрометирани участъци - липсващи камъчета, пукнатини и наранявания. Диамантено шлайфане и полиране - отнемане на повърхностен слой, изравняване на ..

Коминочистач София

гр. София, обл. София
Професионално почистване и отпушване на комини и котли. За повече информация на посочения телефон.
Допълнителна информация Фирма Пефектният Дом ООД предлага ръчно и машинно пране на мека мебел, тапицерия и матраци. Прането се извършва със спрей-екстракторни машини, които премахват мръсотията в дъл..
“Перфектният Дом” е фирма за професионално почистване с безупречна репутация. Услугите се предлагат с перфектно качество на конкурентни цени. Ние разбираме, че всеки корпоративен клиент се нуждае от с..
Частно лице почиства входове до 9 етажа и домове. Миене на стъкла, забърсване прах, прахосмукачка, парцал, отстраняване на паяжини и дезинфекция. Професионално и дългогодишен опит. По договаряне.
Почистване на входове. Измитане и измиване на стълбищата, тупане на стелките, почистване на асансьора и бърсане на парапетите.
Почиствам бързо, стриктно и качествено жилищни входове. Цените за малки сгради започват от 40лв. месечно за 4 почиствания: измитане, измиване, обиране на паяжини, бърсане на парапетите, почистване на ..
Здравейте. От центъра на София съм. Имам опит в почистването. Търся обекти в централната част и близки квартали.

Почистване на офиси-с опит

гр. София, обл. София
Ако търсите жена за почистване на офис - 1 или 2 пъти седмично- обадете се - имам 21 годишен опит в офис. За района на кварталите Младост 3 или 4 Заплащане - 17 лв / час.
 рекламирай сам в

професионално почистване

гр. София, обл. София
Диамантено шлайфане, полиране, импрегниране и запечатване на мрамор, мозайка и гранит.Джей Пи Ко ЕООД - J P Co ltd - Професионално почистване на домове, офиси и административни сгради, основно почиств..

Професионално почистване

гр. София, обл. София
Диамантено шлайфане, полиране, импрегниране и запечатване на мрамор, мозайка и гранит.Машинно почистване на твърди подови настилки 1.20лв.кв.м. Гранитогрес ;Теракота ;Фаянс ;Ламинат ; Линолеум ; Ба..
Диамантено шлайфане мрамор, гранит, мозайка, варовик и др. Нанасяне на защитен полимерен слой /запечатка/ върху твърди подови настилки - в зависимост от подовата настилка се използват различни видове ..
Професионално шлайфане, полиране, импрегниране, запечатване, кристализация, почистване на мрамор, мозайка, гранит, варовик, бетон и други твърди подови настилки над 15 години. Разполагаме с модерна и ..
Извършвам професионално почистване на високо качество на офиси, предимно в района на люлин и център. Заплащане от 30-50 лева на посещение.
АМИКО предлага на своите клиенти следните услуги: -Пролетно/ основно почистване; - минимум 100 лв /60-100m2/ -Измиване на прозорци и дограма; - минимум 100лв /за 3 ст апартамент/ -Почистване след ..
Фирма предлага Абонаментно почистване на входове на територията на СОФИЯ. Гарантирано качество и гъвкави условия. Опция за основно почистане, измиване на прозорци и прилежащи площи. Опция за доставка ..
ЕЛ ВИ ЕM 7 ЕООД Оферта за извършване на почистващи услуги Професионално почистване на Фасади Прозорци Еталбонд‎ до 30 метра Диамантено Шлайфане, Полиране, Импрегниране, Запечатка и Кристал..
Предлагам еднократно или абонаментно, основно почистване на домове, санитарни помещения, измиване на прозорци и дограми, машинно пране на мека мебел, килими и мокети, твърди и меки подови настилки, и ..
Прахосмукиране- Почистване на прах Почистване на пода- Други Почистване на бани и тоалетни- Почистване и дезинфекциране- Почистване на огледала- Почистване на фаянс и теракот- Почистване на външните п..
Въведи страница №
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.